ואני עמדתי שם, וראיתי את זה. את הכל.
הם לא סתם היו שם, חיפשו מקום שקט. בלי אנשים. אבל זה היה המקום שלי תמיד, עוד לפני שהוא התחיל להגיע לכאן. בטח ובטח שלפניה. היא חדשה, סך הכל חצי שנה. אבל מה, היא די מתמידה. כמעט תמיד היא מגיעה. בכל מקרה, ראיתי אותם. זה היה מרגש, והיה משהו מותח בזה, בלהסתכל מהצד. ויש קרבה, ויש ריחוק, ויש את השקט הכבד הזה, שעליהם הוא דווקא הקל, באופן מוזר. תמיד רציתי רגעים כאלה, וחשבתי עליהם, ודמיינתי אותם, אבל מהצד- זה יותר חזק ממה שדמיינתי בחלומות הכי גדולים שלי. ואנשים תמיד ראו בזה משהו מוזר, בעיקר אלה שאני הסתובבתי איתם, בעיקר לפני שנים. אבל הם לא ראו את היופי בזה, והיו אומרים שזה מאוד מוזר ומבוזבז מה שקורה כאן. אבל זה עמוק. ופנימי, בעיקר. זה אנשים עשירים מבפנים, שיש להם או יותר נכון בהם, יותר ממה שנראה לעין. הם רצו את זה כל כך. כמה שמחתי בשבילם. זה היה כאילו נשארת עם לפיד בוער בצד, אחרי שכולם עזבו. זה היה כאילו נזכרת בכל העבר שלך עד עכשיו, אבל נשארת איתו וקיבלת אותו, כי זה מה שיש. ואני שמחתי בשבילם, אבל גם קנאתי. כמה רציתי את זה. וכמה היה לי קשה לא לפרוץ בשמחה אל בין שניהם ולרקוד. ואני עדיין מקווה שזה יגיע יום אחד. אבל מי ממנו ידע? רובנו לא מכירים אותם. אבל אולי זה ישתנה. כולי תקווה.