|
נהפוך בעיני החמאס לסמרטוטים |
|
ח"כ מיכאל בן ארי מתנגד ל"חילופי החבילות" בין חבריו של שליט למשפחות המחבלים מחר במעבר ארז במסגרת המאמצים להעביר חבילה לחג לגלעד שליט יעבירו אנשי המטה למען שחרורו לכמאה מחבלים כלואים חבילות שי. זאת מתוך תקווה שהחמאס יחליט לנקוט בדרך דומה ולהעביר לשליט חבילת שי. בתגובה אומר ח"כ מיכאל בן ארי (האחוד הלאומי) כי "הפעולה מעידה שחלקים נרחבים בעם ישראל הפסיקו לחשוב איפה השכל הבריא, אני לא מדבר על הצדק, אבל האם האנשים במטה של גלעד שליט חושבים שאם הם יתרפסו אז החמאס יעביר לגלעד שליט את חבילות השי שלנו, איזו נאיביות, הרי יש לנו פה עסק עם אויב אכזרי ופעולות כאלה רק יגרמו לתהליך הפוך, החמאס יבינו שאנחנו סמרטוטים אז למה שהם ירצו איך פעם לשחרר את שליט ואנחנו רואים שהיום הם כבר אומרים שהם לא מוכנים להעביר את חבילות השי, אולי אנחנו מחביאים בהם חומרי נפץ". ח"כ בן ארי סבור "בתקופה האחרונה אנחנו עדים יותר ויותר למעשים של פוליטיקאים ואנשי ציבור שכל מה שמניע אותם זה פופוליסטיות, שטחיות ורדיפת פרסום. יש מין אוירה פופוליסטית במדינה שלנו, תראה איך ראש הממשלה מתבטא על הסיפור של האתיופים בפתח תקווה, פיגוע גזעני הוא קורא לזה, במקום לבדוק את הדברים בשיקול דעת, ישר משחררים מהפה אמירה שטחית. אני יושב בכנסת ואני ממש מוטרד שאלה הם מנהיגי ישראל. אהוד אולמרט אמר שבוע שעבר שההתנתקות הייתה החלטה נכונה, שוב אמירה שטחית שאף אחד לא בודק את ההיסטוריה של ההחלטה האומללה, הרי שרון ואולמרט הבטיחו לנו שאם נעזוב את גוש קטיף מעמדנו ישתפר ובפועל היום מאשימים אותנו בפשעי מלחמה, איפה ההיגיון עושים הכול בשביל התקשורת, הם חושבים שאם הם יעבירו עוד שש בש או שח מט למחבלי החמאס בכלא מעמדנו ישתפר". "ראש הממשלה נתניהו אומר שהמצב הכלכלי ביהודה ושומרון הוטב, למה, כי בתי הקפה מלאים, איזו חשיבה שטחית, שאלתי אותו, ביבי, נהנתנות זה סימן למצב כלכלי טוב, בתי קפה מלאים יעלו את דרוג האשראי, שוב פעם מנהיגים שמסתכלים רק על המעטפת". לדבריו גם ההתעסקות האינטנסיביות בנפילתו של אסף רמון מוכיחה מה זה פופוליסטיות "נפילתו של אסף פילחה אל ליבותינו, אבל הייתה פה תחרות של מילים מי יגיד דברים יותר פיוטיים, רק רונה רמון היטיבה ושתקה כמו אהרון הכהן שנדם לאחר שבניו נספו. ראש הממשלה נתניהו אמר שמדובר בפיגוע בסדר גדול תנ"כי, האם נתניהו שכח את כל אותם משפחות שלימות ביש"ע שנכחדו בפיגועי טרור איפה הם היו אז". בן ארי מזהיר כי בקרוב מאוד אנחנו נהיה עדים לאיחוד בין מפלגת הלכוד לקדימה "אני עוקב אחרי המגעים בין שתי המפלגות, ואני רואה את שפת הגוף של אנשי הליכוד וקדימה, ואני מזהיר שמתחת לפני השטח יש פה דיאלוג מאוד קרוב ויישור קו בין הלכוד לקדימה ואני מזהיר כי נתניהו עוד לא אמר את המילה האחרונה במאבק נגד המתנחלים, נתניהו יקים מדינת אויב בתוך ליבה של ארץ ישראל, אנחנו עומדים בפני תקופה קשה מאוד אבל אני רוצה לעודד את המתנחלים ככל שנעמוד יותר איתנים אז גם אם יפגעו בנו, ככל שיענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ ונתניהו יעלם מהמפה הפוליטית".http://www.mbenari.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=28892 |

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל