אני חושב שהוא יעזור בנושא הזוגיות למי שיישם אותו.
אני משתמש בו ברמה מסויימת.
מה שבטוח, הוא יעזור מבחינה נפשית, בביטחון, בלדרוש מה רוצים ללא חשש, ועוד.
מי שמכיר את הסגנון מוטב, מי שלא מכיר, לוקח זמן לעכל.
מקוה שתהנו, בהצלחה
דרך חדשה להשגת מטרות מאת ד"ר ג'ו ויטאלי
למדתי לפחות שני דברים בקשר להשגת מטרות: יש דרך קלה ודרך קשה. הדרך הקשה היא לעבוד יום ולילה, להיות אובססיבי, לא לישון, ולעולם לא לוותר. מכיוון שכולם מדברים על הדרך הקשה, אני רוצה לציין את הדרך הקלה. אחרי הכול, למה לסבול אם לא חייבים?
אני השתמשתי בדרך הקלה כדי ליצור ספרים רבי מכר, לרדת במשקל, למצוא את בת הזוג האידיאלית, להיות בריא, להתעשר והרבה יותר. ברור מאליו שזה עובד.
הנה הנוסחא בקצרה:
1.תכיר תודה על הדברים שכבר יש לך.
2.הכרז בצורה שמחה את מה אתה רוצה להשיג עם רגשות חיוביים, בהרגשה שזה כבר הושג.
3.פעל בעקבות תחושות והזדמנויות שמופיעות בדרכך.
זהו זה. בספרי האחרון, "אפקט המשיכה," אני מסביר נוסחא בת חמש שלבים להשגת מה שאתה רוצה. זה שימושי לרגעים האלו שאתה לא מרגיש הכרת תודה, או כשאתה לא יכול להחליט מה אתה רוצה, או כשאתה לא מבין את התפיסה של "לשחרר" בזמן שאתה פועל לפי תחושת אינטואיציה. זה גם עוזר כשיש לך בעיות בקשר לכסף, או מרגיש חסום מהשגת המטרות.
אבל השורה התחתונה עבורי היא זאת: תכריז מה אתה רוצה ללא היקשרות ועם הרגשה טוב, תרגיש הכרת תודה עבור כל מה שכבר יש לך, ותפעל לפי מה שמופיע לפניך. התוצאות יהיו הגשמה של חיים שמחים.
בואו נחקור זאת לעומק.
1. תרגיש הכרת תודה עכשיו. זה לא משנה היכן אתה גר או מה שיש לך. אם אתה קורא את זה, קרוב לודאי שאתה חי כמו מלך או מלכה יחסית לאנשים מהעולם השלישי. אתה חי אפילו יותר טוב ממלכים מההיסטוריה.
2. תבחר במה שאתה רוצה מבלי להיקשר לזה, עם הרגשה שכבר השגת את זה.
יש קסם בלומר "הייתי רוצה ל---(תמלא את החסר) אבל לא יקרה כלום עם לא אקבל את זה." מאחר והעולם בפשטות הוא אנרגיה שהופכת לצורה, כשאתה מכריז שאתה רוצה משהו, אתה מתחיל למשוך אותו, אבל כשאתה אומר שאתה צריך משהו, הצורך דוחף אותו אחורה. אתה רוצה לבחור את הרצון שלך, ולהרגיש את האושר של כבר להיות בעליו, מבלי להרגיש נואשות. הצורך ידחוף את זה ממך, הרצון ימשוך את זה. אם אתה מרגיש שכבר יש לך את זה, אז אתה תקבל את זה.
3. תפעל לפי אינטואיציות והזדמנויות.
אתה יכול לקבל הצעות, טלפונים, או כל דבר אחר, תפעל לפיהם. אתה אף פעם לא יודע מה יוביל אותך למטרה שלך. האגו שלך לא יכול לראות את התמונה הגדולה. אינטואיציה והזדמנויות יבואו אליך מנקודת הראיה הגדולה יותר, והתפקיד שלך הוא לפעול לפיהם. וכשתעשה זאת, אתה תובל אל המטרה שלך, אפילו כשלמראית עין יראה שאתה נחסם. האמונה היא המפתח.
האם זה כל מה שיש בזה?
הפרוצדורה המלאה שנמצאת בספר "אפקט המשיכה" תדאג לכל הפרטים הקטנים בתהליך, אבל התהליך הבסיסי הוא פשוט. בואו נעבור עליו:
1.הבט מסביב לחדר שלך. על מה יש לך לומר תודה? הכן רשימה. כנס להרגשה אותנטית של הכרת תודה אמיתית. במילים אחרות , תהיה שמח עכשיו. אתה לא צריך סיבה להיות שמח. אך אם אתה צריך סיבה, תמצא משהו, כל דבר, להיות מלא בתודה עכשיו. כשאתה מכיר תודה, אתה נמצא במצב נפשי שימשוך אליו עוד דברים כדי להודות עליהם.
2.הבט סביב במגרש המשחקים של מוחך. מה היית רוצה להשיג, לעשות, או להיות? מה יהיה כיף לעשות? כתוב את זה. ובזמן שאתה עושה זאת, הרגש איך זה כשיהיה לך את כל זה עכשיו. העמד פנים שזכית בלוטו. מה היית רוצה עבורך ועבור אחרים? מה יהיה כיף? המפתח הוא להיות במצב של משחק ל היקשרות ובאותו זמן לחוות כאילו כבר השגת את זה עכשיו.
3.עכשיו שים לב. בזמן שאתה ממשיך בחייך, תקשיב לתחושות ותפעל לפיהם, ושים לב להזדמנויות ופעל לפיהם.לעולם אינך יודע מה יקח אותך בכיוון המטרה שלך. התפקיד שלך הוא לקחת פעולה בהשראה. יתכן ויהיה לך קצת עבודה לעשות בשלב הזה, אבל העבודה תהיה מהלב שלך, והיא תיקח אותך בכיוון של השגת המטרה שלך.
עשה את זה עכשיו.
כתוב אותן, חווה אותן, ואז תבדוק שוב אחר כמה שבועות ותראה איך ההתקדמות. אתה עלול להפתיע את עצמך בכמה שבקלות ובמהירות המטרות שלך יושגו.
מעל הכול,תהנה. תמשיך לחייך, ותישאר עם הכרת תודה, אלה הם האלמנטים של הסוד החדש להגשמת מטרותייך.