נמאס כבר!!!!!!!!!!!!!מתו"ש
בס"ד

מה יש לכם מערבים????? מה אכפת לכם שהם יהיו בארץ הזאת????? למה כל השינאה הזאת?!?!?! כאילו, בסדר, אני מבינה, יש מחבלים, אבל זה ממש כמות קטנה!! למה להכליל ולהגיד "ערבים"???????? הם אחים שלכם!! אם תרצו ואם לא, הם הבנים של אברהם אבינו בדיוק כמונו!!!! אז פשוט די עם השנאה הזאת! נמאס כבר!!
רחלי-שלבוקית
הם הורגים אותנו זה המטרה שלהם בחיים להרוג לשסף לאנוס ולהתעלל!
זה כבר חיים או מוות זה לא משחקים!
הם הורגים אותנו ואת שואלת מה השנאה?
ורחלי כחי ת'כוחות ותאבקי על השנאה לחרדים ולחילונים הם בעם!!!!!
טוב אני מסיימת לפני שתהרגי אותי!! אבל למה לשנאת? לא הגזמנו הם הורגים ואנחנו לא רק שלא מחזירים אלה גם אוהבים!!
אבל זה לא כולם!!!!!!!!!!מתו"ש
ילדה, צאי מהסרט.מישהי5
דבר ראשון- המחבלים זה לא כמות קטנה מהערבים בארץ. אי אפשר לסמוך עליהם, וכבר ראינו את זה בגוש קטיף כשאנשים שם העסיקו ערבים [כי בסדר, לא כל הערבים הם מחבלים] ובטחו בהם, עד שיום בהיר אחד הערבי הנחמד שלף עליהם סכין.

שלי הם לא אחים. לא יודעת מה איתך, אני לא אחות שלהם, הם לא אחים שלי. לא. כלום. שום דבר. הכי קרוב שאפשר אולי לומר עליהם- בני דודים. הם יצאו מישמעאל. פתחי ספר בראשית.  

למה אנחנו שונאים אותם? תגידי את עיוורת? את לא רואה מה הם עושים לנו? הם רוצים להרוג אותנו. לכלות אותנו. לרצוח אותנו. וצאי מהסרט שרובם לא רעים. על הפיגוע במרכז שמעת? על פיגועי הטרקטור שמעת? על הפרעות בעכו בשנה שעברה שמעת? אם לא- ברוכה הבאה אל המציאות. מי ביצע את כל אלה אם לא הם? יפה. מסקנה- הערבים לרעתנו> ואל תגידי לי שזה רק חלק, כי בכולם צריך לחשוד. [עייני בפסקה הראשונה.] >אנחנו לא צריכים ואסור לנו לרחם עליהם. מש"ל.

שנזכה להתפקחות מהירה..
יופידו!טיפשה ראשונה הגיבה-מי הבא בתור??מתו"ש
אחלה דרך להתמודד עם דיעות שונות משלך.מישהי5
רחלי, זוכרת מה קרה במאורעות תרפ"ט?איציק הג'ינג'י
אם לא, כנסי

ובקיצור
כמו שאת אומרת הם לא היו מחבלים ואף גרנו איתם באותו ביניין, אכלנו, שתינו.
בחברון באותה תקופה (לא כמו פה שהם בעזה) היינו ממש שכנים
ומה קרה במאורעות תרפ"ט? ימ"ח תקעו לנו סכין בגב!
למה? כי הם חיות!

תמיד ששואלים אותי למה אני שונא את כ-ל הערבים זוהי תשובתי..

איציק
עזבו אותה היא רוצה צומי..ילץ
היא מכירה מספיק סיפורים כאלה, אפילו מקרוב, אבל היא סתם רוצה לראות איך אתם מתעצבנים, ולכן אל תתעצבו, והיא תפסיק עם השטויות.
ילץ, יום כיפור מתקרבאיציק הג'ינג'י

עצה שלי..האדמו"ר מסאטמר
לא מומלץ להתייחס להבלים הללו
צודקת אין בעיה עם ערביםישמעאל
ואין שום סיבה לשנוא אותם וזה גם לא עוזר, אבל צריך לזכור שמדובר באוכלוסיה עוינת שלמרות נחמדות היהודים כלפיהם (זוכרים איך הלכנו לרופא שיניים בעזה?) הקימה מתוכה כמות עצומה של טרור, זה לא נולד מהאויר, זו דת של רע וזה תרבות ברברית!
כולכם טיפשים וזהומתו"ש
בס"ד
מישהי5-רואים שאת לא מכירה אותי בגרוש
איציק-ממך לא הייתי מצפה
אליעד-צומי כרגע-<בשונה מהתקופה הקודמת> לא חסר לי אם כי אני רואה שלך עדיין חסר כמויות רציניותשל טקט
נתנאל (או שמע מתנאל?)-הבלים?????????אתה רוצה שאני יראה לכולם מה שלחת לי ואתה קורא לזה הבלים??????
וישמעל-יש בעיה עם ערבים!! מעבר לטרור-הם מסריחים לנו את הארץ תרתי משמע!!!

