אם זה לא מתאים לפה אז תאמרו לי...הכל עוד אפשרי

אבל בא לי לראות את המבט שלכם על זה... מה אתם אומרים על ימינה? על ההתנהלות שלה בכללי, ובמיוחד עכשיו...

ה ישמוראני העבד של ה'

לא רוצה לדבר על זה ...

בעקר בגלל שאחרי כמה שניות יגידו לי שאני לא מבין כלום בפוליטיקה!!!

(וזה נכון...)

אם בא לך לאמר, תאמר! זה לא לפי כמה שאתה מבין בפוליטיקה, וזההכל עוד אפשרי

לא נועד לשפוט אף אחד!

אם בא לך, תאמר פשוט את דעתך...הכל עוד אפשרי

אמרתי: "ה' ישמור"אני העבד של ה'

לגמרינועה גבריאל
רק בן גביר נורמלי,תאמינו לי
שרף 2 מנדטיםקופפיו

זה עוון שלא יכופר ...יכול להתחבר  לשס או לפרוש ...

מה הקשר שס?!?!נועה גבריאל
א.שס זה מפלגה לא ציונית,בן גביר ציוני בטירוף,אין להם בכלל אותה אידאולוגיה ומצע,לא הבנתי מה אתה משווה בכלל.
ב.נכון זה טעות שהוא הלך לבחירות לבד ולא הצטרף,אבל מנגד עמדו כאחה שבגדו בו למרות שהסכים להצטרף אליהם,עאלק 'מילה זה מילה'. אז עדיף להצביע לבוגדים?!ממש לאאא
הציונות הדתית איבדה את כל מה שהיה לה בעברנועה גבריאל
אין לה כבר נציגים מוערכים ונורמלים בממשלה,לפחות רובם.עצוב ממש
סתם הערה קטנה:צ'יקטנה...
אתם מדברים על שני מקרים שונים... בפעם האחרונה - הבגידה- הם שרפו בקושי 15,000...

לא נפק"מ לדיון, סתם לתשומת לב
אני יודעת..נועה גבריאלאחרונה
הוא מדבר על זה שהם שרפו 2 מנדטים בפעם השניה,ובכללי על זה שהם שורפים מנדטים והולכים לבחירות לבד.
בושה, פשוט בושה.חובה?
'מילה זו מילה'.
עדיין מפנים בתים.
בג"צ משתלט על המדינה.
פקקים מטורפים בכל הארץ.
מגיע להם.
ימינהחובה?
עוד טיפה, עוד טיפה ימינה, זהו עכשיו אתם באופוזיציה.
הם עשו הרבה יותר ממה שכל אחד אחר פה עשהasd100

ואי אפשר ככה לזלזל בזה. נכון שיש בעיות חמורות מאוד (גם כשלוקחים בפרופרוציות) אבל תכל'ס - הם עושים

...הָיוֹ הָיָה

ההתנהלות בכללי מחולקת לשני חלקים, א' הוא יחס אידאולוגי למעשיהם או אי מעשיהם, והשני הוא יחס לפרקטיקה של איך שהם עושים את מה שהם עושים.

ביחס לפרקטיקה - הם פועלים מעולה בד"כ, ויודעים לעמוד על שלהם,

היחס האידאולוגי הוא מורכב מאוד, יש המון ביקורת שאפשר להעביר עליהם, ולא אמנה פה אחת אחת, אבל צריך לזכור שיש הרבה שהם פועלים היטב, ובדברים שאין מי שיפעל מלבדם.

כ"ה לגבי ההתנהלות כעת, טוב עושים שהם לא נכנעים לנתניהו וההצעות המבישות ששלו. בבחירות הבאות אחרי שהם באופוזיציה, נקווה שלא ישאר עוד אחד שחושב כערכי הצה"ד שיחשוב להצביע לו.

הבית נמעך בנט זה אחצבע לחיים

ירדו לשש מנדנטים תבין לבד

ומתי ירדו?חובה?
כשבנט הגיע...
זה לא נכוןהגיגים בע"מ

אם תרצה להסתכל על הפעם הראשונה שבה בנט הגיע לראשות המפלגה, זה הקפיץ את המפלגה ב-3 מנדטים. מ-9 ל-12. אם תרצה להסתכל על  השנה האחרונה, אז במערכת בחירות הראשונה, המפלגה בלי בנט קיבלה  רק חמש מנדטים, ולאחר הצטפותו של בנט, המפלגה עלתה ב-2 מנדטים, ל-7 מנדטים. כך שקשה לומר שבנט מדרדר את המצב.

אתה צודק שבשני המקרים שציינתי, במערכת בחירות הבאה המפלגה ירדה שוב, אם כי עדין עלתה ביחס למצבה לפני בנט. אבל זה ככל הנראה נובע מעזיבה כללית של צעירי הציונות הדתית את המפלגה. ולא קשור לבנט, ואדרבה , כפי שהראיתי, בשתי הפעצמים שבנט הצטרף, הבאותה מערכת בחירות ההתדרדרות נעצרה, והמפלגה גדלה.

אתה רציני?!צ'יקטנה...
ה2 ממגוון האלה לא באו מבנט! יש פשוט ציבור שזה הבנאדם שמייצג אותו... הציבור הזה שווה יותר מ2 מנדטים אבל אחרי כל הבלאגן שנוצר בגלל... כן, בנט, חלקם נטשו...
זה במקביל לחרד"לים שנטשו מחדש בזכות האיחוד איתו ועם איילת...
ובקיצורצ'יקטנה...
הקמת שהיא גדלה זה אחרי שבזכותו היא התמוטטה והיה מאיפה לגדול...
בזכותו היא התמוטטה?הגיגים בע"מ

לפני הההצטרפות של בנט המפלגה מנתה 3 מנדטים. מאז הצטרפות שלו המצב הזה לא חזר. גם לא בזמן העזיבה הזמנית שלו לטובת הימין החדש.

חזר!צ'יקטנה...
ה5 היה ביחד עם האיחוד הלאומי...
נניח.הגיגים בע"מ

אם כה, יוצא שהמספר נשאר זהה לפני בנט, ובעזיבתו הזמנית. אאיך זה מוביל למסקנה שבזכות בנט המפלגה התמוטטה?

תעשה טובהצ'יקטנה...
זה שהיא התמוטטה אחרי שהוא זה שהגדיל אותה- ושכוייח לו! לא אומר שהיא לא התמוטטה בגלל העזיבה.
פחות מעניין אותי מי הביא אותה לשם, מעניין אותי שהיא היתה שם
לפני בנט היו שתי מפלגות, שביחד היו 7.אדם כל שהוא

ואם אתה, משום מה, סופר רק את הבית היהודי, שאז הם היו באמת 3, אז עכשיו הם 1...

א. זה עדיין אומר שבנט מוסיף מנדטים למפלגה.הגיגים בע"מ
עבר עריכה על ידי הגיגים בע"מ בתאריך ט"ז באייר תש"פ 20:00

ב. לחבר את מספרי המנדטים של מפלגות נפרדות, ולהשוות את זה לסכות המנדטים כששתי המפלגות מתאחדות זה לא עובד. בכל איחוד  כמה מנדטים מכל צד שמרוב רתיעתם מהצד השני באיחוד, הם מצביעים למפלגה אחרת. ולכן תמיד מספר המנדטים לאחר האיחוד נמוך ממספר המנדטים של של המפלגה הראשונה באיחוד ועוד מספר המנדטים של המפלגה השניה באיחוד. הפעם זה לא ככה, וזה כנראה בזכות בנט. בנוסף, לפפעמים לחלק רשימה מאוחדת למפלגות דונות זה מאוד מלאכותי. למשל ברשימה הנוכחית. אתה טוען שיש שם נציג אחד לבית היהודי. אבל הרי כל המפלגה פעולת כסיעה אחת, ולפני 3 כנסות בנט ושקד נחשבו כחברי הבית היהודי. אז רק בגלל שלפני 2 כנסות הפ התפצלו,  עכשיו הם, ברשימה דומה מאוד, כשהם פועלםי כסיעה אחת, הם לא נחשבים הבית היהודי?

לכן, אני סופר את מספר המנדטים של המפד"ל, וכשהיא מתאחדת עם עוד מפלגה, את מספר המנדטם המשותף. החישוב המלא נמצא בתגובה לחובה.

הוא הוסיף פעם אחת בצורה מובהקת.אדם כל שהוא

אח"כ, זה כבר בטווח של מה שהיה בשנים שלפני כן. (7 במפוצל בתשסט, 9 במאוחד בתשסו).

ב. את הטענה שיש נציג אחד לבית היהודי, טענתי כדי להראות שזה מה שיוצא לפי הקריטריונים שלך. לא הגיוני למדוד את זה כך, וגם לא הגיוני למדוד את זה לפי הקריטריונים הצגת עכשיו. 

אפשר למדוד את הימין החדש, לפי אותו קריטריון -מספר המנדטים, וכשהיא מתאחדת מספר המנדטים המשותף, ולראות שהיא קבלה 0 מנדטים כשבנט עמד בראשה [4-3 בערך בלי אחוז החסימה], ואח"כ שהעמידו את אילת שקד בראש היא הגדילה אותה ל7 מנדטים.

האם זה אומר היא שווה 7 מנדטים יותר מבנט? או לפחות שלושה מנדטים יותר מבנט? 

אם זה בזכות הציבור שבנט מייצג, זה אומר שזה בזכות בנט.הגיגים בע"מ
עבר עריכה על ידי הגיגים בע"מ בתאריך ט"ז באייר תש"פ 19:20

זה לא בזכותו באדם עם כריזמה, זה לא בזכותו כאדם עם לב זהב. זה בזכותו כאדם שמייצג ציבור. זה עדיין בזכותו.

נכון שהקפיץ, כי הוא היה רוח חדשהחובה?
אבל בבחירות הבאות המפלגה ירדה ל-8.
שזה הרבה יותר מה-3 מנדטים שהיו לפני בנט.הגיגים בע"מ

בעשורים האחורנים יש שחיקה מתמדת במפד"ל על כל גילגוליו. בכנסת ה-14 היו למפד"ל 9 מנדטים, בכנסת שאחר כךך זה ירד ל-5. בנכסת הבאה הייתה עליה קלה ל-6. בכנסת שאחר כך  זה עלה ל-9 בזכות האיחוד עם האיחוד הלאומי. בכנסת שאחר כך זה ירד ל-3. בכנסת שאחר כך זה עלה ל-12 בזכות בנט. בכנסת הבאה זה ירד ל-8. בכנסת לאחר כך זה ירד לחמש. אחר כך זה עלה ב-2 מנדטים בזכות האיחוד המחודש עם בנט.  בכנסת שאחר כך זה ירד ל-6.

כלומר, מאז הכנסת ה-14, להוציא חריג אחד. אם אין מהלך שמונע את זה (כגון התאחדות עם מפלגה אחרת, או "רוח חדשה" כשלונך), כוח המפד"ל יורד. זה קרה לפני בנט, קרה כשבנט היה, המשיך בעזיבה הזמנית של בנט, וקרה גם בכנסת האחרונה.

לעומת זאת, בכל פעם שבנט מגיע, השחיקה הזאת נעצרת למערכת בחירות אחת, וחוזרת במערכת בחירות הבאה. כלומר, נראה שבנט מביא איתו כ2-3 מנדטים, ושיש ירידה מתמדת בכוחה של המפלגה שלא קשורה אליו.

אתה אומר שכהוא מגיע זה נעצר, אסביר לך למהחובה?
זה נעצר כי אנשים בטוחים שה'איחוד' המחודש עם בנט יעזור לימין, לא בטוח שזה יעזור, אבל נעזוב.
אל תשכח שבכל פעם שהוא הגיע, הגיעה איתו גם שקד, והיא מביאה מלא חילונים שהגיוני שהם עושים שני המנדטים הללו.
סליחה, תיקון טעות, בפפעם הראשונה שבנט נכנס נוספו למפלגה 9הגיגים בע"מ
עבר עריכה על ידי הגיגים בע"מ בתאריך ט"ז באייר תש"פ 19:16

מנדטים. והיא הגיעה ל-12, כשלפני זה היא מנתה 3 מנדטים בלבד.

לפני כן היא מנתה 7צ'יקטנה...
אם נחשיב גם את האיחוד הלאומי
נכון, ממשלה לא משוצ'יקטנה...
ממשלה שלא בדיוק תהיה עם ערכי הימין עד הסוף ועם כרע הציונות הדתית...
אבל את עמדות השפעה שכן נתנו- למה לא לקחת??? משרד החינוך, למשל, זה מקום סופר-משפיע!!! בטח בקטע הדתי! למה לוותר עליו ולהשאיר אותו לידיים של איזה ליכודניק?!
למה לוותר על החטיבה להתיישבות שכל כך קריטית כשחצי ממשלה זה כחולבן???
כואב שביבי רומס אותנו פעם אחר פעם. אבל בסוף צריך לזכור שתכל'ס זה מה שאנחנו שווים, שני שרים, סגן ויו"ר ועדה. אולי קצת פחות... עצוב אבל זה המצב. ועם זאת- זה מצב שמאפשר מאוד להשפיע! בטוח יותר מאשר בספסלי האופזיציה....
(מספרים שם ש'לא נוכל לשבת בממשלה שניסנקורן שר משפטים' ואני בעניותי לא הבנתי איך 3 תיקים הם אלה שיפתרו את הבעיה... פתאום ניסנקורן יועבר למשרד המדע?😞 )

(ולגבי בנט ספציפית- שיעשה טובה ולא יפריח סיסמאות על זה שלא נכנסים כי 'ימינה לא תוכל לקדם את ערכיה'- כי אם זאת הסיבה- לא בדיוק ברור לי איך ממשרד הבריאות הוא כן יקדם אותם... 😒
הזכות לאמירה כזו שמורה מקסימום לרב רפי ובצלאל)
אל תיתן שיעבדו עליך.מי האיש? הח"ח!

אם הבעיה לא היתה ענייני ערכים הם היו יושבים בממשלה.
גם גנץ וגם נתניהו חתכו את בוחריהם באיבחת חרב, כגזלנים ושקרנים, גנץ בהבטיחו שיילחם בשחיתותו של נתניהו אך פירק את סיעתו כדי להיכנס לממשלה מטורללת של חמישים שרים וסגנים, ונתניהו בהבטיחו שהוא ימין חזק שהתגלה כמלך השמאל החלש.

משרד ה חינוך היה גם אצל שולמית אלוני פעם. העולם לא קרס מזה.צחקן

עזוב מה הליכודניק יעשה בוצ'יקטנה...
ותחשוב על מה הדתי יכול לעשות בו.
שום דבר, משרד החינוך נשלט בידי ארגוני המורים לחלוטיןצחקן

מספר המורים המפוטרים בשנה הוא בודדים, בשעה שיש מעל 100,000 מורים.

אין שום עסק שמתנהל ככה, היה צריך לסגור את המשרד הזה לחלוטין ולתת להורים לחנך את הילדים שלהם.

וגם, את מדמיינת ששר חינוך דתי יחנך את החילונים להיות דתייםצחקן

צר לי, אבל לא ככה זה עובד.

אני מבין שאין אצלך אמצע...צ'יקטנה...
(מבין...)צ'יקטנה...
לא ,כי כמו שאנחנו לא רוצים חיונך חילוני לילדנוצחקן

ככה החילונים לא רוצים חינוך דתי לילדים שלהם.

