ברוך ה' אני נשואה (כמו ש"הפי" אמרה, שאולי נשואים יעזרו יותר). נכנסתי לכאן סתם לשוטט להנאתי. 
אני בהחלט מסכימה עם הגישה של הצעות נישואין פרטיות. אני ממש לא אוהבת את הקטע הזה להזמין חברים או לתלות שלט במרכז העיר... אבל אם מישהו אוהב את זה, לבריאות. תהנו.
איך בעלי הציע לי נישואין? יש שיר שבעלי ואני מאוד אוהבים, ודיברנו עליו הרבה בדייטים. בעלי ממש מוזיקאי, מנגן על מליון כלים, כותב שירים ומלחין. אז הוא כתב לי שיר עם דברים אישיים שלנו, שמבוסס על השיר הזה שאנחנו אוהבים. הוא לקח אותי למרפסת שצופה על הר הבית ושר לי את השיר. וככה הוא הציע לי נישואין.
העצות שלי:
א. תנסה לרחרח מה היא רוצה, אם היא לא אמרה בפירוש. טוב שאתה כבר יודע ששניכם רוצים משהו פרטי. כלומר, גם טוב שאתם רוצים אותו דבר, וגם טוב שיש פרט אחד שאתה כבר יודע.
עוד נושא שנמצא הרבה בהצעות נישואין: טבעת. אתה רוצה להציע ולתת לה טבעת אירוסין? אתם רוצים לקנות אותה אחר כך? אם אתה מציע עם טבעת, היא רוצה לבחור אותה מראש ורק היא לא תדע מתי היא מקבלת אותה, או שגם הטבעת תהיה הפתעה?
ב. תחשוב איזה מסגרת אתה רוצה לתת לאירוע. פגישה קצרה רק של הצעת נישואין? יום שלם של טיול ואז בסוף ההצעה כ"אירוע שיא"? או הפוך, מתחילים מהצעת נישואין ואחר כך הולכים לסתם משהו נחמד? עם אוכל או בלי? וכו'.
ג. תדאג שהסביבה הטכנית שבה אתה מציע לה תהיה נעימה להיות בה. אתה בפארק? תדאג לא להתמקם שני מטרים מפח זבל מסריח... או במקום עם מליון זבובים... עם כל ההתרגשות, זה עלול ממש לעצבן ולהוציא מריכוז.
ד. ועכשיו לעניין המהותי, מה התוכן של האירוע: לדעתי תשתמש או בכישרון מיוחד שיש לך, או בכישרון או בתחביב מיוחדים שיש לה, או במוטיבים שחזרו על עצמם הרבה ביניכם, או בכולם ביחד. לדוגמה: אתה מצייר יפה וזו תכונה בולטת אצלך? תצייר לה תמונה גדולה ויפה ותכתוב בה את הצעת הנישואין. היא אוהבת דובים חמודים לקישוט בחדר? תקנה לה דובי עם לב. דיברתם הרבה על נושא ארץ ישראל? תכין מפה ענקית עם חידון ידיעת הארץ, והאות הראשונה של כל מקום מתחברים ביחד למשפט "התינשאי לי". לא יודעת, סתם המצאתי משהו לצורך העניין, כן?
אלה המחשבות שעולות לי כרגע.
שיהיה ממש בשעה טובה ומבורכת והרבה שמחה!!