פרידה..פייצולי

אני מבינה שאני צריכה להפרד

מהאיש שרציתי-

רציתי שיהיה ירא שמים ממני ומעלה,

עם מידות טובות ובדגש על סגנון מסויים של אישיות..

ולא מצאתי

ולא אמצא..

צריכה להפרד

אבל מתקשה..

ואני לא בררנית, באמת-באמת.

שאל אותי הבחור האחרון איתו יצאתי ברגע של פתיחות אם אני

מאוהבת במישהו אחר..ואמרתי שלא..

אבל בעצם כן? בבחור דמיוני שאני מתקשה להרפות ממנו?

מישהו כאן הצליח לעבור תהליך של פרידה דומה?

מה עשיתם?

תודה!

וואי זה ממש עדיןאנונימי פלוס

ממש יפה שאתה בבירור כזה עם עצמך והגעת למסקנה כזאת, שאפו!

זה ממש אתגר לדעת איפה את ומה את צריכה שיהיה טוב לך, שיהיה לך מתאים.

ממליץ לך לשאול אותך מאיפה נובעת אצלך הודאות שלא תמצאי אחד 'כזה' (ע"פ מה שהיה לך עד עכשיו בראש')?

חשש מאוד כבד שעולה מקריאה פשוטה של דבריך שאת 'נצלאת' להתפשר.

אני מאמין שהחלום למצוא בן/בת זוג עם יראת שמיים זה חלום שלאדם מאמין בחיים לא ישנה.

השאלה הנכונה נראלי היא -

איזו 'יראת שמיים' טובה בשבילי?

לכל אחד יש בראש כל מיני 'ציורים' של 'יראת שמיים' וזה מחוויות שחווינו בחיים כלפי המושג הזה וגם מחשבות, השקפת עולם.

אצל אחד היראת שמיים תתבטא בתפילה, שני בדף יומי, שלישי בלשחק דמקה עם קשישים.

לפעמים הדמיון שלנו נתפס כלפי ציור של יראת שמיים שלא מתאים לנו ואז הטעות הנורא מכל  היא -

כנראה שיראת שמיים זה מושג שפחות שייך אלי. זה טעות נוראית.

כל אחד שייך ליראת שמיים, רק כל אחד עם היראת שמיים שמתאימה לנשמה, נפש שלו.

כמו הסיפור על ר' זושא שאמר שאם אני יעלה לשמיים וישאלו אותי למה לא הייתי משה רבינו אני אהיה מבסוט, אני לא יחשוש בכלל, מה הקשר לי ולמשה רבינו...? אבל אם ישאלו אותי "למה לא היית זושא?" אז אני אפחד..

בתור סיפור זה נחמד, להפנים את זה, יכול להיות עבודה לא פשוטה. מהתרשמות אישית, רוב העולם לא מתנהל ככה.

רוב העולם משאיר את היראת השמיים הגבוהה למשה רבנו ולכל מי שיש זקן ארוך ;) 

בתפילה שנזכה...

בהצלחה רבה רבה בהמשך הבירורים!

קודם כל - ממש תודה על התגובה!פייצולי

הודאות נובעת מראיית מציאות בצורה מפוכחת..- מה שפגשתי לאורך השנים,

למרות שתמיד יכולים לקרות נסים מעל הטבע- אני לא האדם שקורים לו דברים כאלה, לפחות בתחום הזה.

וכן, להתפשר זאת המילה.

אני רוצה להאמין שאפשר להגיע להשלמה עם פשרה בלי הרגשת חמיצות.

הכוונה ביראת שמים למחוייבות גמורה לשמירת הלכה בלי לעגל פינות כשהלב גם מונח שם.

בכיף לגמריאנונימי פלוס

מוסיף שאלות לאור ההגדרה שנתת ל'יראת שמיים' -

"מחוייבות גמורה לשמירת הלכה בלי לעגל פינות כשהלב גם מונח שם"

איך מגיעים לכך שהלב מונח בעולם ההלכה, מרגיש הזדהות וקרבה אליו?

האם לא מדובר תהליך?

איך עוברים תהליך כזה?

ניסים? או לחלופין דרך שהיא לוגית כמו מתמטיקה?

פעם הרגשת שמשהו מסויים גרם לך יותר להזדהות עם ההלכה?

כנ"ל לגבי דבר שגרם לך להתרחק נפשית משמירת ההלכה?

אתה וראה את עצמך בונה משהו שיטתי שיגרום לך להגיע למטרת העל?

ככל שאת מתקדמת ברמת ההזדהות את משילמה את המשימה שלך או שאת מצפה להגיע עם עצמך להזדהות מוחלטת?

לענ"ד, כדי להגיע להשלמה בלי חמיצות נדרשת קודם כל הכלה במצב הנוכחי שאני נמצא, על אף חסרונותיו.

אחרי שאת יודעת ומקבל באהבה את ה'שטח עבודה' שעליך לעבוד עליו הדברים באים ממקום שלם ולא ממקום של מצוקה תמידית.

אגב, זה בירור שהוא קודם כל אישי, הרבה לפני שהוא נכנס להקשר הזוגי.

לפי מה שאני מבין הטיפוס הדמיוני הוא לא מאשר... את בעצמך. איך את תופסת את עצמך. אולי? או שאני טועה?

בהצלחהultracrepidam

מהנסיון שלי

תהליך של פרידה כזאת לא חייב להיות תהליך שלם של פרידה

זה יכול להיעשות בצורה הדרגתית, 

ויותר חשוב - זאת לא פרידה מלאה. מדובר בפרידה מהדמות השלמה, לא מכל הפרטים שלה. 

התוצאה אחרי פרידה כזאת היא שאת מוכנה לקבל את הדמות כשאיפה, ומכירה בכך שהמציאות יכולה להיות פחות מזה. אם למשל רצית מישהו שלומד עשרה דפי גמרא ביום ומתפלל ותיקין לתפילה של שעה, ומצאת מישהו שלומד שלשה דפים ומתפלל שחרית במנין רגיל של 40 דקות, את מקבלת את זה שזה בסדר, ואת מוכנה לקבל על עצמך את התוצאות ואת ההשלכות ואת ההשפעות על הבית, ואת שלמה עם זה.

ואם למשל הקשר עם הבחור המציאותי האחד לא מצליח, תמצאי בחור אחר שהוא דוקא כן מתפלל ותיקין אבל לא לומד קבוע. 

