עשו לך כבר בדיקה?
ואיך שלום והילדים מסתדרים?
עשו לך כבר בדיקה?
ואיך שלום והילדים מסתדרים?
כן, את מקסימה.
יש כמה מישורים לשאלה הזו, ולכן גם לתשובה.
(ככה עונים בלי לענות. זה בעצם כמו לומר שזה מורכב)
(טוב, קצת)
השאלה למה את מתכוונת ב"טעם בחיים".
אם הכוונה לחיי משמעות וכו' אז זה כיוון אחד,
אם הכוונה לתחושת סיפוק ואושר זה כיוון אחר.
ואפשר פשוט לשתות קוקה קולה.
לא ידעתי, וזה נשמע לי חרטא מסוג G5. קולה לא בריאה כמובן, בלי קשר.
מה נותן לי סיפוק ואושר?
בראש ובראשונה תחושת מיצוי, כלומר שהבאתי את עצמי לידי ביטוי - שעשיתי משהו והצלחתי, שהתקדמתי. זה גם יכול להיות בדברים קטנים. אני חושב שחיים של עשייה בדברים שגם נהנים מהם ומהתוצאה שלהם זה המתכון.
חוץ מזה שיחה טובה, פגישה נעימה, בילוי עם אנשים שאני אוהב, מנוחה אחרי שהתעייפתי מדברים מספקים.
מה נותן לי משמעות? מעשים טובים.
אבל למעשה זה לא 'חיי משמעות' אלא נגיעות פה ושם (כי מעשים טובים זה פעם ב..., לפחות אצלי).
אם הייתי רוצה חיי משמעות הייתי משקיע בתורה ו/או בעשייה חברתית באופן משמעותי. אבל כרגע זה במקסימום שאיפה רחוקה.
יהיה בסדר....זה גם קצת בעייתי.
מה הכוונה לאיזה כיוון ללכת?
יש דברים שאת רוצה להתקדם בהם? אז התקדמות בהם תביא לסיפוק.
(אפשר לעשות רשימה של דברים כאלה, אני הולך לעשות היום
)
האמת שעם אלטרואיזם קצת קשה לי (פילוסופית. אחסוך מכם).
אבל שמעתי פעם (נראה לי בשם האדמו"ר הזקן) משהו כמו "הגשמיות של הזולת היא הרוחניות שלך".
אני אומר - למה שכבר לא יהיה אכפת מעכשיו?
אין קשר לסרטן וכו', זו לא קרינה שיוצרת או שיכולה ליצור שינוי בדנ"א (רחוקה מאוד מזה).
אנשים מפחדים ממה שהם לא מבינים, זה הכל.
יש בזה יותר סוכר מקולה, אבל אין חומצה זרחתית אז אם תקיאי תדעי למה.
טוב שאני קטוגני אחרת הייתי קונה גם לעצמי שמרלינג באותה הזדמנות ומה היה.
אגב אומצה, קניתי לי היום 4 קילו אסאדו. החיים יפים בסה''כ (עד כמה שזיפת יכול להיות).
קובייה אולי לא תוציא מקיטוזיס, אבל זה פשוט לא.
זה לא בריא, גם אם זו רק קובייה.
ואולי אני טוטאלי באופן כללי, אבל רוב ככל מי שעושה את זה לא נוגע אפילו בקובייה. זה לא רק אני.
זה פשוט שינוי גישה, יש דברים שכן ויש דברים שלא. זה לא רק העניין שזה ישבור או לא.
בנוסף, אין כל כך משיכה לזה. היא עוברת עם הזמן וכמעט לא מורגשת אם בכלל.
אבל למען האמת אצל רוב האנשים רוב העניין זה גנטיקה.
בדיוק מישהו בעבודה שלא ראה אותי בערך מתחילת הקורונה אמר לי (בפעם השנייה שחלפתי על פניו) שהוא לא זיהה אותי כי אני נראה 10 שנים פחות (אבל יש מצב שזה גם בגלל הזקן). למה כמה נראיתי קודם? מעליבן.
יש כאלה שצריכים לעבוד על זה קשה, אבל רוב הרזים זה פשוט גנטיקה.
המטבוליזם שונה, אנשים עם מטבוליזם מהיר שורפים הרבה יותר אנרגיה וממילא אוגרים פחות.
אוכלוסיית חיידקי מערכת העיכול שונה, אנשים מסוימים יפרקו סוכר בצורה טובה יותר לאנרגיה ואחרים יאגרו אותו כשומן.
אופן אגירת השומנים שונה, יש 3 שיטות שהגוף אוגר שומן - תת עורי, תוך בטני ובמחזור הדם. אנשים מסוימים נוטים לאגירת שומן בצורות שונות, ויש כאלה שהם רזים אבל עם הרבה שומן עודף במקומות שפחות רואים (וזה דווקא פחות בריא).
וכן, יש הרבה אשמה גם בהרגלי תזונה.
לטווח הקצר זה יוצר חוסר איזון (בעיקר בתנגודת וייצור אינסולין אבל לא רק. בגלל ניקוי הרעלים והסתגלות של הגוף לשינוי), אבל כל מי שבתזונה הזו לתקופה ארוכה (כמה חודשים ומעלה) מדווח על תוצאות מעולות. לפחות ממה שראיתי.
אחרי כמה חודשים נכנסים לאיזון.
יש שם כאלה שחיים ככה כבר הרבה שנים והם מדווחים על תוצאות מעולות.
ימ''לאנחנו בתחרות מי מבין יותר? כי אפשר לבדוק את זה.
אבל למעשה זה לא משנה מי מאיתנו מבין יותר, כי יש אנשים שמבינים פי 100 משנינו ביחד והקונצנזוס אצלם הוא שאין בזה סכנה (ולא שאני סומך עליהם בעיניים עצומות כי קראתי וביררתי בעצמי, אבל אם כבר "מי מבין יותר" אז...).
אנחנו חיים בקרינה, גם חום הגוף שלנו ואור השמש הם קרינה.
המקרר ונורות החשמל שלך פולטות קרינה, כמו גם המחשב והטלפון שלך שהם עובדים על 4G.
בקיצור: לא כל קרינה מזיקה או משפיעה בכלל.
אבל זהו, אני רואה שזה טעון אז נעצור כאן.
לקרוא את השרשורים פה זורק אותי אחורה כמו כף הקלע
וכל כך הרבה דברים שלא אמרתי
לא הייתי מסוגלת בכלל לספר
אלוהים
הלוואי והייתי יכולה להראות לשרה כמה טוב יכול להיות.
(זו הסיבה? או הסיבה של מישהו אחר)
דתלשים מתנהגים וחיים, הרבה פעמים, כמו שהם חושבים שחילונים מתנהגים וחיים, שזה איך שלימדו אותם שחילונים מתנהגים וחיים - חיים של ריקנות מלאים בכלום.
אולי מכאן הריקנות. היא לא בהכרח אמיתית.