בת 32 רווקה דתייה.בחורה שקטה מטבעי וקצת ביישנית.עובדת בעבודה מסודרת ויש לי תואר והרבה חברות בחיי היום יום וגם בעבודה.
בטבע שלי אני אדם שקט ללא סיפורים בארסנל שיכולה לשלוף בכל רגע שקט גם בחיי היום יום ולא רק בדייטים.
שלא תבינו לא נכון עם חברות וגם בדייטים שעולה נושא שיש לי מה לומר אז הכי אספר ואדבר ובדייטים כשהצד השני מעלה סיפור הכי מתעניינת ומנסה ליזום שיחה ושואחת שאלות.
לפני תקופה יצאתי עם בחור דתי שומר נגיעה כ5 פגישות שכל הזמן אמר שמבחינתו זורם מצוין וכיף לו וגם אני הרגשתי כך והייתי הכי טבעית בעולם.אך אחרי 5 פגישות עלה איזה נושא בריאותי שהרגשתי שהוא לא רוצה לפתוח בפניי ובאתי אליו ואמרתי שאני חושבת שאנו בנקודה שכן צריך להיות שקופים בנושאים כאלה וכן אני רוצה שתיפתח בפניי ולא חלילה כדי לפסול אלא כדי לדעת.ואז בשלב הזה הוא טען שאני לא נפתחת ואני מצפה שהוא יספר לי על בעיות בריאותיות שמהן סובל.
אדגיש שבכל הדייטים היה אומר ספרי על עצמך ותמיד הייתי אומרת תשאל תתעניין אענה בשמחה גם לשאלות הכי אישיות לגביי שמעניינות אותך אך לא היה שואל..
ואז כשהעלתי את הנושא הרפואי שרצה כנראה להסתיר,הבחור התהפך עלי ונתפס על השקט והביישנות שלי וחתך.
האמת שמאז השאער אותי קצת מבולבלת והביטחון שלי בעצמי בדייטים קצת ירד למרות שיוצאת זמן לא מבוטל וזה לא הבחור הראשון שאני יוצאת איתו.
אני מבינה שחיפש סיבה לזרוק אותי כי חשש שאני אעשה זאת שאגלה את הבעיה ולכן פתאום הביישנות שלי נהייתה אישיו.
אומרים לי שכשיגיע הבחור הנכון הוא לא ינסה לשנות אותי ואת השקט שלי ואת מי שאני זה נכון?