היחידה המובחרת החדשה!!!- "יחידה נגד הימין הקיצוני&גלוק17

יחידה בצה"ל נגד "הימין הקיצוני"

גורם צבאי: מדובר בכוח שיורכב מלוחמים, כולל שוטרי מג"ב, שייתן מענה מקצועי לאירועים שבהם יהיה חיכוך עם פעילי ימין קיצוני.

פרסום ראשון: 23/09/09, 12:13
עוזי ברוך

פינוי מאחז. ארכיון
פינוי מאחז. ארכיון
.

אלוף הפיקוד המרכז גדי שמני הורה על הקמת מפקדה מיוחדת משולבת של אנשי צבא, משטרה כחולה ומג"ב, שמשימתה תהיה התמקדות בפעילי ימין קיצוני ובמוקדי חיכוך רגישים, כך דיווח העיתון 'מעריב'.

ההחלטה התקבלה לאחר שבשבועות האחרונים התגברו האירועים האלימים, לטענת צה"ל, מצד פעילי הימין, "מדובר באירועים שמוגדרים כחציית כל קו אדום", מצוטט בעיתון קצין בפיקוד מרכז. "וזה כולל גילויי אלימות בכל אירוע של פינוי מאחזים לא חוקיים, כגון בעיטה בפרצוף של קצין והשלכת בקבוק תבערה לעבר ג'יפ צה"לי באזור חוות גלעד, למרות הכחשות המתנחלים. היום בבוקר, למשל, הושלכו דוקרנים על כביש בו נסעו כלי רכב של צה"ל, והחשד מתמקד בפעילי ימין קיצוני".

"אי אפשר למצמץ כשפעילי הימין הקיצוני עושים כל שעולה על רוחם", הוסיף קצין אחר בפיקוד, "מח"ט שומרון היה צריך לנקוט יד קשה כלפי כל מי שמרים יד על אנשי צבא ומשטרה כאחד. הוא הרפה מהם, במקום להורות לחיילים להתערב בכוח ולעצור על המקום כל פעיל ימין קיצוני שנקט אלימות. התוצאה היא שאותם פעילים לא נעצרו ומסתובבים עדיין בשטח, כשלאף אחד אין מושג מה ומתי יתרחש האירוע האלים הבא. בקרוב תחל עונת מסיק הזיתים ואם הרפיון יימשך, האלימות בין פעילי הימין לפלסטינים עלולה לשבור שיאים".

לדברי אחד הקצינים בפיקוד אין בשלב זה כל המלצה להרחיק פעילי ימין קיצוני מהגזרה, כפי שנעשה בשנה שעברה. "מדובר באנשים ללא הנהגה מסודרת, מה שמקשה על הטיפול המערכתי בהם כיוון שכל אחד מהם מתנהג על דעת עצמו", הסביר הקצין.

האלוף במילואים יפתח רון טל  מתח ביקורת בראיון לערוץ 7 על מעורבותו של צה"ל בסוגיות מדיניות, "אני השמעתי את קולי בפורומים המתאימים באופן מאוד ברור. עמדתי גם נשמעה וגם הובנה  אבל המדינה הלכה עם הפיתרון הקל והטילה משימה מהסוג הזה, שאין לה שום קשר לפעילות צבאית, על הצבא שלנו שאמור לפעול מעל כל המחלוקות בקוצנזוס מלא, אמור לבטא את האחדות. דווקא על הגוף הזה הפילו משימה שכל כולה נמצאת במחלוקת אולי הקשה ביותר בחברה הישראלית. מדינה שרוצה לבצע משימות כאלו שתבנה את הגוף המתאים שיפעל. אני קורא מכאן להוציא את צה"ל ממשימות מהסוג הזה ולהבטיח שזה לא יקרה", אמר.

רון טל ציין כי מהלך זה השפיע על מלחמת לבנון השנייה, "צבא הוא חובה, צבא של אנשים צעירים, צבא שבמשך תקופה מאוד ארוכה התאמן איך לא לנצח. כשאתה בא לפנות אתה עוסק בעיקר בשאלה איך לא לפגוע, איך לעשות את הדברים בדרך הכי עדינה. זו לא שאלה צבאית-קרבית, אי אפשר פתאום להיות קטלני נגד מחבלים בלבנון. בנוסף, אם מתאמנים במשך זמן רב לפעולות מהסוג הזה לא נותר זמן וגם לא נותר תקציב לאמן על הנושאים עליהם הופקדת וביניהם המלחמה בלבנון".

כל עוד ימשיכו להתגייס לסרטן הצה"לי - המצב רק יחמירהשם הוא המלך!
עצת ה' היא תקום.'ערבות הדדית'
עצוב שמרוב קיצוניות...ליברלית
זה עצוב שמרוב המחלוקות והקיצוניות שיש לנו במדינה אנחנו זקוקים לצבא שילחם באנשים בתוך העם שלנו,במקום שהצבא יתרכז באימונים כנגד האויבים שלנו.
 
אבל זה המצב.
אנחנו לא זקוקים ליחידה הזאת.רחלקהאחרונה
בעזהי"ת.
 
פשוט שכל עקום של כמה אנשים במדינה הזאת גורם לעיוותים האלה.
יאו! אני חייב להכנס ליחידה הזאתיאיציק הג'ינג'י

יש לה שם משלה?
יחידת 'כך' ניראלי הכי מתאים..
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת








יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

 

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה


יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים


שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך