מישהו יודע או שמע?'ערבות הדדית'
להיתפלל עליו. רבש"ע יודע מי הוא.'ערבות הדדית'
לא לא שמענו... בעז"ה שישתחרר במהרה!אוריין
כן, רוסי אחד. חוננו יודעים את שמו.'ערבות הדדית'
נו ערבות עדדית?זה מאומת?גדי .
חשוד ברצח?ליברלית
רוטראמא אדמה
הסברליברלית
ווואוו מפחיד...!!!מתפללים.....שיח השדה..
??ליברלית
מן הסתם על רצח של ערבים...שיח השדה..
עדין הוא עבר על לא תרצח!!!ליברלית
הייתי בבימ"ש בפ"ת בזמן הדיון שלוקטיף שנית
הוא לא עבר על "לא תרצח"....יהודי מרמ"ג
אסור להרוג גם גוים!!!!!!!!!ii
אסור לרצוח>>ליברלית
כמה שאנחנו מרגישים אליהם כך או אחרת עדיין אין ציוו להרוג אותם סתם
את לא נכנסת לפרטים של האיסור, אלא נשארת בכלל....יהודי מרמ"ג
אם הוא לא קיבל עליו 7 מצוות בני נח מותר להרגו?~א.ל
שונאי ישראל שחיים בארץישראל דמם מותר...יהודי מרמ"ג
תבסס את עצמך.~א.ל
"אונס דרחמנא פטרי"יהודי מרמ"ג
מותר ומצוה להרוג רוצחים.רחלקה
נכון -ii
אני לא מצדיקה אותו ואת דומיורחלקה
לא תרצח זה לא על גויםיהודי גאה
נכון....יהודי מרמ"ג
נא לא להתייחס ל 'ליברלית'ליאור 1
אני דווקא מכירה אותה אישית. היא לא שמאלנית.~א.ל
הערה על המסמךn.m.
ל"ליטל ב' "ואני מכיר את התגובות של ליברלית בפליאור 1
אז מה, גם אני.~א.ל
אה?~א.ל
חדל קשקשת ברשת, פרומןgolani
דבר נוסף, ישנם שני דרכים בהתנהלותנו עם גויים אחת משום דרכי שלום והשניה משום איבה. הדברים שצריך לעשות לגוי גם סוכן מוסד בטורכיה שאיש לא מזהה שהוא יהודי הם דברים שנקראים דרכי שלום, כלומר דברים שנעשה מלכתחילה משום התנהגות אנושית פשוטהל לא קשר למה יעשו\יחשבו עלינו הגויים("מפרנסים עניי עכום עם עניי ישראל משום דרכי שלום"). מצד שני ישנם דברים שלא נעשה מלכתחילה אבל אנו עושים אותם בכל זאת משום איבת הגויים.
אבל למען האמת כל הדיון הזה מיותר כי פרומן לא דיבר על השאלה האם הערבים הם אוייב ולכן צריך לרצוח את כולם. הוא דיבר על סתם גויים שברור שגם אם אין איסור הלכתי לרוצחם גם אין חובה כזאת. מכאן יוצא שפרומן ודומיו איבדו את המוסר הטבעי ובוחנים הכל רק מנקודת הראות ההלכתית ולכם הם הפכו בעיני לגרועים לא פחות מאחרוני הנערים החילונים בתל אביב.
נ.ב. גם אני חושב שבמקום בו מתנגש המוסר עם ההלכה צריך להקשיב להלכה אבל פרומן מדבר על מקרה שבו, לכל היותר ההלכה לא אוסרת בפירוש את הדבר.
המשפט האחרון שאמרת הוא כפירה!יהודי מרמ"ג
יכול להיות שבאמת יש מקור בתורה אבל זה....יהודי מרמ"ג
כןgolani
תלוי....יהודי מרמ"ג
אז אתה רואה בעצמך. יש מקומות שבהם התורה סותרת אתgolani
ליברלית לכי לילמוד.'ערבות הדדית'
שרנו את זה בנצרת עלית....יהודי מרמ"ג
אני היית חג בשבות רחל!ואני יודעת אל תדברו!יקירה
להגיד 'תיקון הכללי'....יהודי מרמ"ג
תתצטרכו להשלים אם זהליברלית
אני לא שמאלנית ואתה לא יכול לומר זאת עלי אתה לא מכיר אותי , זה שאין לי דעות כמו שלך לא אומר שאני שמאלנית!! (וגם אם יש מישהו שמאלני זה לא אומר שצריך לשנוא אותו ! הוא עדין יהודי!!!)
ערבים הם שונאי ישראל....יהודי מרמ"ג
העניין הוא ככה הערבים הלכתית מוגדרים כאויבאנונימי (פותח)
לא קשורליברלית
וחוצמזה לא מרחמת על הערבי ולא עליו, זה בדיוק הענין לא צריך לרחם עליו ולעודד ת'מעשה הוא רצח וזה השורה התחתונה!!
הוא לא רצח זו השורה התחתונה....יהודי מרמ"ג
ליברלית תיקראי את התגובה שלי-כמה תגובות מעל..'ערבות הדדית'
----כל הפרטים!!!!----AEB
לפני כשבוע נפתח בפורום 'בחדרי חרדים' אשכול, בו דווח על כוחות גדולים של משטרה שהגיעו לשכונת הר נוף בירושלים.
הכוחות, שהתרכזו ברחוב שאולזון בשכונה החרדית, גילו במקום מספר מטעני נפץ, והספקולציות סביב זהות מניח המטען, הפכו למין ספורט לאומי בימי חול המועד, בהם עיקרי החדשות נעים מסביב לזהות מקבל אמירת הפסוקים בחצרות החסידיות.
אלא שמידע שהגיע לאתר 'בחדרי חרדים' שופך מעט אור על הפרשייה התמוהה. אנחנו מפרסמים את הפרטים שברשותנו בזהירות המתבקשת, מתוך רצון כן לא לפגוע במשפחות המעורבות בסיפור, שעוד צפוי להסעיר את הציבור בישראל.
בימי חול המועד נעצר י.ט (שמו המלא שמור במערכת), תושב היישוב שבות רחל, ואב לארבעה.
י. נחקר בחשד למעשים חמורים על רקע יהודי לאומני (ביניהם תקיפת פרופ' שמאלני ידוע, ופיגוע שנאה בתל-אביב).
י. הינו אזרח אמריקני חייל מרינס לשעבר, מעצרו התבצע בדירת המסתור ברחוב שאולזון בשכונת הר נוף בירושלים. בדירה נמצאו אמל"ח, ביניהם חומר להכנת מטענים. חלק מהמטענים נוטרלו בשעת לילה בסמוך ליער ירושלים, הצמוד לשכונה.
ביום מעצר, בשעות הצהריים, הגיעו למקום מספר אנשים בלבוש אזרחי, וחיפשו את בעל הדירה. משלא מצאו את מבוקשם, עזבו, וחזרו בשעות הערב. בשעה 1 לפנות בוקר ניתן האות לפריצה לבית, וכעבור מספר דקות יצאו הבלשים מהדירה כשהם שולפים את י. עם שק על ראשו.
עוד באותה שעה נערכו חיפושים גם בבית הורי אשתו שבשכונת הר נוף, שם לא נמצא דבר. כמו כן נערכו חיפושים בביתו שביישוב שבות רחל, ובעוד מספר בתים שבמחלקה היהודית בשב"כ חשדו כי לאיש יש קשר אליהם.
בבית החשוד בשבות רחל נמצאו עוד ארבעה רובי M16 המחוברים לטלסקופים.
הבוקר (ב) הוארך מעצרו בבית המשפט בפתח תקווה בשלושה ימים נוספים. במהלך הדיון אמר השופט לעורך דינו של החשוד: "אל תנסו לערער, כי עד כה לא הגיע אלינו תיק עם כל כך הרבה ראיות ברורות, הקשרות את החשוד למעשים החמורים שעשה".
י. כפר בסמכות בית המשפט לדון אותו. לדבריו "בית משפט שאינו הולך לפי חוקי התורה לא מקובל עלי". לטענתו, חוקרי השב"כ מונעים ממנו שינה ואף לא נתנו לו להכניס תפילין, אך הוא לא מתכוון להתחנן בפניהם.
-בחדרי חרדים
לפני חודשיים וחצי, לא כמה שנים.השם הוא המלך!
עוד אחד נרצחצאצא
לא הגיע הזמן שיקרה משהו?
עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?
כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...
זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.
תשטחו את הכפר תעשו משהו.
חבורה של האבלים.
הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.
עם כל הצער, אין שום קשר למקרה הזהנקדימון
האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.
.......צאצא
אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה
צהל זה מילה מאוד גדולהנקדימון
כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.
הם באמת הלכו בלי תיאום ובלי ליוויפשוט אני..
מוקדם יותר ראיתי שכן היה תיאוםנקדימון
עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.
ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".
עושים הרבה. עושים בשקטמשה
אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.
צריך לגרש מכאן את כל הערבים. הם יושבי הארץ שמצווהנ א
לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.
ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.
לפחות יש תקווה.. כי כתוב שלעתיד לבא נכבוש את ארץנ אאחרונה
ישראל השלמה
יאללה לחזק להתחזק צאט ארץ ישראל השלימה!יהודי אוהב הארץ
מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

יפה! ישר כחפתית שלגאחרונה
..ל המשוגע היחידי
..
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
, זה פשוט תיקון שלא נגמר!!!!!!!!
....