בקיצור, הבחור לא יתאים למודל אבל יתאים לעיקרון, ויהיה קרוב יחסית למודל בחלק מהתכונות שלו. ותשאפי לעודד אותו לכיוון המודל, ולקבל בלב שלם את התכונות שלו שלא מתאימות.

ויכול להיות שמהלך החיפוש דווקא תמצאי מישהו שמתאים למודל בצורה מושלמת. אולי.

בכל מקרה מדובר בתהליך רגשי משמעותי, זכור לי שכשאני ויתרתי על דברים זה היה תהליך קשה עם תחושת תסכול, לפעמים רק רגש חזק כלפי אדם אמיתי יכול לרכך את התהליך.

בהצלחה

תודה על התגובה!פייצולי

הצחיק אותי לקרוא את הדוג' שהבאת כי כשכתבתי שאני לא בררנית התכוונתי לזה..

אני לא מתעסקת כ"כ בפרטים ונשארתי רק עם העקרונות גם ביראת שמים וגם במידות-

במידות אני בעיקר מתכוונת לטאקט ורגישות.

כמובן הדוגמה היא רק דוגמהultracrepidam

קל להביא דוגמה מתחום שהוא ניתן למדידה ובלי יותר מדי מטען רגשי

יש שפע דוגמאות עם מטען רגשי או בתחומים שקשה למדוד אותם.

לפי מה שאני מבין מדברייך את מבקשת שלושה דבריםאוויל מחריש
יראת שמיים, מידות טובות, סגנון אישיות נראה לעניות דעתי שכדאי לך לחשוב על המושגים האלה טוב, להגדיר אותם היטב לעצמך ולהבין מה חשוב לך בהם ולמה.

יראת שמיים ברמה טובה אפשר למצוא בקלות אצל כ80% מהבחורים בישיבות טובות, מידות טובות כנ״ל (הכל השערה...).
כמובן שלכל אחד יש את הנסיונות שלו ומטבע הדברים אנשים נופלים וקמים, השאלה כמה הרצון להיות יראי שמיים ובעלי מידות טובות חשוב להם, כי זה מעיד על קשר לתכונות האלה יותר ממישהו שמתנהג בצורה של ירא שמיים או בעל מידות טובות.

לגבי סגנון, בקלות אפשר למצוא מתאים לפי סגנון הישיבות...

לעיקר שאלתך, נראה לי שכדאי לחשוב היטב על מה את הולכת לוותר, יש יסודות מהותיים בחיים שחשוב לקחת אותם בחשבון וויתור עליהם עלול להזיק מאוד. בן הזוג מייצג בצורה מסוימת את הטוב המושלם בשבילך, ונראה לי שכדאי לחשוב היטב על העניין הזה...
אני לא בגיל של בחורים בישיבות. פייצולי

יש ישיבות שיש בהם בחורים גם בגיל מבוגרהסטורי
אפשר להציע משהו?אילת השחר
זה עלה אצלי במחשבה בשבת.
לפעמים אנחנו מבקשים לכתוב את הסיפור שלנו, ואנחנו כותבים אותו בדימיון שלנו עם תיאורים מפורטים ועשירים כל כך שזה מדהים ומרגש. שם מתואר האדם ומה יהיה ואיך יהיה, ומה הדברים שקשורים בו שיהיו.
יש וזה מגיע אלינו בדיוק.
ויש וזה מגיע כמעט בדיוק. וזה מכאיב. כשזה כמעט בדיוק... אבל, זה לא.
ולפעמים מגיעים למקום שמתייאשים ממנו, ורוצים לשחרר אותה. את הדמות שלו.

אבל הסיפור עוד שם...
ואז מגיע רגע שמחליטים לשחרר את הסיפור כולו.
זה נראה לי השלב שאת בו עכשיו. השלב של לשחרר את הדמות הזו. כי נדמה שהדמות היא המעכבת.
ונשאלת השאלה: איך עושים את זה?
איך עושים? משחררים את הרצון לכתוב את הסיפור כולו בעצמנו, ומחליטים לחכות ולכתוב את הסיפור יחד.
מה כן חשוב להשאיר? האווירה.

בנקודה הזו חשוב לי להתחבר לנמשל, כי יש שם משהו חשוב שאני רוצה להאיר עליו.
הפוקוס בסיפור הקיים הוא על הדמות שלו. איך הוא צריך להיות, כמה למה ואיך. מה שהולך שם לאיבוד זו...את. מה את רוצה? לא, לא סתם רוצה.
מה את רוצה להרגיש שם? מה חשוב לך?
כשמפנים את הזרקור למה אני רוצה להרגיש ואיך רוצה להיות, מאליו על זה שמים את הדגש ולא רק על הפרטים הטכניים, נפשיים ואישיותיים של מי שמולי. כי, בעיניי, העיקר הוא החיבור וההרגשה של היחד שנוצרת, ואיך אנחנו מרגישים בתוך היחד הזה. אנשים משתנים כל הזמן, וזה הקסם שבהם שהם בתנועה כל הזמן. כשהשאיפה היא לכיוון שאת מכוונת אליו, ויש חיבור נכון ואמיתי, לא הייתי רואה באדם שמולי פחות מהדמות הזו שדומיינה בתחילה...
ואז...אולי נגלה שזה שמרגישים איתו את היחד שלנו, הוא האדם שעתיד לגדול לתוך הדמות הזו שדמיינו בתחילה.

(אם יש לך גישה לספר ''אהבה'' של הרב גינזבורג כתוב שם, אאל''ט, על העניין של בניית הדמות הזו כשאיפה, ומה עושים עם הדמיון הזה בפגישות עצמן כשיש מולי בחור מסויים. שווה לעיין שם.)
כתבת מדהים ונגעת מאוד יפה בנקודה.פייצולי

אני רוצה שיהיה חיבור גבוה- וזה יכול לקרות אם אדע שהוא אוהב את מה שאני אוהבת, אבל באמת.

כי אז יהיה לי את כל הכח בעולם לעמוד בכל אתגר שיבוא.

( עשית לי לחשק לנסות להשיג את הספר )

תודה!

ב"ה,תודה רבהאילת השחר
מרשה לי לשאול קצת שאלות? פשוט תעני לעצמך.
אמרת שאת רוצה שיהיה חיבור גבוה-
במה ובאילו דרכים מתבטא החיבור הזה בעינייך?
מה תקבלי מזה שיהיה ביניכם חיבור כזה?איך תרגישי?
מה הסיבה שבחרת דווקא בעניין האהבה של מה שאת אוהבת כביטוי לחיבור גבוה?יש משהו מעבר לזה...נסי להעמיק שם (לפני שתקראי מה שאכתוב בהמשך).

רוצה רק להגיד דבר על העניין הזה. יכול להשתמע מדברייך שחיבור כזה יכול להתרחש רק אם הוא יאהב באמת את מה שאת אוהבת. מה זה בדיוק אומר מבחינתך?

חשוב לשים לב לא להגביל את עצמנו למשהו שלא בטוח שאפשר להעריך. ויותר מכך, שמעתי באחד משיעוריו של הרב יהושע שפירא (ויש סיכוי שזה כתוב גם בספר לצאת מהדעת שהמליצו כאן עליו- שווה קריאה), שיכול להיות מצב שבו שני אנשים שואפים לאותו מקום, מאמינים ומעריכים דבר מסויים רק שאצל כל אחד זה מתבטא בדרך שונה ותפס צורת ביטוי אחרת. בשורש הם שואפים לאותו מקום, בפועל היכולת להרחיב את הדעת ולהבין שהשני שואף לשם גם כן גם אם בדרך שונה ממני, מאפשרת להתחבר גם לשונה ממני.

נקודה נוספת, יש סיבה למה חשוב לשים לב איך הייתי רוצה להרגיש בתוך הקשר, ואם מעמיקים פנימה אחד מהדברים שאנחנו מבקשים בחיים זה ביטחון. מהסיבה שכשמרגישים ביטחון פנימי אמיתי בנוכחות של מי שאיתנו, באמת קיימת הרגשה שאפשר לצלוח כל אתגר בחיים, כי היחד הזה הוא טוב ומיטיב.
חשוב לומר גם שהביטחון הזה הוא לאו דווקא בגלל איך שהאדם הזה גורם לנו להרגיש. בוודאי שמשמעותי איך מרגישים ואיך גורמים להרגיש, אבל לא על זה תולים בחירה. אנחנו לא תלויים בו, וביטחון שתלוי במה הוא גורם להרגיש הוא לא יציב. אם זה ישתנה, מה אז?אנחנו נקרוס כי נדמה לנו שהוא כבר לא מרגיש מה שחשבנו או הרגשנו ברגע מסויים? אלא העניין הוא שהביטחון קיים כי אנחנו יכולים להיות עצמנו שם. שם נוכל לבטא ולהביא את עצמנו ולהיות בקשר בלי פחד, כמו שנרצה שהצד השני יביא את עצמו כמו שהוא בחופשיות, באמת. כי שם מותר להרגיש הכל, וזה בסדר כי אנחנו בני אדם, וגם בין אנשים שאוהבים קיימים חילוקי דעות וזמנים שלא הכי מהממים ונוטפי מור ובשמים. וכן, גם נפגעים ומתאכזבים, זה קורה.
כשנוצר חיבור כזה של שני צדדים שכל אחד הוא הוא, והוא שלם עם מה שמביא איתו עכשיו ולא מרגיש צורך להיות משהו אחר בשביל אי מי בעולם, ומודע לכך שהוא בתהליך השתלמות כי כולנו בתזוזה כל הזמן, שם...
וואו. שם קיים חיבור מהמם.
זה בעיניי ביטוי לחיבור גבוה, פנימי ועמוק גם יחד.
כשמתגלה שם אהבה היא קיימת לא בגלל שמישהו אוהב משהו שאני אוהבת. הוא יכול לאהוב משהו אחר לגמרי, וזה מדהים שהוא שונה ממני, כי כך אני יכולה ללמוד להכיל משהו שהוא לא אני.
שם יכול להתקיים ביטוי של אהבה לא תלויה. וזו, כמאמר חז"ל, לא בטלה לעולם כי היא עצמית.
וזה יכול להביא הרבה ברכה וטובה.

אוקי, אז אני רואה שיש לנו כאן עסקפייצולי

עם בחורה סופר רצינית. יפה לך!

תודה על השאלות-הן ממש טובות וממקדות.

כתבת דברים מאוד  יפים ומעניינים-

אבל אני חושבת שהובנתי לא נכון במה שכתבתי שהוא צריך לאהוב את מה שאני אוהבת כנראה בצדק, הגדרתי את הדברים לא בצורה טובה מספיק.

האמת היא שכתבתי בכוונה בצורה מעט סתומה כי בכל זאת זה מרגיש לי מאוד אישי..

מודה לך!

בשמחהאילת השחר
ותודה לך, זה חידד עבורי כמה דברים דרך התגובה אלייך. ורוצה להאמין שעוד כמה קיבלו מזה משהו לדרך.

ממליץ על הפרק הראשון ב'לצאת מהדעת' של הרב יהושע שפיראהסטורי
אחת הנקודות שהוא מתאר שם, זה שלפעמים אנחנו מחפשים 'מלאך' ובזה מתעלמים מהיצר הרע שלנו וממילא לא מוצאים. כשמכירים בזה, אפשר למצוא את האיזון הנכון.
(ממליץ לקרוא בפנים, כמה שאאריך - הוא מתאר הרבה יותר טוב).
תודה!פייצולי

אחפש את הספר בהזדמנות- אם המליצו עליו 2 אנשים כנראה שהוא ממש טוב.

יקרה, את פשוט מדהימה ועוברת תהליך שמקרב את החתונהיודו ל-ה' חסדו

התהליך שהבנת בעצמך שחשוב לעבור, הוא לצמצם ולמקד

את מה באמת הדברים שיגרמו לי אושר

שיביאו אותי לחיי נישואין מדהימים

ולהתמקד בהם

כדי להפוך את החתונה למשהו מציאותי וקל.

את התהליך הזה אני עושה עם כל מתאמנת כתשתית לאימון לחתונה.

העניין הוא, וזאת הסיבה שקשה לך כ"כ ושאת מרגישה שהתפשרת,

שחשוב לעשות אותו ממקום שמדייק מה הצרכים הפנימיים שלך
שאותם את חייבת שיהיה בקשר.

וכשממפים את הצרכים , מצמצמים אותם למשהו מציאותי

ודרכם מחפשים, זה נעשה ממקום שלם ופנימי

סתם דוג', מישהי שממש רוצה בחור עובד ה' בסגנון מסוים 

והיא מבינה שיש לה שם צורך בהשתייכות קהילתית מסויימת

כשהיא מבינה שזה לא מהותי,

היא נפתחת לעד סגנונות 

ומרחיבה את היצע החיפוש. 

הרבה הרבה הצלחה

וחשוב מאד מאד להגיע למשהו שיש לך שלמות פנימית איתו

שקשוב ללב שלך

וזה תהליך כואב, ללא ספק.

אבל מקדם מאד מאד.

תודה!פייצולי

אני אכן מרגישה שאני מתקדמת.. אמשיך לנבור

סוף סוף.מי האיש? הח"ח!

פרסום שצריך לגזור ולשמור.
ובעיקר להציג לאלו שמציעים להן הצעות אבל לא ממש התחברו עדיין למציאות.

לא כולן צריכות לרדת לקרקע המציאות..פייצולי

חלומות לפעמים מתגשמים

בוודאי שלא כולן.מי האיש? הח"ח!

רק תשעים וחמישה אחוזים או קצת יותר.
מדבר מהרבה הרבה הרבה ניסיון בתחום.

מזדהה איתךלב אוהב

שבוע שעבר נפרדתי מהדמות שלי. וזה היה מאוד עצוב, אפילו טראומתי

(אולי עדיין אני לא באמת מוכנה להשלים עם זה שצריך להיפרד ממנה. עדיין יש בי קצת אופטימיות שאולי אולי...)

מאחלת לנו שיגיע לנו הבחור שנשמח בו.

יאוש זה דבר טובאנונימי פלוס
עבר עריכה על ידי אנונימי פלוס בתאריך ח' בטבת תש"פ 23:25

השאלה אם צומחת אחריו דמות אידיאלית אחרת שמתברר למפרע שהיא בכלל לא נופלת מהדמות הישנה..

אם עדיין לא, אני חושב שזה עדיין אמצע התהליך של ה'ירידה אל הקרקע'.

מהמםהפי
איזו שאלה חשובה את שואלת!לגעת בלב
יקרה,
כמה אמיץ מצידך להסתכל על המציאות בעיניים.
כמה כח צריך כדי לכתוב את הדברים שכתבת.
וכמה כואב לקרוא אותך.
את התיאור על הרצונות הטהורים האלו שיש בך.
ואיך אפשר בכלל לוותר במקומות כאלו?
איך אפשר להתפשר בעניינים כל כך מהותיים???
אבל אחרי שחווים כאב ותסכולים, מתחילה לחלחל הבנה שאין ברירה, צריך לשנות כאן משהו.
כי הרצון שלך להקים בית הוא כל כך חזק ועמוק,
ואת רואה שבדרך הזו זה לא קורה.
ולכן, בצער, את מחליטה לכופף חלק מרצונותייך כדי שהרצון העיקרי יתממש.
ואת מתארת בתגובה שלך שכבר עברת דרך בתהליך ההפשטה הזה, כבר עזבת את הפרטים ונשארת רק עם העקרונות. ועדיין לא מצאת את מה שאת מחפשת.
ועכשיו את מנסה להמשיך את התהליך הזה ומחפשת מה יעזור לך בו. כי הוא לא קל.

אני מנסה לתת לך כמה כיווני חשיבה איך ללכת בדרך הזו, ויחד עם זה למזער את תחושת הויתור והפשרה בע"ה.

1. העמקה נוספת.
אחרי שמוגדר לך מה הדברים שחשובים לך בבן הזוג (למשל יראת שמים, רגישות, טאקט) - את יכולה על כל אחד מהם לשאול את עצמך: למה זה חשוב לי? מה הצורך שלי בקשר לזה?
ואז את עשויה לגלות רובד פנימי יותר.
בתור דוגמה, נניח שחשוב לך שהוא יהיה גבוה. כשאת שואלת את עצמך מה זה בשבילך זה שהוא גבוה, את מזהה שאם הוא גבוה את מרגישה שהוא גברי. אחרי ההבנה הזו את יכולה לראות שיש עוד דרכים להיות גברי, ויכול להיות מישהו נמוך ומאד גברי בעינייך.
או אם חשוב לך שהוא יהיה רגיש. ובבירור עם עצמך את מבינה שיש לך צורך להרגיש שהוא קרוב אלייך, והרגישות שלו משדרת לך את זה.
אחרי שהבנת את זה, את יכולה להבין שיכולות להיות דרכים אחרות שתרגישי שהוא קרוב אלייך גם אם הוא לא רגיש, וכבר פחות ישנה לך אם הוא רגיש או לא כי העיקר בשבילך היא ההרגשה שהוא קרוב אלייך שאותה חיפשת.
(ממליצה מאד בהקשר הזה על ערכת "חתן החלומות שלי" של מכון עומק הקשר שעבדתי איתם)

2. סדרי עדיפויות.
את לא חייבת מיד לוותר על דברים שחשובים לך. בשלב ראשון מספיק לדרג אותם לפי מעגלי חשיבות.
למשל מעגל קריטי של 4 דברים שבלעדיהם את לא מתחתנת.
אחריו דברים שאת ממש מעדיפה שיהיו.
אחריו מה שאמנם ישמח אותך אבל לא קריטי.
וכו'.
ואז את לא חייבת להפרד באופן דרסטי מהדמות שרצית. זה מרכך ומשאיר לה מקום, לפחות בשלב הראשון. ואולי אחר כך את כבר מרגישה אחרת והויתור פחות מכאיב.

3. ניקוי תפיסות שמשנות את הראיה שלך.
הרבה פעמים קורה, שבחורה פוגשת בחור שבעצם עשוי להיות בן זוג מצויין בשבילה, אבל היא "לובשת משקפיים" שדרכן היא רואה את המציאות, ודרכן לא מתאפשר לה לקלוט את הפוטנציאל.
דוגמה פשוטה לזה היא פרפקציוניזם.
אם, למשל, בחורה מחפשת בחור שהוא ירא שמים. אם היא גם פרפקציוניסטית, היא עלולה לפסול בחורים יראי שמיים מתוך מחשבה שהם "לא מספיק" יראי שמיים. גם אם הם בחורים יקרים, יראי שמיים אמיתיים, אלא שיש בהם גם מקומות אנושיים וחסרים מטבע היותם בני אדם.
אם היא תעשה עבודה פנימית עם עצמה, היא תוכל לראות שיש בחורים כמו שהיא מחפשת, רק שהיא לא ראתה את זה לפני כן.
בקשר לעניין הזה של התפיסות שמשבשות את הראיה, אני מוסיפה,
שכתבת מילים כל כך מרגשות ועוצמתיות:
"אני רוצה שיהיה חיבור גבוה- וזה יכול לקרות אם אדע שהוא אוהב את מה שאני אוהבת, אבל באמת.
כי אז יהיה לי את כל הכח בעולם לעמוד בכל אתגר שיבוא."
אני שומעת במילים שלך את החוזק המיוחד של הקשר שיהיה בע"ה בינך לבין מי שיהיה בעלך. מרגש לפגוש מקום כזה.
מילים שנובעות ממקום פנימי ועמוק.
בעבודתי כמאמנת לחתונה כבר זכיתי לפגוש מקום יקר כזה, ודווקא בגלל זה אני מרשה לעצמי להגיד, שבתחושה שלי עשויה להתחבא גם במילים האלו תפיסה שמונעת ממך ליצור חיבור כמו שאת מחפשת.

