כי בסוף תשארו כמו שאתם
בבקשה אל תעשו את הטעות שלינשואה-טריה-
כי בסוף תשארו כמו שאתם
אוי נשמע קשוחצהרים
יש המון שינויים, אבל אסור לבנות על זהפשוט אני..
אם זוג מחליט שהם רוצים להתחתן, זה חייב להיות מתוך זה שהם רוצים להתחתן עם בן האדם השני כפי שהוא *עכשיו*.
להתחתן על דעת זה ש"מן הסתם התכונות שאני לא אוהב ישתפרו בעתיד", זה מתכון לצרות צרורות.
בכלל בכלל לא?צהרים
אל תצפה לכלוםפשוט אני..
בחיי, אני מכיר כ"כ הרבה אנשים שסובלים מזה שהם ציפו שבן הזוג ישתנה אחרי החתונה.
אם למשל אתה לא אוהב תכונה מסוימת אצל מישהי, וזה כל כך משמעותי עד שאתה לא רואה את עצמך מתחתן איתה במצב הזה, אז פשוט אל תתחתן איתה. אם היא תבטיח להשתנות ואתה מאמין לה - אז תמשיך לצאת איתה לעוד דייטים, במשך תקופה לא קצרה במיוחד, כדי שתוכל לבחון בעצמך האם השינוי באמת התרחש.
רק אחרי שאתה בטוח שהשינוי השתרש וזה לא רק הצגה בשבילך - תוכל להמשיך קדימה.
למשל, אם בחורה רואה שבחור מסוים לא עוזר בכלל בכלל בבית שלו (לא עם בגדים, לא עם כלים, לא עם ניקיון, אפילו לא עוזר להגיש ולפנות את האוכל בתחילת/סיום הארוחה) - אסור לה לחשוב לעצמה "בטח אחרי שנתחתן הוא יהיה שותף במטלות הבית". זה פשוט לא יקרה.
אם זה הרגל פשוטadvfb
אז כן אם זה הרגל מורכב- הוא עד כדי כך יפריע כדי לא להתחתן?
אבל יש שינוי אחד שהוא מהותיultracrepidam
כי מתחתנים עם אדם רווק ונשואים לאדם נשוי.
וזה מביא איתו המון שינויים שאנחנו מצפים להם - לחלוטין - ומצד שני אנחנו לא לגמרי יודעים איך זה נראה
ברור שאנשים משתנים אחרי החתונהפשוט אני..
אבל לא תמיד לטובה, ואתה לא יודע מה בדיוק ישתנה.
לכן, במקום לסמוך על העתיד, צריך להחליט להתחתן מתוך אהבה כלפי הבן השני כפי שהוא עכשיו.
אז גם להתחתן על סמך ההווה לא נכון...ultracrepidam
אישיות ומזג של אדם לא משתנהקל"ת
לא מתחתנים רק עם אישיות ומזגultracrepidam
מסכימהקל"ת
ודאי שנכוןפשוט אני..
האם מישהו יכול לחזות את העתיד?
אולי הוא יבגוד בעתיד? אולי היא תצא בשאלה? אולי הוא יחליט שנמאס לו ממני? אולי היא תחליט פתאום שהיא לא רוצה ילדים?
הרי כל הדברים האלה קרו לאנשים מסוימים, ועדיין - אין לנו אלא מה שעינינו רואות.
זה לא כזה ברור. אנשים לא משתנים אם הם לא רוצים בשינוינפש חיה.
וכבר אמר הרופא הבכיר ביותר בעולםפשוט אני..

מלחיץ משהומעפר אני באה
so true!לב אוהב
אנשים לקחו אותך ברצינות מדי...פלונפון מירוסלב
אוי ואבויינשוף קטן
רציני שנייה, אני באמת בניתי על זה.
לא בקטע של תכונה, או מידה לא טובה, אלא בקטע של הרגל רע כלשהו, סוג של נפילה שלי שהייתי בטוחה עד להרגע שאחרי החתונה זה כבר יעבור.
זה לא?
ו
למה לחכות לחתונה?פשוט אני..
בטח שהלוואי ואני מנסהינשוף קטן
אבל כל הזמן מרחפת ההבנה הזו, שאחרי החתונה זה בטוח כבר לא יהיה לי בכלל, כל ההתמודדות הזו.
אין דבר כזהפשוט אני..
גם מי שמכור לפורנו, למשל, ובטוח שאחרי החתונה לא יצטרך את זה יותר, ובכן...
