דייי לא כיף לי. המחבלים האלה לא שפויים. לא שפויים בעלילללל. ככ כועסת. הלב שבור מלראות ולשמוע את זה. היא אשכרה הייתה רק בת 17. כמה חסדים היא עשתה. לא יאומן כי יסופר. לא יאומן.
(פף פף. אם כבר רוצחים, הלוואי הייתי נרצחת במקומה. הלוואי. מצווה עצומההה ככה על הדרך.. (קידוש שמו הגדול בעוילם. אךךך. עולם.. זה עולם זה? עלמא דשקרא. הכל הבל הבלים. איכככ. גגג גגג גג!!!)
וואוו זה אפילו דיי חכם לרצוח אותי אבא.. תחשוב על זה.. גם ככה לא רוצה להיפגש עם העתיד והמציאות הזאת בלעעעע..ו,המ,אין פתרון. כואבכואבכואב אז שלפחות ירצחו אותי (במקום שארצח את עצמי..) וואי כמה חכם זה וואי. תחשוב על זה. מי רוצה לחיות פה?? זוכר?)
טעטע אתה יודע מה אתה עושה. אתה יודע.
אבאאא. לא באלי שהיא נרצחה פשוט לא באליייי. היא נשמעת כזאת דבש. וואוו טהורה. אייי אייי כואב למשפחה ולחברות שלה. מאד. הם.. אךךך. כואב להם. כואב לי איי איי איי כואב לי ככ. זה לא שפוי לרצוחח. זה לא. הם משועממים??? בשביל מה הם עושים את זה?? וואלה דיי מוזר אם אפשר לומר.. לא הגיוני שכלית שהם שונאים אותנו. השנאה בעיניים, וזה.. אךך אךך לא הגיוני. מה יש לשנוא כבר?? אבאא יש להם מחשבות לא כזה תקיונת. תוציא תוציאאא תמחשבות האלו מהמוח שלהם. אנחנו עמ"י. העם שלך.. אתה לא רוצה שניכחד. נכון? נכון? בחרת בנו אם אפשר להזכיר.. ואין כוחות להתמודד עם זה. אין כוחות. איןןן. ואיפה? דיי דיי. שאנו. שאנו על כנפי השכינה, מעבר לגבולות. גאולה היא רוצה כבר לראות. עכשיווווו. אוף טעטע לא. אין כבר כוחות לחכות. נמאס לחכות לאור ככ הרבה זמן. באמת, ככ הרבה זמן. פףףף. לראות טוב זה לא הכי פשוט..
אבל אבלל דיי אנוייכי שונאת ככ את זה. דייי. דיייי. מוווות. יואוו. כבר לא אכפת לי גהינום אם שאלת. רק לא להיות פה. רק לא להיות פה. רק לא להיות קיימת. עדיף לסבול שם וזהו. זהו. אוףףף אבאאא. רוצה חלומות מתוקים. כמוה וכמוה. חלומות על עתיד טוב יותר שמחכה איי שם. לא יקום ולא יהיה בקצב הזה. אין לי עתיד. אין. אין.
והממ,אבא,ממ רוצה לחשוב טוב. אנויייכי צכה סדר לחיים שלה. טהרה. מתיקות. בהירות. טעטע זיסע. אתה טוב אתה טוב.
(ממ נמנמ פסדר.. טוב נסתר אבל זה עדיין דיי שווה קצת, רק היום. לא ידעת למה חושבת כך. מעניין הקטע..) מרגישה מעט כוחות פתאום וזה מוזר איך מרגע לרגע אנוייכי יכולה להרגיש אחרת. לטוב ולמוטב. לא לא בעצם לא מוזר. הכי הגיוני. הכי הגיוני. זה טוב אבא זה טוב. תודה ככ. ו,המ,היה לי רוגע קצת. הלוואי ימשיך. אךךך. הלוואי.
(והלוואי אפסיק לבכות כבר כל לילה. כואב לי כבר. כואבבב. הנשמה כבר יוצאת. מחדל. פשוט מחדל)