ברוך שפטרנו -נועם תיבון עוזב את תפקידו כמפקד איו"שנעם הנשמות

"נעם תיבון, ברוך שפטרנו"

ועד מתיישבי השומרון בירך על סיום תפקידו של נועם תיבון כמפקד אוגדת יו"ש, "תיבון נהג בגסות רוח ובהשתלחות מכוערת".

פרסום ראשון: 08/10/09, 14:32
עוזי ברוך

נעם תיבון
נעם תיבון
צילום: דובר צה"ל

ועד מתיישבי השומרון מברך "ברוך שפטרנו" עם סיום תפקידו של נועם תיבון כמפקד אוגדת יו"ש, מאחל לו הצלחה באחת ממפלגות השמאל הקיצוני ומשתתף בצערם של מפקדי פו"ם שתיבון הופך למפקדם, כך נמסר בצהריים מהוועד.

"אנו מקווים", אומרים בוועד מתיישבי השומרון, "שחניכי פו"ם יידעו לסנן את התועמלנות השמאלנית של תיבון מתדרוכיו הצבאיים".

ועד מתיישבי השומרון מוסיף ואומר "כי נועם תיבון נהג בגסות רוח ובהשתלחות מכוערת כלפי המתיישבים היהודים. הוא פגע ברגל גסה בכבוד השבת ששלח את חייליו באופן מכוון וכנגד בקשת הרבצ"ר וראשי המתיישבים לפנות יהודים מחומש תוך חילול שבת. תיבון נהג בשחצנות כלפי ההתיישבות היהודית ובכל תקופת כהונתו נהג כקבלן הביצוע של השמאל הקיצוני  שאחד משיאיו היה המעשה האכזרי של הרס ביתו של נועם פדרמן ובהשארת ילדיו הקטנים ללא קורת גג בלילה קר", נכתב.

"התנכלויותיו האובססיביות כנגד המתיישבים היהודים הופכים אותו למעומד המרכזי והראוי לאיש השנה של שלום עכשיו", אומרים בוועד מתיישבי השומרון.

ומה עם להגיד תודה?golani
אמרנו לו תודה,קטיף שנית
בהפגנות בחצר האחורית שלו.
זו התודה הראויה לו.
עכשיו אומר משהו שאולי יעצבן פה כמה חבר'הgolani
הבעיה היחידה בגרושה של משפחת פדרמן מביתה היתה ש א. מדובר בארץ ישראל ואסור לנו לזוז ממנה אפילו מילימטר אחד. ב. שהביית נהרס על חלק מהחפצים (כן חברה לא מספרים לכם על הכל. גם בתקשורת הימנית לא. הבית ננהרס רק על חלק מהחפצים). בקשר לבעיה הראשונה. אף אוגדונר לא יסרב פקודה לפקודות כאלה זה לא קשור לנועם תיבון באופן אישי. בקשר לבעיה השנייה, אתם לא באמת חושבים שהאוגדונר יכול להיות אחראי ליכולת האריזה של היסמ"ניקים... ובקשר לכך שהפינוי התרחש באמצע הלילה. משפחת פדרמן קיבלה צו הריסה זמן רב לפני הפינוי היא בחרה להתעם ממנו, זו זכותה וכל הכבוד לה (בלי ציניות) עלההאחזות בארץ ישראל. אבל היא לא יכולה לצפות שבנוסף יארגנו לה מועד פינוי "כבקשתך". מה לעשות, הצעקות נגד הפינוי באמצע הליהל נשמעות צבועות  בעיני.
מדובר בהרבה מעבר לחוות פדרמן.קטיף שנית
הרשעות של הבן אדם הזה-באופן עקבי,
כשהתמנה במיוחד ליום למח"ט חברון-כדי לבצע את פינוי אלמנתו של נתי עוזרי(כיוון שהמח"ט הנוחכי לא רצה להיות שותף למעשה רשע כזה-דבר שמוכיח שגם קצינים בדרג גבוהה יכולים למשוך ידם ולהקטין ראש-ההיפך הגמור ממה שתיבון שר"י עשה.)
בפינוי בחוות מעון-באמצע הלילה.
חוות פדרמן-תור-גם כן ברשעות והגדלת ראש, הרבה מעבר ממה שהורה ביהמש"פ יש"ו.
הצווים המנהליים שחולקו בסיטונאות לקיצונים.
ואם תחפש-תמצא עוד רשעויות.

גולני אתה חי בסרט. תראה את הסרט של הגירוש ואז תדבראנונימי (פותח)
נעם תיבון ניצל את התפקיד שלו לעדות כפי דעותיו הפרטיות שפשוט לא קשורות לצבאץ למה הוא לא הרס בתים ערביים לא חוקיים? אלא רק של מתנחלים? יש עוד מליון דברים.
אתה בנית בחווה הזאת או אני?golani
חוות פדרמן?קטיף שנית
אם אתה בנית, כנראה ששנינו, אם לא-אני
סייעתי (לצערי לא בצורה משמעותית) לבנייתהgolani
בחושה ליד ובהקמת מתרסים
א. ראיתי את הסרט ב. ה הוא לא זה שמחליט מה להרוסgolani
ומה לא להרוס
נכתב^ בתגובה לדבריו של "בעל שם טוב"golani
אני מגיב לנושא ולא לדיון שנערך לגבי תיבוןdovi2
אותי דווקא מאוד מאוד עיצבנה העובדה שוועד מתיישבי שומרון דילג באלגנטיות מעל מה שתיבון עושה לשבות עמי!!.
אולי נברך ברוך שפטרנו גם על בני קצובר....
אתה שומע??? אין מקום לקירוראנונימי (פותח)
אם יש לך דעות שמאלניות לך לאתר של בצלם שם יאהבו אותך
ההערה היא לגולניאנונימי (פותח)
ועדיף שאתה תלך לפורום "הימין האמיתי"golani
הפורום הזה לא שלך ולא של סבתה שלך. ערוץ 7 נוצר כדי לשרת את כל הציבור הדתי לאומי ולא רק את הכהניסטים בעלי הקצף על השפתיים
אני לא כהניסטאנונימי (פותח)
אני כן אוחז מדרכו של הרב הי"ד, ואני לא חייבתי אותך ללכת רק נתתי ך עצה שתועיל לך ולנו
פשוט האתר נועד לחזק לא לקרר ואנונימי (פותח)
ולרדת על כל מה שכל אחד אומר, וכדאי שתדבר בדרך ארץ, ומאוד כדאי לך לא לזלזל ברב כהנא הי"ד.
אתה עוד מטיף לי מוסר?!!golani
כשתפסיק  להודיע לאנשים אחרים שהם "צריכים ללכת לפורום של בצלם" ידבר אתך יפה. עד אז - יענו לך כמו כל טרול.
לא כדאי שהמנהלים יטפלו בו?אנונימי (פותח)
בסך הכל הוא הורס את הפורום עם הקללות
להזכירךgolani
תקפתי את "בשאיפה" רק אחרי שהוא אמר שאני שמאלני ושעלי ללכת לפורום של בצלם. אתה הורס את הפורום עם הוצאת דיבה.
אני כהניסט אמיתיgolani
אני בעד שהערבים יעופו מפה אבל לא בעד להתעלל בהם. הרב כהנא היה אוהב ישראל גדול בניגוד לחסידיו השוטים.
אתה גם לא יכול לחייב אותי ללכת...golani
חברה אני מבקש סליחה מאנונימי (פותח)
מגולני, אבל אולי כדאי שאנשים יפסיקו לקרר
                           בהצלחה
                                 "ה' הוא המלך"
אתה מודע לזה, שגם לאנשים עם דעות שונת משלך מותרshapira
לכתוב פה, נכון?
לא כל מי שחושב אחרת ממך בכל פיפס קטן הוא אוטומטית שמאלני שונא ישראל, שאוכל טריפות ונבלות תו"כ בעילת נידות בזמן תפילת נעילה ביום כיפור.

כן כן, מטרתם של פורמים הוא דיון. 

דיון שכולל בתוכו מגוון של דעות, מגוון שלא מקובל על כולם, אבל נמצא שם בגלל שהוא מגוון.
אולי אם ברצונך לשמוע דעות רק כמו שלך, תלך לשבת עם החברים שלך שחושבים כמוך?

למה את המגרש את מי שאתה הכתרת בתור "שמאלני" לרמות שהוא אמר כמה הודעות למעלה שהוא עזר לבנות בחווה של נעם פדרמן?

תתבגר.
אתה חתיכת אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שירה לאל
כשיהרסו לך את הבעעת ...תבוא ותדבר!!!! וכן הרסו את כל הביית,,,והכול נהרס!!ואים נשארו קצת דברים כמו שאתה אומר-גם הם לא שלמים!!   אז תפסיק לקשקש שטויות בטונים!!!!!!!!!! אם באמת ההיתה עוזר לבנות את החווה-לא ההיתה מדבר ככה!  אני לא מאחלת לך  שיבואו עלייך 700 שוטרים ב1 בלילה,כדי להרוס לך את החיים-בלי שתדע!!!
הדברים מיועדים לגולני!שירה לאל
ל"שירה לאל" לתומי חשבתי שארץ ישראל זהאנונימי (פותח)
אידאולוגיה ולא פריקת עצבים על זה שהורסים לי את הבית!..

[כלומר, לא בגלל זה אני אכעס על כל ממלכתי (כמוני...)]
אתה חוצפן.רכס רמת מגרון
בע"ה

בחיים אתה לא היית אומר לניצול שואה שמתעצבן על אדם שהולך עם טלאי כתום ש'חשבתי שהדיון פה הוא אידיאולוגי, לא פריקת עצבים וכאב'.

אז גם שלא תעז להגיד למישהו ממשפחת פדרמן שהוא מגיב מהר מדי מהבטן. נועם תיבון פרק עליהם את העצבים שלו, ויש להם את כל הזכות לפרוק את העצבים האלו בחזרה, מה גם שהם צודקים לחלוטין בטענותיהם, בעוד אתה וחבריך מניסים ללמד זכות נוצרית על מי שלא זכאי ולא ראוי לכך.

תתבייש.

אני חושבת שמגיעה כאן התנצלות.

בציפיית הישועה.
תגובה ל"רכס רמת מגרון"אנונימי (פותח)אחרונה

א. אני מבקש סליחה אם פגעתי!!

ב. לא ידעתי שהיא מפדרמן, תגובתי הייתה באופן כללי על זה שאנשים מתעצבנים על העמל שהשקיעו בבניית מאחזים וגבעות ועפ"ז נקבעים דעותיהם.

ג. בכ"ז לא הייתי מגיב אם היא לא הייתה מתבטאת באופן כה חריף על גולני!..

ד. אני שוב מזכיר שאם מה שמוזכר פה עליו זה נכון (פשוט אין לי מידע) אז ודאי שהייתי כועס עליו גם אם הייתי גר במטולה.
[ונ"ב, אני גם מתנחל וגם עזרתי לכמה מאחזים! - שלא יעיפו אותי האנשים ישר ל"בצלם כמו כל מי שלא בדיוק בתפיסה שלהם..]
אה, שלא תחשבו לשניה שאני בעד המפקד ההוא [רח"ל..]אנונימי (פותח)
את מפדרמן?golani
טוב אז ככהgolani
כפי שהבנתי מכרטיס המשתמש שלך את מפדרמן. אז לא אמשיך להתווכח אם לא תרצי זאת(כשם שמצווה לומר דבר הנשמע כך מצווה לא לומר דבר שאינו נשמע) אם את מוכנה לענות ברגיעה ובצורה עניינית  אז אין בעיה.

את הידע לפיו  חלק מהחפצים לא נהרסו לקחתי מאבא שלך. הוא אמר משהו כמו "חלק מהחפצים נהרסו וחלק על איזה משאית ועד עכשיו לא ראינו אותם" הוא אמר את זה זמן קצר אחרי הפינוי. אם מה שהבנתי לא מדוייק תתקני אותי.
נ.ב. יש לי מספר הוכחות שעזרתי בחווה אבל ממילא זה לא ישכנע אותך...
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך