כי לא קל לי! בכלל לא! רע לי! ואין לי למי לפנות! בעלי מנוכר אליי ואני אליו..
השלום בית שלנו ירד לטמיון, וממזמן.. הוא לא מבין מה אני אומרת לו, לא מבין את הקשר בין הדברים שאני אומרת, לא יודע מי אני בכלל, שופט אותי תמיד לחובה, רואה בי רק חסרונות, לא תומך בי בכלום, הוא לא האוזן הקשבת שלי, לא כיף לי לדבר איתו, אני לא מתייעצת איתו על כלום ו....ו....ו...
היינו הזוג הכי מאושר ב ע ו ל ם!! אנשים היו מסתכלים בקנאה..
ואז אחרי חצי שנה בערך של הנישואין, נפגשתי בפעם הראשונה בבעיות התקשורת שלו!! הייתי כלה!!! ובעלי לא ידע לפייס אותי ולדבר איתי ולישון מחובקים...
לא ידע להרגיע אותי!.
תמיד העדיף לשתוק ולא ידע להתמודד!
אני הבן אדם הכי תקשורתי בעולם..חייבת לדבר ולשתף..ולצערי הבנתי שאינלי עם מי!
כשהוא נרדם בפעם הראשונה כשאני בוכה זה היה בתחילת הנישואין ממש! הייתי בהלם זה קרע אותי! חטפתי סטירה!
איך? איך הוא ישן כשאני בוכה!
וככה זה קרה מלא פעמים..
הייתי מבועסת/כועסת/עצובה הוא לא ניסה להבין..המשיך כרגיל..
ניסיתי לדבר איתו בטוב, כתבתי לו, בכיתי לו.. הכל! ניסיתי להסביר לו שאני זקוקה לו..שחסר לי דברים בזוגיות הזו..אבל תמיד אני הלא בסדר.זאת שמחפשת לריב.. הזוי..אני מחפשת להכאיב לעצמי??!
לאט לאט התחלתי להרגיש שרמת התיסכול שלי מתעצמת ונהיית מטורפת! התחלתי לצעוק! לקלל! לבכות בלי סוף! ו..כ-ל-ו-ם!! זה רק העצים אצלו את התחושה שאני הבעיה ואמר לי:"תראי איך את מדברת".." הכל בגללך"...
ניסיתי להסביר לו שאני מתוסכלת ועצובה ברמות! שהוא לא מתמודד איתי, שהוא לא מפייס אותי.. שהוא פשוט לא מתקשר איתי ברמה לה אני זקוקה!!
אני לא בן אדם שככה צועק באופן כללי.. אף אחד לא מכיר אותי ככה!!
אני פשוט מתוסכלת..
הדרדרתי רוחנית משו פחד! אני כועסת על ה' ברמות קשות! אני רחוקה ממנו כשנות אור.. לא כי אני רוצה..כי הוא מביא לי סבל וייסורים בכמויות אדירות! החיים שלי היום זה לא אלפית ממה שחלמתי ודמיינית..
לצערי הרב הבאתי איתו 4 ילדים!!
איך?!!! איך?????
ואז לאט לאט התחילו ימי מקווה בלי שנהיה ביחד, כי היינו רבים..ו..זה לא הזיז לו...זה היה נדחה עוד יום ועוד יום ועוד יום..
וחודשים אנחנו לא ביחד..
והוא חושב שאם הוא ייגע בי, אני אפתח אליו..חי בסרט!
אני רחוקה ממנו! סגורה אליו! לא רוצה את המגע שלו! נגעלת ולא נמשכת!
ואז הוא לא מבין אותי שאני רחוקה נפשית וזה משליך על הקטע הפיזי..הוא לא מבין! הוא הופך אותי לבעיה! שלי יש בעיה מינית..חח.. וזה כל כך לא נכון.. פשוט איתו אני תקועה! לא מצליחה! כי אני ר ח ו ק ה!! כי נפגעתי מליון פעם!! מליון!! וזהו הלב לא מאמין יותר!
הילדים שלי, זה הדבר היחידי שמשותף..שנינו אוהבים אותם אהבה ענקית ודואגים להם.. וכשאני מבבירה לו שכל המצב משפיע עליהם מכל הבחינות ושהם יגדלו להיות כמונו ח"ו וזו הזוגיות שנם ח"ו ייצרו לעצמם.. הוא שוב ממשיך:" זה בגללך..אין מה לעשות..."
למה הוא לא מבין שאני רוצה לדבר בנחת ולהיות רגועה, אבל אני לא מצליחה!!! בלב שלי אין כלום! יש מוות! יש צער! יש תסכול!! בגלל זה אני עצבנית כל הזמן..
הוא לא מבין ש"הזוגיות" הזו משפיעה עליי לרעה. הוא אומר:"זאת את!! ככה את מדברת!!"
וזה לא נכון! אני נשבעת לכם באור שאני רואה!!
אני לא רוצה את זה.. כל פעם מנסה להתחיל מחדש ולשכוח..ולא מצליחה..כי שוב הוא נשאר אגואיסט מגעיל שעושה רק מה שבא לו.. יכול לעלות לנוח כשהוא יודע שעכשיו אני אסדר ואנקה הכל..ואבשל..ו...ו.
למה? ה' למה????
מה עשיתי???
אני 8 שנים סובלת ברציפות!! איך לא קמתי והלכתי בשנה הראשונה??איך זו הטעות הראשונה! אנחנו לא מתאימים משום בחינה! אנחנו לא באותה רמה!!
הוא ראש קטן..
לא מסוגלת להתגרש כי סה ישפיע על הילדים שאוהבים אותו..ואני גם יודעת שכשהם יגדלו זה ח"ו ידפוק אותם בחיים שלהם.. אני יודעת הכל ולא מסוגלת לעשות להם את זה.. אם הייתי לבד בלי ילדים ממזמן הייתי נשואה פעם שנייה. ממזמן.
אל תגידו לי דברים קשים כי אתם לא יודעים מי אני ועם מה אני מתמודדת..
אני מבחינתי ניסיתי הכל!! ניסיתי לשכוח דברים פוגעים.. אבל הוא לא משתנה.
הוא אפילו לא יודע מה הוא עושה לא בסדר שמפריע בנישואין! זה הגיוני?! מבחינתו הוא בסדר ואני הבעיה! זה הגיוני?????!!!!
לפעמים אני אומרת: תעזבי אותך, תהיי בשקט, אל תצפי ממנו לכלום..אל תפני אליו..וזהו.. אבל הבעיה שאז אני אצטרך לעשות הכל בבית..הכל!! לבד!!! כי הוא לא רואה ולא שם לב לכלום!!! כמו ילד קטן שהכל אני צכה לומר לו!!
ה' עד מתי???? אם אתה קיים ואם אתה בוחן כליות ולב, אז עד מתי????
למה ככה לסבול??! למה אתה לא נותן לי מנוחה! אתה יודע כמה ניסיתי!! כמה לילות אני בוכה.. שנים אני בצער! מה עשיתי? כל חיי התנדבתי ועזרתי ואתה יודע את זה..
תרחם עליי.. גם אם לא נאהב אחד את השניה וגם אם נפרד, בבקשה תעשה אותי רגועה!די! קשה לי! מה ביקשתי???? אני יודעת שאין מושלם!! אין!! אבל לי אין כלום!!
אם יש לך משו קשה לכתוב לי, אל תגיב/י כי אני מרוסקת!!
תודה למי שקרא..אתם הכתובת היחידה שלי..
אם אפתח את זה מול ההורים הם יימחקו אותו ואז אני אתנהג אליו בצורה מגעילה כי כבר אינלי מה להסתיר, ואם אגיע לנקודה הזו,זה כבר לא יהיה טוב.. יש לי ילדים חכמים בסיפור..
אל תמליצו טיפול כי היינו בכמה..לא עוזר.. הוא לא מבין בכלל במה הוא לא בסדר.. וגם לי כבר אין טיפת כח לפתוח ולהיפתח!!
רק רוצה פרוק!!!
ו..שוב תודה
והחיזוק