ומה כבר ביקשתי ריבונו של עולם, להיות נקייה לכבוד שבת קודש, כי מה הקטע ללבוש שמלת שבת אם אני לא מקולחת ולא נקייה
כן אחים יקרים שאומרים 'מזל שהתקלחת אתמול' אין לי איך להגיד לכם את זה אבל יש ימים שבנות צריכות להתקלח כל יום ומה קשור אם התקלחתי אתמול.
הרגל שלי כואבת נורא מיום שני משיעור ספורט ואני לא מצליחה ללכת אבל אף אחד לא מאמין שזה רציני ורק מזלזלים וכ ו א ב. ל י. אני פשוט לא יכולה לדרוך או לזוז איתה בלי לצרוח מכאב
אני רוצה להישאר במיטה כל השבת ואיכשהו שכל החומר במשנה יכנס לי למוח כי לא עברתי במתכונת הראשונה, והחומר פשוט קשה קשה ואין בי כוחות ללמוד את כל החומר הזה שלא נגמר והמורה הזאת שבודקת כאילו היא מינימום היטלר ומורידה על כל דבר קטנטן
אבל צריך מנחה פעמיים וקבלת שבת ולשדר עסקים כרגיל כי שומרים על פרופיל נמוך בבית. למה הוא הגיע לשבת. הולכים להיות פיצוצים עד לב השמיים ואין לי מספיק כוחות כדי לשמוע את אבא צועק. לא רוצה להתלבש לשבת כשאני לא נקייה ואני לא רוצה ללכת לבית הכנסת בקור ובגשם הזה ועם רגל מדדה בקושי אבל אני בחיים לא ישאר עם אמא לבד בבית
הרבה זמן לא התלוננתי, אני רק מקשיבה לכולן וסופגת אז הינה עכשיו אני מוציאה
אני נראת נורא ועד שאמרתי שאני מפסיקה להילחם בגוף שלי אלא אני מתחילה להשלים עם זה ולעשות שולם שולם לעולם, אבל.
למה אין שבת אולפנא
אני רוצה לישון את כל השבת מהשניה הראשונה עד השניה האחרונה