לא ישנה בלילות, קמה בבוקר,מארגנת את הילדים ובעלי לוקח אותם למסגרות ומנסה לחזור לישון (בדרך כלל כשאני נרדמת אז הקטן מתעורר) חוזרים מהמסגרות- אוכלים, משחקים, ארוחת ערב מקלחות, מיטות. בעלי חוזר אחרי שהם כבר במיטות
לא רואה את בעלי, לא מספיקה לדבר איתו ובסוף היום כל מה שיש לו להגיד לי "אז מה עשית כל היום"?
מציינת שהוא אברך מאז שהתחתנו ואני מאפשרת בשמחה למרות שצריך להצטמצם בהרבה דברים כי מאמינה שחשוב! כל היום מנקה, מבשלת,מכבסת, דואגת לילדים, לתינוק ושתהיה לו ארוחת ערב מוכנה כשהוא חוזר ו... כלום!
לפני שבוע!! אמר משהו שמאוד פגע בי ולא חשב שצריך לבקש סליחה וגם כשאמרתי לו שנפגעתי לא טרח לבקש סליחה, היום הסברתי לו מה בדיוק פגע בי והוא ענה לי ש"הוא לא מבקש סליחה כי אם הוא מבקש סליחה אז אני לא מתייחסת למה שהוא אמר" וזה כל כך לא נכון!! אני כל הזמן עובדת על לנקות את התוכן של הדברים צריך שהם נאמרו! ובאמת,אישתך אומרת שהיא נפגעה ממך אז תבלע את האגו ותבקש סליחה!
לא מצליחה להבין את זה! מה הקטע?
ועוד פנינה- "אני לא אוהב את המשחק הזה שאם פגעת בי אני צריך לפייס אותך וכשאני נפגע את צריכה לפייס אותי"
מרגישה לא מוערכת, קטנה ומושפלת לא מבינה איך בן תורה יכול להתנהג ככה, מתחשק לי להתקשר לרב שלו שיתן לו שיחת נזיפה.
מוציא לי את כל החשק לקום בבוקר ולפעול, אין לי כוח להתמודד איתו יותר!
צריכה חיבוק!
סליחה על האורך תודה למי שקראה ❤