נכונה לו (ולאשתו) אכזבה
מי שטרח בערב שבת יאכל בשבתפלונפון מירוסלב
האמת שבמקרה שלי זה לא אופינשואה-טריה-
ודפקתי להם( להורים שלו שבטח ציפו שיהיה להם כלה באותו ראש וגם לו) וואחד ברז
כי באמת התכוונתי לעשות את זה וזה היה נראה לי אמיתי ונהדר .אבל בתכלס זו לא אני
וברור שאופי קל וחומר שאי אפשר!
על כמה פער מדובר?ultracrepidam
הרי כל אשה שהולכת עם כיסוי ראש אחרי החתונה עושה שינוי מסוים....
ובכל זאת, כל אלה שמצפים לזה, מצפים שייעשה שינוי כזה, והרוב המוחלט לא מתאכזבים
אז איזה פער כן אפשר לצפות, ואיזה לא (שאול באופן כללי את מי שחושב שיש לו תשובה, לאו דווקא אותך)
נערךמחפש אמת
מקווה שהם ואת תפנימו שהעיקר זה האופי ומי שאתארץ השוקולד

העיקר זה האופי?מחפש אמת
אני לא בטוח שלכולם זה כך
לאנשים יש מטרות בחיים שהם רוצים להשיג אם לבן זוג יש מטרות אחרות זה יכול להפריע
אתה צודק שלחלק מהאנשים זה אחרתארץ השוקולד
רק אנשים בלי מטרות וערכים האופי אמור להיות העיקרמחפש אמת
לצערי יש הרבה אנשים כאלה
מי אמר לך שהיא ובעלה הם כאלה?
ממש לא מסכים איתךארץ השוקולד
אינני חושב שהייתי מגדיר את עצמי כאדם בלי מטרות וערכים
נכון שחשוב מאוד האופימחפש אמת
כי צריך לחיות טוב ביחד
אבל השאלה מה חשוב יותר ולדעתי המטרות שבן אדם מאמין בהם ויותר חשובים ואם הוא לא ישיג אותן א"א לומר שהוא חי טוב
יכול להיות שיש אנשים שיש להם מטרות אבל הם בעדיפות שניה לחיים נעימים ואז אתה צודק
הסברת יפה את דבריךארץ השוקולד
אבל אם המטרות מסתכמות באיך בדיוק כיסוי הראש של האישה נראה אז נראה לי חבל
התכוונתי באופן עקרונימחפש אמת
אני לא יודע בדיוק מה הסיפור שלה אבל זה לא רק כיסוי ראש היא כתבה 'זה ביגוד + להיות דוסית יותר בהשקפה'
וואי הרגעתי אותי עכשיוadvfb
מדובר בהורים ולא בו!
זאת חתיחת תסבוכת להסתבך עם חמיך וחמותך אבל זה עדיין לא טעות קטלנית.
עדיף שיהיה לך יחסים גרועים עם חמיך וחמותך ויחסים מצויינים עם בעלך מאשר להשאר רווקה. הרבה היו חותמים פה על זה (ואני בניהם).
מקווה שעם הזמן והריכוך ההורים שלו יקבלו אותך! בהצלחה רבה!!!
תקרא שובמחפש אמת
גם אני התבלבלתי בהתחלה
( להורים שלו שבטח ציפו שיהיה להם כלה באותו ראש וגם לו)
אבל הדגש פה הוא ברובו על ההוריםadvfb
וזה לא נראה לי סתם... אולי לא הבנתי נכון.
אולימחפש אמת
ואולי לא
נראה שלגבי ההורים שלו היא לא בטוחה בכלל
נחכה לראות מה היא תגידadvfb
בא נהיה עוד יותר קונספרטיביים...מחפש אמת
באמת זה דברים שמפריעים להורים שלו אבל לא נעים לו מהם אז הוא מבקש ממנה את מה שהם חושבים למרות שהוא מעדיף אותה כמו שהיא עכשיו![]()
אם זה ככהadvfb
המצב שלה באמת ממש לא נעים, אבל זה בהחלט לא סיבה לא להתחתן איתו.
זאת התמודדות של אחדמ בני הזוג עם ההורים שלו. יכול להיות בהרבה מצבים אחרים גם.
אני בהחלט מסכיםמחפש אמת
היינשואה-טריה-
לכאורה הוא ביקש את זה וכן זה היה הראש שלו
אבל מרגיש לי שההורים אולי קצת משכו לכיוון...
וכן, מרגישה שיותר איכזבתי אותם מאשר אותו
ההרגשה הזו
להרגיש שאיכזבת את ההורים שלו
לא שווה כל הון שבעולם..!!!!
הרגשה ריקנית ומגעילה.בעיקר חסרת אונים כי אין מה לעשות
וואיadvfb
ממש כואב לשמוע וממש לא נעים. הרבה חיזוק ועידוד.
את עומדת בסיטואציה בהחלט לא נעימה ובדר"כ שכל אחד מאיתנו מצוי בסיטואציה לא נעימה (ברמות שונות כמובן) אז קשה לו לראות את ההמשך. את הפרספקטיבה הגדולה של הסיפור. וגם להודות על מה שיש.
אנסה ממש ברגישות להעביר לך את המסר הבא -
התחתנת עם מישהו שאוהב אותך וזה הדבר הכי חשוב! אהבה זה לא דבר מסתכם בלבוש כזה או אחר. אהבה זה דבר גדול ועמוק ובלתי מותנה בדברים כאלו שהצגת (וזה נראה לי מוסכם עליך).
אז למה זה כ"כ מציק? אולי, אולי, זה קשור לעובדה שאתם נשואים טריים מאוד. מטבע הדברים זאת תקופה מאוד רגישה.
לפני הנישואין, המערכת יחסים עם ההורים של הבן/בת זוג הם אינם משפיעים כ"כ כמו שהם משפיעים אחרי הנישואין. הרגש של ההורים לילדים הוא כ"כ חזק, והרבה הורים מטבע הדברים (לצערנו), לא תמיד רגישים למעורבות יתר מצידם.
המון תחושות חזקות ומעורבות, מצידך מצד בעלך ומצד הוריו - עולות וצפות ומתנגשות בחזקה.
ממה שנראה לעיני הקטנות אתם צפויים לבירור אישי כל אחד -
לגבייך - מה היחס בינך ולבין ההורים של בעלך - את צריכה לרצות אותם? בדברים מסויימים כן בדברים אחרים לא?
לגבי הקשר שלך עם בעלך - ההתמודדות האישית שלו להכיל צדדים שקיימים בך, זה דבר שכדאי לך להיות רגישה אליו. אולי גם תוכלי לעזור בזה. כמו כן, כדאי לשים לב להתמודדות שלו מול ההורים שלו, אפשר לדבר גם על ההתמודדות שלכם מול ההורים של כל אחד מכם.
התגובה שלכם בהחלט תלויה באיך שההורים שלו יגיבו עם הזמן אליך. יכול להיות פה תהליך של קבלה אף מה שלא מסתדר להם כ"כ כעת. כשיש חסרון, תמיד הוא מושך את רוב הפוקוס. ככל שהם יכירו אותך מקווה שהם יותר יתייחסו לצדדים הפנימים אצלך ויעקלו את מה שצריך לעקל.
מה שקורה שאהבות חזקות מאוד (אהבה בין בני זוג ואהבה בין הורים לבנם) מתנגשות זה קשה מאוד. אך יש אמונה כי אפשרי לצלוח את זה ולהתקדם. כי הדבר הראשון שלכם בתור בני זוג זה הקשר בניכם. ומפה אתם בעזר ה' גם תצליחו לדבר על הקשר בינכם לבין ההורים
הרבה בהצלחה!!!
תגובה יפהארץ השוקולדאחרונה
כמו שנהגו לומרארץ השוקולד
בנים מתחתנים עם בנות מתוך תקווה שהן לעולם לא ישתנו
ושניהם מתבדים בסוף
מצטערת בשבילך שהאמנתלמה לא123
אף אחד לא משתנה בשביל אף אחד, שינוי מגיע מרצון של האדם עצמו להשתנות בעיקר בשביל עצמו,אם לא זה פשוט לא מחזיק מעמד.
ודרך אגב,שינוי הוא תהליך,ומכיוון שאת נשואה טרייה,תני לזה את הזמן,את האמון ואת כל התמיכה שצריך, בהנחה ויש רצון,הוא צריך עידוד והרבה תמיכה
ותזכרי שיהיו נפילות,ותהיי שם בשביל להחזיק לו את היד ולהרים אותו.
שינוי מהותי אף פעם לא קורה מהרגע להרגע,ואם כן זה מתכון בטוח לנפילה ענקית
עבר כבר שש שנים;)נשואה-טריה-
6 שנים זה באמת טרי
פשוט אני..
עלויות חתונהארץ השוקולד
מחפש עצות איך שומרים על החתונה בעלות סבירה?
מקומות עם מחירים שפויים.
ואז מתי מגישים עיקרית?ענבל
בס"ד
הסלטים בהתחלה והעיקרית בסוף הריקודים כמו בד"כ?
אני הייתי מתבאסת מחתונה כזאת, בעיקר כי לא תמיד נשארים עד המנה העיקרית (בטח אם מגיעים מרחוק).
דייט שני שלכם... ואז הוא שואל אותךמוקי_2020
בשיחה על הספסל לתאורת גחליליות האש שליוו אתכם לשם,
שניה אחרי שלקחת את הוופלה האחרון בשקית שהוא הביא.... למרות שהוא בנה עליה...
"הדמות בתנ"ך שאני הכי מתחבר אליה זה ירמיהו הנביא (והוא מפרט למה ב 2-3 משפטים), מה הדמות שלך ?"
מה את מגיבה ?
האם יש לך תשובה מוכנה או שאת חושבת בזמן אמת ?
מה את מגיבה ?
..Shandy
הייתי חושבת דקה 2 כמו עכשיו
והייתי אומרת שזה קשוח
ובסוף עונה שנראה לי הדמות שאני הכי אוהבת בתנך היא
או תמר או יואב
תמר אשתו/כלתו של יהודה כי היא פעלה בחכמה ובצניעות והצליחה להשיג את מה שהגיע לה מלכתחילה היא הייתה אישה חכמה
ויואב שר צבאו של דוד כי היה נאמנות מוחלטת לדוד המלך כן גם שזה שהוא פעל בלי לשאול אותו והרג כמה וכמה אנשים רק כי לא יכל לסבול את חוסר הכבוד לדוד ולמלכות.
וכמובן שהייתי עונה טיפה יותר בהרחבה ואולי מילים אחרות אבל כן 2 אלה בטוח
אגב למה?
מה זה מגלה לך?
מסקרן
אני מתחברחתול זמני
לעבד־מלך הכושי.
אף־אחד לא יודע מי אתה, מאיפה באת, מה הסיפור שלך, בנסיבות אחרות היו שופטים אותך שאתה ככה וככה ובאת ממקום כזה וכזה מבלי בכלל לדבר איתך,
אבל בסוף אתה היחיד שעושה את המעשה הגדול.
אלוהים 😝נקדימון
יוסף הצדיקהפי
אברהם אבינוLavender
כל העולם בעבר האחד- ואברהם בעבר השני מול כולם לא מפחד לבחור נכון.
או רחל אימנו על ויתור נאצל
לא יודעת מה הייתי שולפת בשלוף
זה יהיה קצת מאכזב אם התשובה לא תתחיל בנוגע, לא נוגע
לא צריכה להיות תשובה מוכנה לשום דבריהודי שואף לטוב
חוץ מהשם שלך. והגיל, והמספר במשקפיים. ולמה בחרת ללמוד דווקא ביו-כימיה, איסטלציה וגיל הרך. וגם אם היית זברה באיזה צבע של משחת נעליים היית קוראת לילד הקטן-חמוד-נושך שנולד לדוב-גריזלי-מחמד של פינגווין השמירה שלך.
ואולי גם ל'התנשאי לי'.
אבל חוץ מאלו, בנחת.
ועכשיו ברצינות.
בנחת.
את לא במבחן.
דייט זה לא מבחן.
זו הזדמנות להכיר אנשים נחמדים.
מקסימום יצא מזה משהו טוב.
או טוב מאד מאד מאד.
אני מבין, ומכיר, וחושש, את החשש משתיקה.
אני חושב שזה נכון בעיקר בשתיקה של אין נושא.
וגם זה בסדר, לא נעים אבל גם לא נורא.
אך יש שתיקות טובות.
שתיקה של יחד זה נהדר.
אין מילים ולא צריך מילים.
הלוואי שנזכה.
שתיקה של זמן חשיבה היא מצויינת.
היא מייצרת קשר אמיתי.
קשר עם רוגע.
זה לא פסיכומטרי.
לא למהר לענות.
היא מייצרת כנות.
חשבתי באמת על השאלה שלך, והשתדלתי להביא את עצמי כמה שיותר מדויקת.
