הלידה עצמה הייתה לידה קשה.. נקרעתי בדרגה 3 עשו לי הרבה זירוזים וכו'..
כרגע אני מרגישה שאני לא יודעת מה יש לי. יש לי תינוקת שאני אוהבת מאוד, אבל עדיין אני לא מפסיקה לבכות.
בעלי, הוא מדהים. הוא ישן איתי ביומיים האלה בבית חולים ולקח עוד 4 ימים חופש מהעבודה בנוסף לעזור לי בבית..
הוא מבשל ומנקה ועוזר לי לטפל בתינוקת ממש.
אני מרגישה נטל. אני עם תפרים שלא מאפשרים לי לשבת , עם רגל וגב תפוסים כבר 4 ימים ..
ואני מוצאת את עצמי מתפרקת בבכי כל יום. אני מפחדת כלכך עכשיו שזה לא רק אני ובעלי..
ההיריון היה בבפתעה, לא משהו מתוכנן, לא היינו מוכנים לזה אבל חשבנו שאנח ו כן במהלך ההיריון.
ואז היא הגיעה והבועה התנפצה.
התקופה של ההיריון הייתה מושלמת, עשינו הכל יחד הייתי מאושרת.. ועכשיו פתאום אנחנו מפרפרים סביב התינוקת..
אני מפחדת שזה חפגע לנו במערכת יחסים, שזה לא יהיה אותו דבר.. זה מפחיד אותי ואנמ לא רוצה חס ושלום לקטרג על התינוקת שלי אבל חשבתי שאני אתחבר אליה יותר..וזה לא ככה..
אני כן אוהבת אותה, אבל אני גם מפחדת.. שעכשיו זה ישתנה לתמיד
אני לא יודעת מה להרגיש , אני מרגישה רק ייאוש ועצב. במקום להרגיש טוב ולהינות מזה ומלהיות אמא אני רק רוצה לחזור לתקופה של ההיריון שהיינו אני ובעלי והתינוקת בבטן.
שוב חס ושלום אני לא מקטרגת על הבייבי הקטנה שלי שתזכה לחיים ארוכים בריאות איתנה אמן.
אבל זה מה שאני מרגישה... אני לא יודעת אם זה לגיטימי או לא. אבל כרגע זה מה שקורה ואני לא יודעת איך לעצור את זה.

)