יש כמובן גבולות גזרה שאנחנו מוכנים חינוך חילוני כביכול (אבולציה, מדע..) וגם החילונים לחינוך דתי (מסורת, מורשת וכו'), אבל בכללי- עדיף להיות באופוזציה כי הממשלה הולכת להעביר כספים להסתדרות, לקרן ברל כצנלסון (סוציאליזים קיצוני) ועוד ועוד.

זה כבר שיקול אחר.צ'יקטנה...
(וגם לגביו לא מבין איך יעזור לך לשבת באופוזיציה... הכסף ימשיך לעבור )
שלפחות לא נהיה שותפים לזהצחקן

וגם: אם המצביעים רואים שימינה = הליכוד, אז למה להצביע לימינה?

אם לימינה יש עקרונות, יצביעו לה ולא לליכוד.

אם ימינה היא ליכוד ב', מי צריך אותה?

ישיבה בממשלנצ'יקטנה...
לא הופכת את ימינה לליכוד ב. אפשר לאתגר גם מבפנים
שים לבהָיוֹ הָיָה

שאין שום קו אדום שאתה מוכן לומר שלא ניכנס בפחות ממנו.

ושאתה מבטל לחלוטין את האמירה שבלהיות אופוזיציה.

ואת התועלת לעתיד מכך.

אז מה יש לי לומר, טוב שלא אתה הפוליטיקאי שמייצג אותי....

תודה באמת! קצת הגזמת צדיק...צ'יקטנה...
ברור שיש קו אדום. אבל לא הדרישה לשניים מתוך שלושה תיקים בכירים- זה בטוח. לצערך ולצערי אנחנו ל א שווים את זה...
(אבל גם אם זה מה שהייתי סבור- תכל'ס זה לא מחשבה כזו נוראית... גמככה, במחילה, אפ'חד לא צריך אותך ומשם אתה יכול רק להרוויח... )
שני תיקיםצ'יקטנה...
כשאחד מהם זה החינוך, וסגן בכיר זה מכובד ביותר. מעבר לזה תמיד יש מקום לסחוט וזה לגיטימי- אבל נא לתפוס פרופורציות!
אתה כותב מעולה, אבל תבין דבר אחדהָיוֹ הָיָה

אם לא יהיה גבול לכמה מוכנים להיות מושפלים - בסוף נימחק לגמרי!!

אתה חייב לוותר על דגי הרקק שהציעו לך, בשביל שבפעם הבאה יידעו שאתה לא בכיס.

כמו"כחובה לנענע את הציבור -שאם ימשיך לזרום בהמוני לחרדיות (כן, בגלל בנט) ולליכוד (לא, ממש לא קשור אליו...) פה תהיה קבורתם, עדיף פעם אחת ללא ההשפעה המינורית בשביל הפעם הבאה, לזה קראו חז"ל מוטב נחלל עליו שבת אחת בשביל שישמור שבתות הרבה.

לעצם ההצעות, החטיבה להתיישבות, כששר הביטחון עוין להתיישבות, ושר החקלאות ג"כ לא מי יודע מה, שווה נאדה.

ומשרד החינוך, הדרך שצריך להעביר בו היא ארוכה וקשה, בלתי אפשרית בממשלת אחדות משותקת-בג"ץ. חסר טעם לבזבז כוחות כעת. עצוב.

(מלבד שזה ברור, שאם מקבלים משרד אחד, לא נוכל לדרוש מבנט לתת אותו לבצלאל, וא"כ, מה כ"כ דחוף שבנט יהיה שם... ואם תאמר שלפחות הוא צריך תירוץ - אז נכון, באמת לא דחוף לו יהדות כ"כ... אבל זה לא אומר שבגלל זה אני כמצביע אתרום לריסוק המפלגה, ארכין ראש, אצביע, ואמתין לפריימריז.