4. לוותר על המחשבה שרק ככה יהיה אושר בנישואין. לפעמים זו הסיבה שכל כך חשובה לנו הדמות הדמיונית הזו.
נדמה לנו שרק אם בעלי יהיה (גבוה/רגיש/ירא שמים וכו') - אהיה מאושרת ושלמה איתו.
ואם יהיו לו חסרונות מהותיים - לא יהיה לי טוב בנישואין.
אבל זו טעות!
האושר לטווח ארוך בנישואין הוא לא תוצאה של תכונה כזו או אחרת של בן הזוג.
ולכל בן זוג, גם אצל זוגות מאושרים ואוהבים מאד - יש חסרון מהותי, לפחות אחד..

כתבתי ארוך... והאמת שיש הרבה מה להרחיב על דברים מכאן.
אם נוגע בך ואת רוצה לשמוע עוד - את מוזמנת ליצור קשר בעזרת החתימה שלי.

מעריכה את המסע שאת עוברת, את ההשקעה שלך להביא את עצמך למקומות חדשים כדי להתקדם ולגדול.
בע"ה יהיו פירות לעמלך!
אין צורך להיפרדמחושלת
מה שאת רוצה זה דברים הגיוניים. אם היה לך משהו הזוי שהיית רוצה או מאוד קונקרטי הייתי אומרת לך לשנות קצת את דרך החשיבה אבל מה שאת מחפשת זה א' ב' של חיים טובים.
אל תתפשרי על זה. בעז"ה תמצאי.
אין מושלם..זאב קדוש
לא תמיד מוצאים בדיוק מה שרוצים...
אבל לפעמיים כן קורה..
"בוודאי ישנו שם..."
מורכב. . תתייעציייי!!שבותי
מנסיון שלי*שלי*
קשה למצוא בחור עם יראת שמיים.
קשה זה לא בלתי אפשרימחושלתאחרונה
אם זה באמת חשוב לה היא בהחלט תמצא
הדבר הכי קשה בעולםהפי

סתם הגזמתי, זה לא הדבר הכי קשה בעולם... אבל כן יש בזה מן התסכול

לסיים קשר רציני עם בחור שהוא באמת זהב טהור, ואז למצוא את עצמך שוב בעולם של הרווקים והרווקות... איך עושים את זה בכלל??

פתאום מרגיש לי שכל הגברים לא ברמה שלו.

לא באופי לא בנראות לא באצילות

יש בזה משהו שקצת מלחיץ אותי.

לא יודעת אם זה תקין, אבל יש בי קצת געגוע אליו, למרות שבתוך הלב אני כבר מרגישה שזה היה או חתונה או ביי וטוב שזה ביי

וזה הופך את זה ליותר מסובך שהוא עדיין רוצה

באמת שלא סתם צחקו אשכרה קריעת ים סוף

דמט אני לא בנויה לשטויות האלה

כאילו מציעים לי ובראש שלי עובר.. למה לנסות בכלל

מבין אותך לגמריחצלה

עברתי אותו הדבר לפני כמה חודשים.

עד שאתה מוצא משהו שעונה על הדרישות שלך, שאיפות משותפות, כימיה זרימה.. אבל בסוף זה לא זה. אתה פשוט יודע שזה לא זה. וזה לא חלילה שהצד השני בעייתית או משהו, היא בהחלט זהב טהור..אבל יש דברים קצת יותר מורכבים.

והחזרה ל'שוק' לא כיפית בהחלט.

אז אני יכול להגיד לך רק מהניסיון הדל שלי שאני למדתי מהפרידה הזאת המון, על עצמי ועל זוגיות. והביטחון שלי בקב"ה התהדק עוד יותר. ואני בטוח שהטוב שלי יגיע, כי גם אני טוב, ואני בטוח שגם את טובה.

אז מה שאמרתי לעצמי זה - תתאפס על עצמך, תמשיך בכל הכח כי עוד שנייה תכיר את אישתך בע"ה, ואותו דבר אגיד לך (רק הפוך תעופי על החיים ורוצי לחפש את החצי השני שלך כי הוא יגיע בע"ה.

בהצלחה

בירור בצניעותחצלה

היי אשמח ממש לשמוע מנסיונכם מה הייתם עושים.

ביררתי הצעה ממש מעולה, נשמע שבחורה תורנית מבית תורני, החברה בטלפון אמרה לי כן היא דוסה, צנועה וכו וכו.

אני מגיע לדייט וקולט שהיא עם שרוול מעל המרפק, לא קצר קיצוני אבל מעל. לא שופט ולא שום דבר, מדבר רק מהנקודה שלי.

חשוב לי שאישתי תהיה צנועה עפ ההלכה, בזה אני בטוח. ואני לא יודע כל כך מה לעשות עם המצב עכשיו. לדבר איתה על זה ולהגיד שזה מפריע לי ? נראלי יכול לפגוע בה.לפסול על זה בלי להבין מה עומד מאחורי זה? נראלי חבל.

מה אתם הייתם עושים?

בנות - זה בסדר שידברו איתכן על זה? ואם כן, איך?

אין סיבה לפסול על הסף.shindov

אם הקשר יהיה רציני. אז יש נושא לשיחה. אפשר עוד לפני שהקשר יהיה רציני. על הסף אין סיבה לפסול.

רווקות אם יכולתן לקבל דבר אחד בתקופה הזאת מה היה?ראומה1

בתקופת חיפוש הזוגיות.

קריזה לא?בנות רבות עלי

פניתי לרווקותראומה1

אהה חח... כן... סליחה. לא התכוונתי להפריע. כמובן.בנות רבות עלי

מקפיצה♡♥︎♡♥︎ראומה1

תשובת הצ'אט - רווקבחור עצוב

• שיהיה גבוה, אבל לא שחצן.

• חתיך, אבל שלא יידע שהוא חתיך.

• חכם, אבל שלא יתקן אותי.

• עשיר, אבל שיהיה עניו.

• תורני, אבל שלא יהיה "כבד".

• קליל, אבל רציני.

• מצחיק, אבל שידע מתי להפסיק.

• רגיש, אבל גברי.

• גברי, אבל מחובר לרגשות.

• ספונטני, אבל מתכנן הכול מראש.

• כריזמטי, אבל צנוע.

• מנהיג, אבל שייתן לי להוביל.

• אוהב לטייל, אבל גם אוהב להישאר בבית.

• ספורטאי, אבל שלא יהיה מכור לחדר כושר.

• בשל רגשית, אבל עם נשמה של ילד.

• חברותי, אבל שלא יהיו לו יותר מדי חברות.

• שיהיה לו תואר.

• רצוי שניים.

• ועדיף שגם יעשה מילואים בלי להתלונן.

• שיהיה לו עסק מצליח או עבודה בהייטק.

• אבל שיסיים לעבוד בארבע כדי להיות עם הילדים.

• שיאהב ילדים.

• אבל שלא ייתן להם מסכים.

• שידע לבשל.

• ושלא יעשה מזה עניין.

• שיקום מוקדם לתפילה.

• אבל גם יישאר ער לדייט עד חצות.

• שילמד דף יומי.

• וגם שיספיק לקרוא ספרי פסיכולוגיה.

• שיהיה מחובר לרב.

• אבל שיחשוב בעצמו.

• שידע לרקוד.

• אבל לא יותר טוב ממני.

• שיאהב מוזיקה.

• אבל שלא ישמיע טראנסים באוטו.

• שיהיה כריש במשא ומתן.

• אבל עדין איתי.

• שיזכור כל תאריך חשוב.

• בלי שאני אזכיר.

• שידע להחליף גלגל.

• לתקן ברז.

• להרכיב איקאה.

• להבין במשכנתאות.

• להשקיע בבורסה.

• ולהוציא את הזבל בלי לבקש.

• שיהיה עמוק.

• אבל גם זורם.

• שידע להכיל.

• אבל גם להציב גבולות.

• שיכבד את ההורים שלי.

• ויאהב את האחים שלי.

• ויצחק מהבדיחות של אבא שלי.

• שיהיה בן 29.

• עם ניסיון החיים של בן 45.

• והאנרגיות של בן 23.

• בלי מטענים.

• בלי אקסיות.

• בלי דרמות.

• ועם אינטליגנציה רגשית של מטפל זוגי.

• וכמובן... כימיה. כי אם אין כימיה — כל השאר לא משנה.

עכשיו אותו דבר לגבריםחושבת בקופסא
עבר עריכה על ידי חושבת בקופסא בתאריך י"ד באב תשפ"ו 20:19

כמובן ג'נרטתי את המקבילה לגברים (חלק חמודים, חלק קצת פספס והייתי עורכת יותר)

שתהיה צנועה, אבל נראית כמו דוגמנית.

תורנית ומשכילה, אבל שאין לה ידע הלכתי יותר ממני.

חכמה ושנונה, אבל שלא תנצח אותי בוויכוח.

זורמת וקלילה, אבל שתקפיד על קלה כבחמורה.

שתפרגן לי מול החברים, אבל שלא תגרום לזה להיראות כאילו היא מחנכת אותי.

נשית וענוגה, אבל שתדע להרים ספות כשמנקים לפסח.

דעתנית ומבינה, אבל שתיתן לי להרגיש הראש בבית.

עצמאית, אבל שתחכה להחלטה שלי.

שתרצה לפרנס את לימוד התורה שלי, וחס וחלילה לא שתפתח קריירה.

שתעשה תואר פרקטי.

עדיף בהוראה או חינוך מיוחד.

אבל שתרוויח כמו בהייטק כדי לשלם שכר לימוד לישיבות.

שתעבוד חצי משרה.

כדי שתהיה בבית כשאני חוזר מסדר ערב.

שתאהב ילדים.

שתגדל שבט של שמונה ילדים.

אבל שלא תיראה עייפה לעולם.

שתדע לבשל כמו אמא שלי.

ושלא תשתמש באבקת מרק.

שתכין חלות כמו במאפייה.

ותלמד את כל הסגולות להפרשת חלה.

שתאהב אורחים בשבת.

ותארח 15 חברים מהישיבה בהתראה של שעה.

ותשמח לשטוף את כל הכלים במוצאי שבת בלי להזעיק אותי.

שתהיה מחוברת לרבנית שלה לתמיכה רגשית.

אבל שתסכים עם הרב שלי בכל נושא.

שיהיו לה אידאלים לתמוך בחצי שנה רצוף מילואים.

אבל שלא תדרוש ממני לגור בגבעה.

שתדע לשיר זמירות שבת.

אבל שלא תשמיע קול ליד חברים שלי.

שתאהב מוזיקה יהודית עמוקה.

אבל שלא תביא לי שירי קרליבך של שלוש שעות.

שתעשה ספורט ותשמור על כושר.

אבל בצניעות ובלי לעשות מזה עניין.

שתדע לנהוג בצורה בטוחה.

אבל שתיתן לי לנהוג תמיד.

שתדע לקפל את הציצית היטב בלי שהפתילים יסתבכו בכביסה.

ותגהץ לי את החולצות הלבנות בלי קמט אחד.

שתהיה עמוקה מחשבתית.

אבל שתסתפק בוורטים פשוטים על הפרשה.

שתדע להכיל את הספקות שלי.

אבל שתהיה יציבה כמו סלע אמוני.

שתכבד את ההורים שלי.

ותאהב את השטויות של אחים שלי.

ותצחק מהווארטים הנאמרים בשולחן שבת של אבא שלי.

שתהיה בת 21.

עם בגרות נפשית של בת 50.

והמראה הרענן של בת 16.

בלי היסטוריה של דייטים.

בלי חפירות של 'לאן הקשר הולך' - שפשוט תזרום עד האירוסים.

ועם יכולת הקשבה של פסיכולוגית קלינית אחרי יום עבודה.

וכמובן... שיהיה ענווה ופשטות. כי אם אין פשטות — איפה כל התורניות?

חחח שיתחתן עם עצמו או עם עץראומה1

ארץ השוקולד

יש שיר כזה

שיתקצר(:אני:)))))

אמונההפי

אגב זו תשובה לכל אתגר

חחחחחהפי

חתן מתוק מדבש*

היי אני עדיין צעירימח שם עראפת

כולנו צעיריםאביעד מילוא

אני חושב שכולנו רוצים לבנות בית ורק מחכים לזה

לא אתה זקןימח שם עראפת

שיעור ד' זה לא צעיר

אם אני זקןאביעד מילוא

לא צריך לקחת אותי כפרוייקט כדי לשדך לי?

