אבל ארוסתי נכנסה להתקף חרדה בשבוע הראשון של האירוסין ומאז כבר לא מדברים על חתונה כדי לא להלחיץ אותה והיא כל הזמן בהיסוס האם כן או האם לא. היא אומרת שהיא רואה את עצמה לפעמים אומרת לי לא ושנפרדים. זה פשוט שובר לי את הלב.
ואני, אני צריך להיות חזק ויציב בשבילה. כי כשאני מספר לה על החששות שלי אז זה רק מרחיק אותה עוד יותר.
כל פעם שואלים אותי.. נו אשקודש יש תאריך? אני אומר לא. כנראה אחרי לג בעומר.
ואני מתחיל לספור את הזמן עד לג בעומר וזה עוד מלא זמן!!!!
כבר נפלנו כמה פעמים בשמירת נגיעה וזה לא עשה טוב לקשר בכלל. רק הרחיק אותי ממנה ואותה ממני. ב"ה כבר לא נופלים בכלל.. אבל אני שואל את עצמי האם יש מצב שזה מה שהרס לנו את הזוגיות?? מה זה עונש מלמעלה?? אוף. אני אוהב אותה כל כך. וכל כך קשה לי. הפסיכולוגית שלי עכשיו נמצאת בחודשיים חופש בחול אז אין לי למי לפנות כי לא בא לי להתחיל מחדש.
אני מתבודד וכל פעם ה' נותן לי כח מחדש אבל אני פשוט לא מצליח לא לחשוב אם אני מבזבז את הזמן שלי.. בא לי כבר להקים בית.
כבר הייתי פעמיים בשלב לפני אירוסין עם אחרות וב"ה ניצלתי מגזרות רעות אלה... מה ה' מנסה להגיד לי פה?!?! מצד אחד כל המניעות הם בשביל החשק וצריך לעבור אותם... אבל מי אמר שאלו מניעות אולי זה סימן מה'.
ב"ה היא התחילה ללכת לטיפול נפשי.. אבל כשאני שואל אותה מה קורה שם היא אומרת שהם לא מדברים בכלל על הרגשות והפחדים שיש לה מהחתונה וחיי הנשואים. אני מפחד שזה עכשיו יקח מלא זמן עד שהיא תדע אם היא רוצה או לא. עכשיו ידוע שלכולם יש חששות אבל פועלים בעיניני החתונה עם פחדים כי הם לא נעלמים באמת. ודיברנו על זה גם אבל היא התחילה להיכנס שוב לחרדות ולהרגיש לחץ.
אוווף אני באמת לא יודע.. ואני משתגע.... כאילו מתי אני אומר די למצב הזה?!?! עד מתי אני מחכה לראות מה קורה???

כ"כ כיף לשמוע (: