מה זה השטויות האלה - זורם / לא זורם, יש על מה לדבר / אין על מה לדבר - אחרי שמתחתנים אין זמן לדבר - חוזרים כל ערב מהעבודה, מדברים על הניהול השותף של הבית, רבע שעה מה נשמע פה , מה נשמע שם, א. ערב, להשכיב את הילדים לישון, ויאללה לישון.
ועוד הוסיף (אתן לא תאהבו..) - ככל שהיא מדברת פחות - עדיף.
מסקנה 1: פעם הבאה לפני שאתם/ן פוסלים/ות מישהו/י כי לא זרם / לא היה על מה לדבר - תחשבו שוב.
או איך הוא אמר? לא דיברה, יתרון - יאללה לחופה!! (לא תשגע אותך)
יפה? זה מה שאתם מחפשים??
"אני כשהייתי בן עשרים יצאתי עם דוגמניות, התחתנתי עם דוגמנית, הבחורה הכי יפה בעיר, נו?? עזר?? אחרי שנה היופי שלה הפך למאוס בעיניי.
אחרי כמה שנים התחתנתי שוב, בחורה ממוצעת, לא מכוערת , לא דוגמנית, בחורה טובה. כשאני בא הביתה ורואה בית מסודר, נקי, חמים, ילדים מטופחים, מטופלים, אוכל חם - היא יפה בעולם בעיניי. (ציטוט).
מסקנה 2: פגשת מישהי, לא מצאה חן בעיניך, צא איתה 5 פגישות לפחות, אל תספר ואל תראה לחברה (ציטוט), אחר כך תחליט.
ועוד הוסיף ואמר שממילא בחושך לא רואים כלום...
עוד הוסיף ואמר ש"אתם כל הרווקים שם בגבעת - שמואל לא רוצים להתחתן וחייבים פסיכיאטר דחוף" - כנראה שיש לו טלפתיה עם סבתא שלי........
למה אני רושם את זה?
אני נדהם כל פעם מחדש כשאני מדבר עם חברים חילונים מבוגרים, ולא אחד, ולא שניים שאומרים בדיוק את אותם דברים. וכולם נשמעים כמו הרבנים והמורים שלנו...
יכול להיות שהם צודקים...???