מתלבט לאיפה לקחת היום את הילדים.
כמו כן,
עשיתי סלפיז (למרות שאני סלפיפוב. סתם תכלס כבר לא, הייתי) כדי לבדוק אם עדיף לי עם משקפיים או בלי והתוצאות לא חדמש.
מתלבט לאיפה לקחת היום את הילדים.
כמו כן,
עשיתי סלפיז (למרות שאני סלפיפוב. סתם תכלס כבר לא, הייתי) כדי לבדוק אם עדיף לי עם משקפיים או בלי והתוצאות לא חדמש.
נראה לי שאתן להם להחליט (שזה אומר ים בטח).
אני לא אוהב חול ולכלוך ואת המלח שנדבק ובטח גם יש מדוזות. אבל הם יהיו שמחים אז זה שווה את זה /מנחם ת'צמו/
בוז
בעצם גם ככה כולם פה יודעים עליי הכל בעצם.
וגם כן חברים - אנחנו באותה קבוצה בוואצאפ, לא הרבה יותר מזה.
ים אהבה ~

סתם. 
אז גם זה וגם שהמשקפיים שלי בלי מסגרת. בקיצור אני אתחיל לעבור יותר לעדשות, בתכלס זה גם יותר נוח כשרגילים לזה.
((פסידוניתגם אני חשבתי.
גם את אומרת שעדיף מסגרת? זה מעניין.
עדשות מגע, אילו עוד עדשות יש? 🧐
כבר חשבתי שיש עדשות מסוג שאני לא מכיר.
המחירים של שניהם עולים ויורדים.
היקרות אלו האלו מהסיליקון, הזולות זה הרגילות.
קניתי 6 זוגות (כלומר 2 חבילות) ב90. אני רואה שעכשיו המחיר שלהם 80.
Life - סיליקון הידרוג'ל PLUS עדשות מגע חודשיות 1.75- | סופר-פארם
שמ''פ אמרה לי פעם שאצלם מוכרים אפילו ביותר זול.
לפני שהתחלתי להרכיב (לא נראה לי שככה אומרים) עדשות חקרתי קצת את העניין. ממה שהבנתי יש מספר פרמטרים כמו אחוזי המים ויכולת חדירות החמצן דרך העדשה אבל בגדול רוב העדשות פחות או יותר באותה איכות ועיקר ההבדל זה במותג.
כי דווקא אתמול כשהתחלתי עם ההידרו ג'ל הרגשתי אחרת. אבל זה גם יכול להיות בגלל מי הים שנכנסו לי לעיניים או שפשוט צריך זמן להתרגל.
העין צריכה לקבל חמצן, לכן שהייה ארוכה עם עדשות לא בריאה לעין וגורמת לצבירת רעלנים ולדלקות. לכן עם עדשות שמאפשרות יותר כניסת חמצן אפשר להישאר יותר זמן אבל גם אז ההבדלים לא מאוד גדולים. זה ממה שזכור לי שקראתי.

כמו כן, כשאחת אומרת זו דעתה.
כששתיים אומרות זו כבר חכמת ההמונים.
לקרוא את השרשורים פה זורק אותי אחורה כמו כף הקלע
וכל כך הרבה דברים שלא אמרתי
לא הייתי מסוגלת בכלל לספר
אלוהים
הלוואי והייתי יכולה להראות לשרה כמה טוב יכול להיות.
(זו הסיבה? או הסיבה של מישהו אחר)
דתלשים מתנהגים וחיים, הרבה פעמים, כמו שהם חושבים שחילונים מתנהגים וחיים, שזה איך שלימדו אותם שחילונים מתנהגים וחיים - חיים של ריקנות מלאים בכלום.
אולי מכאן הריקנות. היא לא בהכרח אמיתית.