תגובות הסביבה על ההריון/לידת תאומיםתאומים
לכל הותיקות... בואו נעלה זכרונות... כי זה משהו שלא שוכחים

והחדשות, נשמח להתרגש יחד איתכן

1. האם הסתרתן שמדובר בתאומים?
2. איך הגיבו במשפחה המורחבת לפני/אחרי הלידה כששמעו שמדובר בתאומים?
3. איך היו התגובות במשפחה הקרובה?
אני אתחילתאומים
1. הסתרנו מכולם שמדובר בתאומים, בשבועות האחרונים כמעט שלא יצאתי מהבית כי לא רציתי שיראו אותי וגם שכמובן לא היה לי הרבה כח...

2. במשפחה המורחבת היתה הפתעה גדולה... אצל חמותי לא היה לאף אחד אף פעם וזה מאד הפתיע

אצל ההורים שלי כן חיכו שיום אחד יהיו תאומים כי אבא שלי תאום... אבל כמובן שהיתה הפתעה

3. הילדים שלי גדולים... הגדול היה בן 12 כשנולדו התאומים.

האמת שכל השאלה הזו צפה לי כי ישבנו השבוע והילדים שלי נזכרו מה כל אחד עשה כששמע על לידת התאומים וכמה שהם היו מופתעים וכד'

כבר עברו שנתיים וחצי...
וכמובן... הם רוצים עוד פעם והאמת... שגם אני
הנטייה לתאומים לא עוברת גנטית דרך האבא.אין ייאוש בעולם
רק דרך אמא.
לכן אין קשר תורשתי בין התאומים שלך להיותו של אביך תאום.
מעניין... למה את אומרת את זה?רק שאלה לי
למדת על זה איפשהו?
גם אצלנו זה הגיע מהאבא (ועבר לעוד כל מיני דרך אבא)
סליחה, מדייקת.אין ייאוש בעולם
עכשו אני רואה שאני גם קצת התבלבלתי.
בגלל שזה מגיע מהצד שלה זה הגיוני שזה תורשתי.
כלומר, אישה יכולה לרשת את הנטייה ל'ביוץ יתר' מאביה, אך אין השפעה על הסיכוי ללדת תאומים אם במשפחה של בעלה יש תאומים.
כלומר, אישה יכולה ללדת תאומים רק אם במשפחתה יש תאומים, ההיסטוריה של משפחת בעלה לא מועילה לה לעניין לידת תאומים, אבל הבעל כן יכול להעביר לבנותיו את הנטייה ללדת תאומים. לכן ל - @תאומים אין אחים תאומים (כי לאמא שלה לא היה את זה בתורשה) אבל היא כן קיבלה מאביה את הנטייה לכך.

קצת קשה להסביר. מקווה שהובנתי.
בדיוק רק שאלה לי
הובנת לגמרי, וזה באמת אכן כך
נכוןתאומים
גם סבתי היא תאומה

ויש יחסית הרבה זוגות תאומים במשפחה
ילדים, נכדים ונינים

אצלי במשפחה
למרות שיש רופאים שטוענים שהתורשה לתאומים עוברת רק דרך האמא..אין ייאוש בעולם
אז לא יודעת
משתפת...אמהלה

1. הסתרנו מכולם. רק ההורים משני הצדדים ידעו. לא היינו יכולים לעמוד בלחצים של ההריון הזה בלי התמיכה שלהם! וגם העזרה הפיזית שהגישו...

2. המשפחה המורחבת- אחים ואחיות היו בטראומה נוראית!!! הם פשוט לא האמינו!!!

אין לנו במשפחה תאומים בכלל, וקבלנו במתנה תאומות זהות... עד היום הם בהלם....

ויש לי אחות שעד היום כועסת עלי שלא סיפרתי לה...

הם אפילו לא ידעו שהייתי בשמירה...

3. הילדים היו בשוק מוחלט!!!! וקיבלו אותן באהבה כזו גדולה!!!!

ההתחלה כמובן הייתה קשה, וכל ילד במשפחה כאילו איבד את מקומו...

אבל ב"ה, נכנסנו למסלול...

אנחנו עוד כמה שבועות חוגגים שנה!!!!!! (ועדיין יונקות- לא מאמינה על עצמי!!!!!)

לא הסתרתי מאף אחדאנונימי (2)

היום מישהו בעבודה שאל אותי במעלית, "מה כבר ילדת"

ואני "כן מזמן"

"תאומים נכון"

"כן כבר כמעט 7 חודשים עברו"

לא הסתרתי מאף אחדשלומצ'

1. הרגיש לי שזה דורש יותר מידי אנרגיה.

וגם משני הצדדים במשפחה שלי היתה בדיוק תקופה קשה בריאותית, אז יצא שסיפרנו בשלב די מוקדם כדי לשמח את כולם.

2. פשוט שמחו. לא היה איזה הלם מיוחד. 

3. התרגשו מאוד מאוד. נראה לי שחיכו לזה לא פחות ממני. לא בטוחה שהבינו עד כמה זה מאתגר ומעייף... 

עונהג'נדס
1. בגדול הסתרנו אבל היו כמה וכמה שידעו, ההורים כמובן, אחותי שגילתה בטעות, דודה של בעלי שהיתה שותפה גדולה למסע להריון הזה ועוד חברה טובה ששיתפתי גם. היה קל להסתיר כי א. לא היה סיבה לחשוד. ב. הבטן היתה קטנה כמו הריון רגיל.... (והן באמת היו קטנות יחסית)
2. כולם היו בהלם ממש למיטב זכרוני... וכמובן שמחו מאוד בשמחתנו!
3. אותו דבר כמו התשובה הקודמת....
אנחנו סיפרנו רק להורים.מתואמת

אמא שלי הייתה בהלם כשסיפרנו. חמותי פשוט התחילה לצחוק מרוב הלם

אחרי הלידה - לא ראיתי את התגבות של בני המשפחה, כי לא אני זו שבישרתי, אבל כן - בהחלט היה הלם, וכולם נגנבו, כולל בת דודה של בעלי שאמרה לו: "שיחקתם אותה, שניים במכה!" . ואחותי, שקטנה ממני בשנה וחצי אבל כשהיינו ילדות כל מי שראה אותנו היה בטוח שאנחנו תאומות, רצתה שירשו לה להיכנס לפגייה בטענה שהיא התאומה שלי .

אין לנו תאומים במשפחה בכלל, אז זה בהחלט היה הלם.

חברות ושכנות - חלק ניחשו שיש לי תאומים (היו גם כמה שטרחו לומר לי את זה במהלך ההיריון ), אז היו פחות בהלם, וחלק לא ידעו כלום והתרגשו ביחד איתנו .

איזה לא יפה לומר כאלו דברים... נימוסי מאד...תאומים

לא הסתרתיים...
הדבר הראשון שעשיתי כשגיליתי היה להתקשר לאמא שלי. ובעלי לאמא שלו.
לא ידעתי איך להכיל את זה וזה גרם לי לשתף כמה שיותר.
מההתחלה לא ראיתי סיבה להסתיר במיוחד שהנחתי שאהיה ענקית. היתה מישהי באוטובוס לקראת סוף ההריון שפשוט שאלה אם זה תאומים, כי גם לה היה תאומים והיא זיהתה לפי הבטן.
לא ממש התעניינתי בתגובות של אחרים אז לא יודעת להגיד
אצלנואמא הטובה
1. לא הסתרנו ולא פרסמנו... .
2-3. אצלנו במשפחה יש מלאא תאומים גם מצד אבא שלי וגם מצד אמא שלי וגם לי יש אחים תאומים, אז היה מאוד צפוי שיהיה מתי שהוא למישהו מאיתנו תאומים, ואני הראשונה...
בצד של בעלי, אין תאומים בכלל אז ממש ממש התלהבו
סיפרנו להורים, אחים, אחיות ובעבודה בגלל שיצאתי לשמירה.
עונה ⁦️⁩מקווה מאוד
חשבנו (או יותר נכון חשבתי) לא להסתיר בכלל שמדובר בתאומים..
נראה לי מגניב לשתף בזה..
בינתיים רק ההורים של שנינו יודעים על ההריון אז הם גם יודעים שזה תאומים,
אבל היינו אצל הרופא שאמר לנו לא לפרסם את זה שזה תאומים כי יש סיכוי שנשאר רק אחד 😑 לא משהו ספציפי לנו אלא באופן כללי שזה סיכוי בהריון תאומים. ממש מלחיץ...
כולם היו בשוק. האמת שגם אנחנו 😁זהות כפולה
להורים סיפרנו מההתחלה שזה הריון תאומים, והם היו בהלם.
לאחים סיפרנו שזה תאומים רק כשההריון התחיל להסתבך והעדפנו לתעל את האנרגיות של ההסתרה (שהייתה מאוד נחמדה בהתחלה. אבל כשאני מתאשפזת לזמן ממושך זה כבר יותר מידי) לתפילה.

שאר הסביבה גילתה רק אחרי הלידה. אבל אני לא יודעת ממה היו יותר בשוק, מזה שזה תאומים או משבוע הלידה (29).
היו כאלה שניסו לחטט ולשאול אם זה מטיפולים.
והיו כמה שאמרו לי משהו כמו ״ה׳ יודע למי לתת את הניסיונות האלה. אני לא הייתי מסוגלת לגדל תאומים״. שאני לא סובלת את האמירה הזאת, גם אם היא נכונה 😏
אוי איך המשפט הזה מעצבן אותי..ביגלה
לא חשבתי שיהיו לי תאומים. לא רציתי את זה בכלל.
היום ב"ה אני אוהבת אותם ויודעת שקיבלתי מתנה גדולה, אבל ממש לא קל לי. אני עובדת קשה מאד.

כאילו, אם לך יהיו תאומים לא תתמודדי עם זה?
לנשים שאומרות לי שה' יודע למי לתת והן לא היו מסוגלות, אני עונה שלאף אחת אין ביטוח...
בדרך כלל זה גורר תגובות מעניינות.
1. לא מסתירים אהל גם לא מפרסמיםרק שאלה לי
בהתחלה סיפרנו רק להורים כי רק הם ידעו על ההריון, ואחרי זה כשסיפרנו לאחים על ההריון סיפרנו מיד שזה תאומים. לחברים הקרובים גם סיפרנו. מדי פעם יוצא לנו לספר לעוד מישהו. אם מישהו ישאל אותי לא אשקר...
2. ממש מסקרן אותי איך העולם יגיב אחרי הלידה בינתיים האחים של בעלי פשוט שמחו מאוד (וההורים היו בהלם). מהצד שלי היו בהלם, וזה דווקא הצד שיש בו תאומים ככה שזאת לא אמורה להיות הפתעה שזה יגיע מתישהו... אבל איכשהו ככה היה אני מחכה בקוצר רוח לספר לכולם אחרי הלידה...
אצלינותותיה22
1.ידעו רק ההורים ואחות שלי ושל בעלי. רציתי פשוט להפתיע את כולם והצלחתי...
2.היו בהלם- שלחנו. בוואצאפ תמונה של כל תאום ואמרנו שנולד לנו בן ועוד אחד, הרב לא הבינו ואז שלחנו תמונה של שניהם וכולם נגנבו...
3. הגדולים שלי שהיו בני 4 ו6 העלו את האפשרות הזו בתמימות במהלך ההריון, אמרו אחרי הלידה 'אה ידענו..''...
אה איזה יופי.. רגע יש לכם תאומים במשפחה?אנונימי (3)
לא.
וואו אז איך ככה..?

שאלות חפרניות שהתשובה היחידה שתשתיק אותן זה לבגיד חד וברור אם זה מטיפולים או לא.

לכ גילינו לאף אחד עד הלידה. חמותי כועסת עד היום .. על שלא גילינו ויכלה למות בטעות כשהודענו לה.

אמא שלי פשוט ניחשה והאמינה לניחוש של עצמה.
כל השאר בעיקר התלבטו אם זה מטיפולים.
עונהLola_123
1. הסתרנו , רק ההורים משני הצדדים ידעו.
2. אחרי הלידה כשהתקשרו לבשר כולם היו בהלם של חייהם , הייתי נראית בהריון רגיל עם בטן קטנה, אף אחד בעולם לא חשד!
האחים היו בהלם מוחלט!
3. המשפחה המורחבת והחברים בעבודה חשבו שעובדים עליהם.
שוב כי ילדתי בשבוע 35 משקל גדול יחסית והייתי נראית עם בטן של בקושי עובר 1.
היום הן בנות חודשיים ואני מותשת
גם אצלי הסביבה הייתה בהלםביגלה
ההורים ידעו וגם כמה חברות, אבל השאר האחים והחברים לא ניחשו בכלל. היה ממש כיף להפתיע.
ב"ה אני בדרך כלל קטנה יחסית בהריונות ולא מאמינים לי שאני בחודש תשיעי, אז הפעם הייתי נראית כמו אישה בהריון רגיל..

כשאמא שלי התקשרה בחדר לידה לאמא שלה כדי לבשר לה על הלידה, סבתא שאלה מה נולד, בן או בת. אמא שלי ענתה: מה את רוצה?..
סבתא שלי: לא משנה, העיקר שיהיה בריא.
אמא שלי: ב"ה שניהם בריאים!
סבתא: ... מה??...(: (;
הסתרתיחרותיק
לא הצלחתי מכולם.
להורים סיפרנו, לאחים לא.
חוץ מאחת שהתייעצתי איתה, ושניים ששמעו את אבא שלי מבקש שיתפללו עלי ועל העוברים שבבטני..

התגובות היו מתרגשות למדי. אבל לפחות בצד שלי שזה לא נכדים ראשונים ולא תאומים ראשונים, לא היתה נפילה מהרגליים כמו בצד השני..

חברות בכלל לא ידעו עד הלידה, חוץ ממה שניחשו וצדקו.
היתה התלהבות כוללת בעיקרון..
אנחנו...נשימה ארוכהאחרונה
לא סיפרנו לאף אחד.
יש לי חברה אחת עם תאומות שקלטה אותי בפליטת פה וככה היה לי עם מי להתייעץ אבל אנחנו משוגעים על הפתעות ולא סיפרנו. חמותי, גיסתי, אחי ואחותי ניחשו כל אחד בקטע אחר.

היה קטע שהגעתי לספריה והספרנית שואלת אותי אם זה מטיפולים ואם יש לי תאומים. אמרתי לה שאנחנו לא מגלים אז כנראה היא ניחשה...

השבוע פגשתי מישהי שטענה שהייתה לי בטן פיצית והיא לא האמינה אבל היא חיה בסרט... בטוח שעוד אנשים שיערו וחשדו אבל היה להם יותר טאקט מאשר לספרנית.

אחרי הלידה היו אורות מטורפים. המון אנשים חיכו לזה המון זמן ולשמוע שזה תאומים היה וואו לא נורמלי....תכף ממש זה שנתיים. איזה כיף להזכר!
איזה כיף
הריון תאומים זהיםנענענע

אני בשבוע 17, כבר מרגישה אותם זזים

ראו שיש פער בגודל בינהם שמוגדר כ SIUGR

היינו בבית החולים ואמרו לנו,

שאם המצב לא יחמיר

אז יאשפזו אותי סביב 27 ויילדו מוקדם סביב 32

כמובן יהיו פגים עם כל ההשלכות - שאין לי מושג מה הם...

אם המצב יחמיר חלילה,

אז או שנאבד את הקטן או ששניהם יפגעו ח"ו

בקיצור אני חרדה מאז😒

לא יודעת מה יהיה ודואגת מאוד😔

מישהי עברה משהו דומה?

הסבר מה זה ההשלכות של פגות?

חיבוק ובשורות טובותמתואמת

מתייגת לך את @זהות כפולה שעברה את זה, ב"ה עם שני תינוקות בריאים בעיקרון. (זה לא הניק העיקרי שלה, אז מקווה שהיא תראה את התיוג)

אולי היא כתבה את הסיפור שלה בשרשור הנעוץ, תחפשי❤️

תודה, אחפשנענענעאחרונה
התייעצות-לידת תאומים בחירת בית יולדותAvigailh1

היי

אני מתלבטת ואשמח לשמוע מנסיונכן

דווקא על לידת תאומים - התלבטות בין

בלינסון /

תל השומר

המלצות/דיס וחווית קבלה,לידה,אשפוז וכו' מלונית שיבא בייבי וכו' מה שעולה לכן .

שאלה לגבי תל השומר- האם זה נכון שיש תחושה של עומס מטורף ולפעמים יש מחסור במקום בחדרי לידה ויולדות ממתינות במסדרונות?

תודה מראש לעונות!!!!  

לא מכירה את בתי החולים הללו. מציעה לך לשאול גםמתואמתאחרונה
בפורום הריון ולידה...
שאלה לגבי לידת תאומים לא זהיםAvigailh1

היוש,

שבוע 34+1 תאומים לא זהים

השאלה היא כזו, אם לידה לא מתרחשת באופן ספונטני עד שבוע 37, צריך ללכת לביקורת בבית חולים? בקהילה? איך זה עובד מניסיונכן ?

בגדול הרופאת נשים הנחתה אותי לבצע כל שבוע אולטרסאונד מעקב גדילה+אורך צוואר ומוניטור ובינתיים הכל בסדר ב"ה, אבל מעבר לזה לא שאלתי מה באמת קורה עד השבוע הזה

והאמת קצת בלחץ להגיע לשבוע מאוחר ושהסיכונים יהיו גדולים יותר, מעדיפה להגיע ל36 ושיגדלו בחוץ מאשר לחיות בלחץ התמידי הזה של האם הם בסדר...הם במשקלים טובים בדיוק לפי הספר ב"ה.

תודה לעונות

מציעה לך לפרסם גם בפורום הריון ולידהיעל מהדרום

לק"י

או לשים שם קישור לשרשור הזה. שם פעיל יותר.

מתייגת בשבילך 2 אמהות לתאומים:

@אמהלה

@מתואמת

תודה רבה!!Avigailh1אחרונה
המלצה לעגלת תאומיםהורים לתאומים

שלום,

אשמח להמלצה לעגלת תאומים מניסיונכם...

ראיתי שרשורים דומים אבל לפני שנים ומן הסתם הדגמים התחדשו....

מחפשת עגלה לתאומים שבעיקר חשוב לי שתכנס בתא מטען של רכב מזדה 5 בלי לקפל את המושבים.

יש עוד ילדים לפניהם ב"ה וכל המושבים חייבים להיות פתוחים...

כמובן אחת שנכנסת בדלת של הבית.

עדיף זולה, ושתשרוד ירידה של מדרגות - מדרגה אחרי מדרגה עם התינוקות בפנים..

תודה מראש!

ואם אתן יודעות איפה יש עגלות תאומים לתצוגה- יעזור!הורים לתאומים
התאומים שלי כבר בני 13מתואמתאחרונה

אז לא יודעת אם העגלה שקנינו אז עדיין קיימת, ואני גם לא זוכרת את שמה. רק זוכרת שהיא התקפלה גם באמצע (כלומר שני המושבים התקפלו זה על זה), וזה חסך מקום.

מציעה פשוט ללכת לחנות מוצרי תינוקות, ולבקש עגלה לפי הצרכים שלכם... (זה מה שאנחנו עשינו בזמנו)

מולטי ויטמין-הריון תאומיםAvigailh1

היי,

רציתי לשאול אם יש המלצה על מולטי ויטמין שתומך יותר בהריון תאומים או משהו שמספק ועושה את העבודה

בדרך כלל הברזל שלי לא הכי גבוה ובהריונות הוא יורד כולל המוגלובין . מלחיץ אותי שהריון תאומים אני אגיע לא מוכנה חס וחלילה ואני רוצה לשמוע אם יש משהו או מספר דברים מומלצים שיש לקחת כדי לבוא עם כמה שיותר כוח ?

תודה מראש והריון קל ומשעמם לכולן

לא נראה לי שיש הבדל...מתואמת

לוקחים ברזל לפי רמת הצורך, לפי מה שרואים בבדיקת דם. במולטי ויטמין גם ככה אין מספיק ברזל למי שממש חסר...

אם זה מעודד אותך - דווקא בהיריון התאומים היה לי ברזל גבוה בהיריונות אחרים היה לי חסר ברזל, לפעמים הרבה מאוד...

👌👌Avigailh1אחרונה
תןדה
תאומים בנים מתוקים(!!!) ולא זהים באותו גן.בדרך לתאומים

הי

רוצה להתייעץ עם בעלות נסיון ממני

יש לי תאומים מתוקים דבש בני שלוש וקצת...

מספר 6, 7 שלי בלי עין הרע!

(נעזרתי בפורום הרבה כתמיכה רגשית כשגיליתי שאני בהריון תאומים...

לא סיפרתי את סיפור הלידה שלהם, אולי אעלה בהמשך את הנס הזה)

כרגע אשמח לשמוע דעתכן על הגן.

האם לשים אותם באותו גן (טרום חובה, גן שני) או שכדאי להפריד?

כרגע הם באותו גן, לא רואה שמפריע להם. שונים מאד באופי.

הגננת גם לא רואה משהו בולט אבל גם לא רוצה מידי להביע דעתה כגורם מכריע

והאמת בשביל להפריד,

זה אומר שאחד מהם יהיה רחוק מהבית, חברים ומהאחים שלומדים יחד (הגן הוא בתוך התלמוד תורה)

מה דעתכן? בעלות נסיון ממני...

אצלנו נאלצנו להפריד אותם, והיה לי קשה עם זהמתואמת

היה להם עיכוב בדיבור, וההמלצה של גורמי המקצוע הייתה חד משמעית להפריד אותם בגן (בגנון הם היו ביחד).

תאומים אחרים שראיתי סביבי היו ביחד בגן, אולי רק בגן חובה הופרדו. לדעתי בגיל קטן התאומות שלהם נותנת להם כוח כשהם ביחד.

בכל אופן, התאומים שלנו כאמור היו בנפרד בגן. בשנה הראשונה שניהם היו בגן שפה - באותו מתחם אבל גנים נפרדים. בשנתיים אח"כ אחד מהם נכנס לגן רגיל ליד הבית והשני נשאר בגן שפה, וכמעט לא היו לו שם חברים מהשכונה. אבל למרות זאת יחסית הוא הסתדר חברתית, וגם כששניהם נכנסו לכיתה א' בבית הספר ליד הבית הוא השתלב מהר מאוד גם מהבחינה החברתית.

אבל מלכתחילה לא הייתי בוחרת לעשות כך ולבחור במודע שאחד מהם יהיה רחוק מהסביבה החברתית הטבעית שלנו...

החלטות טובות!

(וסליחה שרק עכשיו עונה - מזמן לא נכנסתי לפורום הזה...)

תודה על השיתוףבדרך לתאומים

נותנת לי הרגשה טובה להשאיר כרגע יחד

שזה מה הלב שלי אומר נכון לעכשיו...

אנחנו לא הפרדנונשימה עמוקה
עד כיתה א'.

גם אצלנו הם שונים אחד מהשני, תחומי עניין שונים, הגננות גם לא ראו שאחד עולה על השני במשהו וזה לא פוגע בהם הביחד. הם כן נראים זהים אבל ילדי הגן למדו מהר מאד מי זה מי.. הציק לי לפעמים שהצוות התייחס אליהם כאל "התאומים", אבל לא נראה שזה פגע בהם.

את מכירה אותם לדעת אם אחד עולה על השני במשהו, או שאחד מהם חוסה בצל של אחיו באיזה שהוא תחום.

מעבר למרחק מהבית תוסיפי שיקולים של אירועים נפרדים בשני הגנים שצריך לנכוח בהם, פעילויות שונות שעלולות לעורר קנאה בינהם. 

צודקת , לא חשבתי על זה אפילובדרך לתאומים
בקיצור, מחזקות אותי בינתיים לא להפריד
כרגע הם ביחדתודה לך ה' 🙏

גם אצלי תאומים בנים  מס 6,7 , הם בני עוד מעט 4

הם כרגע בגן שפה ביחד

שונים מאוד אחד מהשני גם באופי גם ביופי.

הגננת לטענתה לא מפריע להתפתחות שלהם שהם ביחד.

שנה הבאה בעז"ה הם אמורים לעבור לתלמוד תורה

אם יהיה 2 כיתות אני אפריד אבל רק בגלל הצוות שמעדיף...

יש לי גם תאומות גדולות יותר, הפרדתי בגן חובה כדי שלא יהיה להם משבר קשה בכיתה א ( אצלנו בבית ספר חד משמעית לא שמים תאומות באותה כיתה) , וצהרון השארתי יחד שיהיה להם בהדרגה זה היה חכם מאוד

הם מאוד שונות אחת מהשניה וכן חושבת שזה טוב שהם לא יחד.

אבל בנות זה מאוד מאוד שונה מבנים...

מנוסה ממש תודה על השיתוףבדרך לתאומיםאחרונה
Hcc גבוהשאלת תאומים

בשבוע 4, 1700 לעומת 270 בהריון קודם

זה אומר תאומים?

מקפיצה, לא יודעת לענותאנונימית כרגע.
לאפשוט אני..

נכון שבהריון עם תאומים יש hcg גבוה יותר, אבל זה לכשעצמו לא מהווה אינדיקציה להריון עם תאומים.

אגב, ההבדל בין ההריון הקודם לנוכחי הוא בסך הכל של 5 ימים בערך, בהנחת הכפלה כל יומיים. כלומר באותו השבוע שתי התוצאות האלה בכלל לא מהוות גידול...

גןבה הבטא לא בהכרח מעיד על תאומיםטרמפולינהאחרונה
הפורום לא פעיל??טרמפולינה

אולי יעניין אותך