אנחנו נשואים 5 שנים פלוס אחד
מתחילת הנישואין הייתה לי בעיה, והדגש שלי הייתה הבעיה. אני לא שמח באשתי. לא מרגיש שלם איתה, לא מעריך אותה, ולא מרגיש שהיא מתאימה לי. האופי שלה לא עולה יפה עם האופי שלי. השיחות מתו מזמן. בנוסף, אני כל הזמן מריץ בראש את הדייטים שהייתי ככה קרוב להתארס איתם אבל הייתי ילד וויתרתי, והיום במבט של בדיעבד אחת מהן מתאימה לי כמו כפפה ליד. הלב לא עושה זאת בכוונה, אלא מתוך מצוקה וחוסר.
כמובן שאנחנו הלכנו לטיפול, ייעוץ והכוונה. אבל זה לא עזר. אמרתי תעבור שנה אחת זה ייעלם, אך זה לא נעלם. אמרתי יבואו הילדים ומשהו ישתנה, אבל זה לא עזר.
בעיקרון הבעיה שאשתי תלותית ונאיבית. אני הייתי צריך אשה חזקה, עצמאית ושתדע להתנהל ולא לשאול אותי כל רגע מה עושים. אני יודע שיש גם חסרונות בסוג כזה של בן אדם, ואני לוקח את זה בחשבון. כמו כן ההומור שלנו רחוק מאוד, אף פעם לא צחקנו ביחד...
התארסנו כי היה לנו טוב במשך כמה חודשים, ושוב, היינו צעירים. חשבתי שאני חכם גדול למרות שידעתי שזה לא מתאים, הרגשתי שאני בוגר כבר ויודע להסתדר.
חברים, מה לעשות? דיברתי עם אשתי לגבי מה "שמפריע" לי אצלה, והיא ניסתה בהתחלה להשתנות בכמה דברים אבל היום, אחרי כמה שנים, הגישה שלה זה או שתתמודד כי זו מי שאני או שתקבל החלטה. ואני מבין אותה, ישנם הרבה גברים שהיו חיים איתה באושר ושמחה.
אני מיואש, עצוב, רוצה זוגיות אמיתית, טבעית, ולא מלאכותית שאני כופה את עצמי בתוכה כל רגע כל שניה.
אז זהו...אשמח לאוזן קשבת, אשמח לשיקוף, אשמח למעט תקווה.
כמו שרצית