יש לנו 5 ילדים מקסימים ומתוקים, לפני כמעט חודש גיליתי שאני בהריון שישי שמאוד ציפינו לו.
ביום חמישי האחרון בבדיקת אולטרסאונד שגרתית לצפיית דופק הרופאה ראתה שק אחד עם עובר ודופק והפתיעה אותנו ממש כשגילתה שק נוסף (בינתיים ללא עובר ודופק).
העובר שנצפה תואם לשבוע 6+1 כך שהיא אמרה שזה עדיין מוקדם והגיוני שעדיין לא רואים את העובר בשק השני.
בגלל שהיא אמרה שזה "ככל הנראה" תאומים - שאלתי "אז מה זה יכול להיות חוץ מזה?" והיא אמרה שלפעמים זו השתקפות של השק או משהו כזה אבל ברוב המקרים זה תאומים...
בקיצור - מאז זה לא מרפה ממני.
אף אחד לא הכין אותי לאופציה וגם לא ציפיתי!
אחיות שלי למשל מידי פעם השתעשעו ברעיון שאולי יהיו להן תאומים אבל אני אפילו לא התבדחתי על זה, זה היה נשמע לי כ"כ לא מציאותי!
לבעלי ולי אין תאומים במשפחה - לא לסבים, לסבתות, להורים, לדודים לדודות לאחים ולאחיות - אין תאומים לאף אחד!
(יש לו 3 בנות דודות שהן אחיות וילדו תאומים, אבל זה רחוק לדעתי...).
בכל מקרה האולטראסאונד הבא רק עוד 3 שבועות וזה המווןןןן - ורק אז נוכל לדעת בוודאות אם כן או לא (בהרגשה שלי זה כן אבל גם אם לא מודה לה' על עובר אחד ומתפללת רק לבריאות וידיים מלאות!).
בינתיים זה תפס אותי באמצע עיצוב הבית החדש שעברנו אליו לא מזמן - כשאני מתחילה לחשב מסלול מחדש ולחשוב איך אפשר לתכנן את סידור החדרים אחרת - כי יש הבדל אם זה שניים או אחד... 😏
בכל מקרה שמחתי לגלות את הפורום הזה, ונראה לי שפה אוכל לפרוק שאלות ותהיות ובעיקר לקבל תמיכה בכל התהליך הזה (בינתיים אנחנו לא רוצים לשתף בזה - נראה אם נצליח...).
זה היה הפוסט הראשון.
האם יהיו עוד ואהפוך פה לחברת קבע? זה רק ה' יקבע...

(שראו אח"כ מה זה אומר באמת, וקצת פחות קנאו...)
(העלית את זה גם שם, נכון?)
בשורות טובות!