טיפים לציור פנים ראליסטימציירת טירונית
שלום לכולם,
לפני יומיים התחלתי לצייר. פעם ראשונה בחיי....
אני מעלה כאן ציורים, אשמח מאוד לקבל טיפים איך להפוך את הציורים שלי ליותר אמיתיים. אני לא כלכך יודעת איפה אמורים להצליל ולא מצאתי סרטון שמסביר מובן. אם יש למישהו קישור לאחד כזה אשמח גם
תודה מראש!

מעלה עוד תמונהמציירת טירונית

וואו!תתן אחרית לעמך!
תשמעי, בתור אחד מהציורים הראשונים (ואפי' בלי קשר) זה מהמם!
......שקד מהצפון

תקשיבי ממש אהבתי איך שציירת ....... 

זה ממש יפה !!!! 

זה מעולה!ביניש לנצח
זה משהו משהו
טיף להצללה מצללים כמעט חצי מהפנים עיין אחת (כמעט) תמיד יותר חשוכה מהשניה..
וואו זה יפה.רק הפעם.
את טובה ממש! יש לי כמה טיפים שלמדתי בעצמי שלי הם עזרו-~כחול הים~

אני גם למדתי (ועדיין) מהתבוננות בתמונות של אנשים,

ועוד משהו שעזר לי היה כשהבנתי שכללי הצללות באיפור ובציור דומים, אז אם את מבינה אפילו קצת באיפה מקובל לעשות הצללות והארות באיפור זה יכול לעזור לך.

את גם יכולה לבחור מקום ממנו האור יגיע ולפי זה לצייר הצללות- לדוגמה בתמונה האחורנה עשית יפה ממש שהאור בא מימין ולכן האף והלחי נתנו צל בצד שמאל של הציור. 

עוד משהו-בעיקרון יש לבן בעיניים, ולכן לא כדאי להכהות בעין, אבל אם מוסיפים הצללה עדינה זה יכול לגרום לעין להראות פחות שטוחה.

והכי חשוב לצייר ולתרגל, ולגמרי יש לך את זה ואת כבר מציירת יפה!!! אז כל הכבודד! וממש אהבתי את איך שעשית את השפתיים בכל הציורים!

תודה, אחלה טיפים!מציירת טירונית
וואו!והוא ישמיענו
עם איזה עפרונות את משתמשת?
למשל להצללות- זה נראה לי קצת עיפרון- פחם, נכון?
עפרונות רישום הכי פשוטים שיש...ממקסטוק😐מציירת טירונית
אבל רשום עליהם אותיות (H/B/HB)?והוא ישמיענו
כן...זה פשוט עפרונות רישום זוליםמציירת טירונית
תודה רבה!והוא ישמיענו
אמאלהההה יואו את מציירת שלמות הבריאהסטלנית בפעולהאחרונה

וואו ציורים ממש יפים!!! זה לא נראה התחלה!אני והאני
דווקא נראה שאת יודעת את הכללים של ההצללות. נשאיר את הטיפים למומחים ממני..
יפה מאודדדד
לא ממש...מציירת טירונית
הסתכלתי קצת בסרטונים ביוטיוב כדי קצת להבין...אבל אני מרגישה שאני צריכה הסבר יותר מעמיק כדי שיראה יותר מציאותי...
וגם לוקח לי מלאאא זמן לעשות פרופורציה בפנים ובסוף לא יוצא לי דומה לפנים שהעתקתי🤔
יפה מאוד!אני והאני
אור וצלתמיניר

הי

כדי לדעת היכן יש להכהות והיכן להבהיר - כדאי לתרגל באמצעות תאורה. 

נסי להשתמש במודל כלשהו (כלי, פרחים, אדם...) - הדליקי תאורת פנס מצד אחד שלו. התאורה תדגיש את המקומות של האור והצל כך שתראי באופן ברור היכן יש להכהות את הרישום.

ככל שתתרגלי יותר באופן הזה, כך יהיה לך קל יותר לזהות בהמשך את התנהגות האור והצל - גם בלי תאורה דרמטית שמדגישה זאת.

הרישומים שלך מקסימים 

בהצלחה

תודה רבה! אנסה את המלצתךמציירת טירונית
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך