ציפי חוטובלי שרת ההתיישבותאיתן גיל
ציפי בת הציונות הדתית מפארת את הממשלה החדשה. אודה ולא אבוש, זו אינה ממשלת החלומות שלי, אבל זה מה שיש.
כאחראית על ההתיישבות, הגרעינים התורניים, והאולפנות היא תעשה חיל, בעז''ה, ואין לי אלא לאחל לה הצלחה.
בגדול צריך לומר שהליכוד משתלט על ספינות הדגל של הציונות הדתית באמצעות בת הציונות הדתית. מצד שני, הספינות האלה ננטשו זה לא מכבר ע''י ההנהגה הפוליטית הכושלת של המגזר הדתי לאומי.
ימים יגידו.
כרגיל אתה מדברבר את מסרי נתניהו לציבור הדתי לאומיהסטורי
ואח"כ מיתמם, אני? אי פעם תמכתי בנתניהו?!

ציפי חוטובאלי אשת הסברה ועשיה, כל עוד שזה מה שראש הממשלה רוצה. ברגע שצריך להפעיל שריר כל שהוא, אין לה שום שריר להפעיל.

בחודשים הראשונים שלה בכנסת, היא באמת השמיעה ברמה את עמדות הציבור התורני לאומי. אפילו דיברה בהפגנה נגד הקפאת הבניה של נתניהו.
היא עצמה סיפרה באותה תקופה, שרה"מ קרא לה ושאל אותה אם היא זוכרת מי הביא אותה והיא ענתה לו, שהיא זוכרת למה הוא הביא אותה.

איני יודע מה היה אחרי אותה שיחה, אבל כמה שבועות אח"כ קולה נדם. למרות שהיא אשת הסברה מעולה, לא שומעים ממנה, לא בעניינים התורניים ולא בעניינים הלאומים, שום עמדה שמושכת בפרומיל ימינה מהעמדות הרשמיות של הליכוד.
חוטובלי התעסקה ביחסי החוץ של ישראל, ועכשו עבר המשרד לאשכנזיאיתן גיל

ז"א היא פנויה להסביר את הנרטיב הדתי לאומי מה שחברתה יריבתה איילת שקד יודעת לעשות הפוך. אפשר לשים לה רגל, ונראה שכך יעשו לה בנט שקד וסמוטריץ', וכל הגברדיה שבטוחה שהציונות הדתית רשומה על שמם בטאבו.

 

שמעתי אתמול את איילת שקד מדברת בפאתוס על חלקת האלוקים הקטנה של הציונות הדתית, ולא ידעתי אם לצחוק או לבכות.

גם בקדנציה הראשונה - שהיא היתה 'סתם' ח"כיתהסטורי
בחודשים הראשונים שמעו אותה ומאז השתתקה.

דתיים בליכוד, טובים רק לתעמולה לעלוני השבת. אם הם מנסים להיות משמעותיים בהשפעה על סדר היום, הם מוקעים ונבעטים החוצה, כשאנשי המנהיג, לא בוחלים בשום אמצעי בדרך.
אתה קורא את עצמך?איתן גיל

במקום לחבק אותה (וירטואלית) החברים שלך מנסים לחבל בעבודתה, ואני מבין למה, כדי שכעבור זמן יוכלו המלוגמן מרעננה וחברתו החילונית לומר: נכון שלא עשינו שום דבר וחצי דבר לטובת המגזר, אבל מנגד עשינו הכל כדי להכשיל את חוטובלי בעבודת הקודש שלה.

 

עוד משהו, שאלתי חבר לגבי הסיכויים להעיף את בנט ושקד, ולפתוח בהליך שיקום כולל התפקדות חברים, ובחירת הנהגה חדשה שתרים את המורל הירוד. תשובתו היתה: עזוב... סמוטריץ' לא יתן... טוב לו להיות הכלבלב שלהם. מוזר שכזה.  

אני לא קשור לדיון, אבל חייב להעיר משהומבקש אמונה

יש איסור לכנות שם לחבירו.. וזה חמור עד כדי לאבד את העולם הבא.

כשאתה כותב "המגלומן מרעננה" (וזו לא פעם ראשונה) אתה כנראה עובר על האיסור הזה.  כדאי שתשים לב לעניין

נערךמיכאלצ


נאה דורש ונאה מקיים.אוהב אי והעם 2
אני מקיים. מוזמן להגיד לי איפה לא- ואתנצל.מבקש אמונה


הוא יפשפש במעשיו.אוהב אי והעם 2
אתה לא קורא אותיהסטורי
אני לא מייצג אף אחד. אתה הצגת (כדרכך, דברור מסרי רה"מ לציבור הדתי לאומי), את הבשורה שחוטובאלי תביא כמייצגת הציבור הדתי לאומי.

על זה הגבתי, שכבר מחודשים ספורים אחרי כניסתה לתפקיד (כשבנט ושקד עוד לא היו בשיח הפרלמנטרי בכלל) - היא הפסיקה לייצג את הציבור הדתי לאומי, בעקבות החבלה של נתניהו ואנשיו.
נקודת המוצא היא המשבר הפנימי העמוק במגזראיתן גיל
אתה מתעלם ממנו, ואני לא.
התחלתי לכתוב עליו לפני מועד א', כי כבר אז ראיתי את הכתובת על הקיר. כתבתי וחזרתי וכתבתי שהציונות הדתית צריכה לעשות פניית פרסה ובמקום לאומית לפני דתית היא צריכה להיות דתית לפני לאומית. אל תגיד שלא קראת.
ציפי חוטובלי לא תלמד אותנו הלכות שבת, אבל להרים את קרנם של הגרעינים התורניים היא יודעת למרות ניסיונות הבנטים להצר את צעדיה.
אתה ממשיך להתעלםהסטורי
לחוטובאלי אין שום שריר להפעיל וכבר עשר שנים היא לא ניסתה. בקדנציות הקודמות דאגו היטב לגרעינים התורניים, חברי הכנסת מהסיעה הדתית לאומית. ציפי חוטובאלי לא היתה שם.

כשיהיה צריך לעמוד מול נערי האוצר, בימי פוסט קורונה ולקבל תקציב, מי שאף אחד במערכת הפוליטית לא צריך אותו - פשוט לא ייספר.

אף אחד לא צריך שיתוף פעולה של שרת ההתיישבות, כמו שאף אחד לא צריך שיתוף פעולה משר ירושלים. בבוקר שאחרי התקציב, שני אלו ימצאו את עצמם עם לשכה ומנכ"ל ונהג למיצובישי (/כל רכב אחר) - ואפס יכולת עשיה.
אין שום ״משבר פנימי עמוק״ - יש מפלגה שממריאה בסקריםאינליאז

בשביל מה צריך את חוטובלי?

ביבי הביא אותה וגם יעיף אותה כשיתחשק לו.

אין חדש.

*העיף.הָיוֹ הָיָה

לא יעיף...

ולגבי החבר, זה חבר לצוות מדוברות הליכוד?הסטורי
כי כל מי שקשור למציאות ולא למסרים מרחוב בלפור, מבין שזה בדיוק להפך.
זה חבר ששולל בתכלית השלילה כל רפורמה בדת ישראלאיתן גיל
כן, בשונה כמובן מסמוטריץ שהוא גלגול של אברהם גייגר...הָיוֹ הָיָה

יאללה, תהיו אמיתיים עם עצמכם.

מישהו פה מרגיש בנח עם עצמו כשהוא מבאר שלסמוטריץ' לא אכפת מיידישקייט??

לא הייתי אומר "לא אכפת"מיכאלצ

אבל אין ספק שיש דברים שיותר אכפת לו מהם

שיותר אכפת לו מהם מאשר מיידישקייט?הָיוֹ הָיָה

יותר מלא נראה לי.

פליז פליז פליז חבר'ה, תהיו רציניים.

לא רוצים אותך מגיב בתשלום. שביבי יחזיר לתושבי גוש קטיףבנים אתם ל-ה'
את ביתם שגנב להם ואת כל חברון וגוש קטיף, אח"כ נדבר.
בהצלחה לה, בטוחה שתעבוד מכל הלבסודית
בלי הרבה רעש וצלצולים, היא תעשה לא פחות מהאפווזיציונרים.
יש לנתניהו אינטרס שתצליח.
אין לו שום אינטרסהסטורי
אחרי ארבע שנות התעלמות, הוא יצטלם איתה לעלוני שבת, תוך צעקות געוואלד וכולם ירוצו להצביע...
יש לו אינטרס חזק מאד, בנטשקד על הכוונת שלוסודית
אם הליכוד יהפוך בית חם לציונות הדתית, הסיפור של בנטשקד נגמר... אין להם אחיזה ממשית מחוץ לציונות הדתית.
מדויקמיכאלצ

זו הסיבה שטרח להכניס את הרב פרץ לממשלה, על אף שיש לו כבר הרבה יותר מ-61.

אני לא יודע למה היסטורי שונא אותהאיתן גיל
לא שונא אף אחדהסטורי
רק לא מוכן להתרגש, מאלו בליכוד, שרק בערב בחירות נזכרים בזהותם.
תפרגן קצתאיתן גיל
מתי חברינו חובשי הכיפות הסרוגות בליכודבינייש פתוח

הצליחו למנוע מנתניהו לעשות נזק כאשר היה מעוניין בכך? כי נפתלי בנט מנע פעימת שחרור מחבלים

בנט גם מנע את פינוי עמונה בזמנועוזר ישראל

אה, בעצם לא...

מה רצית, שיפרוש? אתה לא יודע שאסור להפיל ממשלות ימיןבינייש פתוח

לעולם ועד? תקרא את הפוסט שלי בעניין:

כמצביע ימינה אני שמח - אקטואליה וחדשות

ועדיף מישהו שמונע מעט בעיות ממי שאינו מונע כלל, וגם עכשיו הוא ישפיע הרבה יותר כשהוא הולך לאופוזיציה, נתניהו יפחד ממנו פחד מוות משיקח ממנו מנדטים, כמו שנתן לליברמן להיות שר הביטחון אחרי שישב קצת באופוזיציה.

כמו שאמרתיבינייש פתוח

הוא מנע פעימה אחת. אמר "עד כאן" ומאז לא שוחררו מחבלים

הוא לא צריך את זההסטורי
הפתאים רצים אחריו בין כך ובין כך, בעקבות קמפיין גם אחרי קדנציה שלמה של התעלמות והאנשים שמבינים שצריך מפלגה תורנית-לאומית, לא ישתכנעו, גם אם הוא יאפשר לחוטובאלי להזיז כמה קראוונים.
נפתלי בנט פקה פקה... לא מנע שחרור מחבליםאיתן גיל
הוא כן תיזז בין הליכוד לכחול לבן ולבסוף נשאר קרח מכאן ומכאן תרתי משמע.
זה נראה שכתבת בלי שקראת כל מה שכתבו לפניך, אז עצה טובה-עי"ש.הָיוֹ הָיָה


הגבתי לתגובה ספציפית.איתן גיל


"מפארת"ה-מיוחד

שום דבר בממשלה הרעה הזאת לא יכול להיות קשור בשורש המילה "פאר"

במחשבה נוספת ממשלה בלי בנט ושקד שמאיימים עליה תדיר- אינה פאראיתן גיל


צודק.אלון מצוי

אני מסכים עם החלק האחרון - מפלגת הציונות הדתית נקרעה ונזרקה ע"י 'נבחרי הציבור' בכל פעם.

ד"ש מהשגרירות בלונדוןהסטורי
מקום קריטי לערכי הציונות הדתית.
אין לחוטובלי מה לחפש שם אבל זה הכי טוב שיכלה להשיג.איתן גיל


חוטובאלי אינה הנושא, הנושא הוא ההצבעה לליכוד בציונות הדתיתהסטורי
אז אחרי ההתפיטות שלך, על שרת ההתיישבות, שמטעם הליכוד תדאג לציונות הדתית, מסתבר שהיא נזרקה עם פרס ניחומים, לתפקיד חשוב מצד עצמו, אך לא רלוונטי לערכים שבשמם עשרות ואולי מאות אלפי ציונים דתיים הצביעו ליכוד.

נתניהו כרגיל - משתמש וזורק.
פיגועי הממשלה הפריטטיתאיתן גיל
שרת התיישבות התאים לחוטובלי כמו כפפה ליד אבל מה לעשות שאין מספיק תפקידים להציע לרעבים. נתניהו הרגיש שהוא חייב את ההוא מהאנדרטה בימית לידו, והמקום שלו בממשלה בא על חשבון חוטובלי. עמית סגל כתב שלתת להנגבי את תיק ההתיישבות זה כמו לתת לאופנובנק לנהל את בנק ישראל. אני מסכים איתו.
לגבי חוטובלי, אולי היא שוכנעה ששגרירה בלונדון יקדם אותה יותר בחיים הציבוריים. אני לא יודע.
אתה שוב בורח מהנושא לכל מיני פרטיםהסטורי
הנושא הוא לא חוטובאלי ולא המשרדים המומצאים והמיותרים בממשלה ההזויה הזאת.

הנושא הוא יחסי נתניהו והציונות הדתית. אתה פתחת את השרשור, כשרשור ניצחון של הישגי הציונות הדתית, דרך הליכוד. המציאות הפוכה לגמרי.
חוטובאלי כמשל, היא הדוגמה הבולטת. - לפני הבחירות, נתניהו מככב בעלוני השבת, בראש 'הנבחרת הסרוגה' ומחתים את מפלגות הצה"ד על מכתבי נאמנות - אחרי הבחירות הוא זורק את נציגי הצה"ד, במפלגתו ומחוצה לה, למקומות לא רלוונטייים.

לפני הבחירות הוא מצטלם בישובי יש"ע ובמכינות ובישיבות ההסדר - אחרי הבחירות הם יכולים מבחינתו לרדוף אחרי הרוח.

לפני הבחירות הוא מבטיח לרב פרץ את משרד החינוך כהבטחה אישית ובלי קשר למספר המנדטים - אחרי הבחירות הוא זורק אותו לשר לענייני קישוט.

אפשר להמשיך ולהמשיך, אבל העקרון מובן. מבחינת רה"מ הציונות הדתית היא הכושי, שאחרי שעשה את שלו - יכול ללכת ועדיין עשרות אלפים ימשיכו להצביע לו.
לא בורח לשום מקוםאיתן גיל
חוטובלי אמורה היתה להיות ציר מרכזי בקשר עם הציונות הדתית, ואף אחד לא יגיד עליה שהיא לא ציונית דתית. בינתיים נוצרה מצוקה פרסונלית שהזכרנו קודם. חוטובלי בחרה לקחת את השגרירות בלונדון, וחבל שלא נשארה כאן. לגבי הרב פרץ, הובטח לו תיק החינוך כנציג ימינה, אבל מי שסיכל זה בנט שרצה את התיק עבור סמוטריץ'. ימינה לא נכנסה לממשלה מסיבותיה, והרב פרץ שיודע טוב מאוד מה הובטח לו, ובאיזה תנאים, הסתפק בשני דברים, במשרד ירושלים ועם בנט באופוזיציה.
השר פרץ נציג הציונות הדתיתאיתן גיל
הוא מקסימום נציג של עצמוה-מיוחד

ואולי גם של אישתו

לא, איילת שקד אוכלת השרצים היא נציגת הציונות הדתיתאיתן גיל
פרץ בטוח לאה-מיוחד


חוטובאלי טובה לנתניהו רק כפוסטר של ציונית דתיתהסטורי
בחודשים הראשונים לכהונתה הראשונה, בהחלט שמענו אותה ואת דעותיה ואז, היא קיבלה מסר מלשכת נתניהו והפסיקה לייצג את הציונות הדתית וערכיה.

אישית היא בהחלט ציונית דתית, אבל ציבורית, לא יוצאת ממנה שום אמירה כזאת. בכל עשיתה (המבורכת) כסגנית שר החוץ, לא שמענו את 'בוגרת האולפנית' שבה, אפילו פעם אחת.

פעם בארבע שנים (או ארבע חודשים...) לפני בחירות, נזכרים לנער את האבק מעל ציוניותה הדתית וגם אז, לקדנציה קצרה מאוד - מערכת הבחירות. בדיוק כמו אדלשטיין, אלקין ואחרים, חובשי הכיפה-סרוגה אבל ציבורית - ליכודניקים בלבד.

בא נגיד, שאם המצאת שלושים וששה משרדים שרובם מיותרים לחלוטין, יכלו להשאיר לה כסא ליד שולחן הממשלה. אבל נתניהו גמר להשתמש בה. הוא השאיר אותה לשלושה חודשים, לצורך הצגה ש'אמנם זרקתי את ימינה אחרי שלוש מערכות שהם שמרו לי אמונים - אבל הכנסתי נציגת ציונות דתית'.

לגבי הרב פרץ, אני לא יודע איך יש לך את החוצפה, להאשים גם בזה את בנט. נתניהו הבטיח לרב פרץ, את תיק החינוך כהתחיבות אישית ללא קשר לתוצאות הבחירות. מילא עם ימינה היתה נכנסת כולה לממשלה - הם יכלו להגיד לנתניהו, שאת חלוקת התפקידים הפנימית אנחנו עושים. אחרי שהרב פרץ נפרד מהם (פעם שניה נפרד משותפיו, בשביל נתניהו) - בנט לא יכל למנוע ממנו שום דבר.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראלאיתן גיל

זו היתה ציפי חוטובלי בכהונתה כסגנית שר חוץ תחת נתניהו שתרגמה לאנגלית את הרש"י הראשון על התורה והפיצה בין כל נציגויות ישראל בעולם. ההוא מהאנדרטה בימית התרברב שיש לנו טיעונים טובים יותר, אבל לא, הדוקטרינה של חוטובלי התחילה להשמע בעולם, ולפיה זכותנו על הארץ אינה מתוך חזונו של המתבולל הרצל, אלא מלזרעך אתן את הארץ הזאת, שנאמר לפני כ- 4000 שנים. זה חלחל, מחלחל, ויחלחל בתודעה הבינלאומית. נתניהו שתה מיץ אומץ והוסיף עטיפה בטחונית, אבל כפי שאנחנו מכירים אותו הוא נדיב במתן קרדיטים למי שמגיע. להגיד שלא שמענו את בוגרת האולפנה בכובעה כסגנית שר חוץ זה סילוף השכל הישר.

 

נתניהו הוא אתאיסט גמור, וגם את זה אמרנו, אבל כמו בן גוריון שהכריז שהקושאן שלנו זה התנ"ך, גם הוא מגייס את התנ"ך כקרדום לחפור בו, וחוטובלי נהדרת בזה. יש מצב שזו הסיבה המרכזית שנשלחה ללונדון. בהסברה אין עליה. 

 

לא אפסול על הסף שהיא עצמה ביקשה את התפקיד בלונדון כי לדעתה משם אפשר להשפיע יותר בדעת הקהל הבינלאומית וביבי קנה את זה. הוספת כסא ממשלתי מחייבת לאזן עם כסא לגנץ, כלומר 38 משרדים, ואנה אנו באים.

 

לגבי הרב פרץ, הוא רמז באופן די ברור שחבורת בנט- סמוטריץ'- שקד הפקירה אותו, ולכן התנתק ממנה, ולא, אין בו שום כעס על נתניהו .

נחמד ולא רלוונטי לשרשור שלך...הסטורי

ציפי חוטובלי שרת ההתיישבות - אקטואליה וחדשות

אתה, כדובר הליכוד לפורום, התלהבת מכמה חוטובאלי תעשה חייל בדאגה לגרעינים התורניים, ההתישבות והאולפנות. אז ד"ש מלונדון.
וכן, מי שהצביע ליכוד - הצביע להנגבי כשר ההתיישבות! זו התודה של נתניהו לעשרות אלפי המתיישבים שהצביעו לו!
רציתי את חוטובלי כאן בארץ, ולא שיניתי את דעתיאיתן גיל

העלתי השערה שהיא עצמה רצתה להיות בלונדון. וכן, בכל מה שקשור לערכי הציונות הדתית, האמיתיים, אני סומך עליה יותר מאשר על שקד וססובר. מותר לי.

חוטובלי תועיל מלונדון לצה"ד?הָיוֹ הָיָה

ואם לא שינית את דעתך. ואתה עדיין חושב שזה לא טוב.

אז תפנים שביבי וחוטובלי לעגו לך כל הדרך אל הכנסת ואל לונדון.

איך אומרים בישראל? יצאת פראאאייר.

מי שלועג עלינו זה נפתלי מלך הסקריםאיתן גיל

שמעת אותו לאחרונה מתבטא על ריבונות או איחוד אמירויות. לא, לא שמעת כי הוא לא רוצה להרגיז את השותפים החדשים ישנים שלו יאיר לפיד וניצן הורוביץ. 

שורה תחתונה:הָיוֹ הָיָה

עובדה א' - אתה הצדקת את התמיכה בביבי - במינויים של חוטובלי.

עובדה ב' - היא נשלחה אחר כבוד ללונדון..

 

מסקנה נגזרת?___

שתיקה כהודאה....הָיוֹ הָיָה


מי שלועג עלינו זה זה שהבטיח ריבונותהסטורי
והביא מפה למדינה פלסטינית, שמה שהוא וויתר, יהיה רק נקודת פתיחה לכל מו"מ עתידי.

מי שלועג עלינו, זה זה שכיכב בעלוני השבת בראש 'הנבחרת הסרוגה' ובפעל הפך את כל הסרוגים ללא רלוונטיים.

בנט הצביע בעד כל ההצעות הימניות לטיפול בכנופיה המשפטית ובאחיזה בארץ. ההצעות שכל חברי הליכוד מכריזים בקול גדול שהם בעד וברגע האמת בורחים כמו עכברים למאורות.

לגבי ההובלה - הם מחלקים יפה את העבודה. כל אחד מתבטא ומוביל במה שהוא טוב בו. מפלגה של חמישה ח"כים שעושה בית ספר לקואליציה ולאופוזיציה משמאל ביחד.
ועל הדרך אתה מצביע לאוחנה והנגבי...הסטורי
כפי שכבר כתבתי:
אתה ממשיך להתעלם - אקטואליה וחדשות

לחוטובאלי אין שום שריר להפעיל מול ראש הממשלה. היא יכולה לפרסם רש"י, רק עם רה"מ מסכים, היא יכולה לפעול רק אם רה"מ רוצה.

אורחות חיי האישיים, הרבה יותר קרובים אליה מלשקד, אבל כשצריך לפעול מול נתניהו והנגבי, לשקד יש שרירים וגם הישגים משמעותיים, גם במקומות שלא התאימו לנתניהו וחוטובאלי (המאוד ערכית אישית) יכולה לפעול רק במקום שמתאים לנתניהו.
אני לא מצביע לאוחנה ולא להנגביאיתן גיל

אני מצביע נגד בנט האיש שהכניס את הציונות הדתית לדרך ללא מוצא. לגבי השרירים של שקד, אולי התכוונת לשרירים של אפי נוה... היא עצמה תזכר כשרת משפטים הגרועה ביותר ב- 40 השנים האחרונות. שום דבר לא קידמה כי ביבי הפריע לה, כי כחלון הפריע לה. בלה בלה בלה.

במרחב הפוליטי שלנו כל ממזר הוא מלך. ליברמן מלך, בנט מלך, גם כחלון היה מלך עד שנמחק.

עזוב למי לא. למי אתה מצביע? מי מייצג את הערכים שלך?אריאל יוסף

קרעי מייצג אותם יותר מסמוטריץ'?

אלקין יותר מסופר?

אדלשטיין יותר מכהנא?

אז הגיע הזמן להתבגרהסטוריאחרונה
אחד הלקחים המשמעותיים מהכשלון הפוליטי של כח"ל על כל הכוכבים שם - הוא שאי אפשר לבנות משהו על 'רק לא'. מי שמה שהוא מציג זה 'רק לא...', אולי יזכה לרגע של תהילה, אבל יתפרק למחרת.

ובכלל, גישת 'רק לא...' הופכת אותך לאובססיבי, שלא מסוגל לראות את המעלות. בדיוק כמו אנשי השמאל, שלא מסוגלים לפרגן לנתניהו על הישגיו, כך ביביסטים שכמותך, מתעלמים מההישגים והכישורים של בנט. החמור, שכבר פעם שניה, בקורונה כמו בצוק איתן, ה'רק לא בנט' עולה לנו בדם ובנזקים כלכליים-חברתיים חמורים.

שקד עשתה הרבה יותר מכל קודמיה, מה לעשות שהיא כן היתה רק שרה וכל שר תלוי בראש הממשלה, שבמקרה הזה תקע לה כל מקל אפשרי בגלגלים.

מוזמן לשאול על זה את כל מתנגדי החונטא המשפטית מחיים רמון, דרך דניאל פרידמן ועד איתמר בן גביר.
והרב פרץ אומר בדיוק הפוך ממך -הסטורי
חדשות רוטר - הרב רפי פרץ מגיב לסקרים: פניי לאיחוד הציונות הדתית

בראיון ממש לאחרונה, הוא אמר שהוא רוצה לעבוד עם ימינה ושגם היום הוא בנעימות איתם. לדבריו המחלוקת היחידה שלו איתם, היא שלדעתו צריך תמיד להיות בקואליציה (גם בתפקיד קישוט) והם (שלא ראו עניין להיות עלה תאנה חסר משמעות) בחרו באופוזיציה.

ולגבי הריקוד שלו עם נתניהו - נו, זה לא חדש שהוא רוקד עם מי שמנשל אותו...
לא ראיתי איפה הוא סותר את דברייאיתן גיל

לאור מצבו העגום בסקרים, שהוא לא צפה אותו, הוא מדבר על פיוס בלי להזכיר את בנט.

הוא הזכיר את חברי ימינה והוא לא מדבר על פיוסהסטורי
עתידי, הוא מדבר על יחסים טובים עכשיו ומחלוקת אסטרטגית בשאלת הישיבה (בתור עלה תאנה) בממשלה.
הוא מדבר על איחוד... עם האיחוד הלאומיאיתן גיל

אבל ימים יגידו.

 

להערכתי הוא ובנט לא ירוצו בבחירות הבאות באותה רשימה. יכול להיות שיקבל שריון בליכוד, ויכול להיות שיפרוש למפעלים התורניים שלו. שאלת מיליון הדולר איך תורכב רשימת ימינה לכנסת הבאה בהנתן שבנט פוזל שמאלה או מרכזה, והפודל שלו סמוטריץ' מתעקש להשאר בסביבת ידישקייט.  

איך, לעזאזל, עוד יש לך פרצוף להופיע כאן??הָיוֹ הָיָה

הכל מוטח לך בפרצוף.

ביבי עשה עליך מהמקפצה.

 

התלהבת כמו אנלוידע מה על התפקידים שלה.

ובסוף זרק אותה כאחרונת העלובות.

 

ועוד יש לך פלפולים?

 

אתה לא יושב עכשיו על השרשור הזה ואומר "וואי, איזה פאדיחה, למה לעזאזל פתחתי אותו"??

אמרת משהו?איתן גיל


כן. ואתה מוזמן לקרוא אותו. ואני גם מרשה לך להפנים.הָיוֹ הָיָה


זה נקרא מרמור!!!אוהב אי והעם 2
אני מתאפק מלהטיח בך את המילים הראויות לך....הָיוֹ הָיָה

בכל זאת, לא בא לי להחסם.

 

 

אבל אתה שובר שיאי טמטום מיום ליום.

יש לך תשובה לדברים שנכתבו? או שפשוט תחפש עכשיו תגודות שלי כדי להגיד עליהם "מרמור"?

 

אציע לך אתגר נחמד: קח לך כיעד, להשיב 3 תושובת ענייניות לדברים שמישהו כתב לך בפורום, אבל ענייניות בלי "ההטרלה הקדושה" פשוט לענות למה שכתבו לך.

 

מסוגל?

לא מסכנים. הקבלה היא קודש.כי עם האלוהים קיבל אותהקעלעברימבאר

על עצמו לדורותיו

בקיצור אדם שמנותק מכלל ישראל.קעלעברימבאראחרונה

האמת מצידי שהרמבם יתדברר שעבד אלילים. זה לא משנה לכלל ישראל ולנרטיב של הרמבם

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.


@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטוריאחרונה
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם


בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?


​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.


קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.


​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.


​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.


​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.


​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.


מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

 

 

 

 

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"hamedinai

זו לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"


אם שופטי בג"ץ, פקידי השב"כ והפרקליטות היו מפעילים את אותם טריקים, שטיקים, לחצים והליכים מנהליים-משפטיים שהם עושים נגד הימין - אבל הפעם נגד השמאל, נגד המחבלים ונגד כל שונאי ישראל -  

אז ליל גלנט היה נראה כמו משחק ילדים לעומת מה שהיו עושים לנתניהו כשרצה להעביר חוק לפיטוריו באופן חוקי לחלוטין.


המערכת הזאת לא טועה. היא פועלת בדיוק לפי הכלל התלמודי העתיק (שטיטוס הרשע יישם אותו):  

מי שמיצר לישראל - הופך לראש.  

מי ששומר על ישראל - הופך למטרה.


זה לא "שלטון משפטנים".  

זה מנגנון השמדה פנימי, שקודם את כל מי שפוגע בנו ומדכא את כל מי שמנסה להגן עלינו.

הכתיבה מזכירה לי קצת את CoPilotחתול זמניאחרונה

אולי יעניין אותך