לכאורה כןימח שם עראפתאחרונה

אבל אני כופר וצעיר מכדי להכיר בחורות שיתאימו לך

אני נאלץ לבשר משהו לא כ"כ טוב ( בקטע קליל כן ?)מוקי_2020

אם עכשיו קשה לכם והמון סימני שאלה וכל האונליין והוואצאפ והרשתות החברתיות

אז קחו בחשבון שעוד 30 שנה, לכל אחד יהיה חבר רובוט עם בינה מלאכותית, ששום בן או בת זוג בעולם יוכלו לנהל שיחה אפילו קצת קרובה לרמה שלו.

תחשבו על השיחה המושלמת. הכל מדוייק, גם האי דיוק יהיה מדוייק.

לדבר הזה יהיו השלכות עצומות על התא המשפחתי..

איך למה וכמה ? אין לי מושג.

אבל העוצמה תהיה גבוהה מאוד. השינוי יהיה גדול מאוד.

אני לא בטוח שאנשים מפנימים את השינויים שבדרך.

לכן....אההמ אההמ...

אני מבקש מכולם, להזדרז ולהקים תאים משפחתיים כמה שיותר מהר,

אני פונה בעיקר לנודניקים שיכולים להקים את זה כבר מחר בבוקר ואין להם שום מגבלות אמיתיות. כלום. הכל בראש אצלם.

מאלה אני הכי מאוכזב. לא רוצה להלחיץ אבל זה על גבול חיל_ _ ה _ _ . זה לא בסדר.

בכל מקרה ברגע שגברים (שהם למעשה ילדים) יתקלו ברובוטיות של 2035, המצב יהיה הרבה הרבה יותר מורכב.

תקימו כבר השבוע תא משפחתי. תגמרו עם זה וזהו. די. מספיק.

אני מבקש שתקחו את ההתראה ברצינות,

כמו התראה על טיל בליסטי איראני שבדרך אליכם ואתם באמצע שום מקום ואין לכם מה לעשות,אז אתה ממשיכים ללכת ולהאזין למוסיקה באייפון

כי אתם יודעים שהשם איתכם והוא ורק הוא מחליט מתי הסרט מסתיים וזה לא הגיוני שזה יהיה בגלל טיל בליסטי,

בטח כאשר אתם נותנים מעשר כל חודש לנזקקים באמת ולא מחליפים מעשרות בין חברים כדי לסמן וי.

תודה על תשומת הלב, למרות שאני מודה שהייתי עוצר כבר בכותרת ולא נכנס לתוכן,

אבל אתם עשיתם את זה. כל הכבוד.

לדעתי ברור שאדם עדיף על רובוטארץ השוקולד

לא הייתי חושש מזה לשניה

לא מטריד אותי,חתול זמני

מהסיבה הפשוטה שאיני אוהב לנהל שיחות.

פלוטרכוסנקדימוןאחרונה

הרימו כוס לחייו ואמרו: "ומה עלינו לספר למלך על אודותיך, זנון?".

"לא כלום", השיב להם, "מלבד שישנו איש זקן באתונה שיכול לשתוק בשעת משתה".

"על הפטפטנות", פלוטרכוס.

כוחה של מילה טובהמוקי_2020

(מיועד לכל המינים, רשום מנקודת מבט זיכרית, כי אני זכר )

מה תעדיפו יותר מתוך 2 אפשרויות.

אפשרות 1 :

בת זוג שתעגל פינות כשהיא תביע את דעתה בחיוך ונועם לגבי דברים שהיא מספרת לך, כדי לא תפגע, לא תכעס או לא תתעצבן

( גם דברים שלא קשורים אלייך אלא גם אליה או לאחרים)

אפשרות 2 :

בת זוג שתגיד הכל דוגרי, אמת טהורה, בצורה הכי ישירה. בלי לעגל. בלי לטאטא. כשאתה הולך לישון אתה יודע בדיוק מה היא חושבת באמת.אין משחקים. אין הפתעות.

עכשיו אני כבר מכיר את המגיב בתגובה השלישית שירצה מישהי שהיא גם וגם

והיא תדע מתי להיות ככה ומתי להיות ככה כאילו היא AI מהלך עם הוראות הפעלה.

אז זהו שבשאלה הזו אין כזה פטנט.

לכן, צריך לבחור מבין 2 האפשרויות כדי להבין מה תעדיפו יותר 1 או 2 .

תדמיינו שתקבלו 100% כזו לכל החיים ואז תענו.

גן עדן רוחני עוד בחייכם, לעונים

לא הבנתי למה אי אפשר גם וגםהפי

ברור שאפשרות 1חושבת בקופסא

טאקט ויכולת להתאים את עצמך לסיטואציה שאתה נמצא בה היא נכללת בכישורי חברה בסיסיים.

ברור שיש מקרים שעדיף לוותר על הנימוסים ולדבר ישירות, אבל הרבה יותר מעצבן בן אדם שלא יודע להתאים את עצמו לסיטואציה.

לכל דבר יש מחיר והשלכות (עונה לאלפי המגיבים)מוקי_2020אחרונה

אוקי,

למשל אם בן אדם "מתאים את עצמו לסיטואציה" ולמעשה נרצה או לא, צבוע כלפי הצד השני,

איך נדע שהוא לא עושה את זה איתנו ?

כי אצל הבן אדם הישיר, עם כולם, נדע שמה שהוא אומר, זה מה שהוא חושב

ואם הוא רוצה "להתאים את עצמו לסיטואציה", הוא לא מחרטט הוא פשוט שותק.

ואם הוא אוהב את הצד השני הוא מחייך לו ואם הוא לא אוהב הוא לא מחייך. הכל ברור. בלי לעגל פינות. בלי צביעות.

אחרי ההבהרה הזו,

איזה אופי תעדיפו יותר ?

גם אני מעדיף בחורה יפה וגם שמאוד אוהבת את המטבח וגם אוהבת מאוד לגדל ולחנך ילדים (ממש אוהבת, נהנית מזה)

אבל מה אני מעדיף יותר ? שתאהב לגדל ולחנך ילדים.

אין לי בעיה שהיא לא תהיה יפה ושלא תאהב את המטבח, למרות שגם אלה דברים חשובים, אבל אם צריך לבחור, בחרתי. ויתרתי.

רואה ? עניתי על התשובה.

עכשיו תורכם (פנייה לנשים וגברים)

מה חשוב לכם יותר ? ישיר כלפי כולם (סותם במקרה שלא רוצה לפגוע אבל לא מחייך ולא מספר סיפורי סבתא)

או...מעגל פינות ? זורם ? ונרצה או לא מחרטט קלות. או זה או זה.

זו השאלה.

שאלה שיש לה תשובה ברורה מאוד וניתן לענות עליה בצורה החלטית,

גם אם זה פחות נח, אבל זה פורום אנונימי, אז אני מאמין שזה אפשרי.

זכיה ב 20 מיליון שקל בשנה הקרובה , לעונים.

אני בחור. זה חשבון של אמא שלי. הצעות שהיו תפוסות -יעל11

האם שייך לגבי הצעות שאמרו לי שלא פנויות כרגע, או שבדיוק קיבלו הצעה אחרת, לשאול לאחר זמן מה את המשדך מה קורה ואם פנויה? או שלא שייך?

לענ"ד שייךאשר ברא

גם לדעתי שייךגב'

לברר אף פעם לא מזיקאביעד מילוא

אם אמרו שלא פנויות או קיבלו הצעה אחרתארץ השוקולדאחרונה

שייך,

סביר מאוד שאפילו לא קיבלו את הפרטים שלך בגלל זה.

החברה של אחותי, הפספוס שלי, והלב שעדיין צובטיאיר45

הי, לא יודע אם מתאים לשתף כאן אבל בכל זאת...

אני גר בישוב מאוד קטן אי שם... היתה לאחותי חברה טובה שגדלה אצלנו ממש, ותמיד הדיבור היה היא לי ואני לה... [גם ממנה גם ממני]

בסופו של דבר כל אחד פנה לדרכו... ובאמת שכחתי ממנה עד שגענו לגיל היא לא הייתה הראשונה, אבל אני כן אגיד שלפני שנה ניסינו להציע אבל היא הייתה בוף תקופת מבחנים, מיד אח"F יצאה עם מישהו והתחתנה..

וואלה עבר לי יצאתי עם עוד, עדיין לא מצאתי...

אבל פתאום זה חזר לי בברומנג, לא יודע כל פעם שאני רואה אותה עם בעלה (נולד להם בן)... זה כן עושה משהו בלב...

ובשבוע האחרון פתאום יוצא לי לחושב עליה, ואני בלחץ מזה... מה הקשר שאני חושבב, זה כבר עבר לי.

וגם אני כאילו אומר מה אני ימצא...

בקיצור אני אוכל תסביכים...

אני חושבת שמה שאתה מרגיש הוא די אנושיהפי

לפעמים דווקא כשהאדם כבר לא רלוונטי עבורנו הדמיון מתחיל להשלים את כל מה שלא באמת קרה. הוא בונה בראש מה היה יכול להיות ובקלות מצייר תמונה מושלמת ( מידי) שלא בטוח שהייתה קיימת במציאות.

כשאתה רואה אותה עם בעל וילד אתה לא באמת רואה את החיים שהיו יכולים להיות לכם. אתה רואה תוצאה מוגמרת והמוח באופן טבעי משלים את החסר..

אל תשכח שגם אם הייתם נפגשים אף אחד לא יודע אם באמת הייתם מתאימים. יש הבדל גדול בין פוטנציאל שדמיינו במשך שנים לבין זוגיות אמיתית שנבנת יום יום .

ובעיניי, המשפט שכתבת מה אני אמצא? הוא כנראה הדבר שבאמת יושב מתחת לכל זה. מתי שלי תגיע

אל תיתן למחשבות האלה לשכנע אותך שפספסת את האחת. יכול להיות שהן פשוט מזכירות לך כמה אתה רוצה כבר להקים בית משלך. וגם זה, בעזרת ה' יגיע.

ועם כל מה שכתבתי לי יש כלל ישר שקופץ לי לא להשוות לאחרים תתרכז בעצמך זה באמת הרבה יותר כיף

ואוו נכון מאודיאיר45

זה באמת מה שחשתבי בהתחלה... מי אמר שאנחנו בכלל מתאימים. וזהעבד טוב

רק שבחודש האחרון לא יודע פתאום נכנס למח

בהצלחה(:הפיאחרונה

אישית, אני מעדיף קסם אישי על יופי.בנות רבות עלי

יש בנות שהן לא יפות, הן פשוט לא. אבל מהדרך שהן מתבטאות, וזה כולל את כל הדרכים האפשרויות (כן, התנא שנה דרך, מצחיק) במיוחד אלו שבטוחות בעצמן. או שאני בכלל מנסה להגדיר משהו שאני נמשך אליו ספציפית ולא יודע להגדיר אותו זו גם אפשרות. אולי, נראות צעירות לגילן אבל מתנהגות כבוגרות? אולי. למעשה אני די נוטה לחשוב שזה אכן זה.

נתקלתי במישהי כזו אתמול והיא עדין תקועה לי במחשבה וזה מוזר. אז בקיצור אם היית אתמול בפתח תקווה בהיפר מור תכתבי לי. סתם.

יפה. התבגרת, החכמת,למדת להסתכל לעומק ולא בחיצוניתפ.א.

ואי לגמרי אחי.בנות רבות עלי

עכשיו מה הקטע?בנות רבות עלי

עכשיו הגעתי לבית אז אני יותר מיושב. שניה רגע עוצר כי נשרף לי האוכל.

אוקי שומעים? אז בקיצור, עכשיו אני פתאום קולט את הפספוס. היא היתה עם האח שלה (בנינו זה הבן שלה אבל אני מעדיף לחשוב שהיא לא נשואה)

קיצר זרקה לו פירגונים בקול .. "מלך מלך!" אני סתם הסתובבתי. נראה לי היא חצי התפדחה למרות שהיא לא מהמתפדחות. אולי מהמפדחות זה כן. בקיצור....

מה רציתי להגיד, חשבו על הסיטואציה שאני מסתובב ואומר לה "יותר ממני?..." מה לדעתכם היתה התגובה שלה? אני אומר הייתה מבקשת את המספר לא שאני משוויץ עכשיו או משהו.

סתם טוב אני רואה שאני שוב מדרדר לכן נעצור כאן. יש למישהו משהו להוסיף?

אתם אומריםבנות רבות עלי

זה בסדר אתה גם ככה מדבר לעצמך אין מה להוסיף . אוקי... הבנתי.

אני הולך.

🤣🤣🤣

תלוי בהומור שלהארץ השוקולד

חד משמעיתהפי

יש מי שיתפסו דבר כזה כהטרדה, או בתחום האפורנקדימוןאחרונה

קשה לדעת.

אולי יעניין אותך