איך אתן מצליחות לא להסתכל על גברים אחרים?אנוונימית1
השרשור הזה פחות בשביל מי שבעלה נראה חתיך הורס....

אני יודעת שזה נשמע נורא, תהיו עדינות בבקשה... (בלי "תרגעי, זרמי, את לוקחת קשה מדי" וכאלה.)

אבל לפעמים יוצא לי לראות חבר של בעלי או מישהו אחר ואני שוקעת במחשבות. מתבאסת שבעלי לא מושך כמוהם ואפילו מקנאה בנשים שהבעל שלהן חתיך...
זה מתסכל ברמות על. אני רוצה לסטור לעצמי ולצעוק "לא תחמוד!! מה יש לך??" אבל תכלס הזמן הוא מה שעוזר לי לצאת מזה... זה יכול לקחת כמה ימים ויכול לקחת שבוע ויותר. וזה מבאס.
המשיכה לבעלי לא הייתה מיידית בכלל כשיצאנו. היא באה עם הקשר אבל גם אז עדיין הפריעו לי כמה דברים חיצוניים.
אז היום אני כל כך משתדלת להתרכז רק בו. אחד הדברים הנחמדים שיצאו מהסגר קורונה מבחינתי זה שכל היום ראיתי רק אותו... בלי בלבולים של הגברים בחוץ.
אבל אז אני יכולה לראות גבר שאני מכירה או סתם ברחוב ולשקוע בתוכי.... אני בדרך כלל מנסה להדביק להם תכונות אופי או רמה תורנית שלא היו מתאימים לי אבל הכי קשה זה כשאני מכירה אותם ויודעת שהם דווקא אחלה.
אתן לא מבינות כמה זה מתיש אותי...
יכולות לשתף קצת תובנות משלכן?

חוץ מלבקש שרבוש"ע יטיס אותנו לאיזה אי בודד בקריביים... לא עלה לי משהו

עונה לך מהחוויה האישית שליהריון ולידה2

אני ב״ה יפה פלוס פלוס. בעלי- לא חתיך הורס. בכלל לא.

אצלי זה קצת שונה כי הייתה משיכה מאוד גדולה על ההתחלה בגלל חיבור באופי ובאישיות שממש לא היה לי ספק על ההתאמה,

למרות המראה החיצוני...

כיום אחרי מס׳ שנות נישואים אני עדיין חווה מדי פעם את הפלשים הללו- מה שאת מתארת, ללכת ברחוב לראות מישהו שנראה ככה ממש טוב ואז המחשבות האלה....

אני חושבת שזה מגיע לא ממקום רע, אלא מזה שב״ה את אישה בריאה בגופה ובנפשה והגיוני שתהיה משיכה כי כך ה׳ טבע את הטבע האנושי. מצד שני - העובדה שזה לגיטימי להרגיש, אינה אומרת שא״א לעבוד על כך.

מה שלי עוזר- לחשוב על התכונות הטובות שלו. על האהבה שלי אליו ולמה יש לי אותה. להתמלא ברגשות החיוביים האלו. לחשוב ממש בפרוטרוט על חוויות שעברנו יחד, על הילדים, עוזר לי גם לחשוב על הפן המיני שב״ה ממש טוב בינינו וכמה כיף לי איתו בלי קשר למראה ומבנה הגוף הכללי.

וזה עובר.

לא לשקוע במחשבות אובססיביות כמה אני חושבת ולמה אני חושבת, אחרת באמת לא מצליחים לצאת מזה. אצלי זה ברמה של מחשבה קטנה מדי פעם, אני אומרת לה שלום, ״מדברת ״ איתה כמה דקות ואז היא הולכת לדרכה. כי נתתי לה קיום ונתתי לה גם מענה.

המון הצלחה

זה עבודת חיים

והסיפוק מההצלחה הוא רב

כל הכבוד שפתחת את זה❤️

שימחת אותיאנוונימית1
זה עוזר לי לשמוע ממי שיכולה להבין את הנקודה הזאת אצלי.. ואחשוב על דברייך!
תודה על השיתוף הכנה!!
יכולה קצת (אני מקווה שאהיה עדינה )נפש חיה.
1. אני משתדלת להעצים את הטוב שיש לו (אפילו מה אני כן אוהבת באמת, בחיצוניות. מאוד מסכימה איתך שזה חשוב. לאהוב את המראה של מי שמולי) לכן כתבתי הטוב שיש *לו*
מה אני כן אוהבת *אצלו* אפילו אם זה האף או הגומת חן.. להתמקד בדבר הקטן החמוד ואז אולי זה יכול להשפיע על החביבות הכללית של האדם.

2. אולי שייך כאן האמירה שאמרי המעשים נמשכים הלבבות? זאת אומרת אחרי שאני מתרגלת לחשוב מחשבות טובות עליו ומשהו טוב שאני אוהבת בחיצוניות שלו
אז לאט לאט זה משפיע על המחשבה ? לא יודעת... זה מחשבות שאני נתקלת בהם גם לפעמים.

3. תדעי לך שאת ממש בנאדם כנה וזה ממש יפה.

לפעמים קורה לי שאני חושבת מה היה קורה אם הייתי מתחתנת עם גבר אחר ממש יפיוף כזה כמו שיש מסביבי (בהמוניהם... למה כשהייתי רווקה הם התחבאו?...;))

ואז אחרי שיקלול של מי הם והבנה שאינלי מושג מה הולך בחיים הפרטיים שלהם
אני ממשיכה בתקווה שאני יומאחד אהיה שלמהעם עצמי ועם בחירותיי.

אבל ההרגשה הזאת של יכולתי יותר ממש מוכרת....

את סופר עדינה ורגישה...אנוונימית1
תודה רבה לך על הרצון להיטיב
מנסה לענות..תוהה לי
מראה חיצוני זה משהו שרואים מייד, וזה באמת מתסכל כי את אומרת: אוך, אני גם רוצה כזה. לגיטימי מאד שאת רוצה גם כזה. אבל בוא נביא עוד דוגמאות שיותר קשורות לתכונות אישיות שלא רואים מייד. בוא נגיד שאת נמצאת עם כמה חברה ויש בחור ממש מצחיק, כזה זורם, כיפי ומצחיק שעושה כזה טוב על הלב. ובוא נגיד שבעלך פחות מצחיק וזורם. אז זה גם עושה צביטה בלב. ובוא נגיד שאתם הולכים לחברים לשבת והבעל שם עושה הכלללל בבית,אחראי ויוזם ומבשל ומנקה, ובוא נגיד שבעלך טיפוס יותר בטטה, הופ, צביטה בלב.
וזה לא נגמר.. רק באמת מראה חיצוני, זה הרבה יותר קל להשוות כי את תוך שניה רואה את זה..
אז כמה נקודות. כשאת רוצה משהו שאין לך, זה אומר שיש לך חסר במקום הזה, וזה בסדר להתעצב על כך ולהפנים שאת הנקודה הזו א י ן בבעלך. אבל. אבל. אבל. כל בעל שאי פעם היה למישהי, חסר בו דברים. וגם לך, כאשה, יש חסרים שמרגיש בן זוגך. אין בן זוג מושלם. החכמה היא כל פעם לבחור מחדש בבן זוגך, על תכונותיו הטובות והחסרות, ולדעת שהאנשים האחרים שאת חושקת בהם זה רק בגלל תכונה ספציפית שהם הקרינו החוצה ובחרו שתראי, ויש להם עוד מכלול שלם בנפש שאין לך מושג מה הוא, ואין לך מושג איך זה לחיות איתם.
אכתוב פה משהו שכתבתי בעבר על השוואות בין בני זוג. אנחנו רוצים שהבעל שלנו יהיה מקבץ של תכונות טובות, ורק הטובות, שמצאנו ב15 גברים שונים.. שהוא יהיה חתיך כמו א, ומצחיק כמו ב,ומשתף כמו ג, ורגשי כמו ד..
לי יש את הנקודה הזו בכך שבעלי לא דברן גדול וכל פעם שאנחנו יוצאים למסעדה נגיד ואני רואה בן זוג שמדבר חאשתו, מסתכל לה בעיניים, ואשכרה מדבר הרבה, צביטות בלב ואז אני מזכירה לעצמי את כל הדברים האלו.
יפה! אהבתי והתחברתיציפצופית
ספציפית הצביטות על מראה חיצוני לא קורה לי כי בעיניי הוא כן חתיך הורס אבל יש הרבה דברים אחרים שכן. כמו שכתבת @תוהה לי מלבד חיצוניות לכל אחד יש גם תכונות ואופי ובכל אחד יש נקודה חסרה יותר...
ממליצה לך גם @אנוונימית1
לזכור שלכל אחת (לעניות דעתי כמובן) יש משהו שחסר לה בבעלה
ובהצלחה!! את אלופה שאת רוצה לעבוד על זה ⁦💪🏻⁩
כתבת מקסים. צודקת מאה אחוזמיואשת******
לא יודעת אם זה יכול לעזורמתואמת
(לא מתמודדת עם זה בעצמי - ולא בגלל שבעלי "חתיך הורס")
אולי את יכולה לומר לעצמך ברגע שעינייך נחות על מישהו יפה: "הוא יפה רק בחיצוניות. מבפנים הוא יכול להיות בן אדם מגעיל ורע שמתייחס לאשתו כמו זבל."
זה קצת קיצוני, אבל נראה לי שבמקרה כזה צריך לנקוט צעדים קצת קיצוניים...
ובאמת תזכרי שלא סתם בחרת בבעלך... בסופו של דבר התכונות הן אלה שהכי חשובות והן אלה שצריכות הכי להתאים לך...
זה קצת לשקר את עצמינו..תוהה לי
כמו לומר שכל העשירים לא באמת טוב להם..
האמת הפשוטה היא שלכל אחד יש מעלות ויש חסרונות..
לפעמים משקרים מפני השלום...מתואמת
האמת שאף פעם לא הבנתי את זהחולת שוקולד
התפיסה האולי שגויה שלי (כלומר, ככה זה אצלי אבל מבינה שזה חריג) היא שגברים נמשכים ממראה חיצוני ונשים נמשכות מהאישיות
מבינה שיש אנשים בודדים שקשה להסתכל עליהם וזה יכול להפריע (בעיני לא למשיכה אלא סתם ככה) אבל באמת לא מצליחה להבין מה מושך יותר בגבר חתיך, הרי ההנאה שלנו היא לא מהגוף שלו
אני לא שופטת ומבינה לגמרי את הקושי וזה צאוד הגיוני למי שכן נמשכת מזה רק לא מבינה את זה
אין לי משו חכם להגיד, רק שכל ההודעה אמרתי לעצמינקולאי הקטן
איזה מזל שבעלי לא כתב את ההודעה הזאת
כי גם אני רחוקה מלהיות "חתיכה הורסת"
ורוצה לדעת שלא כל פעם שהוא מסתכל על מישהי זה מה שהוא חושב
התגובה הזאת אמורה לתת לי תחושה טובה..?אנוונימית1
כאילו. אמרתי שאני לא שמחה במחשבות האלה...
אני לא זקוקה לתוספת מצפון.
אבל אני מאמינה שפשוט לא שמת לב שזה לא הכי מעודד מה שכתבת...
אבל תודה בכל זאת אם הייתה לך כוונה טובה
לפעמים לחשוב איך הצד השני מרגיש או לשים את עצמינו במקומו, עונקולאי הקטן
שאלה חשובה לי אליךבתי 123
חוץ מהחיצוניות.. הכל בסדר בינכם? רגשית. יחסים וכו?
זה פשוט עניין של אופי כמו שיש גברים שיותר מסתכלים אני מאמינה שבאותה מידה גם נשים.
אבל במקום לשקוע בהרהורים את יכולה להסיח את דעתך לדברים הטובים אצל בעלך ולדמיין כמה לא טוב זה אצל הגבר היפה.
אולי יש לגבר היפה הזה בעיות כל מני תדמייני משהו שדוחה אותך. לא רוצה לתת לך רעיונות פה אבל כיד הדמיון הטובה

מסתכלים וממשיכים הלאהמצפה להריון.
תהיי בטוחה שגם הגברים מסכלים על נשים
תראימצטרפת למועדון
לדעתי חלק מהתחושה שעולה בך בעקבות המחשבות על גברים אחרים היא חוסר הוגנות כלפי בעלך. כאילו התחתנת איתו ואת נאמנה לו ומשהו במחשבה הזאת אולי פוגעת ברמת הנאמנות שלך אליו. אז לדעתי אם תחשבי שכמעט כל גבר מתמודד עם מחשבות מהסוג הזה כלפי נשים שהוא פוגש(כי גם אם לא כל הנשים מזדהות איתך ביחס למשיכה חיצונית לגברים זרים, אצל גברים כמעט ואין אפשרות להתמחק ממשיכה כלפי נשים שנראות טוב) והוא לא מרגיש שבזה הוא בוגד באשתו כי זה ממש מובנה בתוכו יהיה לך יותר קל לקבל את זה בעצמך.
לגבר אין ציפיה כזאת שמהרגע שהוא התחתן הוא לעולם לא יימשך לנשים אחרות שנראות טוב. כן יש לו ציפיה לשמור על נאמנות לאשתו, לא לתת למחשבה הזאת להתפתח אצלו לרגש מעשי ולהשקיע את כל הכוחות המיניים בקשר עם אשתו. ולדעתי את גם צריכה לאמץ לעצמך את דפוס המחשבה הזה. ראית גבר שנראה טוב וזה עשה לך משהו בלב? אוקי. זה נורמלי. לא קרה כלום. תתחזקי באהבה שלך לבעלך ובקשר איתו ותמשיכי הלאה...
בעל חתיךשלי11
לצערי אין לי משהו כדי לעודד אותך.אני הייתי נשטאה לגבר חתיך הורס פלוס פלוס פלוס-מראה של דוגמן,שחקן כדורגל תקופה מסויימת,בקיצור,אין פעם שלא היינו מסתובבים ומול העיניים שלי היו מנסות להתחיל איתו..נו ו? היום מה? היום אני גרושה(ונשואה שוב ב"ה),כי מראה חיצוניני זה כל כך מתעתע ומשלה.גם ליופי מתרגלים ואז מסתכלים על יותר יפה.וברוך השם,אני נראית מעולה פלוס,ויצאתי כל חיי עם גברים יפים,אבל שורה תחתונה: יופי זה הבל הבלים!!!
ברגע שלא תשפטי את עצמך זה פחות יעסיק אותךהריונית ותיקה
אני גם חושבת שפנטזיה היא דבר חשוב , כי ככה זה בני אדם , וכנראה מעטים האנשים שלא מפנטזים על משהו (לאו דווקא משהו מיני) היופי בהבנה הזו - זו האמת שמאחורי הפנטזיה.
נגיד אם תדברי עם בוגדים תגלי שמתחת לפני השטח הדברים לא כמו שהם חלמו עליהם , שלפנטזיה שלהם בסוף יש חיים רגילים ועבודה וימים קשים ועצבים וכו'... וברגע שממשים את הפנטזיה מגלים שהדשא הפרטי שלנו דווקא ירוק ונעים ומוכר ובטוח....
ובשורה התחתונה - אל תחמירי עם עצמך ,מותר לפנטז אבל צריך לעבוד על מה שיש לנו , כל הזמן לעבוד ולדבר ולהציף את הטוב ואת הפחות....בהצלחה
חוץ מכל התשובות שענו לךושוב אתכם
שנוגעות למהות.
כשקראתי את ההודעה שלך לי עלתה נקודה יותר מעשית קצת. לקנות לו בגדים שאת אוהבת ומושכים אותך. אולי שיסתפר בצורה קצת אחרת. לסדר את הזקן אם יש איך שאת אוהבת.
לנסות את מה שיש לשפר יותר לכיוון שעושה לך טוב. כי בסוף עם כל העבודה הפנימית על המחשבות, זה גם יכול קצת לעזור.
וחוץ מזה, גם גבר 'חתיך הורס' לא יראה טוב עם בגדים מעפנים ושיער לא מסודר
ואיי כל הכבוד על התגובה!! זה באמת כל כך נכוןאם_שמחה_הללויה
גם גבר רגיל יראה חתיך עם תספורת טובה ובגדים מחויטים יותר;)
א.לחזק כמה שיותר את הקשר איתו כך שגברים אחריםוואוואחרונה
זו לא אופציה,ב.להגיד לעצמך שכמו שאת לא רוצה שהוא יסתכל על אחרות אז גם את.
אני רוצה לדעת אם זה הגיוני ההוצאות של הסופר שלנובכינוי אחר

ראיתי שיוצא לנו בין 3500 ל4300 ש''ח לחודש כולל טיטולים חומרי נקיון.

זה הגיוני סכום כזה למשפחה של 6 נפשות?

הורים ו4 ילדים.

אם מתאים לכן אשמח שתכתוב כמה אתם מוציאות.

(אני מפה בניק אחר)

ברור שתלוי כשרות, אבל רמי לוי כן יותר זולמרגול

גם במוצרים שהם לא המותג הפרטי שלו

רוב מה שאנחנו קונים שם זה לא מהמותג הפרטי, אלא ממותגים גנריים שיש בכל מכולת בגדול. ובהחלט יותר זול ובפער

לפחות מהמכולת השכונתית שלנו.. (ויש כמה)

אבל היא גם באמת יקרה

ודווקא בשר ועופות וכו אנחנו לרוב לא קונים שם

מתנה ללידה ילד שישי/ שביעיתהילנה

מה משמח יותר? בגד לתינוק או משחק לילדים גדולים?

מניחה שיש הבדלים, אבל אשמח לשמוע טיעונים לכאן או לכאן

(וכן, יודעת שהכי משמח ארוחה / עזרה, אין לי אפשרות אבל לצערי)

מנסיון של אמא שלי שתמיד אוהבת לשאולסטודנטית אלופה
הרוב המוחלט מעדיף משחק לילדים הגדולים
תודה רבה!תהילנה
אני דווקא שמחתי גם בבגדיםמתיכון ועד מעון

לחדש לקטן

שאלה טובה🤔חזקה בעורף

אני נוטה להגיד ישר משחקים לגדולים, כי אני ממש אוהבת לחדש לילדים שלי משחקים🤭 וגם יש פה רווח כפול, גם מתנה וגם יחס לגדולים. כשבבגד יש לך "רק" מתנה.

(ואני גם מוצפת בגדים מהגדולים…)

אבל זה באמת ממש תלוי במשפחה🤷🏽‍♀️

אם זה משפחה קרובה, כן הייתי מנסה לגשש מה יותר יישמח.

תודה רבה!תהילנה
אני הבאתי לאחותי משו בשבילהחמדמדה

בלידןת האחרונות (חמישי שישי) פעם דברים של איפור ועור

פעם פיגמה שווה

כי לתינוק יש הכל…

רעיון יפהתהילנה

מדובר על גיסות

הקשר לא קרוב בכלל אז מתלבטת אם רלוונטי

גיסתי הביאה לי ללידה שנייה בקבוק שווה וחלוק מגבתחמדמדה

והיה לי ממש כיף😂

לדעתי זה לא תלוי קירבה

פשוט כזה, בלידה כוחם חרגע שוכחים מהאמא ומקבלים הכל לתינוק, וזה יפה לשים את האמא במכז ולקנות לה🙃

האמת שאני קניתי לגיסתי פיג'מה מפנקת עם כפתוריםסטודנטית אלופה

וחלוק פרוותי והיא עפה על זה

אבל הקשר שלנו באמת זורם וקרוב

תלוי בגילאי הילדים.מוריה
וברווחים בניהם.
לא מספיק בקיאהתהילנה
הגדולות בנות 11 נראה לי. ילדים צפופים...
אז תעסוקה חדשהמוריה
לילדים הקרובים בגיל, זה יכול להיות יעיל.

אם כי, גם בגד חדש לתינוק חדש, זה מחדש.

אבל זה תלוי אופי גם של היולדת.

אותי בגד לתינוק כי מאוהבת בבגדי תינוקותנחת-רוח

ודוקא כי כאילו יש לי מהקודמים אז לא מפנקת את עצמי לקנות חדשים ויפים

אם מישהי היתה מביאה לי כמה בגדים מתוקיים משיין או בגד אחד חמוד במיוחד היתי מעדיפה

אבל אם זה סתם בגד גוף פשוט ומשעמם

אז עדיף משחק לגדולים כי זה שימושי יותר

תודה רבה!תהילנה
בכל מקרה חשבתי להשקיע עם משהו בקרטרס או בסגנון ונראה לי שיש מצב שהן דומות לך מהבחינה הזאת שלא יפרגנו לעצמן בגד חדש בשלב הזה...
האמת בקטנה שלי ממש פירגנתינחת-רוח

אבל עם מצפון על הכאיתו בזבוז הזה

אבל ביאס אותי כי בחיים לא מקבלת מתנות ללידות

תכלס מאז ומתמיד

כמה ספורות ממש

אין לנו משפחות בסגנון

הגיוני כי גם אני לא נותנת כי לא יכולה

וזה הנורמה

אבל בכל זאת התחשק לי להלביש יפה ומתוק ונראה חדש

אז לא קניתי הכל כמובן

אבל כן כל כמה זמן קניתי משיין בזול בגדים מתוקים ומהממים שמשמחים אותי

בעיקר לשבת

אז אני היתי שמחה בבגדים

אבל זה עניין של אופי כל אחת משהו אחר

היתי שמחה גם במשהו לעצמי

פיג'מה כיפית ,ספר טוב, נעלי בית בחורף, משהו חמוד ומפנק

לדעתי משחק לילדיםמתואמת

בברית של הילד השישי קיבלנו מתנה ספר צביעה יפה עם הקדשה חמודה: "בזמן שאמא מטפלת בתינוק החדש, אתם תוכלו להעסיק את עצמכם בספר הזה."

נהניתי מהמחשבה

והאמת שזו מתנה עדיפה בעיניי על פני משחק קופסה וכדומה, דווקא מכיוון שהיא מתכלה. בלידות הבאות הביאו לנו משחקי קופסה כמתנה, והאמת שהרגשתי שזה רק מוסיף לנו עוד בלגן בבית🤭 (כי במהלך השנים הספקנו לצבור הרבה משחקים...)

אבל כמובן אני מודה לאלה שהביאו וחשבו על זה! כי שוב, בעיניי תעסוקה לילדים עדיפה על פני עוד בגד לתינוק, כשיש כבר הרבה בגדים במצב מצוין (כי תינוקות לא מבלים בגדים) מהילדים הקודמים...

אבל מן הסתם זה אינדיבידואלי - יש אימהות שהיו שמחות בבגד חדש שמייחד את התינוק על פני אחיו... 

לפעמים דווקא אחרי כמה ילדיםאמאשוניאחרונה

כן כיף להתחדש במשהו לבייבי

דווקא כי פחות יש את ההתלהבות והמתנות כמו בראשונים.

ארוחה אפשר להזמין בוולט.

מזל טוב ענקשושנושי

לחברת הפורום היקרה @רוני_רון להולדת הבייבי

התאוששות קלה ומלא מלא נחת מכל הילדים

מחכה לסיפור לידה בדחיפות!!!

מזלטובבב!!!נועה לה
התאוששות קלה ומהירה וגידול מלא בנחת!!! 
מזל טובבב וואו, מרגש ממש אחרי כל מה שהיה!אורוש3
רק נחת ובריאות @רוני_רון
מזל טוב!אן אליוט
התאוששות מהירה והרבה נחת
וואי מזל טוב יקרה❤️❤️❤️❤️❤️חמדמדה
מזל טוב!!אפרסקה
יהההה מזל טוב!השקט הזה
מזל טוב 🎉סטודנטית אלופה
שתגדלו אותו בנחת ושמחה
יאאא מזל טוב!! מרגש!מאוהבת בילדי
וואו צמרמורותתת.. מזל טוב!!!פרח חדש
מזל טוב רוני רון יקרה!!!אחת כמוני
מזל טובבברקאני

יואו חיכינו איתך

איזה מרגש

איזה מרגש זה שכולן מגיבות לייייי באיחולים חחשושנושי
חח לפחות עד שהיא תגיב ירושלמית במקור
מזל טוב!שמ"פ

זוכרת את כל הסיפור של תחילת ההריון

מרגש מאוד !

הרבה נחת להתאוששות קלה 

וואי מזלטוב! לגמרי מחכות לסיפור!ירושלמית במקור
מזל טוב!!!❤️❤️פצלושון
מזל טוב!! שתרוו ממנו המון נחת❤️יעל מהדרום
וואי מזל טוב סופסוףףףף!❤️Doughnutאחרונה
בעקבות השרשור על הסכום הוצאה בקניותאונמר

של @בכינוי אחר (תודה לך)

שאלת המשך נוספת למי שיש לה כח -

כשאתם רוצים לצמצם כי אתם מבינים בההוצאה גדולה מידי,

לא דווקא של מזון, כל ההוצאה שלכם בכללי.

מאיפה מתחילים?

אנחנו לגמרי מפרגנים לעצמנו וקונים כל דבר שרוצים. וזה מצטבר.

הדרך היחידה היא להגיד לעצמי 'לא את לא יכולה היום לצאת עם חברות כי חארם על ה200 שקל'? או שיש דרך אחרת ואני לא מבינה?

לא באלי לחיות ככה.

לא באלי לחיות עם להגיד לעצמי לא.

אבל אולי אין מנוס.

תודה!!

להגיד לא זה באמת לא כיף,משתדלתלהיותאני

להגיד לעצמך לא זה באמת לא כיף,

צריך להתחיל מהחלום שבגללו רוצים לחסוך, להיות בתפיסה שאת מרוויחה מזה

בעיני הכי עוזר לזה זה להדגיר תקציב להוצאות שאת לא סגורה עליהן, ואז בתוך התקציב הכי בכיף בעולם, הגדרת לעצמך 300 בחודש ליצירות? לבני ואל תתבאסי על זה שאתם חוסכים פחות, ומעבר לזה ממש להכניס לעצמך שזה לא בתקציב, כי אתם בוחרים בחלומות אחרים וזה לא משרת אותך ההוצאה הזאת

כשאתן רוצות לצאת לערב בנות / הופעה -רבותבנות

מה תעשו?

סבתא שלי רוצה שנצא ביחד להופעה

בסגנון של הצגה / מחזמר / זמרת

אבל אנחנו פשוט לא מוצאות משהו רלוונטי 😯

אולי יש לכן רעיונות בשבילנו??

סגנון דתי לאומי דוס

(עדיפות לראשלצ ודרומה אבל תכלס נזרום)

אה... וצריך להיות רלוונטי לגילאי 16-76

יש לנו סיכוי?? 🥴

ראיתי עכשיו פרסום של משהו שיכול להתאים נראה ליהשקט הזה

אם ירושלים רלוונטית

פרסום הנס! (או פרסום הטימטום שלנו, תבחרו חחח)חמדמדה

יצאנו לנסיעה דיי ארוכה עם כמה עצירות, האחרונה היתה אמורה להיות לתדלק, ושכחנו (שיואו כמה שזה לא אופייני לבעלי!! זה ההפך!)

באמתע כביש שש רואים שנשאר חמש קמ

התחנה הכי קרובה 15 קמ מאיתנו

מזמור לתודה

דברי תורה

חסדי ה' הגענו לתחנהה

זהו אמרתי שאפרסם 😂

תודה לה'

שבת שלום❤️❤️

חחחחח ב"השירה_11
חחחח ב"האפרסקה
מזכיר לי שאמא שלי אמרה לי פעם בביטחון שיש עוד כמה קילומטרים אחרי ה-0, לא יודעת כמה ניסויים היא עשתה כדי להיות מומחית בזה 😂
ברוך השםאבןישראלאחרונה
אנחנו גם השבוע נסענו על 0 כמה ק"מ כי שכחנו לתדלק ולא היתה תחנה בדרךך
מקווה שמתאים בפורום פה.. מרגישה פה הכי בנוחאור מאיר
הזוגיות שלנו קצת עלתה על שרטון, אנחנו כבר אחרי 3 סוגי טיפול, והאמת אני מיואשת ממש. אשמח אם למישהי יש המלצות על פודקאסט טוב על זוגיות ומיניות... )יודעת שה לא מה שיפתור את הבעיות. אבל בתקופה שאנחהו רחוקים אני רוצה לנסות לשמוע...(
ממליצה בחום על התכנים באתר של מרכז יה"לאלישבע999

מרכז יהל - מרכז ייעוץ והדרכה לחיי אישות

ארגון ותיק ופעיל בתחום שאת מחפשת - עם עשרות פודקאסטים ומאמרים מצויינים

תודה! הסתכלתי קצתאור מאיר
ואני רואה שזה דברים פחות פרקטיים. מחפשת ממש משהו ללמוד, ולא סתם.ךהרחיב אופקים )למרות שזה נחמד. אבל פשוט לא כרגע..(
הייתי הולכת לטיפול אישינעמי28

לדעתי הרבה יותר יעיל, ואם גם בעלך בקטע לטפל בעצמו, אז בכלל.

בסוף המון הקונפליקטים הזוגיים סובבים סביב פצעי ילדות אחד של השני שנפגשים. לכן לנו טיפול אישי עזר הרבה יותר.

בקשר לפודקאסטים יש של אסתר פרל ( באנגלית)

יש את הפודקאסט של פאולה וליאון ( לא יוצאים פרקים חדשים אבל יש שם אוסף של הקלטות טובות)

וכל פודקאסט של התפתחות אישית יעזור.

היינו בטיפול אישי..אור מאיר
אנגלית פחות אבל אנסה את השני
ולמה לדעתך לא היה שינוי?נעמי28
לא אומרת שלא היה שינוי..אור מאיראחרונה
היה שינוי והיינו מאוד מרוצים. אבל כרגע פחות טוב... מאמינה שטיפול זה לא קסם לכל החיים בסוף..
לא יודעת אם תתחברישומשומ

יש פודקאסט שנקרא מטהרת לעצמי- פודקאסט בכל נושאי הבית היהודי, זוגיות, נשיות, טהרה ומה לא…

אולי תמצאי שם תכנים גם בשבילך.

ובהצלחה רבה! 

תודה! אבדוקאור מאיר
סחרחורות חזקות וגלי חום בתחילת הריון- מישהי חוותה?מעיין34
בהריון הקודם חוויתי חשבתי שזה בגלל דימומים שהיו לי.

ועכשיו שוב, 

אוף אני מזדהה כל כךפומלה
זה יותר מאתגר מבחילות, אני מרותקת במיטהמעיין34
עלית על טיפול?
וואו קשה. אקנה שלוקים וקרטיביםפומלה
אני עם קוביות קרח לבחילות, אבל לסחרחורות?מעיין34
אוקיי יש לי עדכוןןןן סוכריות מציצה לימון!! וואופומלה
חובה!
לסחרחורות?? איזה קניתמעיין34
את מניקה במקביל?ממתקית

לי היה כך כשהנקתי עם ההריון..

כן והוא בתקופת שיניים אז הוא נדבק אליי גם שעהמעיין34
מה עזר לך? חייב להפסיק?
אני אישית הפסקתי להניק, כי הבנתי שהסחרחורות הן בשלממתקית

ההנקה.
כשהפסקתי להניק- עברו הסחרחורות.
אין ברירה...

לי היו סחרחורות נוראיות בתחילת הריונות (בעיקר)...מתואמת
מתי עברו? ואין טיפול?מעיין34
לא ניסיתי יותר מדי לטפל... עבר אחרי שלושה-ארבעהמתואמתאחרונה
שבועות בערך (אם אני זוכרת נכון). לפעמים הופיע שוב במהלך ההיריון, אבל לא ברמה יומיומית.

אולי יעניין אותך