בס"ד
-סליחה על החפירה-
נשואים חצי שנה ומונעים (בהיתר מרב) בגלל רקע של מתח נפשי שמעדיפה לא להיכנס לזה עכשיו. אני מאוד מאוד מאודדדד רוצה להיכנס להריון וזה מגיע למצבים שאני כבר סתם עושה בדיקות מתפללת לנס למרות שיודעת שאני לא בהריון, ואז רואה פס אחד ובוכה.
הקשר עם בעלי מקסים ב"ה, טוב לנו מאוד ביחד ואני מרגישה שיש לנו שלום בית. הוא מבחינתו להפסיק מתי שאני מוכנה...
ההתלבטות היא כזאת- אני רוצה שנה הבאה בע"ה להתחיל ללמוד באוניברסיטה. אם אפסיק עכשיו אז אלד בסביבות דצמבר שזה סמסטר א' ובטח לא אגש למבחנים ואז הלימודים יתאחרו עוד שנה.
חשוב לי להדגיש- העניין הוא לא הלימודים או פן כלכלי או עניין חיצוני אחר. זה עניין נפשי- אם אדחה את הלימודים בעוד שנה (אחרי שאני דוחה אותם כבר כמה שנים) זה ממש יפגע בי נפשית. אני הרבה זמן מנסה להתקבל ללימודים גבוהים ומשפרת הרבה פסיכומטרי ומנסה ועוד שנה ממש תשבור אותי. בנוסף, אני מכירה את עצמי ויודעת שאני לא אחת שאחרי שבועיים אחזור ללימודים כאילו כלום ואגש למבחנים עם ניו בורן.
המחשבה היא למנוע עוד שלושה חודשים ואז אני כבר אעבור את המבחנים של סמסטר א', אלד ואהיה בחופשת לידה עד שנת הלימודים הבאה (כלומר אקפיא את סמסטר ב') וכל הזמן אומרת לעצמי- מאיפה לך שישר תכנסי להריון? אי אפשר לתכנן לרמה כזאת. ואם חס ושלום יהיו בעיות ואת עוד מונעת... הרבה רגשות אשם.
ודרך אגב אני מטופלת אצל פסיכולוגית אז נא לא להמליץ על זה. רק אשמח לחוות דעת חיצונית. תודה.