עצה לגבי ילד בן שנתיים שישן איתנו במיטהאנונימי (פותח)
יש למישהו/מישהי רעיון,אני ממש מיואשת. בני בן השנתיים קם כל לילה ובא אלינו לישון במיטה, אני כ"כ עייפה בלילות שאין לי כוח להילחם איתו כי להחזיר אותו משמע מלחמה.

בע"ה אני צריכה ללדת עוד מעט ואני ממש מפחדת איך אסתדר גם עם תינוק יונק קטן בלילה וגם אם ילד שישן איתנו במיטה (מחלות, לא נוח וכו')

אנחנו מנסים סדרת חינוך, העניין שהוא רוצה רק אותי בלילה וצורח שבעלי בא, וגם אז אני יושבת לידו עד שנרדם ואז חלילה מתעורר ומתחיל מחדש אותו הסיפור, יוצא שאני צריכה כל הלילה לשבת לידו.

השאלה אם להמשיך כך עד שיתרגל? שווה המאמץ? למישהו קרה משהו דומה? וגם אז לתת לו לבכות?

חברים שלנו החליטוclifford
שהאישה תישן יום-יומיים אצל ההורים שלה ואז באמת לא יהיה לילד ברירה...

מה שזכור לי שהם מימשו את זה אולי ערב אחד. ברגע שהם קיבלו ביחד החלטה שהדבר הזה מפסיק הילד גם הפסיק לקום. ומדובר על ילד הרבה יותר קטן.

יכול להיות שכדאי לסבול כמה לילות של צרחות ואח"כ הוא ירגע? בפרט אם הכוונה היא לא שנוטשים אותו, אלא אבא בא, נמצא איתו ומרגיע אותו.

בהצלחה!
למה מפריעה לך שיבוא אליכם?חילזון 123
מחלות הוא יכול להעביר לתינוק בכל שעה.
אם לא נח - תוסיפו לו מיזרון בצד שילמד לשכב עליו אם הוא מתעורר, או שתרחיבו את המיטה, או שתלמדי אותו לשכב רק בקצה איפה שהרגליים וכו'
אם את צריכה פרטיות עם בעלך תנצלו את תחילת הלילה או זמן אחר שבו הוא ישן חזק.
לדעתי עדיף לישון מאשר לבלות לילה שלם בטיולים בכל הבית הלוך וחזור.
בגיל כלשהו הוא בעצמו כבר ירצה עצמאות ולא יהיה מעוניין כ"כ בחברתך.

זה פשוט לא נוח!!אנונימי (פותח)
בעיקרון, גם לא נראה לי בריא לישון עם תינוק קטן באותו חדר שהוא מנוזל/משתעל מהמעון תמידית

המיטה רחבה מאוד,אין מקום למזרון בחדר ואני רק חושבת על הלילות שיהיו אחרי הלידה נהיה לי חום, גם להתעורר לתינוק קטן וגם לא לישון בנוח וגם צריך להפריד מיטות
גם רחלי שלנו עברה פרידה ארוכה מהמיטה שלנויוקטנה
למעשה, עד היום היא נודדת ברחבי הבית בשעות הלילה, אבל לפחות אין סצנות בכי ארוכות (או בכלל).
חלק מהלילות היא נשכבת על שתי כריות מהספה שזרוקות ליד המיטה שלנו (הילדים יושבים עליהן לראות סרט בטלוויזיה), וחלק מהלילות אנחנו מוצאיהם אותה פתאום על הספה בסלון. היתה תקופה שהיא היתה נרדמת במיטה של אחד האחים הגדולים. לפני כמה ימים הבת הגדולה התלוננה שבלילה רחלי ניסתה להצטרף אליה והיא גרשה אותה.

יוקטנה זה ממש מעורר רחמים!!!קיווי
לשלוח רווחה??
חייכת אותי.................................
יוקטנה, איך היא נפרדה מהמיטה שלכם?אנונימי (פותח)
כאמור, התהליך עדיין נמשךיוקטנה
בעלי פשוט החזיר אותה בכל פעם, ולפעמים גם נשאר איתה חלק מהזמן. עשינו שיהיה כמה שאפשר נח לכולם  

לי זה נראהאנונימי (פותח)
ממש מתוק ומשפחתי שילד נודד ומתקרבל עם הוריו במיטתם החמימה..

דושי.
אתם חמודים אתם יוקטנה
אכן .קיווי
מתוקים הדושדושים האלה
זה באמת נחמד, אבל לא שאת בחודש תשיעי ואף תנוחה לאאנונימי (פותח)
נוחה לך ויש לך ילד ששם את הרגליים עלייך ומתהפך עלייך מדי פעם וגם ככה השינה שלי חלשה ואני מתעוררת מכל תנועה שלו.

בקיצור עד עכשיו לא ממש טיפלנו בזה כי כנראה זה לא באמת הפריע לנו אבל עכשיו מתחיל להיות קשה ואני גם חושבת על מה יהיה אח"כ... בע"ה לקום גם לתינוק יונק.

אם כבר התחלת בגמילה מהמיטה שלכםיהודית פוגל
עבר עריכה על ידי יהודית פוגל בתאריך ו' תשרי תש"ע 15:17
אז עדיף שתמשיכי. ינצח מי שיהיה נחוש יותר. אל תשבי על ידו אלא הבהירי לו בכל דרך אפשרית שכל אחד ישן במיטתו.תנסי להקל עליו בעזרת אור רך, קלטת, דובי לחבק, דלת פתוחה לחדר ההורים וכו'.  יתכן ובגלל שהוא הגדול הוא לא מבין למה הוא צריך לישון במיטתו לבד בעוד שאתם יחד, הוא לא מבין לגמרי את ההבדל בינו לביניכם ורואה את עצמו כאחד מתוך שלוש. בהמשך כשיהיו עוד ילדים וההיררכיה המשפחתית תהיה ברורה והמקום של  כולם יהיה ברור לא צפויים הקשיים האלה. בהצלחה!!
תודה על העידודאנונימי (פותח)
אנחנו באותו סירהיפעת1אחרונה
הבן שלי בן שנה וחצי ואני בחודש שישי..
אז בעלי משכיב אותו כל לילה במיטת תינוק והוא בוכה קצת ונרדם ואם הוא קם באמצע הלילה אני באה אליו ונותנת לו יד והוא נרדם לפעמיים זה לוקח שעה ומתסכל מאוד,ולפעמיים אני מעירה את בעלי,פשוט עכשיו לא כ"כ נעים לי להעיר אותו כי הוא קם ב 4 לסליחות.
קיצור אני חושבת שהוא מתחיל להתרגל לרעיון. לפני שהוא הולך לישון אני אומרת איתו שמע ישראל מחבקת ומנשקת אומרת לו שאני אוהבת אותו. שמה אותו במיטה ובעלי בא שר לו קצת והוא נרדם הרבה יותר מהר וטוב עם בעלי..והיו לנו כבר כמה לילות בלי עין הרע שהוא ישן רצוף עד שבע בבוקר.
בהצלחה! וחייבים להיות אסרטיבים,ןלהחליט ביחד שבעלך קם אליו וזהו!!
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך