אני רק מציין שבוגר אוניברסיטה עם ממוצע כזה במדעי המחשב לא היה שוקל אפילו להגיע למקום כזה לראיון.
אם זה הקפיץ אותך קדימה, זה נהדר - אבל זה לא סותר את העובדה שלמוסד הלימודים יש משמעות רבה.
מן הסתם היו אנשים ממוסדות אחרים - אבל אתה יודע במקרה מה היה הממוצע שלהם?
אני מוכן להתערב שפחות מ-90 ואפילו לא קרוב.
אולי 80 וגם זה קשה לי להאמין.
ואני לא יודע מה נחשב בעיניך וזה גם לא רלבנטי לענין.
לכל אחד יש את הדעות והעמדות שלו בכל נושא בעולם.
מה שחושב הוא מה שקורה בשוק - בשוק, אם אתה רוצה משרה טובה אחרי הלימודים, אז אתה צריך שבקורות החיים שלך יהיה כתוב שם של מוסד כמה שיותר נחשב עם ממוצע ציונים כמה שיותר גבוה.
בד"כ קשה מאוד לגייס בשיטת חבר מביא חבר מכמה סיבות:
מספר האנשים בצוות הוא מוגבל וכל אחד מכיר מספר מצומצם מאוד של אנשים שלהם הוא מוכן לערוב מבחינה מקצועית (אני מסוגל אולי לחשוב על אולי שלושה אנשים, שעבורם הייתי מוכן לשים לבוס שלי קורות חיים ביד ולא דרך ה-hr) - וגם אז, הם בדיוק צריכים לחפש עבודה כשמשרה מתפנה.
זה בד"כ לא ריאלי.
זה אפילו גרוע יותר כשמדובר בבוגרים טריים שלהם כמעט אף פעם אין קשרים בתעשייה כיוון שכל החברים שלהם נמצאים בדיוק במצב שלהם.
לכן, מה שנשאר זה מוסד לימודים וגיליון ציונים.
ה-hr קודם על מסננת כל מי שלא עומד ברף שהוגדר ע"י המנהל המגייס. (יש מקומות שגם דורשים ציון פסיכומטרי).
אני לא מכיר אף מקום עבודה שקורות חיים עם ממוצע 70 - בלי קשר למוסד הלימודים - יעברו את הרף המינימלי שהוגדר ל-hr.
לאחר מכן, מתחילים לזמן אנשים לראיונות - מתחילים באלו עם הנתונים הגבוהים ביותר ומשם מתחילים לרדת... - עד שמוצאים מישהו שגם עובר ראיונות.
זה כל מה שאני כותב:
למוסד לימודים ולגליון הציונים יש חשיבות מכרעת בתחילת הקריירה. (והרבה פעמים, תחילת הקריירה מתווה את המשך הדרך).