שרה רות מתקשרת לרב שלה שכולה נסערת ''הרב הרב ההורים שלי לא מסכימים בשום
פנים שאמשיך עם השידוך, הרב אני נואשת לא יודעת מה עושים'',הרב השיב לה,'''תשמעי
אם לא הייתי מכיר את פנחס כל כך טוב בחור שקדן וירא שמיים עם מידות טובות לא הייתי יודע
מה לעשות הלאה,אבל היות שהוא בחור טוב ומיוחד,אני אעשה מאמצים גדולים לרכך את לב
ההורים שלך,כי מצד אחד זה עניין של שידוך מצד שני זה כיבוד הורים שזאת אחת המצוות הגדולה
שיש לנו ביהדות,תראי יש רב מיוחד שיודע להתערב בצורה מדהימה לדברים האלה הרב איתמר כהן
ואשתו הרבנית איילה כהן(כמובן שמות בדויים)הנה המספר תתקשרי בשמי ובעזרת השם יהיה בסדר'',
שרה רות ניתקה את הטלפון והתחילה לבכות והתפללה ואמרה'''השם ריבונו של עולם אני יודעת ומאמינה
באמונה שלמה ששידוך זה רק משמים אנא בורא עולם אם זה לטובה השידוך תזרז ללא עיכובים''היא התקשרה
לרב איתמר כהן הרב שמע את כל הסיפור שלה,והבטיח שיום ראשון בעזרת השם הוא יגיע עם אשתו הרבנית
להורים שלה,הרב ביקש ממנה להתחזק באמונה שיהיה לו סיעתא דשמיא,שרה ניתקה את השיחה והסבירה
לפנחס מה קורה,כששמע פנחס את כל הדברים הציע שהוא ילך להורים שלה,אבל היא פחדה וחששה שזה לא
יזיק כי היא הכירה את ההורים שלה,אבל פנחס אמר תני ללכת בעזרת השם אני ארכך את ליבם,לא היא עונה
לו כדאי שהרב איתמר והרבנית איילת ילכו,פנחס שכל כך רצה ללכת התחנן אליה,והיא אמרה אני לא יודעת מה
לעשות,תעשה מה שנראה לנכון,פנחס התקשר לרב איתמר,והרב אומר לו בשום פנים ואופן אתה לא הולך כי
זה יכול להזיק, פנחס לא ויתר,,,,,,,,,
בעזרת השם המשך יבוא אחרי,,,,,,התגובות.