ועכשיו פיצוש חולה, כנראה וירוס אבל לא ברור.. בנתיים שלחו אותה לעשות בדיקת קורונה רק כדי לשלול. למרות שלא נחשפנו לשום חולה ושלא חזרנו מחו"ל. כפרה על הקטנה הזאת, היא ככ סובלת ותמיד שהיא חולה היא רוצה אמא, לישון על אמא, לשים ראש וכו וכו.. ובעלי עם דלקת עיניים.. נסנו היום לרופאה(למרות שהיא חששה לקורונה היא אמרה לבוא) ואז שלחה אותנו לבדיקת קורונה ובגלל שרצינו לגמור עם זה נסענו משם לבדיקה ואז חזור.. משו כמו 4 שעות על ההגה כמעט בלי הפסקה.. ובעלי לא יכל לנהוג בגלל הדלקת אז אני נהגתי אבל כמעט ולא ישנתי בלילה בגלל שהכנתי שבת והצלחתי לנהוג עד הבדיקה ואז שמנו את האוטו בצד וישנתי 20 דקות ונסענו חזרה ו.. הוטשתי.. מרגישה כמו סמרטוט חסרת כוחות.. מקווה שפיצוש תחזור לעצמה כי בנתיים היא צריכה אותי וזה מתיש אותי כל היום להיות איתה על הידיים.. אני חייבת להתעקש על עירוי אבל אין לי כוחות לריב עם הרופאה ו.. אוףף .. חייבת כוחות בשביל עצמי בשביל פיצוש בשביל בעלי ובשביל הבית..
הלוואי שתהיה שבת טובה ושאצליח לנוח..
וממש מקווה שלא נצטרך לנסוע למיון כי קיבלנו הנחיה כזאת שבמקרה של חום גבוה לנסוע למיון..
יאללה שבת שלום! ותודה על המקום לפרוק.

וגם לנירולוג בגלל הכאבי ראש.. ובדיקות דם לשבוע הבא ולבוא אליה כי היא לא ירדה מהקטע של הדיכאון🤦
)