מתקלח , נכנס למקווה, המקווה קר!!!!!
יאוו חשבתי שיהיה חם!!!
רץ בפנים במהירות (כי אחרת יכול לקחת שנה עד שאצליח להינכס לגמרי בקור הזה חחח)
טובל , אין זמן לחשוב בכלל מרוב קור חח רץ החוצה ועירני ממש עכשיו.
מניח תפילין ותוך כדי הליפופים המחשבות חוזרות...
אבל וואלה, כבר לא מרגש אותי. בסדר. יש מחשבות. ממשיך בתפילה ולאט לאט המחשבות והזכרונות הופכות לתפילות.
תפילה שמגיע ממקום אחר כבר.
לא ממקום של עצבות
לא ממקום של ייאוש
לא ממקום בדידות
אלא ממקום אחר
מקום של לב נשבר
לב נשבר שהוא שלם עם עצמו
לב נשבר שהוא שלם עם המציאות
לב נשבר עם רצון
לב נשבר עם אמונה
מוחא כפיים יותר ויותר חזק להמתיק את הדינים שעל עם העולם, עם ישראל, עלינו, עלי ועל אשתי איפה שלא תהיי.
אל תדאגי אני לא מתייאש.
מסיים להתפלל, לומד דף יומי, תיקון הכללי. מכין סלט, חביתה טחינה. ארוחת בוקר מפנקת.
מתחיל ללמוד. קורא איזה סיפור של צדיקים, מתחזק באמונה. פותח את הטלפון לראות אם מישהו הגיב לי בערוץ שבע. רואה את החדשות.
איזה חדשות ואיזה שטויות. רק להפחיד הם רוצים. די כבר! אין שום תועלת בדברים האלה.
יש רק ה' בעולם! מתחיל להתכונן לפסח. לומד חידושים וסודות על ליל הסדר.
ב"ה אני בשמחה. כן יש כמה מחשבות שמנסות להידחק פה ושם ולהוריד אותי.
אני לא מפחד מכם. את תתלהבו. אני מכיר בכם. אתם קיימים. אבל היי, יש ה' בעולם! יש רבינו בעולם! אפשר תמיד להתחיל מחדש. עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. כל פעם מחדש. בכל דבר. בלימוד, באמונה, בשמחה, בתהילים ובזוגיות, גם אם זה עם אותה אחת, תמיד צריך להתחדש. לא לשכוח. תמיד מתחילים מחדש.
כשהתארסנו שאלו אותי איך ידעת?
תמיד הייתי שומע חברים אומרים על הנשים שלהם שהן שוות את כל מה שהם עברו.
אף פעם לא הבנתי את זה. אמרתי לעצמי כנראה הם לא עברו דברים קשים. תמיד שיצאתי עם בנות ושזה התקדם אמרתי לעצמי, בחורה נחמדה ומתוקה אבל ה' העביר אותי מסע כזה שלא יודע אם אמצא מישהי שאוכל להגיד שהיה שווה את כל מה שעברתי בחיים. הרי אני הייתי מעדיף כביכול שלא הייתי עובר את הדברים האלה שעברתי.
אבל אז פגשתי אותה כשהבנתי והרגשתי שהיה שווה את כל מה שעברתי הבנתי מה החברים האלה היו אומרים. אשכרה היא שווה את כל מה שעברתי.
ה' יתברך
עכשיו העברת אותי עוד דרך לא פשוטה במסע הזה שנקראת חיים. עוד משהו התווסף לרשימה הארוכה שעברתי. ה' אתה עדי לכל מה שעברתי בחיים האלה.
הנה, אני, חלל הפנוי, מבוטל אירוסין. מי היה מאמין שלכאן אגיע. אני לא מפחד או מתבייש מהכותרת הזאת, להיפך, אני שם אותה וגאה במי שאני ובמה שעברתי ואיך שעברתי את הדברים.
אך אני הרבה יותר מהכותרת הזאת. אני עולם ומלואו. אני עבדיך ה' יתברך שרק רוצה לשמוע את קולך ולראות את אורך. ללכת בדרכיך, ולשמוח במעשיך.
אני מאמין ומתפלל שאמצא את האחת שאני אוכל להגיד עליה שהיה שווה באמת את כל מה שעברתי.
יהי רצון מלפניך ה' אלוקי ואלוקי אבותי . כשם שעשית ניסים לאבותינו אברהם יצחק ויעקב ואמותינו שרה רבקה רחל ולאה. כשם שהוצאת את ישראל ממצרים וקרעת להם את הים. כשם שבשושן הבירה הפכת את הכל לטובה כך תעשה לי ולכל בני עמך. תהפוך את הכל לטובה. תתן לנו לראות את הרחמים בכל דבר שאתה עושה ושעשית. תודה לך על כל הצדיקים האמיתיים שבדורינו ולכל הצדיקים האמיתיים שוכני עפר קדושים אשר בארץ המה ובפרט לרבינו הקדוש צדיק יסוד עולם נחל נובע מקור חכמה רבינו נ נח נחמ נחמן מאומן בן פיגא ושמחה, שבלעדיהם לא היינו מצליחים לעבור את העולם הזה כמו שאנחנו מצליחים.
תודה לכל מי שקרא/ה עד עכשיו. באמת בשוק שאתם נהנים מהכתיבה שלי. מפתיע מאוד. לא מובן מעליו בכלל.
תודה