אולי אפילו ימותו ממש הרבה, כבר אומרים, ורופאה אחת גאונה אומרת, 70% מהאוכלוסיה, והולכת.
ואני הולכת גם
ויושבת בחדר עם בחורה שיש לה רגליים ארוכות ארוכות וחשופות, וחולצה עם שרוולים ארוכים ארוכים עם מחשוף, ורגע לפני שאני מריצה עליה תסריט בראש שלי היא אומרת,
איזה נס שלא עשנו גוי. ואז היא מספרת שהיא שמעה שיר שהזכיר לה עד כמה היא מתגעגעת לגאולה ועד כמה המקדש חייב להבנות, והעינייים שלה נצצו. והיא אמרה, אין דבר כזה שמשו קורה סתם, אין דבר כזה. איזה טוב ה׳. איזה טוב שאנחנו מאמינים, מסכנים הגויים.
וככה היא אמרה עוד איזה 7 פעם, מסכנים הגויים.
ולי לא היה כלים להכיל את הרגע הזה, ולא מילים. כי כל הכלים שבורים והמילים פורחות באוויר, אז רק עצמתי את העיניים,
וביקשתי מה יתברך לראות את הקדושה הזאת. אמרתי לו, אתה רואה מה קורה פה?! זה לא דור אבוד!! זה לא דור שאין לו תקווה! זה דור קדוש, טעטע, כמה הוא קדוש.
מי ראוי לגאולה יותר ממנו, מי?!
אחר כך הלכתי משם, אכלתי עוד איזה טון פסטה, קראתי בחדשות שצפויות לי עוד משמרות קשות ופסיכיות, קראתי שיש צפי ל 177 אלף מתים. קראתי, אכלתי עוד טון פסטה.
בבית, כשחיפשתי את הטלפון, אחרי אמבטיה חמה וטון שעועית ירוקה וקורנפלקס עם חלב, חיפשתי את הטלפון, נזכרתי שהוא בכיס של הסוודר שבמכונה. כיוונתי מהר לכפרת עוונות לכל עם ישראל, רפאוה שלימה וגאולה.
בסוף בסוף, שנשאר לי שניית זמן לחשוב, חשבתי, שאם באמת הייתי מאמינה שהוא יבוא, הייתי עכשיו פורצת בבכי של אכזבה ולא טוחנת עוד
טון פסטה.
במיטה
(ולמרות זאת, אמרתי קריאת שמע ושכחתי את הסוף שלה, כמו כל לילה. לילט)