רבים עם הבייביסיטר ברמת מכות שנשבר לו השעון כתוצאה מכך זה משהו אחר.
אמנם אני לא יודעת מה בדיוק היה עם הבייביסיטר כי שמעתי על זה רק מפי בת ה6
אז לוקחת בעירבון מוגבל, אבל משהו מוגזם היה שם.
והיו כבר כמה בייביסיטריות מהשכונה מאוד מומלצות שלא מוכנות להגיע כשהוא נמצא. כשאני מתקשרת הן שואלות דוגרי אם זה כולל אותו או לא.
והבייביסיטר הקבועה שלנו אמרה שזה אינטנסיבי בשבילה כל יום אז הביאה את חברה שלה,
והחברה התברר תותחית על, חוץ מזה שהבנות שרופות עליה (ובת ה3 שלי לא נפרדת ממני בקלות)
אני רואה כשאני חוזרת היא לא רק נותנת להם דפים לצייר, היא יושבת לצייר איתם. ומשחקת וקופצת איתם ויש לה אנרגיות שתהיה בריאה.
וגם אם היא לא הייתה רוצה לחזור אלינו אין מצב שהיינו מסיימים ביחסים כאלה. הוא אמר שהוא עצבן אותה אז הוא צריך ליישר את ההדורים איתה.
אין מצב בעולם שהוא מרים יד על נערה בת 16 ,17 😒 גם אם הוא לא מודע לעובדה שהוא הפעיל כוח (וזה קורה לו)
אחרי שיחת הפיוס ביניהם יצא יומיים הפסקה מבייביביטר (יום אחד אמא שלי הגיעה ולמחרת לקחתי חופש) והתכנון היה אחרי שהוא ירגע בים הציפייה ממנו לשרוד עוד יום אחרון עם בייביסיטר בלי להגיע לפיצוץ איתה.
ואז קרה מה שקרה בבוקר והרגשתי עליו שהוא לא מסוגל לזה ולכן היה חשוב לי לתכנן לו תעסוקה שיהיה קל לשניהם והשאר מפורט.
לגבי השמיניות- הצחקת אותי כהוגן...
אז אסביר מה הבעיה בללכת שמיניות.
מכירה את זה שאת הולכת ברחוב מצד ימין של המדרכה וזה שבא מולך הולך מצד ימין שלו וככה אתם חולפים אחד על פני השני בלי להתנגש?
עכשיו קורה לפעמים שמישהו מבצע סטייה חדה מהנתיב הליכה שלו לנתיב הליכה של האדם שמולו ואז שניהם עוצרים בפתאומיות ממלמלים סליחה וחולפים אחד על פני השני.
אז תחשבי שבשמיניות אתה נכנס לנתיב של האדם שמולך, אז הוא משנה לנתיב האחר, ואז אתה חוזר לנתיב שלך אז הוא שוב צריך לשנות נתיב.
אם מדובר באנשים צעירים שתקועים בפלאפון שלהם כנראה שהם בכלל לא ישימו לב שקרה משהו וגם אם כן, יחייכו וימשיכו...
אבל כשמדובר על זקנים ורוכבי אופניים וילדים- זה סכנה.
במיוחד שהמדרכות לא ישרות ויש אבנים בולטות והמדרכה בקרבת כביש סואן.
ממש חסר לי שילד קטן ירד לכביש כי הבן שלי הולך שמיניות לרוחב המדרכה..
וחוץ מזה שיש רוכבי אופניים חשמליים שנוסעים בפראות במדרכה ואם אתה לא הולך ישר ומסתכל קדימה, אלא הולך שמיניות ומסתכל על הרצפה- זה מסוכן לך.
הוא הפריע לאיש עם כסא גלגלים,
הוא הפריע לעיוור עם מקל הליכה (פשוט נכנס לו במקל והעיוור נבהל ומיד הזיז את המקל לצד שני שפגע ברמזור)
הפריע לאמא עם מלא ילדים קטנים שהתפזרו לכיוונים שונים כי מצד אחד הוא נתקע בהם ומצד שני התקרב במהירות רוכב אופניים.
והוא לא שם מסכה כמו שצריך אז לא רציתי שיתקרב לזקנים
בפארק שילך באיזה צורת מספר שבא לו...
עכשיו נכון שגם אחרי כל הפירוט הזה זה לא סוף העולם, והתמודדנו עם מצבים יותר גרועים בחיים.
אבל אני לא נהנית מזה. ואם אני רוצה לשחרר ולהיות איתו באמת בכיף ולא לסמן וי,
אז יש דרך לזה. ולא חייב שיהיה לנו כיף. יכול להיות לנו בסדר ביחד. לא חייב זמן איכות מטורף.
בסוף יצאנו למשהו מאוד מסויים ועל הדרך עשינו סידורים והם קרו בין אם נהנה ובין אם לא.
אבל המטרה הייתה לשקף את המצב ולתת לו לבחור איך יראה היום שלנו. לא בקטע מאשים, בקטע של ניצול הזדמנויות.
הרגשתי שהוא בשל לזה וצדקתי.
ואת בהחלט מוזמנת לבוא ללכת איתו שמיניות