...טעטע איתי(:

דייי לא כיף לי. המחבלים האלה לא שפויים. לא שפויים בעלילללל. ככ כועסת. הלב שבור מלראות ולשמוע את זה. היא אשכרה הייתה רק בת 17. כמה חסדים היא עשתה. לא יאומן כי יסופר. לא יאומן.

(פף פף. אם כבר רוצחים, הלוואי הייתי נרצחת במקומה. הלוואי. מצווה עצומההה ככה על הדרך.. (קידוש שמו הגדול בעוילם. אךךך. עולם.. זה עולם זה? עלמא דשקרא. הכל הבל הבלים. איכככ. גגג גגג גג!!!)

וואוו זה אפילו דיי חכם לרצוח אותי אבא.. תחשוב על זה.. גם ככה לא רוצה להיפגש עם העתיד והמציאות הזאת בלעעעע..ו,המ,אין פתרון. כואבכואבכואב אז שלפחות ירצחו אותי (במקום שארצח את עצמי..) וואי כמה חכם זה וואי. תחשוב על זה. מי רוצה לחיות פה?? זוכר?)

טעטע אתה יודע מה אתה עושה. אתה יודע.

אבאאא. לא באלי שהיא נרצחה פשוט לא באליייי. היא נשמעת כזאת דבש. וואוו טהורה. אייי אייי כואב למשפחה ולחברות שלה. מאד. הם.. אךךך. כואב להם. כואב לי איי איי איי כואב לי ככ. זה לא שפוי לרצוחח. זה לא. הם משועממים??? בשביל מה הם עושים את זה?? וואלה דיי מוזר אם אפשר לומר.. לא הגיוני שכלית שהם שונאים אותנו. השנאה בעיניים, וזה.. אךך אךך לא הגיוני. מה יש לשנוא כבר?? אבאא יש להם מחשבות לא כזה תקיונת. תוציא תוציאאא תמחשבות האלו מהמוח שלהם. אנחנו עמ"י. העם שלך.. אתה לא רוצה שניכחד. נכון? נכון? בחרת בנו אם אפשר להזכיר.. ואין כוחות להתמודד עם זה. אין כוחות. איןןן. ואיפה? דיי דיי. שאנו. שאנו על כנפי השכינה, מעבר לגבולות. גאולה היא רוצה כבר לראות. עכשיווווו. אוף טעטע לא. אין כבר כוחות לחכות. נמאס לחכות לאור ככ הרבה זמן. באמת, ככ הרבה זמן. פףףף. לראות טוב זה לא הכי פשוט..

אבל אבלל דיי אנוייכי שונאת ככ את זה. דייי. דיייי. מוווות. יואוו. כבר לא אכפת לי גהינום אם שאלת. רק לא להיות פה. רק לא להיות פה. רק לא להיות קיימת. עדיף לסבול שם וזהו. זהו. אוףףף אבאאא. רוצה חלומות מתוקים. כמוה וכמוה. חלומות על עתיד טוב יותר שמחכה איי שם. לא יקום ולא יהיה בקצב הזה. אין לי עתיד. אין. אין.

והממ,אבא,ממ רוצה לחשוב טוב. אנויייכי צכה סדר לחיים שלה. טהרה. מתיקות. בהירות. טעטע זיסע. אתה טוב אתה טוב.

(ממ נמנמ פסדר.. טוב נסתר אבל זה עדיין דיי שווה קצת, רק היום. לא ידעת למה חושבת כך. מעניין הקטע..) מרגישה מעט כוחות פתאום וזה מוזר איך מרגע לרגע אנוייכי יכולה להרגיש אחרת. לטוב ולמוטב. לא לא בעצם לא מוזר. הכי הגיוני. הכי הגיוני. זה טוב אבא זה טוב. תודה ככ. ו,המ,היה לי רוגע קצת. הלוואי ימשיך. אךךך. הלוואי. 

(והלוואי אפסיק לבכות כבר כל לילה. כואב לי כבר. כואבבב. הנשמה כבר יוצאת. מחדל. פשוט מחדל)

..טעטע איתי(:
גם כשכוחנו נגמר
והשקט של נפשינו מופר
ושוב המשך הדרך מעינינו נסתר   
הכלל והעיקר    
גם כשכל כך מאוחר
ועוד יום  כבר עבר
וכשהגשר רק הולך וצר   
הכלל והעיקר   

שלא נתפחד כלל
שלא נתפחד כלל
שלא נתפחד כלל
שלא נתפחד
..רק הפעם.
(החלומות האלו הם הם שיוצרים את המציאות של העתיד.
תנסי לכתוב.
זה שווה פשוט.
"מחשבה יוצרת מציאות".)
נמנמ אבל קשה לי ככ לחשוב בכלל על העתיד אז אי אפשר לחלום עליוטעטע איתי(:

זה בהתחלה מאוד קשה..אבל תנסי את זה..רק הפעם.
זה עושה טוב בפנים
ממ טוב אשתדל לנסות. תודה ילדה יפה❤טעטע איתי(:

..טעטע איתי(:

פףף קשה לי לכתוב על העתיד. איי איי קשה קשה.

טעטע אתה עוזררר!! ננסה ננסה.. מקסימום גגג..

נונו בלי שינזולים..

רוצה להקים בית של תורה

בית שמתמגנים בו ניגוני גמרא

וכל זה נעשה בשמחה

מתוך חיבור ואהבה עמוקה

הסתכלות לפנים ולא לחיצוניות

הרגשת זכות ולא עליונות

עיניים נוצצות מתורת חיים

לא בוהקות מזיופים והבלים

בית שמושתת על חסד ונתינה

בית ששמים לב לנשמה

בית של פשטות וענווה

מבט אל השמיים, נשיקות לאדמה

בית שמחובר ואוהב את כל העם

בית שנרו לא יכבה לעולם

(פףף הלוואי ואהיה ראויה לבית שנושא את קול התורה. ממ ממ לא יקרה לא יקרההה. אוף וזה כואבבב.

איי איי זהו קשה לי לכתוב עוד. לא לא. איי איי זהו.)

טעטע אתה דיי אחלה אם אפשר לפרגן היום..טעטע איתי(:

...טעטע איתי(:

ה' הוא מקור הטוב,

אז לא יכול להיות רע בעולם.

השאלה אם הטוב נגלה או נסתר.

הלוואי שהטוב יהיה לנו גלוי,

שנרגיש שה' איתנו גם כשלא הכי ברור.

וגם אם הטוב נסתר,

נדע שזה לא סתם.

שנדע לקום,

כן, מותר להישבר,

מותר ליפול,

אך שלא נשכח לקום ולגדול.

שלא נשכח שה' סיבב כאן הכל

ובכל שחור מסתתרת נקודה של אור.

הלוואי שיהיה לנו בהירות 

שנשים לב לדקות 

כי ה' הוא מקור הטוב

ואותו אי אפשר לעזוב.

(מואה מואההה טעטי אנוייכי אוהבת אותך ככ ככ. אתה עושה לי טוב היום וזה דיי משמיייח!

אךך טעטי. תודה אבא. תודה.)

...טעטע איתי(:
עבר עריכה על ידי טעטע איתי(: בתאריך כ' באב תש"פ 05:42

שונאת להרגיש אורות ופתאום דאווון(או הפוך). שונאתתת תרגשות הקיצונים האלו. פעם ככה ופעם ככה. והכל, תוך שניותתתת. גגג גגג לא מזיז שהייתי מחוייכת. זה לא שווה אם זה לא נשמר לקצת יותר זמן. לפחות לקצת יותר זמן. לפחות. פשוט לא שווה את זה. כל הזמן לנסות ולנסות ולנסות. גגג גגג גגג. אוקיי אז אנוייכי צוהלת ואז שוב כולי שבורהה ומרוסקת.. זה כבר מאבד את זה.. מה הפואנטה בכל הסיפור הזה עוד לא הבנתי..רוצה יציבות. קשה שכל פעם מרגישה אחרת. זה לא תקין מבחינתי..לא תקין. אבא מה עובר עליי???? מה??? איזה תיקונים אנוייכי צכה לעבור.. זה משגע זה. בשבל מה אנוייכי צכה לעבור זאת? יסורים מכפרים.. הא כע?? לא מבדר אותי כלל וכלל.. בלעעע להקיא. איזה מן חיים. לפחות יש פה מישו לדבר איתו. לבקש. לצעוק עליו. אליו.

טעטעעעעעעעעע. זהו זה. 

אייי איי ותודה אבא שזה טוב. למרות שלא רואה...בטוח זה טוב. אתה אוהב אותי. אנוייכי מאמינה חושבני.
...טעטע איתי(:

דוד המלך הוא איש טוב..
הלב נפתח כל פעם מחדש וזה.. הווו הווו זה טהור לי בפנים. משו אצלו מאפשר הכל והוא מקבל טיללל וזה, זה אךךך. זה טוב זה. אפשר שם הכל בלי חשבון. איי איי מתוק לי עכשיו. אבאאאאא תודה ככ. תודה שנתנת לי כוחות להגיע אליו. הייתי צכה ברמותתת. פשיטא תרופה למכה. תרופה לנשמה שלי.

(פסדר, זו תרופה זמנית אבל עדיין זה משמייח ועושה טוב)

אךךך דוד המלך הוא... הוא.. פף אין לי מילים.

אבאאאא אנוייכי אוהבת אותך ככ.

הלוואי שעשיתי רעשים בשמיים

הלוואי שאתה שמח בי איכשהו על זה שבחרתי לבוא לקראתה, למרות הכל. הלוואי שהיא תתרפא כבר. ממשממש כואב לי עליה. פףףף. הלוואי הייתה מרגישה. לא לא בעצם זה לא יעשה לה טוב.. עדיף ככה. אבל קשה לי לסבול בשקט. נמנמ. הלוואי שתרגיש טוב. איי איי כואבבבב.
הלוואי הייתי מרגישה עכשיו חיבוק חזקקק ממך שירפא את הכאב הזה שלא נגמר

אי אפשר להשוות בכלל את החיבוק שלך לעומת חיבוקים של בני אנוש.
הלוואי שאראה הכל טהור וטוב גדול
הלוואי שארצה תעצמי ככ כמו, כמו שאתה רוצה אותי בעולם

הלוואי שארצה את העולם

שאקבל אותו איך שהוא

שאקבל תמציאות הלא שפויה הזאת

כללית ופרטית. איי איי הכל כואב.

הכל הבל הבלים

אין. אין עוד מלבדו.
הלוואי שלא אבחר לעזוב
שטיפה יותר אחשוב לפני זה
שאבחר בטוב גם אם הוא נראה לי טוב נסתר

כי טוב נסתר הוא, הוא טוב. טוב מאד. גם אם לי נראה אחרת

יש אמת-יש הכל. אמתאמתאמתאמת.

זה מה שנכון עכשיו ואבא אוהב אותי

אז אין סיבה להתאבד היום נראלי. חושבני שלהתעבד זה שלוכליך עכשיו. שלוכליך רציני. ואוליי כן יכאב להם עליי. לא בטוח. אוליי לא יזיז להם..אוליי הם לא ישימו לב כמו שבזמן האחרון שוכחים ממני לגמריי. כאילו אנויכי לא קיימת אז אוליי באמת.. שלא אהיה קיימת. וואי היא אמרה לי שהיא לא יכולה לחיות בלעדיי בעולם... הא כע? דווקא אותי? לאידעת.. יש עוד הרבה אחרות.. מה היא צכה דפקא אותי? נכון.. זה עושה לה טוב. היא אמרה שהיא חייבת.. מה אז להישאר בשבילה כי היא חייבת? לא רוצהההה. קשה לי פה לתפקד. אבל גם לא רוצה לצער אותה אחריי (אם היא אומרת..) זה יעשה לי מצפונים.. אבל אי אפשר פה עוד. ולאאא באליייייי. היא צכה עזרה ככ ורפואה. דיי אבאאא דייי.

נמנמ מי יודע אם אנויכי משמעותית עבורם. מי יודע אם הם רוצים אותי בכלל. רוצה כבר לעשות תשליחות ולגמור עם זה. אי אפשר לחיות פה. אי אפשר. מעניין אם הם אוהבים אותי. מעניין אם היא בכלל אוהבת אותי. הלוואי שכן. היא לא כזה מראה.. ו,המ,המ גיליתי שאנויכי צכה אהבה. באמת באמת. אהבה אמיתית כזאת. זה עושה לי טוב לדעת את זה, וברוגע, בטוב. זה עושה לי טוב להשלים עם זה. לקבל את זה. יש אהבה שהיא טהורה.. ואת האהבה הזאת כולנו צריכים ככ. היא נכונה, היא אמיתית. ואנוייכי אוהבת ככ אמת. עושה טוב להבין את זה מבפנים.

הלוואי שהיא הייתה יודעת כמה אנויכי אוהבת אותה. והיא, הוווו היא, היא עשתה לי טוב ככ באותו זמן. כמה אנויכי רוצה שהיא תדע את זה. קשה אבל לומר.. כי..כי אוליי אהיה 'פרויקט' עכשיו בשבילה ואין לי כוחות לשמוע אנשים. ואין לי כוחות להכאיב עם הכאב שלי לאנשים. נתק נתק נתק. לברוח.

מזל ש, יין זה לא הקטע אצלי בשום צורה למה אם כן, זה היה רק עוד ועוד ועוד בלי הפסקה. במיוחד בתקופה הזאת. מפחיד שאנויייכי מסוגלת פתאום לדבר ככה. מפחיד. לא רוצה לחשוב על זה בכלל. לא רוצההה. אבל רוצה לשכוח ואם לא להתאבד אז לפחות משו אחר שישכיח תכאב (להרבה הרבה מאוד זמן) אבל ממש לא אעשה זאת. (מה כן אפשר לעשות? בעע בעע בעעע ברווזזזז)

טעטעעע רוצה בהירות. רוצה בהירות בעיקר ב***, ב***** וב*****. ובהכל נראלי. זהו. פףףף. טעטע תושיע אותי. דיי להשתנזל. דייי דיי. זה לוזר להשתנזל.

אנא ה' ענני. עננייייי.

..טעטע איתי(:
עבר עריכה על ידי טעטע איתי(: בתאריך כ"ב באב תש"פ 06:21

הלוואי שהיה משו שיכול לגרום לי לרצות להמשיך בחיים. נמנמ חבל טעטע חבל. לא מבינה בשביל מה כל זה. לא מבינה. אוליי תעשה משו? אנויכי בעד בית המקדש אם רצית עצה מהבת שלך.. ליידע כללי..

אבאאאאא.

אנויכי רמזה פה משו!!!!!!!!!!! זה לא בעקיפין..

אתה מתוק אבא. תראה לנו מתיקות.

חבל שנישאר הומלסים.

אנחנו הומלסים ואתה, על אחת כמה וכמה. אתה אשכרה הומלס. בלי בית. אתה קולט??? אנויכי רועדת. כולי רועדת. איך אפשר לחשוב על זה בכלל שאתה הומלס??? אוקיי היה לך בית ראשון, אחכ אשכרה לקחו לך אותו והוא נשרף ושוב, בית שני ושוב לקחו לך אותו ושוב נשרף!!! זהו. ועכשיו, אתה פשוט.. אין. מחכה שנהיה ראויים לבית השלישי. מחכים איתך. אתה אבא, בלי בית. זה שורףףף. ויש לך בנים וגם הם בלי בית. בלי בית. איי איי איי. כמה ששורף לך.  כואב לך ככ אבל לא, אתה לא תבנה תבית עדיין למרות הכל. כי אתה יודע שזה עוד לא נכון וטוב לנו. עוד לא מגיע לנו. צריך עוד להתבשל לפני כן ולהיתקן.. אבל בנתיים אשכרה אנחנו מסוגלים לישון בסתלבט ואתה, אוהוו אתה ממשיך להיות ער ובוכה ובוכה ובוכה. לא מפסיק לבכות. לאבא א י ן בית. אין לו ואין לנו. אךךך אךךך טעטע. דייי. צריך ככ תיקון. לא מגיע לך שתהיה הומלס. ככ לא מגיע לך. ואנחנו, הקשר שלנו איתך הרבה הרבה יותר רחוק. אם המקדש היה נבנה כבר, היו ניסים גלויים אפילו. בהירות. הקשר איתך היה קרוב ככ ככ. בית המקדש זה הבסיס לקשר. זה ה-חיבור. בלי זה אי אפשר. אי אפשר להתקיים. אייי אייי איי הדמעות שלי לא מפסיקות לרדת. אבא, אנחנו רוצים אותך ככ ככ. רוצים שהמשיח יבוא ויתקע כבר בשופר שלו. שייבנה כבר הבית. דיי דייי דייי. הגלות ארוכה ככ ככ ככ. הגלות גדולה עליי. עלינו. מאוד מאוד. 'אבא טוב הגיע הזמן שתאיר את האור על כל העולם, רחם על עצמך על ילדיך, שלח לנו משיח צדקך'. כןכן שלח כברר. אררר. הלוואי נהיה ראויים עכשיו. התנקות מהרוע בעוילם. איי איי איי.

אבאאאא. הלוואי שהייתי יכולה לצעוקקק חזק חזק חזק ורק אתה תשמע. רק אתה.

רוצה להיות לבד לבד לבד, ולצעוק אליך עד שהנשמה תצא. תצאאאאא.

אם אין גאולה לא שווה לחיות כאן. החיים לא שווים. פשוט לא.

גאולה טעטע. גאולההההה!!

אבאלה איזה קדושה את!נשמה שלי
הייתי חייבת להגיב.
זה קדוש מה שכתבת..
תודה על זה
וואו חלום..הלוואי!! בשמחה ממש. עשית לי טוב. תודה לך ילדונת.טעטע איתי(:

..טעטע איתי(:

וואי ככ רוצה שאלללל. ככ. איזה בנות מתוקות יש בעולם. מטריף חושים. לאכול אותם, בלי תבלינים. מרמלדה כפשוטו. איי איי הלוואי הייתי מרמלדה ושהיו רוצים לאכול אותי כמו שאנויכי רוצה לאכול אותם. הלוואי.

רוצים לאכול אותך כפרעע ימתיקות שאת!❤❤רק הפעם.
..טעטע איתי(:

פףף. היא אמרה שאין לי אמת. שורף לי ככ. רסקה אותי. זה פוגע.. בנאדם בלי אמת זה בנאדם שהוא,שהוא פףף לא ידעת להסביר מה זה עושה לי בפנים. זה כמו לרוץ בלי רגליים. אי אפשר. תכנית אי אפשר להתקיים ככה. ואם היא חושבת כך,זה, זה פשוט איי. מעניין מה שהיא אמרה. אוליי בתחום הזה ספציפית האמת רק מסתתרת וצריך להתבונן יותר כדי להגיע אליה אבל בסה"כ כמדומני אין אדם בלי אמת. אין. וואלה לא רואה את זה. לכולם יש אמת רק לפעמים היא מסתתרת וצריך יותר ליישב תדעת ולגלות אותה כשזה פתאום קורה. נכון, לפעמים בעומק העומקים לא יודעים מה אבא רוצה עכשיו לכן לא יודעים מה האמת כאן ופה כל האווץ'. ממש. אבל כששואלים את אבא, הוא עונה אם מנסים באמת להקשיב. נטו. אבא עונה רק צריך לשתוק ולאפשר לו. להקשיב ולהתבונן יותר. מי שרוצה אמת, רוצה אבל באמת באמת-יגיע לאמת, גם אם זה ידרוש ככ. אבא רוצה שנחפס אמת וכשמחפסים, אבא מגיע ועוזר לנו להבין אותה. מכוון אותנו. בדוק. מי שרוצה אמת ומוכן לקבל אותה לא משנה מה, אבא יענה. אבא יענה לו. אם רק נשאל, ה' יעשה את השאר. כיף להבין את זה..

"נהר האמת", אךך איזה ספר. כמה הוא מבעיר אותי מבפנים. איזה מתיקות. זה דבש זה. דבש אמיתי. תודה אבא שהספר הזה קיים. פשוט תודה שהבאת אותו לעולם. מה הייתי עושה בלעדיו? מה?? זה מרפא תנפש. זה מרפא. מביא בהירות לעולם. אךך טעטע כמה טוב.

רבינו נחמן בן פייגא הצדיק יסוד עולם זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל נחל נובע מקור חכמה אומר שלפני כל פעולה שעושים צריך לשאול את אבא. בכל דבר. חבל לעשות משו בלי התבודדות לפני כן.. זה רק ידפוק אותנו. זה בדיוק זה. אמתאמתאמת. צריך לרצות אמת ולהקשיב לאמת בכל דבר. בהכללל. יש דברים שנראים קטנים אז כבייכול אין למה לשאול כי זה נראה לנו ברור אבל לאאאא. זה לא נכון. גם מה שנראה לנו הכי ברור שיש, צריך לשאול ולבדוק את האמת עם אבא. עד הסוף. תמיד. 'בכל דרכיך דעהו'. 

תודה אבא שהיא אמרה לי את זה (גם אם זה לא הכי נכון לגביי). הבנתי בזכותה המון. נתן לי כוחות. למרות שממבט שטחי זה כואב וכאפה לפרצוף. זה פוגע. אבל יאללה, משליכים לאבא.. זה לא קשור אליי אז זהו. אנויכי לא אמורה לקחת את זה אישית.. להתבונן בדבריה זה נכון אבל אחכ לעשות חושבים ולדעת עד כמה לשייך את זה אליי (אם זה שייך- לקחת גם בפרופורציות, בזהירות ולשים לב, ואם זה לא שייך- אז זהו. זה לא שייך. אין בשביל מה לקחת ללב). אבל אבא אל תשפוט אותה.. היא עשתה טוב שאמרה את זה. היא עשתה טוב. אם מתבוננים יותר, זה וואווווו. בזכותה למדתי כמה שיעורים. זה עשה לי טוב. תודה אבא. ככ תודה. אבא אתה כזה מלך. אשכרה. זה ככ נכון מה שהיא אמרה.. כל בנאדם שאנויכי נפגשת בו, לא משנה מה, הוא מתנה אין סופית שאקבל ממנה כמובן אם לא אדחיק אותו הצידה, כי לא סתם אבא שלח תבנאדם הזה אליי. גם אם זה נראה שהוא כבייכול לא עושה טוב בשבילי או משו..קיצר אבא הילדה הזאת ככ מיוחדת. תודה עליה ממש. וואוו איזו מתנה היא. ווואוו. כיףכיףכיף.

...טעטע איתי(:

תודה על המשפוחה הזאת. היא ככ דבש. וואוו אין לי מילים. נס שכשאנויכי לא מצליחה להחזיק את עצמי לבד, יש פה כל מיני יהודים קדושים בעולם שיהיו איתי, ושיגרמו לי להרגיש את זה. שיגרמו לי להרגיש שאכפת להם ממני. הם ככ עושים לי טוב. בטח אתה מזה מבסוט עליהם.. ככ. אבא אתה אחלה. זה גוועלד. זה גוועלד ככ. וואי אתה באמת אחלה שבראת אותם. בדיוק על זה נאמר 'מי כעמך ישראל'. וואוו וואווו וואווו. וואלה אבא סחטן. אהבתי תרעיון..

אחד קראתי לי להושיעני.

אבא אחד יש פה.

היידד. אבא טוב.

..טעטע איתי(:אחרונה
עבר עריכה על ידי טעטע איתי(: בתאריך ג' בתשרי תשפ"א 23:43

--מחכה לרחמים~

המחשבות המחשבות המחשבות

שמישהו יעצור את המחשבות

שמישהו יעצור את זה

אי אפשר לנשום

הכל כבד

הכל מציף

כמה מחשבות

אין דקה של שקט

שמישהו יעצור

להקיא

למות

--מחכה לרחמים~

זה לא טוב

זה פשוט לא טוב

ואת יודעת את זה

את נזיר וזה כרם

תתרחקי מזה

בשבילך

את משתכרת רק מהריח

אל תעשי את זה לעצמך

זה מים מלוחים

אל

פשוט אל

תעצרי את זה עכשיו

את תתחרטי

את יודעת את זה

די

די

די.

פשוט די

בשבילך

זה רע לך

זה טוב ורע ורע

את יודעת את זה

תעצרי את המחשבות

תעברי למשהו אחרת

זה מחרפן אותך

זה אוכל אותך

תפסיקי את זה

תעשי משהו

שמישהו יעשה משהו

שמישהו יציל

--מחכה לרחמים~

זה לא ימלא את החלל

ואת יודעת את זה

זה רק מעמיק אותו

הופך הכל לתפל

חסר מהות

תקומי

תעשי משהו

אל תישאבי לזה

זה מים מלוחים

מגיע לך יותר

את עוד תמצאי מים מתוקים🤍

--מחכה לרחמים~

עזבי את זה

אני מתחננת

בשבילך

כואב לי לראות אותך כואבת

הדמעות שלך שורפות לי את הלב

זה כואב לי יותר ממה שאת מדמיינת

הלוואי ויכולתי לכאוב במקומך

הלוואי ויכולתי לחבק אותך, להבטיח שהכל יהיה בסדר

אני אבטיח למרות זאת

אני יודעת

מתפללת

מתחננת;

הכל יהיה בסדר

--מחכה לרחמים~

אל תתייאשי עכשיו

רק לא עכשיו

אנחנו כבר בקצה

תיכף זה קורה

🥹

רק אל תפסיקי להאמין

אל תפסיקי לקוות

עוד קצת

עוד טיפה

אל תשכחי לנשום

🤍

--מחכה לרחמים~

את הולכת על הקצה

תיזהרי

את משחקת באש

זה מסוכן 

--מחכה לרחמים~
למה זה מרגיש כמו בית 
--מחכה לרחמים~

תראי בי מה שיש

תראי בי מה שאין

תראי בי אין סוף

--מחכה לרחמים~

תבכי חיימשלי

תבכי

תוציא הכל

תבכי הכל

את כל הכאב והבלבול והבדידות

תבכי אהובה

תבכי

תיכף תחזרי לנשום

🤍

--מחכה לרחמים~אחרונה

איך אפשר לעזור לך?

רק תגידי

עזבי, אל תגידי

רק תתני לי להיות פה לידך

את זוכרת שלא בוכים לבד?

בואי

אני אחבק אותך

אזכיר לך כמה טוב יש בך ויש לך

כמה טוב עוד לפנייך

את אור גדול

אל תשכחי

בואי מותק

--מחכה לרחמים~

מה מאמי?

למה את ככה?

תדברי אהובה שלי

תדברי

--מחכה לרחמים~

אני פה

תספרי לי

אני רוצה לשמוע

תסתכלי עליי;

אני לא אומרת סתם

אני רק רוצה שיהיה לך טוב

בבקשה, תתני לי לעזור לך

בואי נחלוק את המסע

את לא צריכה לסחוב הכל לבד

זה כבד, זה קשה

תפני לי מקום לידך

אני רק רוצה לעזור לך להחזיק קצת

אהובה

אם רק תגידי

אם רק תסכימי

הלב שלי יוצא אלייך

אל תהיי לבד

--מחכה לרחמים~

תבכי אהובה

תבכי

תוציאי הכל

תוציאי

תוציאי

תיכף הכל יהיה קל יותר 

--מחכה לרחמים~אחרונה

הבחילה

הדמעה

הריח שפתאום מכה

המגע

החיבוק

הכמיהה

בואי

תיכף

קחי עוד נשימה 

..משיח נאו בפומ!

מנסה להבין מה פשר הניסיון הזה?

אפשר הסבר, הוראות הפעלה, כיוון, יעד, משהו??

הו התסכול

..משיח נאו בפומ!
טריגרי לי ברמות
איזו טעותמשיח נאו בפומ!אחרונה
..דף תלוש

אעאעאעאעעעעעע

טאטע תעזור

תהיה איתי

טוב?

--מחכה לרחמים~

את פשוט צריכה זמן

תני לעצמך לשהות

לנשום

להתרגל

תיכף זה כבר לא זר

עוד רגע מוכר

קצת לנשום וזה שלך

תיכף

קחי לך זמן

תיכף את בבית 

--מחכה לרחמים~אחרונה

מותר לך להיות מבולבלת

תשתהי בתוך זה

רק

אל תטבעי

..דף תלוש

מה את עושה לעצמך אה

מטומטמת.

..דף תלושאחרונה

It's okay to be scared

It means you're about to do something very very brave.

God I hate that I need to talk to him

I know I have to and I know I want to on some level

But it's gonna be fucking hard.

I wrote what I want to say but it's short and it doesn't well prepared

I said I'll do it on Wednesday

It makes me anxious

There's two things I need to talk to him about

And they are both hard to talk about

This morning it seems a little bit easier but now the anxiety is back and I don't wanna do itttttt

I need to calm down

Also why am I watching it

It's not helping right now

I wrote a poem that came very bad and it sucks

I need to get back to writing

I told her yesterday that I used to write short stories about a girl named Or

And it made me miss my old writing

I know I grew up and my writing grew up with me but I miss that passionate raw writing

God I need you

Be with me okay?

I really really need you.

אבא אני צריך אותךתמהון לבב
עבר עריכה על ידי תמהון לבב בתאריך ט' בשבט תשפ"ו 12:15

ה' אני רוצה אותך

רחם רחם

הושיעה הושיעה

אודה ה' בכל לבבתמהון לבב

רק להתפלל ולבקש.

תודה ה' ששמעת ושלחת לי מלאך, כבר השני השבוע הזה

כואב לי שובתמהון לבבאחרונה