כאמור אני בטרפת התאומים כבר חודש בערך... נכנסתי לחודש רביעי שזה בעצם חצי ההריון לפי הרופאים שלי...
שזה מרגש ממש ממש...
יש לי כל מיני דברים שזורקים עליי מפה ומשם ואני לא יודעת כמה התייחסות יש צורך לייחס לכל דבר... אשמח לתובנות.
1) השבוע הגעתי פעם ראשונה למרפאת הריון בסיכון והוסבר לי שיש כמה מעקבים שצריך לעשות... מעקב הריון אצל רופא הריון בסיכון אחת לשלושה שבועות ומעקב של התפתחות העוברים שהרופא מעדיף שאני יעשה בבית חולים. ממליץ מאוד על בית חולים שיבא.
הוא אמר שאם לא אז יש עוד בית חולים שהוא פחות רחוק (35 דקות נסיעה בלי פקקים) ששם אם יש בעיה ח"ו אז הם מפנים ישר לשיבא..
שיבא מאוד מאוד רחוק לי מהבית ברמת שעה וחצי ולדעתי אם יש פקקים אז אפילו יותר. אז השאלה אם כדאי כל כך להתאמץ כשכרגע הכל רגוע אם התאומים וגם ככה אני בכלל לא מרגישה להיט כל ההריון הזה והבנתי שזה לא הולך להשתפר מאוד....
מה גם שאני עצמאית ואפם אני יודעת שאני צריכה ללדת בסוף 8 חודשים ולא 9 ואולי גם אצטרך שמירה בסוף כדאי לי לרכז את הכוחות שלי עכשיו בעבודה כדי שלא כל מה שבניתי עם הלקוחות וכו' ילך לטמיון בעקבות ההריון...
2) שאלתי את הרופא בבירור מה הסיכונים.. אני לא אחת של עין הרע והריונות קודמים גם קניתי בגדים באלי אקספרסס עוד מראש... אבללל זה הריון עם סיכון הרבה יותר גבוה ובמקביל ישנם הרבה יותר החלטות שצריך לקבל...
אז איפה הגבול לדוגמא...
נצטרך לעבור דירה לקראת התאומים... ולעבור אחרי לידה במיוחד כזאת שאין לי מושג מה יהיה המצב זה הרבה יותר קשה וגם לקראת סוף הריון קשה אז לעבור קודם? ואם יקרה משהו???
להחליף רכב נצטרך קודם... בקיצור מה אתם עשיתם לקראת התאומים? מה הגבול בין הכנה הגיונית שכלית לבין החשש שקיים בכל הריון??
3) לא התחברתי לשום עגלת תאומים... בא לי משהו מדליק במיוחד שזה חוויה אחרת והעגלה היחידה שאהבתי עולה המון המון - בוגבו דונקי.. ראיתי שיש ביד 2 דברים ממש סבבה... ובמחירים סבירים! אז הייתם קונות כמה חודשים מראש אם יש משהו טוב ביד 2 כי שוב יש לי את החשש ( אני יכולה לאחסן בנתיים אצל ההורים...)
4) עד היום השתדלתי שהלידות שלי יהיו טבעיות וילדתי במקום שיחסית תומך בזה וגם חשוב לי שבאותו בית חולים יהיה טיפול נמרץ ילדים! בהריון הזה אני שמה דגש על תכנון של אולי ניתוח? אז צריך לבדוק איפה ניתוחים טובים וגם אולי פגיה? אז איפה יש פגיה טובה... יש לכן תובנות בנושא? יש מישהי שבדקה לעומק את זה... ואל תגידו שמוקדם מידי כי אותי מרגיע התכנון...
זהו בנתיים... סליחה על החפירההההה

)