פריקה..שוש ששוני
אוף... נמאס לי כבר מהמריחות.😫
למה אתן עושות את זה???
מספרים לי על בחורה, עפים עליה בדברים טובים.. הראש שלי כבר רץ אני משיב תשובה חיובית ומתלהב, כל שעה בודק את הווצאפ מפה לשם כבר יומיים וחצי אני על קוצים. כבר קצת כועס עליה..
דברתי עם חברים ומסתבר שזה מוכר מאוד. חבר שלי אחד חיזלש הצעה לאחר יומיים שלא נתנה תשובה, ושני נותן מראש דד ליין קצר לתשובה.
לפעמים יש לי יוצר סבלנות אבל הפעם לא. וזה מביא אותי למקומות לא טובים.
מה כ"כ קשה ב להחזיר תשובה אחר שעה או חצי יום?
למה להוציא את הנשמה?
מבין אותך אחיצהרים
אבל אני חושב שהציפיה שלך לחצי יום טיפה מוגזמת.. יומיים/שלושה זה לגיטימי לגמרי. לפעמים לוקח זמן עד שתופסים את החבר אולי רוצים לדבר עם עוד מישהו לפני, לחשוב גם על ההצעה ולא להיפגש מהמותן.. לא חסרות סיבות.
וואי חח אתה ממש על קוצים..י.על
עבר עריכה על ידי י.על בתאריך כ"ח בניסן תש"פ 20:17

אולי עדיין לא השיגו אותה בטלפון? אולי עסוקה/ עובדת? מבררת עדיין?

עריכה:

משום מה הבנתי שקיבלת את ההצעה היום וכבר מצפה לתשובה...סליחה שהתגובה נשמעה לא מתחשבת.

ממליצה לך להמשיך בחיים שלך ופחות להריץ סרטים איזה יופי הולך לצמוח מההצעה או לא יודעת מה. יודעת שלא עזרתי, סורי.

מבין אותךקוד אבל פתוח
פשוט לא ננעלים על ההצעה וממשיכים לשמוע הצעות נוספות...
יומיים כולל בירורים בתוכם זה נורמלינוגע, לא נוגע
וקח בחשבון שהרבב פעמים בנות יותר חושבות וחוששות. זה הטבע שלהן וזה לא רע.
תקשיב, בירורים זה לוקח זמן...אניייי

עד שמוצאים זמן שנח לדבר עם מי שמבררים אצלו יכול לקחת יום לפחות וכמובן יש גם זמן שמתלבטים וכזה...

יומיים שלוש זה נורמלי לדעתי

יומיים שלוש זה לא נורמלישוש ששוני
יש אנשים ששולטים על המחשבות שלהם ואצלם זה עובד שונה.
אצל רוב האנשים כולל עבדכם הנאמן זה קשה ולפעמים אפילו מאוד.
החזרתי תשובה חיובית לפני יומיים וחצי. רק אתמול בערב היא דיברה עם החבר שלי.
למרוח תשובה יותר מיום זה לדעתי ממש דיני נפשות, לא יפה. ולא מתחשב. מה אתם אומרים?

בנות תחשבו שמאחורי ההצעה עומד אדם על קוצים הרבה פעמים ותשתדלו לבדוק ולהחזיר זריז.

אני קורא את מה שכתבתי וחושב מי זה הלחוץ חסר ביטחון הזה..? אבל הנה זה המציאות

ואני מבין שזה לא קשור דווקא אליה, זה עומס שיוצא פה וכו' אבל לא מבין למה אתם עושות את זה..? (סליחה על ההכללה)
זה ממש נורמליאיכה

וכבר כתבו על זה בעבר, לא זוכרת מי כדי לחפש.

תנשום עמוק, ותרפה.

אנחנו משתדלות מאוד להזדרז ולא תמיד זה אפשרי.

קשה לי להאמין שמישהי עושה את זה מרוע.

לפעמים לוקח זמן להחזיר תשובה כי רוצים להיות שלמים יותר עם נקודה מסוימת,

וזה ממש לטובתך.

היית רוצה שמישהי תענה תשובה חיובית כשהיא לא מספיק רוצה את זה?

ולמרות מה שכתבתי,

מבינה אותך מאוד!

בהצלחה.

באתי להגיב וראיתי שכתבת מדויקרקשאלה
יומיים שלושה זה מאוד הגיוני בעיני. חצי יום זה מהירתפוחית 1
ולא אפשרי לכל אחת ואחד
נסכם על יומייםשוש ששוני
ברור שאם לוקח זמן לברר זה משהו אחר.
גם במקרה כזה אני מצפה לעדכון /תמונת מצב מהשדכן היא עוד לא תפסה את החבר וכו'
מצד אחדHalf a man
אני מבין אותך, למרות שהיחידה שיצאתי איתה החזירה תשובה ממש מהר.

מצד שני, אני נזכר כמה זמן לקח לי עד שהסכמתי לקבל את ההצעה, וכמה התלבטויות וכזה.. אז אני מצליח טיפה להבין אותן

אבל בתכלס אותך יותר, כי לי לקח זמן כי ידעתי שהיא לא יודעת, וכי זה פעם ראשונה שיצאתי.
אני מצפה ממשהי שיצאה עם יותר מאחד לגלות איפה רגישות.
מלא הצלחה אח
(הגברים איתך)
שמע הכל תלוי ביחס ל"מוסד הבירורים"פצלש חדש ישן

ובכללי היחס להצעות.

יש אנשים (ובכללם עבדך הנאמן) שמבחינתם הם סומכים על השדכן אם הוא אומר שנשמע קשור(בעיקר תלוי מי הוא)

ואם כן, מקסימום עושה טלפון אחד לבדוק שלא התפספס כלום.

אבל גם יש כאלה שלא סומך על השדכן , ובמחינתם רוצים רק הצעה שיחסית יש לה סיכויים טובים.בין אם כי עברו הרבה ורוצים למנוע פגישות מיותרות, ובין אם כי יש להם הרבה הצעות\הצעה נוספת

במקרה כזה, הם יחפשו עוד חוות דעת - למשל למצוא עוד אדם שמכיר את שניכם, ולתפוס אנשים כאלה זה קצת קשה.

בלי לדבר על הזמן שנמרח באמצע גם בבירורים רגילים (עד שהשדכן מעביר מספר, עד שההיא פונה, עד שהם מוצאים זמן, ועוד קצת זמן לחשוב)

אני לפני יומיים לא מתחיל לחשוב בכלל.

מבינה..מקום בעולם
רק שלפעמים זה לא תלוי בנו..
חברים שלא עונים,
טלפון שבור וכו'..
זה מובן ממש..כי הנשמה מאירה

אבל לפעמים לצד השני לוקח זמן כי הוא צריך לעכל את ההצעה ולחשוב על זה. כמו שכתבו פה- לא להיפגש מהמותן. 

לי למשל חשוב להיות שלמה עם זה שאני רוצה להיפגש עם הבנאדם.

ויכול להיות שלבנות לוקח יותר זמן... 

אני דווקא מבינה אותך לגמרישמחה רינה
באופן כללי זה עניין של מוסריות להחזיר תשובה ולתקשר בגבול זמן סביר ומתבקש.
אגב..יש בנות שטענו דברים דומים דווקא כלפי הבחורים ש"לוקחים תזמן" או "נעלמים" אחרי פגישה.

לכן, זה לא עניין של אתן או אתם. זה עניין של התנהגות של בנאדם. וכלפי שני המינים צריך שתהיה מוסריות ורגישות.
לאחר שבועשוש ששוני
תודה לכולם.
היום (שישי) לאחר 4 ימים דברתי עם החבר שהיא בררה איתו. והסתבר שהם דיברו ולא מספיק....
הוא התקשר עליה כדי לסיית את המריחה.
שבת שלום ומבורך לכווולם
שעה? חצי יום?פה לקצת
אתה מצפה שהיא לא תברר בכלל?
אי אפשר לברר בשעה, וגם לא בחצי יום, ולפעמים גם לא ביום וחצי.
אפשר קצת לדון לכף זכות את אלה שעושות את זה.
לפעמים לוקח זמן עד שהצד השני מקבל בכלל את ההצעה, לפעמים בחורים מביאים מספרים של אנשים שמאוד קשה לתפוס, לפעמים החבר שלכם עונה אחרי יומיים.

מבינה את הקושי שבציפייה, אבל לחכות יומיים-שלוש זה הגיוני מאוד אם אתה מצפה שהצד השני יברר וישקול ברצינות ולא סתם יחזיר תשובה בלי לחשוב.

בהצלחה רבה!
לגמריadvfb

זה מובן מאודברוקולי

אבל אל תשכח שבד"כ הבחור שומע את ההצעה ראשון, יש לו זמן לעכל ולברר בנחת 

ולאחר מכן מספרים לבחורה ומצופה ממנה להחזיר תשובה במהירות הבזק

אני מסכימה שלא צריך למשוך אבל הגיוני שיקח גם יותר מ 24 שעות

לברר לעיתים לוקח זמן ( וטיפ אם אתה רוצה לחסוך זמן- תעדכן את המספרים שנתת שקיבלת ההצעה כך הסיכוי שיהיו זמינים יגדל וקצב זמן הבירור יקטן) 

למה שיקח יותר מ24 שעות?advfb

אין אף אפעם צפייה להחזיר במהירות הבזק ולא אמורה להיות מורכבות יותר מידי בבירור. מתקשרים לחבר מקבלים מידע ומה שנראה. מה כזה עניין?

לא תמיד כזה קל לתפוס אנשים בטלפון.(אהבת עולם)
וגם אחרי שיש תשובות, לפעמים יש משהו לא ברור מספיק ורוצים לבדוק יותר לעומק או להתלבט קצת.
מבין ולא מביןadvfb

מבין שלא תמיד תופסים אנשים שזה אכן קורה. בדר"כ שולחים הודעה ומתאמים ובדר"כ אין בעיה.

אם רוצים לבדוק משהו לעומק אז בדר"כ מבקשים מהבחור עוד מספר או מי ששידך שיגיד משהו או ישאל משהו את הבחור ואז הבחור יודע שהיא עובדת על זה והעניינים זזים.

להתלבט - אם התמונה (לא פיזית חח) סה"כ ברורה, אין יותר מידי מה.. לישון על זה לילה בדר"כ יספיק.

אם חברים שלך זמינים מיידיתברוקולי
אכן אין צורך שזה יתעכב
ושוב הגיוני שבנות יחשבו.
ואם הבחורה זמינה מיידית(אהבת עולם)
את מקצינהadvfb

שולחים לחבר הודעה ובין שעתיים לארבע שעות גג הוא מחזיר תשובה מתי נוח לו לדבר.

משוחחים איתו גג רבע שעה וזהו, זה מאחוריך..

לשלוח הודעה זה טריק מאוד שימושי חח

אחרי שקיבלת תמונה כוללת זה נטו אינטואיצה ודברים שחשובים לך. אם יש דברים שלא ברורים - כדאי להמשיך לברר. 

אבל אחרי שסה"כ מה שחשוב לבחורה לפניה לא כזה נראה לי שיש על מה לחשוב, זה לא אמור לקחת יותר מיום.

פעם מישהו חכם אמר לי שבנאדם אומר לך - "אני יחשוב על זה יום יומיים" זה סתם למרוח, זה נס אם בנאדם חושב שתי דקות רצוף.

יש דברים רציניים שאכן צריך לעקל. אבל בירורים? אם זה מקרה נורמלי מי שכבר עשה את זה פעמים בודדות יודע איך להתמודד עם זה. 

ואם החבר מחזיר תשובה שהוא יכול מחר בערב44444
ובדיוק באותו ערב המוצעת עובדת?
או להיפך?
או שיש אירוע או כל דבר אחר.....
לא הזוי בעיני.....
זה נורמלי לחלוטיןadvfb

אבל אחרי שהיא כבר שמעה פרטים למשוך את זה יותר מיום אחד זה נשמע לי ממש מוזר. אני אישית לא מבין את הצורך.

אה התכוונת לאחר הבירוריםברוקולי

אז מסכימה איתך לגמרי

פרטים מהשדכן? או מחבר ממליץ וכד'?44444
חבר ממליץadvfb

אולי היא רוצה לשמוע עוד המלצה מסיבה מסוימת44444אחרונה
או רוצה לברר פרט מסוים?
יצא לי לקבל כמה הצעות על בחורים שהתלבטתי אם לצאת לאור פרט מסויים.
אצל חלק ביררתי יותר והחלטי שלא מתאים....
במקרה מסוים דיברתי עם חברה שידעתי שנשואה למישהו עם "נתון" דומה והתלבטתי לגביו. החלטתי לצאת ולא התאים...

באמת בהצעות "קלאסיות" שתאמו בדיוק מה שחיפשתי (לפחות על הדף) התשובה היתה יחסית מהירה....
הרבה פעמים מי שרוצים לברר אצלו לא פנוי ביום מסוים- זה הגיוני44444
לחלוטין.
זה שיחה שבדר"כ לא עושים שיש הרבה אנשים שמקשיבים ובטח לא באוטובוס ולא במקום העבודה שנמצאים בו עם הרבה אנשים.
הגיוני שאנשים מחכים לערב.
ואם מי שרוצים לברר אצלו/ השדכן/ המוצע לא פנוי באותו ערב( עבודה, אירוע או לא משנה מה.....) הגיוני לחכות לערב הבא.
הצעה שלי היא לשלוח הודעהadvfb

חוסך זמן חשוב. מה שגם הרבה אנשים לא תמיד יענו או יחזרו לטלפון שהם לא מכירים.

ובהודעה הוא יכתוב שהוא פנוי רק מחר בערב.....44444
מה זה יעזור?

אני לא יודעת מה המקום שלך בחיים....

לפחות אצל בנות, תקופת הדייטים יוצאת הרבה פעמים בזמן שהן סטודנטיות והרבה פעמים גם עובדות.
זו תקופה עמוסה.
(גם תלוי במה עובדים וכמה לומדים) ובהתחשב בעובדה שזה לא שיחה שאפשר לעשות במקום עבודה/ באוטובוס/ עם חברות שבדיוק קבעו ללמוד איתן ליד אז הגיוני שזה ייקח זמן.....
לפחות הם יהיו מתואמים בניהם באופן פשוטadvfb

כי זה טירחה מיותרת לזכור להתקשר שוב ולהתאכזב גם שלא עונים לך. 

שולחים הודעה והראש נקי..

זה לא סותר.(אהבת עולם)
יצא לי לשלוח הודעה ולתאם זמן ובסוף כשהתקשרתי לא ענו לי.
הכל יכול לקרותadvfb

השאלה מה סביר יותר שיקרה

סביר מאד שאחד הדברים יקרה44444
המוצעת לא זמינה יום אחד/ הממליץ לא זמין יום אחד/ המוצעת צריכה לחשוב על זה יום/ השדכן לא פנוי ערב אחד וכד'....
פסדר עושים השתדלותadvfb

אני מניחה שהרבה שולחים הודעה.44444
עשו את זה עוד בתקופת ה-sms ולפני הווצאפ.
אבל זה לא ממש יעזור למנוע את היומיים האלה שבאמת סבירים.
פסדר אבל פחות הבחור יכול לדעת שהבחורה עשתה צעדadvfb

כשאתה מקבל הצעה אתה גם מקפיד על הדברים האלה?ברוקולי

נראה לי שכן. למה? זה קשה?advfb

אני מיוזמתי ארצה לדעת כמה שיותר מהר (בלי לחץ)

עכשיו אולי המצב קצת שונה.....44444
ברגיל יומיים נראה לי זמן סביר.....
אם רוצים גם לבדוק את ההצעה (לא סוכנות בילוש אבל להרים טלפון) הגיוני בעיני שיום אחד עמוסים במיוחד וביום השני בודקים.
לא הזוי.....
או אם מתלבטים מסיבה מסוימת ובמשך היום עסוקים לא הזוי בעיני.....
בתור סטודנטית גם להורים שלי לפעמים חזרתי ל"שיחה" אחרי יום- יומיים.
הכי פשוט, תחליט מראש עם עצמך שיש חוסר מחוייבות הדדי כל עודותן טל

אין אישור של שני הצדדים גם יחד.

מה זה אומר? שכל עוד הבחורה לא מחזירה הודעה אם חיובי מבחינתה, אתה לא מנוע מלהמשיך לחפש ולקבל הצעות של בנות נוספות. אם פתאום קיבלת הצעה חדשה, נענת לה, והבחורה השניה הסכימה להיפגש אבל פתאום שלוש שעות אחרי זה הבחורה הראשונה נזכרה אחרי שלושה ימים לתת תשובה חיובית - תחזל"ש אותה עם כל הכבוד ותגיד שזה כבר לא רלוונטי לעת עתה. 

באותה מידה, גם בחורה יכולה לעשות את זה אם היא השיבה תשובה חיובית אבל הבחור עדיין "מתלבט". אין חובה לחכות על קוצים על כל הצעה שיש, אתה לא מחויב לאף אחת עדיין...

מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלגאחרונה
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגעאחרונה
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

אולי יעניין אותך