שלום יש לי שאלה שכבר נימצאת אצלי בראש בחיבוטים זמןאנונימי (פותח)
רב ואיני יודעת מה לעשות מרוב התלבטות !
יש משהוא שאני מאוהבת בה זמן רב ( מזה כמה שנים )אולי במראה שלו אולי בגלל שהוא מסוג הבנים המוצלחים שנמצאים תמיד למעלה, טוב זה פחות משנה. מה שמשנה הוא שאני לא מסוג הבנות שיפנו אליו כי אני מסוג הבנות שמתבישות ומתפדחות לפנות לבנים למטרה כזאת ובכלל כדי לצור קשר. (בישוב שאני גרה יצירת קשר כזאת ישר מתקבלת כאילו אנחנו ביחד ו.......)  אני בגיל המתאים להתחתן, ואף מלא חברות שלי התחתנו !
יש לי חברה בת גילי מהישוב שהתארסה עם משהו א גם בן גילינו עכשיו ואולי זה מה שהביא אותי למחשבה שאני צריכה לעשות משהוא בנידון.
אני נפגשתי בבחור כשחזרנו מחתונה והוא הסתכל לכווני ואני כמובן לא התיחסתי ולא אמרתי אפילו שלום מה שמאוד רציתי, בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ????????????
הוא גר איתי בישוב ועכשיו אף גר קרוב אליי כי עברנו לדירה אחרת לזמן קצוב (כמה חודשים) עד שיגמרו לבנות בביתינו.
ואני והוא אף באותו גיל אני גדולה ממנו בכמה חודשים.

אשמח מאוד אם תוכלו להגיב בצורה בונה ועם עצות פרקטיות !!!!!!
צד שלישי?~א.ל
צד שלישי שמה זה אומר אם מותר לי לשאול ?sopa20
הכוונה לא את ולא הוא אלא לגשתבתאל1
למישהי שמכירה אותו שתלך לדבר איתו ולהציע לו
תבקשי מחברהבתאל1
קרובה שמכירה את שניכם שתלך אליו ותציע לו ....
כן.~א.ל
או דרך כל מישהו אחר, שמכיר ומוכן לעזור
קודם כל  תודה רבה על כל העצות !אנונימי (פותח)
אבל יש לי עדיין בעיה.
האמת שכבר חשבתי על זה עם גיסתי וזה בעיה כי אני לא רוצה שהוא ידע שזה בא ממני.
וגם מי יכול להיות הצד השלישי ?אנונימי (פותח)
מי שזה לא יהייה זה בעיה אני חושבת כי אם לא ילך אנחנו גרים באותו ישוב ובאותו הגיל ונתראה בחתונות ובסופי שבוע וזה מפדח.
ומצד שני אני לפחות אדע שנסיתי.
אוף זה מייאש אותי מה עושים ??????????????????
אני מתלבטת אם לבקש מבעלה של אחותי ששאל אותי לפני תקופה מסוימת אם יש משהוא מהישוב ש.....שהוא לא הכי מכיר אותו כי הוא לא מהישו.
מפדח מפדח..~א.ל
אבל אם זה ילך תזכי בבעל!
לא עדיף...?
הוא לא בהכרח יבין שאת זו שיזמת הכל~א.ל
תבקשי מחברה, או כל אדם אחר, שיבררו מה הוא חושב במידה ורוצים להציע לו אותך

מבחינתו- זה כמו כל שידוך אחר
מבחינתך- את המשדכת

אני גם מסכימהאנונימי (פותח)
עם מה שאמרו פה.. תבקשי ממשהי שתשאל אותו אם הוא חושב שזה מתאים..בלי להגיד שזה בא ממך בכלל..
ואם זה לא ילך-זה קורה.. מה לעשות..
ואם זה ילך-האומץ שווה. אני מכירה עשרות (!!) זוגות שהתחתנו בתוך יישובים..וזה אומץ (גם אחותי -בעלה הציע לה ישירות והוא מהיישוב שלה)
אני דווקא חושביהוזבד
שעדיף שהוא ידע שזה בא ממך. אני חושב שאם לדוגמא זה היה מדובר בי והייתי יודע שהבחורה רוצה וזה בא

ממנה הייתי מוכן לנסות יותר מאשר אם זה היה מוצג כאילו צד שלישי הציע. וזאת מהסיבה הפשוטה שכבר יש צד

שמוכן לכתחילה להשקיע בקשר והוא מאד רוצה ומבחינתי כדאי לתת לכך סיכוי גם אם הצד השני לא מרגיש אותו

יחס. הסיבה  שיש נטיה ללכת לצד שלישי זה על הצד שהוא לא ירצה ואז זה פאדיחות. אבל על הצד שהוא ירצה,

וזה יותר חשוב, לדעתי זה יתקדם יותר אם מראש הוא ידע שאת רוצה.
כן אבל אם לא הבנת עד עכשיו אז הבעיה שלי שאניאנונימי (פותח)
מתביישת לפנותאליו אחרת הייתי פונה אליו לפני שנים זה היה עוד לפני יותר מ-  6 שנים.
אז זוהי הבעיה שלי ולכן אני מיתלבטתגם לגבי צד שלישי כי אני לא רוצה שהוא ידע שזה בא ממני.

הגיע הזמן להפסיק להתלבטיהוזבד
איזרי אומץ!! הכי הרבה הוא יגיד לא, אז מה? אם את לא רוצה בעצמך, לפחות על ידי צד שלישי. חבל על הזמן.

את לא חייבת שהוא ידע שזה את, למרות שכבר אמרתי מה שאני חושב לגבי זה. חיכית שש שנים, קדימה,

בהצלחה!
תודה על התגובות !sopa20
יש לי בעיה מי זה יכול להיות הצד השלישי בלי שזה יהיה כל- כך ברור שזה בא ממני ?
הישוב שלי דוס וכל דבר ....בעיה!

את העלית את...Curious
הרעיון של גיסך.
אם הוא אדם דיסקרטי, ויכול להציע לו בצורה של "תראה, אני מחפש מישהו לאחות של אשתי, איני יודעת אם אתם כבר מכירים, רוצה שאברר?" זה יכול ללכת.
כמובן, בהנחה שהוא מסוגל לעשות את זה בחלי שיודלף לבחור שזה ממך.
אם לא, מה לגבי לנסות להגיע לאשתו של הרב שלו? וכמובן להתנות את זה בכך שהבחור לא ידע שממך והרעיון הוא שלהם נטו.
יכול להיות?
והכי חשוב....Curious
בהצלחה!!!!
לא מסכימה... הבחור לא אמור לדעת שזה ממנה.Curious
מנסיוני (הגדול לצערי) ישנם בחורים שאם הם ידעו שזה מהבחורה - זה עלול להוריד את ערכה בעיניהם, ולא כדאי לקחת את הסיכון. אני מבינה שאתה ב"ה לא כזה, אך לצערי הרב נתקלתי באחרים שהגיבו אחרת.
ולגבי מה שאתה מעלה - אם מציעים לבחור בחורה והפרטים נראים, מדוע יש צורך בתמריץ שהבחורה גם רוצה? אם הקב"ה מזמן הצעה שנראית, אז מדוע להתלבט?
לא הבנתי למה כוונתך, הבחור המדובר בו אני חושבתאנונימי (פותח)
שהוא עכשיו בצבא עדיין ולכן ההצעה לא טובה.
חשבתי אולי דרך אימו אבל ניראה לי שזאת תיהיה גם בעיה.
ולגבי גיסי זה בעיה כי הוא לא מכיר את הבחור לא שידוע לי והוא גם לא מהישוב כך שברגע שהוא יציע הוא בטוח ידע שזה בא ממני.

מה עושים ????????????............................................................?
וואו....Curious
דרך אמא שלו זה באמת עלול לפדח....
משהו שעולה לי ברגע זה בראש....
אינני יודעת באיזה יישוב את גרה, אבל האם יש ביישוב מישהי שמתעסקת בהכרויות? האם את יכולה לבקש ממנה שתציע?
ועוד - את אומרת שהבחור היה בצבא. האם זה במסגרת הסדר? האם היה במכינה כלשהיא? כי אם כן אולי שוה לנסות להגיע לאלה שלמד איתם (חברותות או רבנים) דרך הנשים שלהם?
לא בא לי לעשות עליו תחקיר ואני גם לא אוהבת לברר אתאנונימי (פותח)
זה כך אלא עם הבחור עצמו..

השאלה מה יותר לא בא לך....Curious
לנסות להגיע דרך צד שלישי (דורש תחקיר) או לפנות במישרין אל הבחור (דורש אומץ וישנה סכנת פידוח...)
מאחלת לך מכל הלב שתבחרי בדרך הנכונה
טוב שלא חפרנו......אנונימי (פותח)
נראה לי שעדיף צד שלישי !
תודה גם לכול-------כם בהצלחה בהכל !
חח כן. ב ה צ ל ח ה~א.ל
מחזקת את ידיך..אנונימי (פותח)
תגובהאנונימי (פותח)
בס"ד
תפני למישהו שיפנה לבחור הנ"ל וידבר איתו עלייך ויעמיד פנים שהוא שואל מעצמו ולא בגלל ששלחת אותו...
בקיצור קצת ערמומיות ויאלה חתונה!!
תודהאנונימי (פותח)
שנה טובה!אבא שמואל
עד כמה את מכירה אותו, מלבד המראה? תתמקדי במידות של האדם ולא במעמד החברתי שלו.

ומה הלחץ שהוא לא ידע שאת יוזמת את הפגישה איתו? ברור, שנכון להציע דרך צד שלישי מטעמים אחרים, אבל אני לא רואה סיבה למה תעלימי ממנו את העובדה שאת מבקשת להפגש איתו.

מפדח? לא נורא, יעבור!
אז ככה ממה שאני מכירה אותו מהעבר אזאנונימי (פותח)
הוא אחד שמשקיע בדברים הוא מצליח גם אבל האמת שמהכרותי מעבר אותו זה לא מספיק כי הבן-אדם משתנה כמו שכל אחד משתנה מכל הבחינות בכל שלב בחיים כי אתה עובר הרבה שלבים והרבה התנסויות ודברים כך שאין מצב שלא משתנים.
ובקשר לזה שהוא לא ידע שזה בא ממני כי לא נעים לי וגם יש עוד סיבות...

תגובהאנונימי (פותח)
בס"ד
דרך אגב יש גם את הפטנט של ה-sms !!! המצאה גאונית שהיא בדיוק בשבילך!
ובכן מה שאת צריכה לעשות זה להשיג את הפלאפון שלו, שזה לא בעיה.. אפשר גם לחפש ב144 שנמצא באינטרנט וכו'.
ואז את צריכה לשלוח לו מפלאפון של חברה את ההודעה הבאה:
"שלום פלוני!, אני חברה של "הכל דבש" ואני מנסה למצוא לה שידוך וחשבתי אולי אתה מתאים, מה דעתך? דרך אגב אני לא רוצה שהיא תדע שאני מחפשת לה שידוך אז תשמור על זה בשקט"
לאחר מכן תתני את הטלפון לחברה ותגידי לה שתשלח את ההודעה ותגידי לה שתקבל על עצמה לרצות למצוא לך שידוך בלי שאת תדעי (ככה היא לא מסתבכת אם שקר).
דרך אגב לא חייב שהחברה תזדהה, היא גם יכולה לשלוח בעילום שם..
בקיצור תתחילי להיות קצת יצירתית..
כמובן שאני מקווה שיצא מזה חתונה אבל אני כבר מזהיר אותך-"יוצאת דיטיים מתחילה", שעוד יהיו הרבה כאלה "שיראו לך מזה מתאימים..." וכמו שמישהי שיצאתי איתה אמרה לי "דוקא כשאני בדייט פתאום כל מי שנראה לי מתאים הולך ברחוב!"
בהצלחה!!!
חברה תכיראמונהה
ביניכם...
הכי טוב... חברה טובה שאת סומכת עליה תדבר איתו ובואי נראה אם הוא מעוניין בכלל.
למה סתם לחשוב ולהתלבט ולהוציא אנרגיות ופתאום יתברר לךש הוא תפוס או שלא מעונין.

מציעה מהר לדבר עימו דרך חברה טובה שלך.

בהצלחה!

וזכרי שכל מה שקורה-הכל לטובה!
ויכול להיות שהוא רואה את כל ההצעות האלו...........טריכואחרונה
שאלה ממש ממש טובה..אנונימי (פותח)
אני גם נמצאת בסיטואציה זו פחות או יותר (יש בחור  נחמד מאוד שגר בשכונה שלי, וגם כן שמתי עליו עין, אבל בינתיים אני לא ממש לחוצה...מציעים לי כל מיני הצעות...שומרת אותו לזמן חירום  ).

אני לא ממש יודעת מה להציע לך, אבל נראה לי שהכי כדאי (אם את לא רוצה שזה יקרה דרך האמהות שלכם..) הוא שתגשי אליו ותשאלי אותו...

(קצת פאדיחות - אבל אולי זה ישתלם לך..)

בהצלחה רבה!
תודה רבה לכולם !!!אנונימי (פותח)
למתענינים- התחלתי לפעול בעניין !
נראה מה יהייה.....
ברור שיהיה טוב !
מחזיקים את ידיך!!! יהיה טוב בעז"הרעותיי
מסקרן מה התקדם...שיר88
שיהיה לך המוןןןןן בהצלחה.. ועוד השנה בעז''ה חתונה.אנונימי (פותח)
ככה אני הכרתי את בעלי...תאנה.
לכן אני ממליצה לא לוותר.
או בעצמך, או עם צד שלישי, איך שאת מעדיפה.

אבל ככה אולי גם תרוויחי חתן, וגם שליש גן עדן בתור השדכנית...
תבקשי מחברה טובה שתשחק אותה שדכנית..אנונימי (פותח)
רגע, רגע, לפני הפרקטיות..נפשי ישובב
תבררי עם עצמך קודם כל- מדוע את רוצה בו, והאם זה סיבות חיצוניות או פנימיות.. זה ממש חשוב וזה הא'-ב' של הקשר.. כי נראה לי שמשהו לא מספיק ברור לך בזה, ואולי זה סיבות חיצוניות, ואז ליצור קשר בצורה כזו ומתוך נתונים כאלו זה לא טוב ולא אמיתי- לא לך, ולא לו ובוודאי שלא לעמישראל.. כן, ואפילו שזה כך כבר 6 שנים- זה לא אומר שזה בא מהסיבות הנכונות והרציניות המובילות להתחתן, אז שימי לב ממש... כדי שלא תשברי שני לבבות על לא כלום, או על התאהבות חיצונית גרידא... ואם את מרגישה שאת יותר מדי נוגעת בדבר- שתפי במחשבות האלו משהי קרובה, תדברו על המטרות שלך בחיים ובקשר הזה וכ"ו וזה יעזור לך להבין את עצמך, את רצונותייך ושאיפותייך לעומק..

ואם וכאשר זה באמת מה שאת רוצה, שואפת ומאמינה בו.. אז לכי על זה, לענ"ד דרך משהו כמו שהוזכר לעיל- צד שלישי שיציע לו אותך.. אם הוא בוגר מספיק ולא מסתכל על- מה יאמרו ביישוב וזה באמת יתאים לו- אז אין סיבה שהוא יתנגד, ואולי תתחילו דרך חדשה ביחד... שיהיה לטובה!!

חזקי ואמצי בבירורך..
מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך