חייבת להגיד שזה מפריע. אני יודעת שהיא עושה את זה ממקום דואג. אבל עם כל הכבוד גם ההורים שלי לא נכנסים לי לאגורה שאני מוציאה מהכיס. ברוך ה' אני עובדת מגיל צעיר ומכלכלת את עצמי ולא לוקחת ממנה כסף אז אין לה זכות להגיד לי אם להוציא אותו או לא וכמה, אני אדם בוגר שיודע איך לנהל את חייו, ה' סייע בידי לנהל את חיי בדרך טובה שלימדה אותי הרבה לפעמים היו קשיים בדרך שרק חיזקו אותי וביגרו אותי.
מה אתן עושות במצבים כאלה? אני לא רגילה לזה. שמעתי רב שאומר שיש דברים שכשהחמות אומרת, שאין לה באמת השפעה עליהם, פשוט להגיד לה בנחמדות שהיא צודקת. ואחר כך בבית שלי לעשות מה שבא לי.. מסכימות עם זה?
או אולי להגיד לבעלי שידבר איתה ויגיד לה שלא תתערב בעניינים האלה?
יש פה הרבה אנשים עם ניסיון הייתי רוצה לדעת אם מישהי חוותה משהו כזה ואיך התמודדה. כל מפגש או שיחה איתה יכולים פשוט לשגע אותי לפעמים..

