00אהבה.
לצאת החוצה לשקיעה עם כוס קפה, זה תמיד היה אצלי כלל כזה. יום לא יכול להיגמר סתם ככה. אני צריכה להיות איתו כשהוא נגמר, ללטף אותו לפני שהוא עוזב.
געגוע זה חולשה. וחולשה זה משהו שאנשים מעדיפים להכחיש, הם יקראו לזה כאב, או שורף בחזה או סתם הם יבכו ויגידו שזה ההורמונים.
געגוע הוא כזה חסר צורה. אם תביאו לי עט לצייר אותה אני אקפל את הדף למלא ריבועים קטנים ובכל ריבוע אני אעשה צורה גאומטרית שונה. סימטרית. א סימטרית. ובסוף אני אשאיר כמה ריבועים ריקים. לאמת.
אהבה היא פלא שנמצא. אתה לא צריך לחפש אותה, בטח לא ליסוע אחריה לניו יורק. היא כאן, יושבת לידך על הספא בחצר, תסתכל עליה. איזה יפה היא. איזה פלא היא. תתן לה להיות.
להיות חלש זה לתת לאהבה להכנס לך ללב, להשליך עליה את החיים שלך, אתה היית אתה. עכשיו תן לה לעזור. תן לה לפתור אותך כי אתה חידה.
האהבה היא כמו גמד כזה קטן, כמו פיה שתמיד חלמתי שיש לי, כלומר, שאני. כל אחת חולמת שהיא פיה מתישהו, לא?!
והחלומות הם אלה שמחזיקים אותנו שפויים. הכל כאן כל כך מדוייק. תסתכל על האהבה הזאת שיושבת לידך. אני יודעת שאין לה צורה וצבע. אם אץה מתקשה עם החלומות, תקח דף ותצייר אותה. עיגול גדול, או ריבוע או סתם קו. או אם אתה ממש אמיתי, תשאיר אותו ריק. ותהיה. רק תהיה.
אתה יודע מה יקרה אז? תרגיש פתאום את הרוח, תריח את הנענע ששתלת לפני חודשיים, תהיה בהוויה. איזה קסם זה להיות בהוויה.

להתגעגע זה חולשה של אנשים עם אהבה.
...רוח סערה
יפה אחת.
תודה ❤️
את בעצמךאהבה.
❤️❤️רוח סערהאחרונה
ואוווווחיים דבר יקר
אדייר
מטריף
יפה טופת
תודה!אהבה.
..רק הפעם.
כמה הלל צריך להגיד??!

קסם של ממש ילדה אחת❤
אחחאהבה.
תודה לך!
אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך