מה אתם מצפים מהבחורה שאתם יוצאים איתה?
רק שלא תשעמם אותי ותחפור לי על השרות לאומי שלה...
עד כמה משנה לכם איך היא מתלבשת לפגישה?
לא יותר מידי חשוב...אני לא מבין באופנת נשים...חשוב שיזרום ולא סחבות (מליון חולצות על חולצות...)
איך אתם רואים את זה שהיא מגיעה מבושמת לפגישה?
לדעתי ריח הוא מרכיב חשוב ביותר, נסו להריח ריח של משו ישן, מהילדות ותגלו שהזיכרון הכי חזק שלנו הוא באמצעות חוש הריח!
עד כמה הייתם רואים את זה בשלילה אם היא היתה מגיעה
לפגישה הראשונה עם סנדלי שורש\טבע נאות פתוחות?
כמו שנאמר "את הכי יפה שנוח לך..." לא מעניין אותי איזה נעליים...
האם אתם תפסלו על מראה?
סביר להניח שכולם ירשמו שזה לא הכל וזה....אבל זה בהחלט מרכיב חשוב! וכן, אפסול על מראה.
(למרות שאני שונא את ההגדרה אפסול... כיאלו מה.. יובש אחד ומקטלג את הבחור ומחליט איזו לפסילה ואיזו לאהבה?) אגב צריך להכניס לפרופורציות את המונח "מוצאת חן" ולחזור להגדרה המקורית! צריך לחפש אחת שמוצאת חןם בעיניך! ולא מעבר לזה! לכן כל עוד היא עונה על זה לא "אפסול"
איפור-כן\לא?למה?
איפור קל מעיד על טיפוח והשקעה...
שיער פזור-כן\לא?למה?
אישית יותר יפה פזור...
אילו תכונות הכי חשובות לכם שתהיינה בבחורה?
אוקי, כאן יש לי הזדמנות לנסות להבהיר כמה דברים... אבל הכי חשוב זה שתהייה מצחיקה ומעניינת! ולא משעממת
הכי חשוב שהיחסים יהיו הדדים!
מה נראה לכן שאתן נסיכות ושאנחנו צריכים לחזר אחריכן? צאו מהסרט, אז נכון אנחנו נחמדים ובאים לאסוף אתכן ולהחזיר אתכן, אנחנו משלמים עליכן וכו'... שום דבר לא מובן מאליו!! תלמדו להגיד תודה כשצריך וליזום בעצמכן!
אין כאן מסע חיזורים כששני אנשים יוצאים למטרה של קשר רציני לא צריך לשחק משחקים! אנחנו לא צריכים להתאמץ כדי לבנות קשר מבלי עזרה מכן! צריך שהבנייה של הקשר תבוא בצורה הדדית! ולא צריך לבחון בזכוכית מגדלת!
באמת...נראה לכן הגיוני "לפסול" בנאדם בגלל סנדלי שורש? נו באמת... כי ככה תמצאאו חתן...בחיים לא תמצאו את האדם המושלם! הוא לא קיים(ואם הוא קיים...אז בטח הוא כבר תפוס...)
קיצר...זה מיועד גם לבנים... פשוט מאסתי בעולם שבו האדם נבחן לפי מערכת של צא'ק ליסט לאחר בירור מעמיק!
מאידך גיסה, אני מבין מה שהולך כאן! גם אני במצב הזה... כשאין דרך נורמאלית להכיר זה המצב... ובגלל זה יש בעיית רווקות במגזר! אז בואו נמשיך להשתמש במונח "לפסול" ונשאר לבד!