1. שלחתי אתמול הודעה ממש יפה למנהל של בית הספר בירושלים על זה שלא אלמד אצלם כי אני עוזבת את האיזור, ותודה על ההזדמנות וכו וכו והוא אפילו לא הגיב לזה.
וזה מעליב ואני שמחה שהוא לא יהיה המנהל שלי. כי זה מסוג האנשים שמנצלים אותך, אם אתה טוב להם הם יאדירו אותך, אבל ברגע שכבר לא אתה סתם סמרטוט כמו כולם.
איכס.
יכול להיות שאני סתם שופטת אבל מבעד למצג על הקסם שהוא ובית הספר שלו הרגשתי כל הזמן יהירות
2. אני מדוכדכת כי מחר שבת
וכי ריק לי בלב
ובכנות, מתחיל מאוד להדאיג אותי הקטע הזה שכל החיים שלי מתמקדים בבית הספר. מה יהיה כשייגמר?
ואני במיטה כבר מלא זמן, מאז שחזרתי
עצובה עצובה עצובה
3. הדלקת עלתה למעלה, אני ממש מרגישה את זה
4.הילדים עשו לי יומולדת מוקדמת היום בהפתעה ובספונטניות
מצד אחד, הם מתוקים אמיתיים וזה היה משמח (ומביך)
ריגש אותי מאוד שאוריה נשא נאום ואמר לי שמאז שהגעתי גרמתי למקום הזה להיות כמו בית. ונתתי להם תחושה חמה ואוהבת. ושהם כל בוקר רק חיכו שיהיה להם שיעור איתי.
לכי תסבירי לילד בכתה ג' שכשאין לך בית העבודה תהיה לך בית וזה עצוב, ואני כל כך רוצה לתת ולהעניק לא ממקום של חוסר
ולמה אני כועסת על עצמי שאני רואה את הרע במקום לראות טוב ולהתמלא מהמילים הפשוטות
ולא בא לי שזה יהיה במקום היומולדת בתאריך באמיתי. לא רוצה סגר. לא. לא לא. ולא שיסגרו את בית הספר מוקדם מהצפוי. רוצה להמשיך איתם לקייטנה ובטוב
וזהו, בא לי להתייפח לי מבכי פה
ביי
וזה מעליב ואני שמחה שהוא לא יהיה המנהל שלי. כי זה מסוג האנשים שמנצלים אותך, אם אתה טוב להם הם יאדירו אותך, אבל ברגע שכבר לא אתה סתם סמרטוט כמו כולם.
איכס.
יכול להיות שאני סתם שופטת אבל מבעד למצג על הקסם שהוא ובית הספר שלו הרגשתי כל הזמן יהירות
2. אני מדוכדכת כי מחר שבת
וכי ריק לי בלב
ובכנות, מתחיל מאוד להדאיג אותי הקטע הזה שכל החיים שלי מתמקדים בבית הספר. מה יהיה כשייגמר?
ואני במיטה כבר מלא זמן, מאז שחזרתי
עצובה עצובה עצובה
3. הדלקת עלתה למעלה, אני ממש מרגישה את זה
4.הילדים עשו לי יומולדת מוקדמת היום בהפתעה ובספונטניות
מצד אחד, הם מתוקים אמיתיים וזה היה משמח (ומביך)
ריגש אותי מאוד שאוריה נשא נאום ואמר לי שמאז שהגעתי גרמתי למקום הזה להיות כמו בית. ונתתי להם תחושה חמה ואוהבת. ושהם כל בוקר רק חיכו שיהיה להם שיעור איתי.
לכי תסבירי לילד בכתה ג' שכשאין לך בית העבודה תהיה לך בית וזה עצוב, ואני כל כך רוצה לתת ולהעניק לא ממקום של חוסר
ולמה אני כועסת על עצמי שאני רואה את הרע במקום לראות טוב ולהתמלא מהמילים הפשוטות
ולא בא לי שזה יהיה במקום היומולדת בתאריך באמיתי. לא רוצה סגר. לא. לא לא. ולא שיסגרו את בית הספר מוקדם מהצפוי. רוצה להמשיך איתם לקייטנה ובטוב
וזהו, בא לי להתייפח לי מבכי פה
ביי