דיי נמאס לי באמת... ועוד לפני ראש השנה...
באמת שאין לי כוח.
אז הנה מה שהתעצבנתי עכשיו כן נראה קטן אבל שזה עומד על הר של מריבות זה כמו הקש ששבר לי את הגב....
תוקע בשופר ומשום מה היה ריח מסריח (הריח האופייני לשופר) אבל ממתי הריח מתפזר באוויר. גם הבן שלי הריח..וחלאס זה מגעיל אותי עם החוש ריח החזק:/ ואמרתי לו פעם שישטוף את זה כנראה כי זה חדש הריח חזק(את השופר של הבן שלי שטפתי ויש ריח רק בשופר עצמו לא מתפזר)
ווואלה הוא ממשיך...טוב נו הוא אמר שהתרחק ממני וחשב שיהיה בסדר..אמרתי לו שעדיין אני מריחה יש מזגן גם! ואז הולך להחזיר את השופר ועושה כמה תקיעות קטנות כאלה והוא בדיוק מאחורי...
לי זה מתפרש כזלזול כי אם אמא שלו הייתה אומרת לו הוא היה מפסיק.
וזה סיפור אחד מיני רבים שהוא מזלזל בי ושאמא שלו אומרת משהו ישר עומד דום כי זה כיבוד הורים ובי הוא מזלזל....וטוען שהוא לא שם לב בכלל...
חוסר שימת לב מראה לי שלא אכפת לו כי אנחנו 7 שנים ביחד אתה כבר לא יודע מה מפריע לי ומה לא?!
וכל הזמן עולים לי מקרים על חמותי שלא מכבדת אותנו...כי הם חילונים ואנחנו לא...ועושה כלפי דברים והוא שותק... מרגישה שהוא בצד של אמא שלו...גם היא כבר הגזימה עם ההתערבות שלה בחיים שלנו...
וניסינו לרשום מה מפריע ...לשנות...ובאמת הוא מנסה אבל שזה קשור לאמא שלו לא הולך לו הוא שוב מראה שהוא לצידה....כנראה כי שמה הוא באמת...כנראה שמה הלב שלו.. היא יותר חשובה לו ממני...מאז שהתחתנו היא התערבה והוא לא שם גבולות...ואני שתקתי...למה? כי פחדתי שזה יגרום מריבות כי אני באתי מבית של הורים גרושים ...אז שתקתי למרות שאני אחת כזאת שלא יודעת לסתום שעושים לי דווקא...הקרבתי בשביל הנישואין שלי וקיבלתי הפוך...חמותי רק ניצלה את זה ועלתה לי על הגב....והמשיכה...(שמדברים איתה יפה היא לא מבינה...ניסינו) והוא לא עצר אותה ...ועכשיו אני עשיתי מעשה ודיברתי איתה ברור באופן שלא משתמע לשתי פנים (בהמלצת הרבנית שלי שהזדעזעה מרמת הדברים...)
אבל מאוחר מידי אני כבר פגועהה פגועההה שבורה בפנים לרסיסים....כבר באו מים עד נפש...וקשה לי לשכוח ...קשה לי לסלוח כי כל פעם הוא חוזר על אותם טעויות בווריאציות אחרות....
ותאמת מרגישה לבד...מעדיפה באמת להיות לבד באורגינל מאשר לחיות עם מישהו ולהרגיש לבד....מאז שהתחתנו הרגשתי הרבה את הלבד הזה....
אז הנה בלי קשר למצב במדינה...
אני תמיד הייתי בבידוד....

)