מחר פעילותת!!אנונימי (פותח)
בס"ד
מחר ניפגשים ב-12 במישרדי ארץ ישראל שלנו ברח' כנפי נשרים 5 בגבעת שאול ומשם יוצאים לפעילותת חשובה!!!
כולם באיםם!!
לפרטים :בנות: 050-8423769 בנים: 054-5487076
אה דרך אגב..אנונימי (פותח)
בס"ד
השיעור לבנות ככל הנראה לא יתקיים.. אבל לבנים כן יהיה שיעור בשעה 18:00....
אשריכם..!!! זה באמת פעילות חשובה..!!! לבוא!!!!שיח השדה..
ברור שבאים!! אוריין
יש שיעור לבנים בסוף? הבנתי שאין..otk100
ובשעה 21:00 שיעור של הרב שלום ארוש בחוט של חסד'ערבות הדדית'
ואני תוהה בכל פעם מחדש-רכס רמת מגרון
בע"ה

מתי כבר תהיה נהירה המונית מלווה באורות לשיחות של רב 'משלנו', רב ארצישראלי, גאולי, מקיף, מעמיק וכולל? מתי הזרימה תהיה אל המרחב ולא אל החצר, מתי מאירי הדרך יהיו אנשים שהאדמה היא שמחייתם, שארץ ישראל היא הנקודה העיקרית ממנה נובעת אישיותם, תלמודם ובניין נפשם-שיכלם, וכן כלליותם?
מתי כבר יפסיקו להטיף, לחבק, להרחיק ולבלבל אותנו אנשים מבחוץ, אנשים גדולים אך אנשים שתרופתם אינה תואמת את צמאוננו.
מתי כבר תקום פה חסידות ארצישראלית נקיה מכל הסיגים, זכה, חדה וברורה??

בציפיית הישועה.

אתר זכרון לרב מאיר כהנא ה' ינקום דמוליאור 1
כתובת אתר הזכרון לרב כהנא הי"ד זצוק"ל:

להיכנס לראות ולהפיץ ! ! !
אשמח כמוך להכירו.רכס רמת מגרון
בע"ה

אך עתה, אני ממתינה עד שאמצא אדם כזה, או תופעה כזו, וכואבת כל פזילה החוצה והסתעפות עקומה ומחליאה.

בציפיית הישועה.

וודאי, רק תן לי לחלום על זה לפעמים.רכס רמת מגרון
בע"ה

לצד הגלידריה שאני אפתח,  הבית העגול שלי, והחברים הדימיוניים שלי.

בציפיית הישועה.

את כאילו 'פתוחה' אך הכי צרה' שרק ניתן להיות:השם הוא המלך!
(במובן של ההיפך מרחבות ולא חלילה במובנים אחרים...) - 'והסתעפות עקומה ומחליאה' - שימי לב רק איך את מדברת, ובאיזו שפה את משתמשת, וכל זאת רק בגלל שהרבנים הללו אינם חושבים כמוך, שא"י היא ה'נקודה העיקרית' ושהרב קוק הוא ה'מורה של הדור', ומתעסקים בדברים אחרים (ועדיין קשורים לארץ ישראל בכל נימי נפשם ומאודם) שודאי אינם פחות חשובים, כמו תשובה וקירוב העם לה' ועוד כיו"ב.

והרי לא הוכח בשומקום שדרכו של הרב קוק היא הנכונה, ויכולים להיות מיליון 'זרמים' אחרים שתפיסתם את המציאות שונה, אך כמו שטיפשי יהא מצידם לזלזל ברב קוק רק בגלל שדעתו אינה כדעתם - כך, בדיוק באותה המידה, מגוחך מאד מצידך לראות את דרכך ככזו שאין בלתה, ולהתייחס בבוז ובזלזול כה עמוקים לדרכים אחרות.

אם כואבת לך הנטייה של הציבור ה'גבעוני' לחסידות בכלל ולחב"ד וברסלב בפרט - אולי נסי לחשוב קצת על הכיוון ההפוך - אולי הם נמשכים לזה כי מעניין אותם גם הנושא הפרטי, ולא רק זה הלאומי.

נכון שיש שיאמרו שגם אצל הרב קוק ישנה הגות שלמה גם בהתייחס לאיש הישראלי באופן פרטי - אך 'אותם' כנראה זה לא משכנע, אולי הם אינם 'עמוקים' כ"כ ומעדיפים להתקשר לצדיקים יותר 'פשוטים' המדברים יותר לליבם. אפשר להתווכח ולדון ולחלוק, אך לכנכנות זאת במילים כה בוטות וצורמות - זה רק מקטין את מה שבאמת ראוי לומר, וממש ממש לא משכנע.

'אותו כנ"ל' ביחס לרב כהנא - שנראה שאת כה שוללת אותו - שמה לעשות ודרכו אולי שונה מדרכך, זה עדיין לא הופך אותו לפסול.

להתייחס ל'ניאו רפורמים' ו'רבנים' בעלי דעות כמעט כפרניות בכזו פתיחות - ובד בבד לדבר ככה על רבנים שגדלותם בתורה ודאי אינה פחותה מזו של רבני הציבור הדת"לי - זו או 'צביעות' או חוסר הבחנה בין אמת לשקר, בין טפל לעיקר, ואיני יודע מה גרוע יותר.

הגיע הזמן שתקובל בהבנה ה'נהייה הזו' - והרי לא מדובר פה על כתות אליליות או מכשפים בהודו, אלא בסך הכל על אנשים שחושבים אחרת, מותר להם.

'והאמת והשלום אהבו'...
לגבי החלק השני - אם זה כך אני מבין ומסכים בהחלטהשם הוא המלך!
לגבי העניין הראשון - טוב, זה דיון ארוך, אבל, כששוללים אותם אך מקבלים כל מיני מרעין בישין מהכיוונים ההפוכים, ואכמ"ל,  (כמובן שאצלך ב"ה זה לא כך) - אז לענ"ד זו בהחלט בעיה.
אני לא חושב שאני צריך להגיב.'ערבות הדדית'
בע"ה

''רכס רמת מיגרון'' היזהרי לא לדבר על רבנים.
את לא יודעת את דרכם, גם אני לא, עד לא מזמן חשבתי כמוך אבל משהו שינה דעתי.
כרגע אין רב כזה-אני גם ישמח להיצרף לכת הזאת-אבל כרגע אין.
ויש לי עוד כמה דברים להגיד.
בואו ניקחקוקו
מכל רב\חסידות\צדיק\תורה\דרך חיים מסויימ\ת רק את הדברים הטובים (לדוגמא: הקשר הישיר עם ה' ושמחה- מברסלב. השכל העמוק- מחב"ד. מסירות נפש- מהרב כהנא. אהבה לארץ ישראל ולכל יהודי- מהרב קוק. וכן הלאה), ונתרחק מהדברים הרעים שבכול דבר (אני לא יתחיל לפרט, וגם דיברו על זה כבר למעלה) וככה נוכל לחיות את החיים היפים והטובים. במשך הזמן גם נמצא את האדם שבאמת מקפיד למצוא את הדברים הטובים שבכל דבר, והוא יהיה הרב שלנו.
לשיעורים שלו נלך, ולבית מדרשו ננהר.

שנזכה למצוא אותו בקרוב!!!

ושנזכה עד אז להתחזר מכולם ולהתרחק מהשלילי שבכל דבר!
יפה ונכון מאד! יישר כח!השם הוא המלך!
וואוו חזק...אשריכם ישראל..!!!שיח השדה..
לדעתי הבעיה שגורמת לממלכתיים לא ללכת לגבעותישמעאל
זה ההסתכלות על א"י כמניה בבורסה ששיכת לאבא שלהם והיא מפיקה רווחים בשבילם..
לכן הם מעדיפים לברוח מזה על מנת שלא לתת לאף אחד לקנות מהם את המניה הפרטית שלהם..
מה? לא ידעת שרכשתי 15 אחוז מהגבעות?איציק הג'ינג'י
התכונתי להנהגה ולארץ ישראל בכללישמעאל
מה לא מובן?
אני מכירה אחד דומה...אנונימי (פותח)
ושמו הרב גדי בן זמרה, רב אולפנת מעלה לבונה הי"ו...
התחנך על ברכי בנ"ע ולמד מספר שנים ב"מרכז" ולאחר מכן עבר לישיבה בשכם (תובב"א!)...
הוא נחשב כתלמידו של הרב יצחק גינזבורג אך דעותיו והגיגיו רחבים מני ים...
אם חיפשת "אחד משלנו" - הרי הוא...
כנ"ל לגבי הרב ישראל אריאל מיצהר...

אבל בכלל אני מצטרפת לדעה שעד שנמצא אדם כזה, שיסחוף אחריו את כולם... זו תהיה הגאולה בעז"ה...
בדור המיוחד שלנו קשה לצפות שכל נשמות התוהו היקרות יסבבו סביב רב אחד, אלא כל אחד ושורש נשמתו והרב שמתאים לה...
בעז"ה בקרוב יגיע הנושא את דבר ה' ואז איש תחת גפנו וכו'...
עד אז - נמשיך עם הבלבולים-התבהרויות שלנו, כי עוד לא זכינו...
והרצון הזה הוא טוב ומאיר ואמיתי - ואותו ננתב לרצוננו למשיח...

חיזקו ואמצו בכל פועלכם, אנשים יקרים!

שניגאל!
חג רצוף שמחה,
אנוכי.
הפירצה...אנונימי (פותח)
היא מה שאנחנו עושים כעובדי ה'... אנחנו חיים את דבר ה', הולכים עפ"י התורה שנתן לנו, אולם מאחר שעוד לא הגיעה ה'פירצה' הגדולה שהיא היא הגאולה - אנחנו נמשיך את מסע הבלבולים-התבהרויות שלנו, כי אין לנו משהו אחר ללא נביא...
וזה מתחבר לנקודת ריבוי הרבנים על דעותיהם ותורותיהם, שהם בדרגות גבוהות מאוד וקרובים לדעת ה', אבל כל אחד בא מכיוון אחר, ו70 פנים לתורה אנחנו יודעים שיש, ועל כל סודותיה ורזיה - הרי לנו ריבוי דעות ופסקי הלכה וציבור ונוער שדורשים דרך אחת קולקטיבית ואין...
והרצון הזה לפירצה הוא מהמם וחדש ולא היה כמוהו עד שקם הדור שלנו... מה שאומר שקרובים יותר מאיתנו לגאולה עוד לא היו, וד"ל...

אז יישר כוחך על ההארה שהשפעת עלינו... =]
כל הטוב.
והכי חשוב, שלא יהיה פה מקום לזילות כלפני רבנים...אנונימי (פותח)
ונגיד שאותו אדם, ולא משנה מי, לא נראה לנו כרב "אמיתי" - לא לנו השכל להבחין בין אמת אחת לרעותה ובין גדולתו של רב אחד לרעהו.
ואם יש משהו שאפשר לשמוח עליו בדורנו הוא יכולתו של כל אדם, ואפילו נערים צעירים, לבחור לו כל אחד את רבו עפ"י ראות עיניו והרגשת לבו...
ואין שום מקום בעולם התורה "לשלול" איזה רב או להוציא עליו לעז, אבל יש ויש מקום שכל אחד יעשה לו רב על פי רצונו הפנימי...
בקיצור, שלא תהיה לשוננו קלה ברבנים ואישי ציבור, ובכלל בגדולים מאיתנו...
שנתחזק כולנו!
ובכן...אנונימי (פותח)אחרונה
בנוגע לנושא הראשון, כיוון שאיננו מחשבי קיצים ונדמה לי שאף אסור לעסוק בכך, הוספתי את ה'ד"ל' בסוף המשפט:
"מה שאומר שקרובים יותר מאיתנו לגאולה עוד לא היו, וד"ל..."
ובעצם אתה צודק, כי נשמע מדבריי כאילו "כיוון שיש בנו דרישה לפריצה - אנחנו הכי קרובים לגאולה שיש", שבעצם אי אפשר לדעת אם הדרישה הנ"ל הזה הוא מסובב או סיבה, אז תודה על האיפשור לבאר:
אנחנו הדור האחרון בינתיים, בהווה, והגאולה היא בעתיד - מה שאומר שאנחנו הכי קרובים לגאולה ממה שהיה יכול להיות בכל זמן אחר - שהוא העבר.
נשמע פשטני וילדותי - אבל זו האמת היפה.
(ושמעתי את הרעיון המתוק הזה מפיו של הרב יהושע שפירא שליט"א).
ומצחיק לי לבאר כל כך הרבה על משפט תמים, אבל תודה על שתיקנת אותי, כי מה שכתבתי באמת לא מדוייק..

בנוגע לנושא השני:
ומה זה ענייננו אם היה פה חשד והיה פה עלבון עמוק ולא היתה פה סליחה?
להיפך, מתוך כך שאתה מתבטא כחבר של נעלב - הסכנה גדולה יותר שנשמע מפיך לשון הרע, ל"ע, (שזה מאוד טבעי, אגב, ויש לחשוש שהייתי נוהגת כמוך לו היו חושדים בי כך...) ועלולה להשתמע מדבריך "שלילה" גורפת כלפי הרב ודעותיו, ועליך לזכור שהנוער שלנו נוח להתרגש ולהתפעל, במיוחד מדיבורים לא ברורים לגמרי על רב כזה או אחר... ומכיוון שזהו אינו פורום של +20, עלינו להיזהר בדיבורינו.
בקצרה, לשון הרע זה דבר הפכפך ומתעתע והוא ממש ממש מעשה שטן, אז בל נתפתה להתקרב אליו...
אמן על כולנו...
הרב מרדכי אליהו בגדול, ואחריו כל אחד ו רבו ה'אישי'השם הוא המלך!
את מכירה את הרב כהנא?יהודי מרמ"ג
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך