נראה לי מחליפה ניק מחר בבוקר 🤦
הערב התחיל רגיל, בעיקרון.. ממש בטוב
ואז בשיחת אגב שהפכה למלחמת עולם האיש שיתף שהייתה לו מחשבה לנהוג מידת חסידות על עצמו באיזה משהו שקשור לצניעות (לא מפרטת כי אין לי כוח שזה יהיה הדיון)
כמובן שממש לא הסכמתי- כותבת כמובן כי זה מידת צניעות מסוימת שהוא רצה ללכת בה בבית. כאילו בחוץ תמיד מקפיד על זה ובבית לפעמים לא, אז שיתף שהיה רוצה להקפיד יותר בבית מתישהו. אז למה הכמובן שלא, מבחינתי? כי אני ממש רואה את הבית שלנו כמרחב פתוח, ולפעמים אני בלי מטפחת בבית, ושומו שמיים גם יוצאת עם מגבת מהאמבטיה.
וחשוב לי שהבית ישאר פתוח ומאפשר מבחינת נינוחות עם הגוף גם אם בחוץ אנחנו כאלה דוסים (שנינו. ואני עם חצאית ארוכה וגרביים, שתבינו)
וגם.. הפחד הגדול (טוב, ואת זה אמרתי לו) שהחמרה בצניעות ומידת חסידות מביאות להחמרה גם ביחסי אישות, ואני שמחה ככ על מה שקורה שם בינינו שממש לא הייתי רוצה לשמוע שום הסתייגות ממנו
(אוח. זה היה מובן? זה פחד שלי, לא משהו מבוסס. הקשר בין החמרות בצניעות לריקון ההנאה מחיי אישות. השערה שלי בלבד)
האיש בחכמתו הפסיק את הדיון (''אני רואה שזה טעון'' הוווו מה א ת ה אומר!!! גררר) והייתי צריכה ללכת והוא להשכבות וזה...
סגרתי את הדלת
ופשוט
התחלתי לבכווווווווות.,.
מה לבכות...
להתייפח.
מצאתי לי פינה, בכיתי את נשמתי. בחיי
עכשיו שתי הקדמות, שתבינו
יש לנו דיון ישן נושן על הנקה... שנינו בעד הנקה. אבל הוא חושב שזה לא צנוע וצריך להניק בחדר. ואם בסלון אז עם סינר. ובטח שלא בגן שעשועים!! בחיים לא
ואני... טוב, במילים פחות עדינות: מניקה איפה שאני, עם מה שאני לבושה, ובלי סינר כי חם לי וחם לתינוק.
עכשיו תקשיבו, אני באמת לא חושבת שזה אידיאל. אפשר לעשות את זה יותר צנוע ומוסתר (כל לידה אני אומרת לעצמי. הפעם סינר! ומפסיקה אחרי דקה) אבל כרגע מבחינתי זה מה יש זה חלק מהחיים. נקודה.
ואני יודעת שזה מציק לו... בבית פחות (הוא פשוט לא מסתכל) אבל אצל ההורים שלי הוא ממש לא אוהב שאני מניקה על הספה. אצל ההורים שלו אני מניקה רק בחדר, סגורה שם רוב השבת...
הייתה סיטואציה שהינקתי פעם לידו כשהיינו בבנק (מכןסה הרמטית) הפיצית הייתה בת חודש וצרחה... יואו הןא בער... והיה לו סיוט. לא עושה את זה שוב, בקיצור
ואני מתעצבנת מזה כי אני מרגישה שזה לא קשור ל''לא צנוע'' אלא ל''לא רגיל'' כי במשפחה שלו הנשים לא מניקות, כולן נותנות בקבוק מגיל אפס. אז הוא לא מכיר מציאות של הנקה כמו שאצלי רגילה לאימא שלי מניקה על הספה... לא ביג דיל, חלק מהחיים.,.
אבל הוא אמר לי כמה פעמים, את לא מבינה מה זה עושה לגברים.. זה לא שייך....
ופתאום קלטתי על איזה בועת מוגלה ענקית הקטע הזה יושב לי....
יש קטע בזוגיות שלנו (יואו כמה אני חשופה עכשיו.. אמאלה. נראה לי נמחוק אחכ את השירשור🤦) שאני מרגישה ש''אני רוצה יותר''. הןא מבחינתו יומיים בשבוע. ולי לפעמים בא יותר...
ומדברים על לרמוז, להראות שאני רוצה
וואוו. איזה קשה זה היה לי הלהראות לו....
כי הוא אשכרה לא נרמז....
לא אפרט פה (בכ'ז פורום פתוח... וגם מביך אותי) אבל בנות מבטיחה שניסיתי וזה כמעט לא עבד....
משהו ש הסברתי לעצמי זה שמרוב שהוא גדל בסביבה מאד פתוחה ומעורבת והתחזק בסוף התיכון, הוא היה צריך לעשות עבודה מאד חזקה עם עצמו ''לא לתור אחרי העיניים''....
אז הוא כאילו לא נותן לדברים להכנס אליו.
רק בזמנים שהחלטנו..
אבל לא לתת לעצמו ''להתעורר''.
וזה תיסכל אותי נורא ובאזשהו שלב החלטתי להרפות. כן שיתפתי פעם שקשה לי שחסרה הספונטניות והחלטנו יחד שיש יום קבוע ועוד פעם ספונטנית ואני קבעתי כלל גם שאני לא נעלבת🙂 וזהו, זה היה טוב.
עכשיו שתבינו
בחיי אישות שלנו הוא אחלה! הוא נמשך אליי, הוא נהנה
כיף לנו! הכל טוב
אבל כאילו בשביל להגיע למצב של ''רצון מצידו'' (סוג של פיתוי מצידי... מקווה שזה בסדר להשתמש בביטוי) אין מצב... אין מצב! הןא לא כזה
אז מה אתה אומר לי ''את לא יודעת מה זה עושה לגברים'' אם אתה בעצמך לא חושב כלום?
כאילו, אוף, הכוונה
אני ממש שמחה שהוא שומר עיניים
ולא מסץכל על אף אחת אחרת
באמת. באמת. באמת
זו ממש מתנה
וזה קודש קודשים
אבל.
למה.
אתה
לא.
שם
לב.
לחיזורים
שלי
מידי פעם?!?!
אווףףף
למה אין מקום לי כאישה שאני יודעת שאני ''עושה לך את זה''??
ושוב
בחיי אישות שלנו טוב ומדהים וכיף.
הכי אמיתי.
הוא קשוב,הוא רגיש,הוא... באמת. טוב ומדהים
אבל הלפני הזה הורג אותי..........
ואז הוא עוד אומר לי שהוא היה רוצה להחמיר קצת בצניעות, ששוב, קשורה רק אליו בכלל
אבל אני שומעת פה ביקורת סמויה על זה שאני יוצאת עם מגבת מהאמבטיה...
ואוף לי
ככ אוף לי
כי מרגישה שברגע הוא פתח לי הפצע המדמם
ואני כל כולי הפצע הזה עכשיו....
של הפער הזה בינינו
של הרצון
של התשוקה
של הכיסופים להיות אישה, עם כוח של אישה
אוווווווף.....
דוקר לי כל הבפנוכו
מאמינות לי?
פיזית כואב לי נורא בבטן התחתונה עכשיו
מרגישה את הגוף שלי תוכק את הפגיעה
את העלבון
ושום טיעון רציונאלי לא עובר כרגע את מחסום הלב
יקרות... וואי לא מאמינה שכתבתי את כל זה!
תודה עליכן .
תשלחו חיבוקים
ובאמת באמת
אל תגידו עליו דברים רעים... הוא מהמם
ורגיש
ואיש טוב ומכבד ומדהים.
רק מרובע
הוווו כמה מרובע.
תודה יקרות ✨
שגם כשמניקות בלי כלום התינוק מסתיר הכל.
אבל אצלה זה קצת פחות נורא כשהיא מתעוררת)