התשובות שלי:
1. יכולות להמליץ לי על קרם גוף לתינוק בריח טוב שנשאר הרבה זמן? ( משתמשמים בכיף הורוד ובג'ונסון שיש להם ריח מטריף אבל אחרי שעה הריח כבר מתנדף)
תשובתי: אני מעדיפה להשתמש בדברים טבעים בטח בגיל הזה.. שמן זית/שמן שקדים/שמן קוקוס.
הוספתי כמה טיפות שמן לבנדר.

נהנת מאוד גם מהריח וגם מהלחות. (אגב לא חייב לשים כל הזמן כל יום..
כי אז הגוף מתרגל וקשה לו אחרכ בלי..
2. יש לי ילדה מתוקה מדבש בת שנה וחצי, היא קצת שמנמנה ( טוב נו, קצת הרבה) כל מי שרואה אותה אומר לי בלי בושה על הכרס שלה וכמה שהיא בריאה וכו'.
היא שוקלת בערך 12 קילו, אוכלת טוב אבל ממש לא יותר מדי אלא בדיוק מה שצריכה וארוחות מסודרות, צריך לעשות משהו עם המשקל שלה לשנות תזונה או משהו כזה?
לי זה ממש לא מפריע היא מהממת בעייני ככה פשוט חושבת שתגדל וילדים יצחקו עלייה בכל זאת ילדים לא שולטים בפה בדברים האלה.
תשובתי: לבנות שלי יש גם כרס (אחת יותר אחת קצת פחות..-תמיד מעירים🤷🏽♀️..) זה עובר בערך בגיל שלוש הן מתחילות לגבוהה והכרס מתאזנת..
אל תתיחסי,ואין לך מה לדאוג. הדבר הכי טוב ונכון שאת יכולה לתת לילדה שלך זה ביטחון עצמי. של ׳אני נהדרת׳! וזה מה שמשדריםמזה מה שעובר..
4. אמהות למתולתלות, מה אפשר לשים / לעשות שהשיער לא יראה מבולגן כל הזמן? יש איזה קרם שמותר בגיל הזה?
תשובתי: אמא לשלוש מתולתלות. גילית את השמן קוקוס. וזה פלא! (אם מגזימים השיער כן נראה שומני.. אז צריך לשים בזהירות אם לא אוהבים את המראה הרטוב.
אבל לפעמים אני מסרקת עם שמן קוקס לפני המקלחת.. ואז אחרי שטיפה זה נראה הרבה יותר טוב..
3. הקטן עוד מעט בן 4 ח' וצריך להתחיל ברזל, תזכירו לי כמה טיפות זה בגיל הזה?
תשובה: זוכרת שהתחלתי מ3 טיפות בערך למשך שבוע ואז אם לא עשה עצירות אז העלתי ל5 .. אבל לא זוכרת בדיוק...
מקווה שעזרתי.