קיצור..."כל העולם כולו טיפש אחד גדול והעיקר לא לשים על אף אחד"
אנחנו טיפשים?אנונימי (פותח)
גברת. את בפורום הלא נכון. 
נראה לי שאת בכלל לא מבינה את המפה הפוליטית של ארץ ישראל. פה ושם יש כמה שמאלנים קיצוניים סהרוריים כמו יוסי ביילין, זאב שטרנהל וגדעון לוי שמאמינים במדינה דו-לאומית שבה היהודים יחיו בשלווה ובהרמוניה עם הערבים, אבל הם חריגים ובודדים. בשורה התחתונה למעלה מ-98% מתושבי המדינה רוצים להיפרד מהערבים. כל הוויכוח בין "ימין" ל-"שמאל" הוא על מה לעשות עם הערבים. היהודים השפויים מבינים שיש לערבים אלטרנטיבות אחרות שאינם בארץ אבותינו, ואילו "השמאלנים" מוכנים לוותר על אדמת המולדת ולאפשר לערבים להקים מדינה בתוך שטחי ארץ ישראל (והם משלים את עצמם בזה שבכך יסתיים הסכסוך הישראלי-ערבי). 
בת כמה את? ילדהישמעאל
מתוקה..את צודקת..באמת יש כמה ערבים טובים...הוד':)
אבל...
1. 90% לפחות מהערבים אם רשעים ורוצים רק במותנו...
2.(למדתי את זה פעם..)רק הערבים שיודעים ומבינים שא"י שייכת אך ורק לעמ"י ומבינים שה' הוא המלך ושאנחנו העם הנבחר ושהעם שלהם לא טובים אז הם יכולים להישאר...
3.(למדתי את זה אתמול..) בעלנו לשבח כתוב "ואפס זולתם" מה שהיה כתוב שם על זה ,זה שהגויים אינם משתבים לנו והם כמו אפס!!
4.אני מכירה מישי מהישוב שלי...שהם העסיקו ערבים בבניה אצלם בבית ואחרי פיגוע אחד האמא ראתה את התמונה של המחבל וגילתה שזה אחד הפועלים אצלם...
5.כמו שאברהם גירש את ישמאעל כי הוא השפיעה לרעה על יצחק ככה גם אנחנו צריכים להוציא את ישמעאל (הערבים) ממנו כי הם משפיעים עלינו לרעה...
6.כתוב בתורה שביום שבו תהיה הגאולה ימותו כל הגויים ששונאים את עמ"י,וכל הגויים שהם יודעים ומבינים שא"י שייכת לעמ"י ואנחנו העם הנבחר אז לא רק שהם לא ימותו אלא..הם יתגיירו!!

הבנת?מקווה שכן..מקווה שנזכה לגאולה השלמה...ושאנשים יפסיקו להתווכח...

אגב..מה העיניין להתווכח אם זה לא לשם שמיים ואף אחד לא מתכוון באמת להקשיב לשני אלא רק להיתעצבן על הדעות שלו עוד ועוד?!?
תדעו לכם באמת שוויכוח שהוא באמת כדי להבין את השני ולקבל ממנו...זה לשם שמיים...לא כמו פה בפורום שכמעט תמיד זה לשם וויכוח...
ותדעו שאתם באמת יכולים לקבל... 

יומטוב ושנה טובה!!
שתכתבו ותחתמו בספר החיים!!

אני ממש לא מסכים איתך.tomerittal
בס"ד

באמת, מבחינת התורה אין בעיה שערבים/גויים יגורו בא"י, כל עוד הם מקבלים על עצמם להיות כ"גר תושב". מה זה אומר? שהם מכבדים את זה שהיהודים הולכים ע"פ התורה שלהם, וק"ו- שא"י שייכת ליהודים ולא לערבים.
מדינת ישראל- היא מדינה יהודית. לא ערבית.
לא נראה-לי שרוה הערבים שגרים פה עולים על התנאים האלה.

פחח.. הערבים הם לא אחים שלנו. הם בני דודים... לא, סתם.

תגידי לי... למה כ"כ מציק לך הדבר הזה, שהוא ממש לגיטימי(כן! טבעי לשנוא אוייבים ששונאים אותך ורוצים להורגך בפירוש, לפחות כך הצהירו מנהיגיהם), ולא דברים הרבה יותר חמורים מיזה?
למה לא מפריע לך שיש שנאה בתוך עמ"י? למה ללכת רחוק?? זה מגעיל!

בצלב"א!
השרשור מוצה.אוריה שמחהאחרונה
מי שבא במטרה לשמוע- ברוך הבא.
מי שבא במטרה להקניט- שיחפש את נסיונות פעילים: http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f12 הרבה אנשים יעזרו לו.

תודה ויומטוב.
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך