בגלל עליה במלחי מרה הציעו לי זירוז משבוע 37.
הסיכון הוא 1 ל-400 לידות, אבל הרופאים מציגים את ההמלצות. אני החלטתי כן ללכת על זה (מודה שיותר מהדאגה שלי, הייתי מאוד כאובה וסובלת ולכן הרעיון היה לי נחמד).
הגענו למיון יולדות באמצע 37, פתיחה של 0.5 (מחיקה אני לא זוכרת, אני גם לא כל כך הצלחתי להבין מה זה), והרופאה שם אמרה לנו שיש אופציה לעשות זירוז אבל זה לא חייב.
אני ישר אמרתי כן, ואישפזו אותנו. עשו לי בלילה קטטר בלוני (נוראי!!!!) בשביל פתיחה. אחרי כמה שעות טובות הוא החליק עם דימום החוצה. אחרי תחושת צירים שלא נתפסו במוניטור וסבל הגעתי לפתיחה של 4. אמרו לי שיעבירו אותי לחדר לידה. חיכיתי כמה שעות, בעצבים. בסוף העבירו אותי.
התחלתי פיטוצין, מ11 בבוקר! המשיך להיות לי דימום (חום כזה, לא כבד) צירים נוראים בלי אפידורל. אחרי כמה שעות בדיקת פתיחה כואבת ברמות. ואין התקדמות. רק בוכה. לקראת הערב מציעים לי להמשיך ל10 שעות של פיטוצין ואז יעשו הפסקה עד למחרת שנעשה שוב אותו דבר. הסכמתי... חיכיתי עוד קצת, עוד בדיקת פתיחה, הצעה גם לפקיעת מים שלא הסכמתי לה ושום דבר לא זז. לבסוף בשעה 20:00 דרשתי שיוציאו לי את הפיטוצין. ועדיין יש דימום. רצו להחזיר אותי למחלקה. יש הרבה מה לחפור בין לבין, אבל בסופו של דבר ביקשתי להשתחרר בלילה הביתה ולא להמשיך בזירוזים יותר, מעכשיו ניתן לגוף לעשות את שלו. הרגשתי שאני פשוט מאלצת את העוברית הקטנה שלי לצאת והיא ממש לא רוצה... מיותר לציין שאני פשוט מדוכאת מאז, מרגישה בטראומה. לצאת מחדר לידה, עם כאבים נוראים וסבל של כל האישפוז ובסוף לא ילדתי...
מישהי מכירה?סיפור דומה, חוויה דומה?
אני לא יודעת מה לעשות עכשיו