ועוד נקודה, פרוש מג' סגן שר עם סמכויות, אז די ברור שלא היה לבצלאל, נגיד, עניין לדחוף שם את בנט... לכו"ע פרוש יותר דתי...)

מקבלים מינימום שני משרדים...צ'יקטנה...
דווקא בגלל ששר הביטחון שמאלני- דרוש הקמת איזון שאפשר לתרום.
לגבי משרד החינוך- כל דרך ארוכה וקשה צריכה להתחיל איפשהו. אם היית אומר את זה על המשפטים לפני ששקד נכנסה אליו- המצב שם היה עכשיו גרוע בהרבה...
והסגן המדובר הוא לא החינוך. שם פרוש יהיה הסגן...
הגבת לדברי חלקית מאוד!!הָיוֹ הָיָה

וגם מה שכן הגבת - אז שקד נכנסה בלי קואליציה עויינת, להכנס כעת לחינוך זה בזבוז תחמושת וכח לריק,

ובדיוק בגלל שפרוש הסגן - הוא יעשה מה שכן שייך לעשות, כמ"ש בפירוש.

ולאזן את שר הביטחון ע"י החטיבה להתיישבות... נו נו, נאיבי.

לא הגבתי על הכלצ'יקטנה...
כי על החלק הראשון של דבריך אין לי מה להוסיף ולחלוק . אמרתי את דעתי בנידון וזו בדיוק המחלוקת והיא תישאר- האם 'מוטב יחלל' או לא...
משרד החינוך: לא על כל דבר מישו יחליט לאיים שהוא הופך להפיל... לא זה המקום שכלפיו הקואליציה תהיה עוינת.
תפקידו של פרוש שם מסתכם בלדאוג לציבור שלו ולא מעבר לכך.
ואני לא חושב שפתאום ההתיישבות תפרח ותצמח בלי סוף. ברור שהאיזון לא יהיה מוחלט ושהמאזניים עדיין ייטו שמאלה! אבל כן קצת פחות.
ההתנהלות גרועה.מי האיש? הח"ח!

ובנט אדם חלש ולא יציב.
אבל כל זה מתגמד ליד שקרי הליכוד והציניות האופורטוניסטית של מנהיגם.

ובישיבה באופוזיציהצ'יקטנה...
הם ישיגו את הערכים האלה???
תיקים= ערכים. ובתיקים שהציעו להם יש מספיק ערכים! בטוח יותר מבאופוזיציה.
את בנט כן מעניין רק התיק. זה מוכח כבר מספיק פעמים. מה שהכי יקרב אותו לבלפור...
וכל זה לא סותר את זה שביבי ציני ברמווות (גם הבכירים בליכוד סובלים מזה... ). אבל זה באמת לא קשור..
תיקים זה ערכים בלוגיקה הפרטית שלך, חבר.מי האיש? הח"ח!

אצלי ערכים זה ערכים, בין אם בנט מקבל תיק או מוכר ארנק.
השאלה היחידה שעמדה על הפרק היא מה פתאום המפלגה חולמת בכלל על כניסה לממשלה, ששני "ראשיה" הדו-ראשיים חתומים על תוכנית לריבונות בארץ ישראל של ערבים.

לא הבנת... או שלא ניסית להבין?..צ'יקטנה...
בעזרת תיקים ותפקידים- יש לך יותר כוח ואתה יכול לקדם את הערכים שלך. גם אם לא את כולם, לפחות את חלקם!
ובלי תיקים אתה יכול לצעוק עד מחר, וכלום לא ישתנה!
המפלגה חולמת על כניסה לממשלה כי יש דברים ונושאים שבהם היא כ ן תוכל להשפיע.
וזה שהיא לא תיכנס- לא יועיל בכלום. לא זה מה שישנה את דעתם של שני הבנימנים, לא זה מה שישנה את המדיניות הכלכלית של פרץ וכו' וכו' הדהר היחיד שזה יגרום זה חוסר השפעה ל ג מ ר י. גם בנושאים שכן הוזמנו להשפיע.
צודק חלקית:הָיוֹ הָיָה

בחלק הראשון.

לגבי החלק השני - אחוז ההשפעה בתיקים שהוצעו להם, פחות ערך מהזעזוע הציבורי שיקרה ע"י שיראו את התוצאה כשלא מצביעים להם. שאז אין יכולת לקבל שום צומת מרכזית ומשמעותית, וע"ז נאמר, מוטב יחללו עליו שבת אחת כדי שישמור שבתות הרבה.

גם המצב הנוכחי 'מזעזע'צ'יקטנה...
והישארות באופוזיציה- אותי לפחות, לא לזעזע יותר מהמצב הקיים. כי אני (ועוד רבים ) מבין שזה כבר סתם יציאה שלהם. שגם אם לא מדבר על מאיפה היא נובעת היא בעיתית. ק"ו אם גם נדבר על זה...
יפה, אבלהָיוֹ הָיָה

אתה לא כל העולם, ועובדה שהיית בימינהמונים וכו', אבל בקצב של הזליגה (איזה זליגה, שיטפון!) לליכוד והחרדיות, לא היו עוברים את אחוז החסימה בפעם הבאה, אז את כל האידיוטים שימושיים האלו צריך לנער)

למדברים על 'זעזוע' ו'ניעור' וכו'צ'יקטנה...
הבעיה התחילה הרבה לפני הציבור.
אם רק כבוד הפוליטיקאים שעליהם אנחנו שמים כרגע, היו דואגים שיהיה לציבור קצת אמון בהם- הזליגה הייתה קטנה באופן משמעותי...
אז לפחות אל תכנה את הציבור הזה בכינוים של מנחם רהט...
השלמהצ'יקטנה...
האידיוטים הסיפור, במחילה,, הם אלו שרבו חודש כמו ילדים קטנים...
ומה לפני"כ?הָיוֹ הָיָה

הרבה לפני שכ"א מהחבר'ה האלו נכנס לפוליטיקה, מפלגת הצה"ד הלכה ונזנחה,

וכן, מי שסבור שהליכוד ישמור על ערכיו כדת"ל הוא אידיוט מאודייט שימושי בהחלט!!

הבנתי אותך מצוין.מי האיש? הח"ח!

ואני חושב שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
משאיר לקורא לשפוט.

חבר'ה, מוזמנים לשפוט!צ'יקטנה...
בפרט כשלא ניתן לכם הסבר מניח את הדעת למה לוותר על מה שכן אפשר לעשות...
ההסבר ניתן.מי האיש? הח"ח!

אתה לא מונית מטעם עצרת האומות המאוחדות לקבוע מה "מניח את הדעת".
אתה מנכס לעצמך את לקסיקון האנושות מכוח איזה מינוי לא ברור.

מצטער...צ'יקטנה...
פשוט לא ראיתי שום הסבר בעניין הזה.
הסברת יפה מה הם ערכים בעיניך- סבבה.
אבל בנקודה של ויתור על מה שכן אפשר להשיג לא ראיתי הסבר כלשהו...
אצלי זה לא ויתור.מי האיש? הח"ח!

אצלך זה מוזמן להיחשב ויתור.
כמו שהמצביעים של גנץ לא הזמינו אותו לחשוב במקומם על כניסה לממשלה עם נתניהו, והוא בטח לא יכול לטעון אוטומטית בשמם שעמידה בהבטחותיו תהיה "ויתור", וכמו שהמצביעים לנתניהו לא הזמינו אותו לחשוב במקומם על טיסה לוושינגטון לחתימה על תוכנית המאה הכוללת העברת שטח ישראלי ריבוני בנגב לפלשתינים, והוא בכל זאת עשה כך והעמיד אותם - טרם בחירות - בפני עובדה מוגמרת, שמא יקרה "ויתור" על התמיכה הכה-נחשקת של טראמפ ופקידיו (אם כי במידה ורעיון כזה ייושם הרי שעדיין, האחריות רובצת לפתחם של הבוחרים שקיבלו זאת כגזרת הגורל).

זבליםיני08

בגללם כל הדת"ל יקרוס צריך להעיף את בנט ושקד

אתה כמובן חכם, מוכשר והיחיד שמבין בפוליטיקה. כמובן.צחקן

סבבהקופפיו

סופסוף מראים אומץ!!!

הממשלה הזאת תהיה שמאל עם ימינה ובלי ימינה.... היא תוכל לקצור בעוד 4 שנים את האלה שקייו לממשלה ימנית והצביעו ליכוד והתאכזבו 

בקיצר הם ילכלכו על השאמליות של הממשלה הזאת כי זה לא דבר קשה ...

וואי מסובך קשה להסבירדסדוסה

הערה חשובה על בנטמושיקו7

*נכון שנפתלי וימינה עשו הרבה טעויות ומהלכים שגויים, אבל כולם עושים טעויות.(מי שחושב שיש לו פוליטקאי שלא עושה טעויות שיגיב ויתייג אותי). נפתלי עשה גם הרבה דברים טובים.אז קחו פרופורציות...

בכירים בצה"ל: בנט משרי הביטחון הטובים בתולדות ישראל - חדשות מדיניות ופוליטיקה

@צבע לחיים @הכל עוד אפשרי @צ'יקטנה... @הגיגים בע"מ @אני העבד של ה' @חובה? @אדם כל שהוא @מי האיש? הח"ח!

@יני08 @קופפיו @נועה גבריאל 

מה הקשרצבע לחיים

הוא הורס לאנשים תחיים מה אכפת לי שכולם עושים טעויות

ברור שאין אחד ולא יחטא.חובה?
אבל בנט, עם כל הכבוד,מה עם חאן אל-אחמר, יצהר, יו"ש?
בוא באמת נחשוב על הפרופורציות.מי האיש? הח"ח!

יש החלטה של גנץ להרוס את המפלגה שבראשה עמד ולהיכנס לקואליציה עם נתניהו בניגוד להבטחותיו, אבל אפשר לדון בשאלה האם זו טעות פטאלית עבורו ועבור תומכיו, או שאולי היה עדיף ככה לעשות.

ויש את ההחלטה של בנט בזמנו לתמוך בהעלאת אחוז החסימה הפראי והגס כדי להבהיר איזו נקודה לפורש חסר חשיבות בשם שטבון, יחד עם דרעי (שהיה זקוק לזה כדי לדרוך על אלי ישי, שעמד אגב בראש המפלגה היחידה אי-פעם ששילבה כיפות שחורות עם דתיים לאומיים, בראייה תורנית ולאומית כאחד, ושאם כבר אולי היה עדיף אז שבנט ישלב איתם ידיים במקום עם דרעי), וליברמן (שליהג כאילו שזה יעזור להשאיר את המפלגות הערביות מחוץ לכנסת, עכשיו כמובן הן מתחילות לפנטז על עשרים מנדטים ב"משותפת"), ואז כעבור זמן להתפצל מ"הבית היהודי" ולייסד את "הימין החדש" ש... לא עבר את אחוז החסימה שבנט תמך בהעלאתו... וחסרו לו פחות מאלפיים קולות כדי להיכנס... ועקב כך הימין איבד את הרוב בכנסת... ועקב כך נגררה ישראל לעוד שתי מערכות בחירות נוספות בתוך שנה... ובסופו של דבר עקב פחד הקורונה נתניהו כבר העדיף ממשלה עם גנץ מאשר עם הגילגול האקראי בראשות בנט באותו זמן, "ימינה" (וזה כמובן לא פוטר את נתניהו מאחריות לפירוק במודע של "גוש הימין" שכל הזמן שמענו כמה יקר הוא לליבו)... והכל בגלל המסמר הקטן שנשלף בחוסר אחריות בידו של נפתלי בנט.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך