לאחרונה מטריד אותי עניין, ולפני שאלך לשוחח על כך עם בעלי, הייתי רוצה לשמוע את חוכמת ההמונים. הייתי שמחה לשמוע גם מגברים.
אני ובעלי נשואים באושר עילאי כ7 שנים עם שני ילדים. אנחנו דתיים מאוד פתוחים, מאוד לייט.. . בכל יום אני מודה על הזכות שניתנה לי לחלוק את חיי לצידו. בעיניי הוא הגבר המושלם. דואג, אוהב, נמצא עם הילדים, מפרגן ומחמיא לי בלי סוף. אני אוהבת אותו אהבת נפש. וזה הדדי. לפחות לדעתי.
לאחרונה מכרסמת בי דאגה מסויימת.
אינני יודעת מה עובר לו בראש כשהוא רואה נשים אחרות בלבוש מינימלי. למשל, בים. אני יודעת שקשה ללכת למקומות כאלה ולדרוש ממנו לא להסתכל. לא דרשתי ממנו דבר אף פעם ואני סומכת עליו במליון אחוז. אנחנו הולכים לחוף מעורב וזה תמיד היה בסדר. פתאום התערער בי משהו בקשר לזה. נהיה לי קשה להסתובב איתו במקומות כאלה. סוג של קנאה. שהוא יכול להסתכל כל נשים אחרות. אני תוהה לעצמי, האם זה עושה לו משהו? ואם כן מה בדיוק? אף פעם לא חשבתי על כך לעומק.
בסרטים. בסצינות לא צנועות.
לפני די הרבה זמן הוא צפה בסדרה שיש לה תכנים מיניים. (לא פורנו, אבל יש סצינות לא צנועות בעליל) זה לא היה בהסתרה פשוט לא חשבתי על זה לעומק ולא עניין אותי לראות את זה איתו כי זה היה משעמם.
לאחרונה זה היכה בי. מה הוא חושב כשהוא רואה את זה? האם זה עובר לידו? האם זה מלווה אותו במהלך היום? האם הוא משווה? האם זה משנה אצלנו משהו במחשבה עלינו? האם זה יחליש את הזוגיות שלנו?
האם כדאי לפתוח את זה איתו ואיך?
פתאום אני מרגישה שמשהו בביטחון העצמי שלי נחלש.
זה מערער אותי.
בגדול, אני חושבת שאין לי מושג מה עובר בראש של גבר כשהוא חשוף לנשים בבגדי ים, תכנים לא צנועים בטלוויזיה, בשיחה עם נשים וכו. אף פעם לא נתתי על כך את הדעת.
האם כדאי לפתוח את זה איתו? ואיך?

(((