דייט זה לא בית משפט. אז לא שופטים. לא את, מקווה שם לא הוא.
בטח שזה לא כיתת יורים. אז לא יורים תשובות. אם לא יורים אז גם לא צריך לדרוך מראש. לא צריך לחפש את כל רשימות השאלות האפשריות באינטרנט ולחשוב בבית מה אני עונה.
(אולי גם לא צריך להכין שאלות? נקודה למחשבה. זה נועד למנוע את השתיקות המביכות של חוסר בנושא. כדאי להכין נושאים אבל חשוב גם לזרום ולהתגלגל. נשמע שהוא הכין שאלה מראש, תראי איך סיבך אותך. אגב, הנה עוד נושא שיחה)
תשובה לדוגמא:
'וואו. שאלה יפה. צריכה לחשוב, תן לי רגע. __שתיקה (זמן נהדר בשבילו לגרד את האוזן. הוא חיכה לזה הרבה. זהו, הוא סיים לגרד, עוד רגע שלא יחשוב שחיכית לגירוד שלו. עכשיו)__. אני לא זוכרת את כל התנ"ך בעל פה, אבל ממה שעלה לי כרגע נראה לי שהכי התחברתי לפרנך, אבא של אליצפן, נשיא מטה זבולון בתקופת הכיבוש וההתנחלות. קודם כל מאד התחברתי לשם. בנוסף, אני מעריכה אותו על שהצליח לגדל בן לתפארת בתוך מציאות מורכבת שכזו. אני חושבת שאקרא על שמו את כל 18 הילדים שיהיו לנו, ואולי אבקש גם ממך לשנות את השם'
אם את שולטת ב'חומר', אולי אפשר עוד להעמיק בצד שלו. 'גם פלוני אלמוני מייצג לדעתי את התכונות עליהן הצבעת בירמיהו. למה התחברת יותר אל ירמיהו?'
בהצלחה.
תגובה יפה וחכמה.נקדימון
איזבלadvfbאחרונה
בקיצור כולם מתארסים,חתול זמני
אך החתול הזמני עומד על המשמר של לנ"ו.
הגם כי לא תאמינו, כי לא תאמנו, יש התקדמות זעירה בנושא.
חתול בוגדנינקדימון
זה אומר שהתגלה רצון/מצאת את הלמה, או שהיא הלמה?יהודי שואף לטוב
כן חתול זמני, מצופה ממך להגיב בפאנצ' על 'למה' היונק😉
ועכשיו ברצינות. נשמח (איזה כיף לכתוב את דעתי בלשון רבים) לשמוע וללמוד.
ברור שיש התקדמותadvfb
סומכים עליך גם לגבי הצעד הבא ;)
תעדכן בכל התפתחות
Lavender
סתם חחח
יאללה בקרוב בעז"ה 🥳
יפהאנימהאחרונה
מתרגש לספר בסימן טוב ומזל שהתארסתי בעת האחרונהארץ השוקולד
זכיתי להכיר את אשתי לעתיד והחלטנו שהגיע הרגע להתחתן, יש שם יותר רגשות משחשבתי שיהיו ושמח על כך
כמה תובנות שלמדתי:
1. אופי זה דבר מאוד משמעותי, אם הרגשתי שאני צריך להתאים את האופי שלי למה שיתאים לה אז זה לא מתאים אלא אם כן מדובר בשינוי קטן מאוד.
הייתי צריך אופי קרוב אלי, חשוב לראות שהאופי מתאים (בין אם מחפשים דומה או הפוך, זה מאוד משמעותי לראות ששילוב האופי מתאים לנו)
2. שיתוף תפיסות עולם, היו כאלה שיצאתי איתן וחששתי מה הן יחשבו על דעתי בנושא זה או אחר ולא העליתי אותו, יתכן שהיה מפריע ויתכן שלא, אבל ברגע שיש תחושה כזו כנראה שאין התאמה. ברור שיהיו דברים שנחשוש לומר ובפרט בשיצוף רגשות, אבל חשש משיתוף תפיסת עולם לדעתי זה בעייתי.
3. הדרך ארוכה, אבל יש דרך גם בהמשך, כך שאמנם מעייף בדרך אבל לא חושב שאירוסין זה סוף הדרך.
4. היו דברים שהלב שלי חשב שקריטיים וניסיתי בדרך לוותר עליהם, זה לא הוביל להצלחה. למדתי עם הזמן שהדברים הגדולים שבליבי חשבתי שהם משמעותיים באמת משמעותיים.
אם יש משהו שמרגיש לכם קריטי, אל תוותרו עליו כי אחרים חושבים שזה לא נכון.
כמובן שיכול להיות מחיר של דרך ארוכה יותר, תחשבו אם זה מספיק חשוב לכם.
וכעת, עובר להתלבטויות כמה להוציא על חתונה, איפה לגור ועוד.
שתזכו בקרוב למצוא את הדמות המתאימה לכם ולבניין עדי עד באושר, שמחה ובריאות!!!
תודה רבה, אמן
ארץ השוקולד
אז יש מבט מיוחד שאנשים יפים יודעים לעשות והוא כובשכְּקֶדֶם
ליתר דיוק אנשים עם ביטחון במראה שלהם, לא חייב בהכרח יופי.
בערך זה הולך ככה
אתה מתמקד על מקום מסוים לצד או למעלה
ואז אתה עוצם עיניים מפנה את הראש למי שאתה יודע שמסתכל עליך ופותח לאט
אני חושף לכם כאן סודות מקצוע כדי שתשתמשו בזה להתחתן כבר
שאלה שהייתי שמחה לשמוע כאן את דעת החכמיםאשר ברא
אישה שהיא עם הרבה עוצמות ואור.. לרוב זה מאוד מבהיל בחורים.
כי הבחור מרגיש שאין לו מקום להיות המשפיע או שהיא גדולה עליו בהרבה מידות..
ובין השורות אפשר לשמוע שמבקשים לכבות את האור, או מנסים להרגיע בכדי שיהיה מקום לבחור להשפיע. שיהיה הגבר.
איך אמורים לעשות את זה?
מבלי לכבות את עצמי.. להמשיך להיות אני, בקטע טוב. משתדל. עם רצון לתת לבחור להוביל..
וגם איך זה בכלל אמור לבוא לידי ביטוי?
אם אני מבינה אותך נכוןהמקורית
אז גמני 'עוצמה ואור'
לדעתי כן צריך מישהו שיתאים לזה והוכ לא חייב להיות רועש בפני עצמו אבל להכיר ולקבל את זה בך ולראות בזה יתרון ולא להירתע מזנ, ואם את מרגישה שלא אז לא
ובמקביל את עם הזמן והאמון שתתני בו - תדעי גם להישען במקומות הפנימיים שאישה צריכה
רמה תורניתאביעד מילוא
ב"ה היום אני לומד בישיבה גבוהה וזוכה לגדול בה בתורה ובזכות הישיבה עשיתי הרבה עבודה פנימית שהביאה אותי למקום שאני שואף אליו. בין היתר אחד הדברים שקרו שעברתי לטלפון מקשים והתרחקתי מטלפונים חכמים.והיום אני מחפש להכיר בחורה תורנית יש לה טלפון כשר ופשוט. אני אשמח לדעת דווקא מהבנות פה 2 דברים 1. הייתן יוצאות עם בחור שלא מוכן להתקרב לטלפון חכם
2. כמה נפוץ התהליך של לעבור לטלפון מקשים אצל בנות
אשמח לשמעו את דעתכם 
מסכים ומחזק, מה שכתבת זה רק קצה המזלגפשוט אני..
עזרה בפרסום ארגון משמחים בחתונות "משמחי דויד"עזרה לזולת
בס"ד
אני מתנדב בארגון משמחים בשם "משמחי דויד" והרבה פעמים אני מרגיש שאנחנו "מפספסים" הרבה חתונות שצריכים בהם משמחים ומשמחות רק בגלל שלא מכירים אותנו ולא יודעים שאפשר לבקש את ההתנדבות שלנו.
אז אני ממש מנסה לחשוב על רעיונות איך לפרסם את המשמחים ולהפיץ את ההתנדבות שלנו בשביל שאנשים ידעו שאנחנו קיימים ויבקשו ממנו משמחים ומשמחות לחתונות שצריך בהן
אז אם אתם מכירים חתונה שצריך בה משמחים אז בבקשה תפנו את בעלי האירוע אלינו.
אוסיף שאנחנו כמובן משמחים גם בבר מצוות/בת מצוות אירוסין וכו'... שגם בהן צריכים משמחים ומשמחות,וכמובן שאנחנו משמחים אך ורק באירועים עם ריקודים מופרדים.
לפרטים נוספים:
תודה!