בס"ד
כתום, שחור, כתום, שחור, אוטובוסים, תפילות, חיבוקים, נשיקות, הכל מתערבב בראש, אני בבאר שבע, נגמר! כאב, אבל נגמר, ממשיכים בחיים.. ואז זה חוזר צבעים שונים מראות שונות אבל אותו ערבוב אדום שחור אדום שחור וזה מתחזק אדום שחור אדום שחור הראש לא יכול לסבול אדום שחור אלה אגרוף סוס בעיטה קללה הראש מתפוצץ מאיזו מכה ונשבע נקמה!!! נגמר, לא עובר, אבל נגמר. בראש 389 פצועים כמעט הרוגים, בראש רצים כתום שחור אדום במחול שדים רצים מפה, מכים משם, והראש נשבע נקמה. ואז זה חוזר אדום, אדום, ואדום, הכל מלא הרוגים ופצועים אבל הפעם דואגים לי, ומודיעים שהולך להיות "צבע אדום" שירוץ ויכה ולא ייתן רפואה ואני נשבע, אדום! אדום לא שלי, לא של אחי, לא של נשמתי הפצועה, אלא אדום של מי שגרם את זה, אדום שירוץ, ויכה, וישבור, ולא ייתן מנוחה, ואז זה קורה, אדום, אדום לא שלו אלא שלי וזה חזק יותר מתמיד כי אני מבין שהכל מגיע מ"הירוק" אדום שחור כתום ירוק והצבעים מתערבבים והנה ניצוץ כחול הוא איתי? לא, הוא נגדי רץ ומכה ושובר ומחזק את הערבוב ובראש? אדום שחור ירוק כתום ו...כחול רצים במחול שדים עוברת שנה עוברות שנתיים ואני בלי שינה בלי שמחה מלקק פצעים שלא מגלידים ואז זה חוזר אם אותה העוצמה זה מגיע בדואר ברקע ורוד כאילו שמח, כאילו שלא גרם לאדום והזמין ת'כחול ולבש שחור והכל נגד הכתום ואני פותח וקורא:
"צו התייצבות לרישום ובדיקות"
"בתוקף סמכותי לפי סעיפים 3 ו-5 לחוק שירות ביטחון [נוסח משולב] התשמ"ו – 1986
הנני קורה לך:...ת"ז:... להתייצב לרישום בלשכת הגיוס האזורית".
ואני קורא ונשבע לא אתייצב! לפי איזה חוק? איזה ביטחון? הא הדמוקרטיה? איזה בדיוק??? אחרי כל השנים בלי שינה בלי שמחה אם גרושים כל שבוע לזה אתגייס? נגד אחי נשמתי אמונתי ארצי תורתי? תחפשו אותי... תחפשו אותי על איזו גבעה...
מתבייש בכם פצוע המדינה התשס"ה-2005
]המתנחלים. אנחנו, החיילים הציונים דתיים! אנחנ ואלה ששומרים על א"י, ששומרים על התורה.
אבל.. יש דרכים גם לזה]

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל