עבר עריכה על ידי צדיקה וחסודה בתאריך י"ז באב תש"פ 02:02
אז לוידעת עד כמה אני יענה על השאלות, אבל בכללי באלי לכתוב כלמיני דברים על חברויות. זה נושא שמעסיק אותי ממש, ואני באמת לא דוגמא טובה כי אני ממש מסתבכת עם זה, אז קחו תדברים שלי בערבון מוגבל...
כדי באמת להיפתח למישהו צריך להרגיש בנוח איתו, וכדי להרגיש בנוח צריך קודם כל לגשש, לדבר על כלמיני דברים כאילו של היומיום (לימודים, תחביבים, תחומי עניין משותפים...) ולהבין תגישה הכללית של האדם כלפי, וברגע שאני מרגישה בנוח מספיק אז מתחילים לדבר על נושאים יותר רגישים ואישים, ואם הבנאדם זורם אז באמת יותר נפתחים אליו, חוצמזה להשתדל לדבר בכנות ולהחמיא, לפרגן, להרעיף אהבה...
עוד משהו שצריך להבין זה שאי אפשר ברגע להתחיל לסמוך על בנאדם, אמון וקשר בונים לאט לאט, ואם זה לא נבנה ככה עלולים להתאכזב...
חוצמזה, צריך לחכות זמן עד שקובעים במחשבה שמישהו חבר שלי, כי אחרת עלולים להיפגע כשמישהו לא ממשיך תקשר בצורה רצינית, לדעתי צריך להבין מה הצד השני חושב על הקשר מבלי לדבר עליו בצורה ישירה...
כדי שאחרים יפתחו אלי אני משתדלת להראות להם עד כמה אכפת לי מהם, אם זה בהודעה כשהם חסרים, או סתם כשיש יום קשה לגשת להתעניין, וכל הזמן אומרת להם שאני פה בשבילם ושירגישו חופשי לדבר, וכמובן שגם משתפת וככה הם מרגישים יותר בנוח איתי, עוד משהו שצריך להבין זה שבעצם לא כולם מרגישים בנוח לדבר על כלמיני דברים, והגיוני שאני ארגיש בנוח לדבר על דברים אישים אם חברה ושאותה חברה לא תרגיש בנוח איתי, וזה בסדר, זה עניין של אופי, יש כאלו שלא מרגישים הכי בנוח לדבר על דברים אישים עם חברות וזה בסדר, זה לא אומר שהם לא פתוחים אלינו.
ושיהיה בהצלחה!